Dit heb je nodig voor 4 personen 250 cl room 120 g. witte chocolade 80 g. magere yoghurt 80 g. kokosmelk bosbessen, braambessen, bosaardbeien naar keuze enkele muntblaadjes Zo maak je het klaar Verwarm de room op een zacht vuurtje. Smelt hierin de chocolade en giet er de kokosmelk bij. Laat goed afkoelen en doe de magere yoghurt erbij. Mix het geheel goed. Serveer het soepje ijskoud in diepe borden. Werk af met de bosvruchten en enkele blaadjes munt.
19-04-2009 om 12:49
geschreven door bds
paaskoekjes
Dit heb je nodig 350 g. boter, op kamertemperatuur 190 g. bloemsuiker 60 g. amandelpoeder 5 g. vanille 5 g. zout 2 g. kaneel 2 eieren 500 g. bloem Voor het glazuur 1 eiwit 120 g. bloemsuiker ev. voedingskleurstof Zo maak je het klaar Roer de boter los en meng er bloemsuiker, amandelpoeder, vanil- le, zout en kaneel door. Voeg nu een voor een de eieren toe en meng. Schep er als laatste de bloem onder. Laat ca. 3 uur rusten in de koelkast. Rol het deeg uit tot 3 mm dikte. Steek er met een vormpje koekjes uit, verdeel over een bakplaat be- legd met bakpapier en bak 6-7 min. in een voorverwarmde oven op 19°C. Meng voor het glazuur het eiwit met de bloemsuiker en eventueel de kleurstof. Spuit op de koekjes en laat verkorsten.