Inhoud blog
  • zalmtaart met geitenkaas
  • Gegratineerde Pastaschotel
  • Farfalle
  • Champignoncake
  • aperitiefcake
  • Gehaktballen
    Categorieën
  • koude voorgerechten (0)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per dag
  • 12-05-2009
  • 03-10-2006
  • 01-10-2006
  • 02-09-2006
  • 01-09-2006
  • 27-09-2005

    http://www.bloggen.be/keukenfun/archief.php?startdatum=1159826401&stopdatum=1159912801

    Zoeken in blog

    kathskeuken
    keukenfun
    01-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Farfalle
    FARFALLE

    Ingrediënten:


    - 2 teentjes knoflook
    - 1 rode paprika
    - Bertolli Extra Vergine Olijfolie
    - 4 takjes verse basilicum
    - 400g farfalle (pasta)
    - gemalen parmezaanse kaas
    - peper
    - Bertolli "Zongedroogde tomaten, look & oregano"
     

    Bereiding:

    1. Hak de knoflook fijn.
    2. Was de paprika, snij middendoor, haal de pitjes er uit en snij in partjes.
    3. Bak de look en de paprika lichtjes in 3 eetlepels Bertolli Extra Vergine Olijfolie.
    4. Voeg daarna de Bertolli pastasaus toe en laat 3 minuten sudderen.
    5. Ondertussen kook je de farfalle al dente. Giet de deegwaren af en laat ze uitlekken.
    6. Haal de basilicumblaadjes van de takjes.
    7. Serveer de farfalle met de pastasaus en de basilicumblaadjes.
    8. Breng verder op smaak met peper en de gemalen parmezaanse kaas.

     

    01-10-2006 om 00:00 geschreven door kathleen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)


    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek




    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs