een beetje van alles
Inhoud blog
 • Lewis Waterman (1837-1901)
 • Slimme honden
 • Romeo
 • Nepglimlachen verslechtert humeur
 • Verbrast fortuin
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Over mijzelf
  Ik ben Isabel, en gebruik soms ook wel de schuilnaam isaatje70.
  Ik ben een vrouw en woon in Lokeren (België) en mijn beroep is ambtenaar.
  Ik ben geboren op 09/07/1970 en ben nu dus 52 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: lezen, schrijven, ....
  welkom op mijn blogje. Ik vertel graag over allerlei zaken die mij bezighouden!
  Mijn favorieten
 • Athea
 • Blog van Eef
 • Blog De Vriendinnen
 • Nikki's Blog
 • Libelle
 • Lydia's Blog
 • Spelletjes
 • Vera's Blog
 • Schrijven, dichten en weetjes
 • Mijn pad
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  31-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blote bast taboe
  Bezoekers van het Nederlandse safaripark Beekse Bergen mogen vanaf zaterdag niet meer met ontbloot bovenlijf door het dierenpark lopen. Daar schrikken de giraffen, gorilla's en leeuwen zich namelijk wezenloos van. Alleen gorillamannen mogen nog imponeren met ontbloot bovenlijf. Het wildlifepark voert naar eigen zeggen als eerste dierenpark een dresscode in, of liever gezegd een blote bast-verbod. De directie staat bijna alles toe: korte broeken, sandalen met geitenwollen sokken en boerka's. Alleen het ontblote bovenlijf is niet meer toegestaan, omdat het de dieren stoort. Dat blijkt uit de waargenomen schrikreacties van de bewoners van het park, grapt manager Sjors van den Boogaart. Het verbod gaat op 1 augustus in. Het vertonen van een harig en ontbloot bovenlijf is vanaf dan alleen nog maar weggelegd voor onze vier gorillamannen, aldus van den Boogaart. De echte reden van het verbod is de toename van het aantal opmerkingen dat de directie kreeg over mannen die met ontbloot bovenlijf door het safaripark lopen. Daarbij speelt mee dat het safaripark het niet gepast vindt dat veel kinderen geconfronteerd worden met half-ontblote bezoekers. "Natuurlijk moet iedereen in zijn vrije tijd kunnen dragen wat hij of zij wil, maar bij een kindvriendelijke dagattractie als die van ons, vinden we het net als het leeuwendeel van onze bezoekers niet gepast". Het park is overigens niet van plan om boetes uit te delen, mochten de bezoekers vanwege de hitte toch besluiten deels uit de kleren te gaan. Neen, die bezoekers verwijzen ze met de glimlach naar de souvenirshop vol T-shirts.

  (bron: www.waarmaarraar.nl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  31-07-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  30-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knuffel eens een koe
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Naar Nederlands voorbeeld nodigt een boerin in het Duitse Sauerland stedelingen uit om koeien te komen knuffelen. Voor zover bekend gaat het om een primeur in Duitsland.
  Initiatiefneemster Simonne Möller kwam op het idee door een kort berichtje in een agrarisch vakblad over het Nederlandse koeien knuffelen. "Dat inspireerde me om hier iets soortgelijks op te zetten," aldus Möller.
  Bezoekers van haar boerderij, die op een heuvel bij Meinerzhagen ligt, kunnen voor 15 euro anderhalf uur optrekken met de koeien Silvan en Savanna. Eerst wordt er een half uur geknuffeld, geaaid en gespeeld in de stal. Daarna is er gelegenheid voor een gezamenlijke wandeling door de weide.
  Vooral volwassen stellen uit de stad tonen belangstelling voor het zogenaamde Kuhkuscheln. Kinderen heeft Möller nog nauwelijks over de vloer gehad.
  "Meestal zijn het mannen die voor hun vrouw als verjaardagscadeau een dagje koeien knuffelen geven," aldus de boerin. Zij verwacht dat het initiatief ook elders in Duitsland navolging vindt.

  (bron: www.telegraaf.nl)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  30-07-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  29-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reus
  Grappige reclame voor Rexona:

  <a href="http://www.funnyplace.org/stream.php?id=12111"><img

  (klik op de link)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  29-07-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slimme kat
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Zonder het zelf door te hebben heeft een jonge Bengaalse kat voor heel wat commotie gezorgd. De 1-jarige Watson had tijdens een spelletje met de telefoon het Britse noodnummer 999 ingetoetst. In het heetst van de strijd met het toestel kreeg Watson het voor elkaar om de herhaaltoets tot vier keer in te drukken, waarop men bij de alarmcentrale argwaan kreeg. De politie werd gewaarschuwd en men besloot een kijkje bij het adres te nemen. Ten plaatse zag men door een raam een kapotte vaas liggen. Een inbraak vermoedende, besloten de agenten om de deur open te breken. Eenmaal in de flat binnengedrongen, zag men nergens sporen van braak of vernieling. De bewoonster Lauren O'Shea werd al snel door een vriend gewaarschuwd, waarop ze zich naar huis haastte. De politie vermoedde nog steeds een inbraak, maar toen O'Shea verklaarde dat haar kat vanaf het begin dat ze hier woonde al met de telefoon speelde, bleek het om een misverstand te gaan...

  (bron: www.waarmaarraar.nl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  29-07-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  28-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijk
  Mannen vinden een vrouw ten huwelijk vragen bijna net zo angstaanjagend als het idee om tussen haaien te zwemmen, zo blijkt uit een Brits onderzoek naar aanleiding van de film The Proposal met Sandra Bullock.
  Vier van de vijf mannen geven aan liever te wachten en de traditie aan de laars te lappen, tot vriendinlief hen ten huwelijk vraagt, dan zelf een aanzoek te doen.
  Van de ondervraagden gaf 28 procent aan dat tussen haaien zwemmen het griezeligste was dat ze zich konden voorstellen, op de voet gevolgd door 23 procent die het huwelijksaanzoek als engste ervaring zag.
  Lager dan het aanzoek scoorden: uit een vliegtuig springen, een sollicitatiegesprek voeren en/of het dragen van een voetbalshirt van de tegenpartij in het thuisvak.
  Het onderzoek liet verder zien dat meer en meer vrouwen de mannen het heft uit handen nemen en hen van hun angsten te bevrijden, door zelf dé vraag maar te stellen.
  56 procent gaf aan geen moeite te hebben om hun vriendjes ten huwelijk te vragen. Zeven van de tien ondervraagde vrouwen gaf zelfs aan minstens één keer per dag over trouwen te dromen.

  (bron: www.nieuwsmeteenglimlach.nl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  28-07-2009, 16:36 geschreven door isaatje70  
  27-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug van weggeweest
  Gisteren zijn we thuis gekomen van een weekje (motor)vakantie in Oostenrijk. We zijn naar Karinthië geweest, zo'n 1.100 kilometer van huis. Zo'n motorvakantie is leuk, maar best wel vermoeiend! Achter een paar uurtjes rijden krijg je zadelpijn. Even afstappen, rondwandelen en een koffie drinken, en dan kan je er weer tegen. Hoewel, die laatste kilometers naar huis, da's toch nog afzien... We gaan graag op reis maar we komen ook graag weer thuis. Deze morgen was het weer even wennen. Geen broodjes met lekkere Oostenrijkse kaas meer bij het ontbijt, maar boterhammekes met choco. De koffie stond nog niet klaar, die moesten we zelf zetten. En straks moet ik weer zelf koken... zucht... waren we toch nog maar daar gebleven....! Je wordt het rap gewoon dat je op je wenken bediend wordt hoor. Maar langs de andere kant zijn we blij dat we weer thuis zijn. Nu kunnen we onze vakantie van volgend jaar beginnen plannen!!










  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
  27-07-2009, 12:09 geschreven door isaatje70  
  17-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantie
  Wij gaan er eventjes tussenuit voor een welverdiende vakantie! We zijn terug op post op maandag 27 juli. We wensen iedereen eveneens een leuke, deugddoende vakantie!




  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  17-07-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  16-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5, 6, 7, 8 - Steps
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Aanstekelijk & vrolijk liedje van de Britse groep "Steps":

  http://www.youtube.com/watch?v=vJbj8LfcpO4

  (klik op de link)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  16-07-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  15-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Advocaat
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Een 99-jarige man uit India is nog altijd actief als advocaat. De voorbije week werd hij in de bloemetjes gezet voor zijn nu al 74 jaar durende carrière.
  De man nam zelfs even het woord en veegde de huidige generatie advocaten de mantel uit. "Vroeger studeerden advocaten veel. Ze liepen nooit achter geld aan en waren toegewijd aan hun zaken. Advocaten moeten eerlijk zijn tegen hun cliënten en mensen niet lastig vallen om geld."
  De Indiër zou naar verluidt vanaf nu geen nieuwe zaken meer aannemen. Voor zijn lopende zaken wil hij nog één jaar uittrekken. Dan wordt hij honderd en gaat hij met pensioen.
  Toen de advocaat nog een prille twintiger was, zat hij zes maanden in de cel voor het organiseren van manifestaties in de onafhankelijkheidsstrijd van zijn land.

  (bron: www.vandaag.be)  
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  15-07-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  14-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fikkie of Dikkie?
  Een derde van de honden in Vlaanderen is te dik. Dat blijkt uit een onderzoek van de hondencommunity www.icareformydog.be bij zo'n 500 honden van verschillende rassen.
  Vooral de teefjes zitten goed in het vlees: zo'n 37% is te dik. Bij de reuen is 24% zwaarlijvig. Opvallend is dat er ook duidelijke regionale verschillen zijn. Honden uit Vlaams-Brabant worden duidelijk te erg verwend, want daar sukkelen ze het vaakst met overgewicht. In Limburg zijn de honden het best in conditie. Van de Limburgse honden weegt slechts één op de vijf te veel. Toch komt ook ondergewicht vaak voor bij onze trouwe viervoeters. Zo'n 12% van de honden weegt te weinig. Tijdens het onderzoek werd onder meer de hoogte en het gewicht van de hond gemeten. Aan de hand daarvan werd een Body Score Index, een soort Body Mass Index voor honden, berekend.

  (bron: Metro van 10 juli 2009) 
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  14-07-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  13-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen!
  In de Amerikaanse staat Pennsylvania heeft een meisje van 2 dinsdag een tijd lang voor paniek gezorgd bij haar ouders. De kleine Natalie Jasmer had bij het spelen van verstoppertje zo'n goed plekje gevonden dat niemand haar nog kon vinden. Dat meldt de krant The Herald.
  Ten einde raad belden de ouders dan maar de hulpdiensten. Politieagenten en brandweermannen doorzochten het huis en de omgeving, maar ook zij konden Jasmer niet vinden. Uiteindelijk slaagde Copper, de hond van het gezin, er in om het meisje na een uur te lokaliseren.
  Het meisje was in een lade onder de wasmachine in slaap gevallen. De opgeluchte ouders lieten weten dat ze voorlopig geen verstoppertje meer zullen spelen met hun dochter...


  (bron: www.waarmaarraar.nl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  13-07-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  12-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olifant

  Grappig reclamespotje voor keukenpapier:

  <a href="http://www.funnyplace.org/stream.php?id=11921"><img


  (klik op de link)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  12-07-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  11-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fijn weekend
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Aan iedereen een heel fijn weekend toegewenst! Isabel
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  11-07-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  10-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamaica
  Leuk reclamespotje voor Heineken:

  <a href="http://www.funnyplace.org/stream.php?id=11888"><img


  (klik op de link)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  10-07-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw trouwt met hond
  Een Ghanese vrouw is met haar hond getrouwd, omdat het dier over kwaliteiten beschikt die alleen haar vader ook had.
  De plechtigheid werd bijgewoond door een priester en een paar nieuwsgierige dorpelingen. Familieleden van Emily Mabou (29) boycotten het huwelijk omdat ze het "een stompzinnige stap om haar eenzaamheid te bestrijden" vinden.
  Maar Mabou is dol op de anderhalf jaar oude hond. "Ik heb zo lang gebeden voor een levenspartner die alle kwaliteiten van mijn vader had. Mijn vader was lief en trouw aan mijn moeder, hij heeft haar nooit teleurgesteld."
  "Ik heb relaties met veel mannen gehad, en ze zijn allemaal dezelfde rokkenjagers en vreemdgangers. Mijn hond is lief, trouw en hij behandelt me met zo veel respect."
  Tijdens de ceremonie waarschuwde de priester de dorpelingen niet de spot te drijven met het huwelijk, maar "bevreugd voor Emily te zijn, omdat ze eindelijk het geluk heeft gevonden."
  Op de vraag hoe Mabou denkt kinderen te krijgen met haar nieuwe echtgenoot, antwoordde ze: "We willen adopteren."

  (bron: www.nieuwsmeteenglimlach.nl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  10-07-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  09-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duur etentje
  Een Japans koppel zal zich serieus verslikt hebben toen ze de rekening gepresenteerd kregen in een restaurant in Rome.
  Na een lunch met pasta, een fles water, een fles wijn en een fruitsla, mochten ze maar liefst 695 euro ophoesten. Een tikje duur, vonden ze, en ze gingen verhaal halen bij de uitbater. Maar die hield voet bij stuk. "Geen vergissing mogelijk," klonk het. Moet gezegd dat het restaurant in kwestie, Il Passetto, niet de eerste de beste bistro is. De tent, gelegen in het centrum van Rome, staat bekend als een favoriet van onder meer acteur Leonardo Di Caprio en wijlen Charlie Chaplin. De Japanners lieten het er echter niet bij en dienden klacht in tegen het restaurant. Het toeval wil dat de uitbater effectief enkele dagen de deuren moest sluiten, weliswaar na een controle van de voedselinspectie. Het gevaar bestaat nu dat de licentie van een van de bekendste VIP-restaurants in Rome wordt ingetrokken.


  (bron: Metro van 3 juli 2009)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  09-07-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  08-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Licht ontvlambaar
  Een 68-jarige man uit het Noord-Italiaanse Cavasso Nuovo kon er niet meer tegen dat zijn computer steeds weer vastliep. Hij haalde zijn pistool uit een la en schoot het nukkige ding aan flarden. Dat meldt het Italiaanse persbureau ANSA.
  De toch al erg langzame computer was opnieuw vastgelopen toen de bejaarde man zijn geduld verloor en in woede uitbarstte. Hij loste vijf schoten van kaliber 22 op het tergende rekenmonster.
  Familieleden van de woeste bejaarde belden de politie toen ze de schoten hoorden. De man werd aangehouden. Na verhoor mocht hij weer naar huis aangezien hij een vergunning heeft voor het pistool. Toch is het wapen in beslag genomen.
  In de Verenigde Staten bestaat al een term voor agressie tegen computers en andere slecht functionerende apparaten: Technology Related Anger of aan technologie gerelateerde woede.

  (bron: www.nieuwsmeteenglimlach.nl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  08-07-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  07-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeeleeuw
  Een zeeleeuw werd even een onverwachtse kapitein van een politieboot toen het nieuwsgierige beest de bediening overnam. Vorige week reageerde de havenpolitie van Californië's Newport Harbor op een melding dat een agressieve zeeleeuw een kind lastig viel. De agenten konden het beest weer in het water krijgen, maar ze hadden zich nog niet omgedraaid of het beest was al weer op de kant geklommen. De agenten besloten daarop het beest mee te nemen om hem los te laten op een hangplek voor zeeleeuwen. Ze hadden echter buiten de nieuwsgierigheid van het beest gerekend. Voordat ze het doorhadden, zat de zeeleeuw in de stuurhut van de boot aan het roer en was druk met zijn flippers op alle knoppen aan het drukken en met de hendels aan het spelen. Hij kreeg het zelfs voor elkaar om de boot in zijn achteruit te krijgen. De agenten probeerden de zeeleeuw weg te krijgen, wat ze uiteindelijk met enige moeite voor elkaar kregen. De zeeleeuw en de boot keerden vervolgens terug naar de haven om te wachten op een dierenspecialist. Hij hield het nog een half uurtje uit en dook vervolgens uit zichzelf het water in om rustig de baai uit te zwemmen. Hij had zijn avontuurtje wel gehad voor vandaag!

  Klik hier op de link om het filmpje te bekijken:

  http://www.youtube.com/watch?v=4Omdfo11Djs


  (bronnen: YouTube, www.waarmaarraar.nl)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  07-07-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  06-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit de dood opgestaan
  Een Britse vrouw heeft een erg originele manier gevonden om de relatie met haar vriend te verbreken. Omdat de 46-jarige Angela Harris het niet durfde uitmaken met Phil Kent-Smith, met wie ze een jaar samen was, vond ze er niets beter op dan haar eigen dood in scène te zetten.
  In een 'afscheidsbrief' verklaarde ze dat ze al lang ziek was. Via een sms van een zogezegde vriendin liet ze hem weten dat ze overleden was. Kent-Smith langs zijn kant verklaart dat hij nog geregeld naar zijn vriendin belde toen die, naar eigen zeggen, in het ziekenhuis lag. Haar bezoeken mocht hij niet. Toen de man met argwaan naar de politie stapte, kwam het hele verhaal aan het licht. Angela Harris werd gezond en wel in haar woonkamer aangetroffen. De relatie van Angela en Phil heeft het voorval niet - ahum - overleefd...

  (bron: Metro van 30 juni 2009)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  06-07-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  05-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jungle Drum - Emiliana Torrini
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Luidsprekers van je PC helemaal openzetten en genieten van dit prachtige liedje!

  http://www.youtube.com/watch?v=nmK5X4KtSzA

  (klik op de link)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  05-07-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  04-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joepie weekend
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik wens iedereen een heel prettig weekend! Isabel
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  04-07-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  03-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onbetaalbaar
  Mooi reclamespotje voor MasterCard:

  <a href="http://www.funnyplace.org/stream.php?id=11754"><img

  (klik op de link)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  03-07-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  02-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het gaat goed met de economie!
  Het gaat goed met de economie!

  Alleen....:
  de bananenhandelaar is de pisang en
  de tabakshandelaar is de sigaar
  de bakker verdient geen brood meer en
  de herenmode is de das omgedaan
  de lampenwinkeliers zien de toekomst duister in
  en de scheepvaart is de wind uit de zeilen genomen
  menig timmerman heeft er het bijltje bij neergelegd terwijl
  de kousenfabrieken er geen gat meer in zien
  de horlogemakers zouden de tijd willen terugzetten
  en de confectie-industrie moet er een mouw aan passen
  de tuinders heeft men knollen voor citroenen verkocht
  en de binnenschippers zijn aan lager wal geraakt
  de chauffeurs zijn de macht over het stuur kwijt omdat
  de wegen aan belasting bezweken zijn
  de wielrenners weten niet meer rond te komen
  en de badmeesters kunnen het hoofd niet meer boven water houden
  de bierbrouwers moeten uit een ander vaatje tappen en
  voor de bioscopen valt het doek
  de kwekers zitten op zwart zaad
  de schoorsteenvegers komen op straat te staan
  en de stratenmakers kunnen wel op het dak gaan zitten
  de mijnbouw graaft zijn eigen graf en
  de NMBS is het spoor bijster
  de luchtvaartmaatschappijen vliegen de lucht in en dat terwijl
  de metselaars in de put zitten
  en de caféhouder het zat is
  de kapper zit met zijn handen in het haar
  de boer is uit het veld geslagen en
  de helderziende schermt het voor de ogen...
  zou het helpen als de wapenindustrie inzag dat er geen schot meer in zit????!!!

  (bron: www.lachjekrom.com)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  02-07-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  01-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adult Education - Hall & Oates
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Klik op de link om te kijken (en te luisteren) naar het mooie liedje "Adult Education" van Hall & Oates:

  http://www.youtube.com/watch?v=s22ufU-67iM
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  01-07-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glaasje op...
  Een Italiaanse priester heeft protest aangetekend tegen de beslissing van de politie om zijn rijbewijs af te pakken na een positieve ademtest. De priester beweert dat hij eerder op de dag al vier missen had gedaan en dus ook al vier bekers wijn "had moeten drinken".
  De politie hield de 41-jarige geestelijke uit Bologna tegen bij een uitrit van de snelweg tussen Milaan en Turijn. Uit een ademtest bleek dat hij 0,8 promille in het bloed had, wat meer is dan de toegestane 0,5 promille, zo meldde het Italiaanse persbureau Ansa afgelopen zaterdag.
  De priester verklaarde aan de politiemannen dat hij reeds vier missen had opgedragen en dus een zekere hoeveelheid miswijn tot zich had moeten nemen.
  Volgens Ansa gaat de priester nu een procedure inleiden bij de vrederechter om te laten vaststellen dat zijn positieve ademtest niet het gevolg was van 'vrijwillige' alcoholconsumptie.

  (bron: www.waarmaarraar.nl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  01-07-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  Foto
  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Blog als favoriet !
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  parijsnieuws
  www.bloggen.be/parijsn
  Zoeken met Google


  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Archief per maand
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!