Dit heb je nodig voor 4 personen: 2 uien, fijngesnipperd 1 knolselder, geschild en in stukken gesneden olie 1 l water peper en zout Voor de pesto Handvol platte peterselie Handvol kervel Handvol jonge spinazie Eventueel handvol brandnetel ( Dit is een echte mineralen bom) 2 eetlepels walnoten 1/4 l olijfolie Zo maak je het klaar: Stoof de ui in wat olie en voeg de knolseldr toe. Doe er water bij en laat de soep ca. 20 min. doorkoken. Voeg indien nodig extra water toe. Mix de soep en breng op smaak met peper en zout. Mix voor de pesto alle ingrediƫnten. Serveer de soep samen met een lepeltje pesto.
Tip: Doe de rest van de pesto in een bokaaltje met schroefdop en bewaar max. 4 dagen in de koelkast.
16-03-2009 om 21:08
geschreven door bds
Kruidentuiltje
Kruiden tuiltje: Boeket maken van algemene basis kruiden die gebruikt worden in allerlei gerechten. Samengebonden met een gewoon touw, geen gekleurd touw gebruiken. ( Kan af gaan zodat je bv. blauwe soep hebt!)