Benodigdheden
400 gr champignon
boter sjalot 2 lepels bloem
20 cl melk
1 ei
100gr mascarpone
nootmuskaat een snuifje
ik pak meestal een rol kruimeldeeg ( ongezoet)
maar je kan hem ook zelf maken.
30g gemalen gruyere
zout en peper
Bereiding
De oven op 180 graden voorverwarmen
champignons en sjalot effen stoven
uit de pan halen
en laten uitlekken
het vocht van de champignon dikken met bloem en melk
ei erbij
en de mascarpone
laten smelten erin
champigons in dit mengsel roeren
peper en zout erbij
effen 5 min doorbakken
op laag vuurtje
alles in de met kruimeldeeg beklede vorm doen
en bestrooien met gruyere
35 min bakken
warm of lauw opdienen
heeeeeerlijk
met en notenslaatje erbij
02-09-2006 om 00:00
geschreven door kathleen 
0
1
2
3
4
5
- Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
|