een beetje van alles
Inhoud blog
  • Lewis Waterman (1837-1901)
  • Slimme honden
  • Romeo
  • Nepglimlachen verslechtert humeur
  • Verbrast fortuin
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Over mijzelf
    Ik ben Isabel, en gebruik soms ook wel de schuilnaam isaatje70.
    Ik ben een vrouw en woon in Lokeren (België) en mijn beroep is ambtenaar.
    Ik ben geboren op 09/07/1970 en ben nu dus 53 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: lezen, schrijven, ....
    welkom op mijn blogje. Ik vertel graag over allerlei zaken die mij bezighouden!
    Mijn favorieten
  • Athea
  • Blog van Eef
  • Blog De Vriendinnen
  • Nikki's Blog
  • Libelle
  • Lydia's Blog
  • Spelletjes
  • Vera's Blog
  • Schrijven, dichten en weetjes
  • Mijn pad
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    09-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elf vs. Kerstman
    Een man in de Amerikaanse staat Georgia is gearresteerd, nadat hij verkleed als elf de Kerstman had bedreigd. Hij verklaarde tegenover de Kerstman, die in een winkelcentrum in Atlanta zat, dat hij dynamiet bij zich had. William C. Caldwell sloot aan in de rij om op de foto te gaan met de Kerstman. Toen hij aan de beurt was, vertelde hij dynamiet in zijn tas te hebben. Vervolgens riep de Kerstman, verstandig als hij is, de beveiliging erbij. Het hele winkelcentrum werd ontruimd maar er werden geen explosieven aangetroffen. De 45-jarige elf werd echter wel aangehouden. Hij maakte geen deel uit van de kerstbemanning van het winkelcentrum.

    (bron: www.waarmaarraar.nl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    09-12-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
    08-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een doodgewone fotoshoot

    Met het nieuwe jaar voor de deur vindt bijna elke organisatie wel een goede reden om een kalender te maken en te verkopen. Puppy- en naaktkalenders bij de vleet, maar dit jaar ook een iets vreemdere productie uit Nieuw-Zeeland.
    Een plaatselijk rusthuis heeft immers het idee opgevat om een aantal bejaarden voor een kalender te laten poseren... op een kerkhof. Twaalf bejaarden werden door professionele fotografen onder handen genomen op de plaatselijke begraafplaats, gehuld in witte gewaden.
    "Voor het medisch dossier van onze gasten nemen we een doodgewone pasfoto", klinkt het bij de directie. "Vaak is dat hun laatste troosteloze foto, vandaar deze fotoshoot". Ironisch genoeg moet de kalender volgens het tehuis net een "ode aan het leven" worden.

    (bron: Metro van 03/12/2009)

     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-12-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Race
    Grappig reclamespotje voor Vittel:

    <a href="http://www.funnyplace.org/stream.php?id=13602"><img

    (klik op de link)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-12-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
    07-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ufo-meldpunt gesloten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het Britse ministerie van defensie heeft zijn speciale ufo-eenheid gesloten.Die heeft in meer dan vijftig jaar werkzaamheden geen bewijs kunnen vinden voor het bestaan van buitenaardse wezens. Dat heeft het ministerie afgelopen vrijdag laten weten.
    De ufo-onderzoekseenheid heeft in de loop der jaren duizenden meldingen van burgers binnengekregen die beweerden dat ze een vliegende schotel hadden gezien. Aangezien de speciale eenheid nooit enig bewijs heeft kunnen vinden voor een buitenaardse bedreiging van de veiligheid van het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, is het bestaan van de dienst niet langer gerechtvaardigd, aldus het departement. De afschaffing leidt tot een bezuiniging van tienduizenden euro's per jaar.

    (bron: www.destentor.nl; afbeelding: www.wired.com)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-12-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
    06-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shirley Bassey
    Dame Shirley Veronica Bassey (Tiger Bay, Cardiff 8 januari 1937) is een Welshe zangeres die onder meer beroemd is vanwege de drie titelsongs van drie James Bond films: Goldfinger (1964), Diamonds Are Forever (1971) en Moonraker (1979). Ook scoorde ze grote hits met 'Big Spender' en 'This is my life'.

    Bassey werd geboren in Cardiff, als jongste uit een gezin van 7 kinderen. Haar vader was een Efik uit Nigeria en haar moeder kwam uit Yorkshire. Zij scheidden toen Bassey drie jaar oud was. Bassey verliet op vijftienjarige leeftijd school en vond een baan in een fabriek. 's Avonds en in de weekenden trad ze op in lokale pubs en clubs. In 1953 kreeg ze een rol in de musical "Memories of Jolson" over het leven van Al Jolson. Bassey's eerste huwelijk was met Kenneth Hume (van 1961 tot 1965) en eindigde in een echtscheiding. Haar tweede echtgenoot was Sergio Novak. Bassey en Novak waren gehuwd van 1968 tot 1977. Novak was tijdens hun huwelijk ook haar manager. Bassey heeft 2 dochters en een geadopteerde zoon. Haar oudste dochter Sharon werd geboren toen Bassey 17 was. Haar jongste dochter Samantha werd dood gevonden in 1985, na waarschijnlijk een sprong vanaf de Clifton Suspension Bridge in Bristol, Engeland. Bassey heeft er altijd op gestaan dat de dood van haar dochter geen zelfmoord was.

    In de jaren zestig en zeventig scoorde ze grote hits in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

    Na zich in de jaren tachtig vooral te richten op liefdadigheidswerk, maakte ze eind jaren negentig een zeer succesvolle comeback met het nummer "History Repeating" waardoor een nieuwe generatie kennis maakte met haar muziek.

    Tot haar bewonderaars behoorden o.a. het Britse vorstenhuis en John F. Kennedy.


    Klik op de link om te luisteren naar (en te genieten van) haar mooie liedje "This is my life":

    http://www.youtube.com/watch?v=FKpQYs47Dp4

    En klik op deze link om enkele liedjes uit Bond-films te beluisteren:

    http://www.youtube.com/watch?v=ToA018gPzvU


    (bronnen: YouTube, Wikipedia; de bovenste foto: www.bonjourpeewee.blogspot.com)




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-12-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
    05-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinterklaas
    Ik wens iedereen een gezellig (Sinterklaas) weekend! Isabel






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    05-12-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
    04-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erfenis voor 2 dakloze broers
    Twee Hongaarse broers die in grotten leven, krijgen mogelijk een erfenis van maar liefst vier miljard euro. Zsolt en Geza Peladi zwerven dakloos door de straten van Boedapest en ruimen rotzooi op in ruil voor wat geld. Daar komt nu waarschijnlijk verandering in want hulpverleners van de Hongaarse daklozenorganisatie zijn recent aangesproken door advocaten die op zoek zijn naar de broers. Hun grootmoeder uit Duitsland is overleden en haar erfenis, die geschat wordt op vier miljard euro, wordt volgens de Duitse wet automatisch doorgeschoven naar familie. Het leven van de Peladi's en hun zus die in de Verenigde Staten woont, zal dus drastisch veranderen. De broers hebben al lange tijd geen contact meer met hun welgestelde oma uit het Duitse Baden-Württemberg, zo meldt de krant De Telegraaf. "We wisten dat onze moeder uit een rijke familie kwam. Maar ze was een moeilijk persoon en ze liet ons in de steek. We verloren het contact met haar en onze vader. Moeder overleed toen ze nog maar 43 was," zei de 43-jarige Geza aan het Hongaarse ATV. Hij is hoopvol voor de toekomst: "Mijn broer en ik hebben alleen elkaar. Geen vrouw kijkt om naar mannen die in een grot leven. Dat kan gaan veranderen, misschien kunnen we als we geld hebben eindelijk een partner vinden en een normaal leven opbouwen."
    De broers zijn nu bezig om afschriften van hun moeders dood te verkrijgen om zo de familieband te bewijzen. Pas daarna kunnen ze hun erfenis in Duitsland opeisen. De naam van de overleden vrouw is niet bekendgemaakt uit angst voor fraudeurs die aanspraak op het geld willen maken.

    (bron: www.waarmaarraar.nl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    04-12-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
    03-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monster
    Klik op de link om dit reclamespotje te bekijken:

    <a href="http://www.funnyplace.org/stream.php?id=13549"><img
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-12-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
    02-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Telefooncel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een van de typische rode telefooncellen is tot de kleinste bibliotheek van Groot-Brittannië omgetoverd. De vroegere telefooncel staat in het dorpje Westbury-sub-Mendip in het zuidwesten van Engeland en heeft al meer dan 100 boeken in de aanbieding. Het assortiment gaat van klassiekers over kook- en kinderboeken tot cd's en dvd's. De mini-bibliotheek is 24/24 uur, elke dag van het jaar, geopend. Het concept voorziet dat het lezerspubliek een boek leent en een ander daarvoor in de plaats terugzet. De gemeente heeft de telefooncel voor een pond (ongeveer 1,10 euro) van de vroegere exploitant BT gekocht. Schepen Bob Dolby verklaarde volgens mediaberichten van maandag dat de dichtstbijzijnde bibliotheek kilometers verder ligt. Nu hebben ook oudere inwoners de kans om boeken te ontlenen. BT had enige tijd geleden aangekondigd dat afgedankte telefooncellen konden geadopteerd worden. Tot nu toe hebben 350 rode cellen, die als een symbool voor Groot-Brittannië gelden, een nieuwe eigenaar gekregen. Enkele zijn kunstwerken, toiletten of douches geworden.

    (bron: www.waarmaarraar.nl; foto: http://us123rf.com)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-12-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
    01-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fietsverbod
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Duitse student Christopher Hahn (24) mag van de rechter 15 jaar niet meer met de fiets rijden. Na een feestje werd de jongeman uit Giessen vorig jaar om 4 uur 's ochtends tegengehouden door een politiepatrouille. Bij een alcoholtest bleek dat hij 1.71 promille in het bloed had. De student betaalde volgens het tijdschrift Bild een boete van 500 euro. Maar daarmee was de kous niet af. In maart van dit jaar moest Hahn zich van de politierechter onderwerpen aan een medisch-psychologisch onderzoek. Dat kostte nog eens 500 euro, waarna Hahn zich weigerde aan te bieden. Na een nieuwe aanmaning die Hahn opnieuw naast zich neerlegde, besloot de rechter hem een fietsverbod van vijftien jaar op te leggen. Als hij in de toekomst nog met een stalen ros op de openbare weg wordt opgepakt, moet hij een boete van 25 euro betalen.

    (bron: Metro van 30/11/2009; afbeelding: www.greuter.demon.nl)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    01-12-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
    30-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jezus verschijnt op strijkbout
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het zit de Amerikaanse Mary Jo Coady allemaal niet erg mee de laatste tijd. De 44-jarige vrouw uit Massachusetts scheidde onlangs van haar man en kreeg ook nog eens minder werk. Ze wist zich even geen raad meer. Juist op zulke momenten gebeuren er vaak wonderlijke dingen. Haar strijkbout bijvoorbeeld kreeg een vlek op de onderkant die volgens haar rotsvaste overtuiging niets anders dan een afbeelding van Jezus kan zijn. De bruinige vlek zou inderdaad het gezicht van een langharige man kunnen voorstellen. Mary Jo ziet het als bewijs dat Hij naar haar luistert en sprak de hoop uit dat anderen tijdens de komende kerstperiode inspiratie zullen putten uit haar verhaal. Het strijkijzer zal niet meer worden gebruikt. Het is goed opgeborgen en de vrouw gaat een nieuwe kopen.

    (bron: www.waarmaarraar.nl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    30-11-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.You win again - The Bee Gees
    Klik op de link om te luisteren naar dit mooie liedje:

    http://www.youtube.com/watch?v=ATIOguCFwxM




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    30-11-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
    29-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Konijn

    Leuk reclamespotje voor Energizer batterijen:

    <a href="http://www.funnyplace.org/stream.php?id=13547"><img


    (klik op de link)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    29-11-2009, 11:56 geschreven door isaatje70  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op de pot
    Een groep Taiwanese universiteitsstudenten heeft een toilet uitgevonden dat de gebruiker tijdens zijn toiletbezoek medisch advies geeft. Twee studenten van de Kun Shan University en de Southern Taiwan University zorgden voor een pot die niet alleen het gewicht meet, maar ook de hartslag en het percentage lichaamsvet. Dat meldt de tv-zender TVBS. De pot begint met zijn analyse van zodra de gebruiker gaat zitten, wat zo'n dertig seconden in beslag neemt. De resultaten van het onderzoek zijn af te lezen op een kleine printer bovenaan de spoelbak. Kleine plastic ballen in de WC-bril doen de metingen en zijn via een computer aan de printer verbonden. Daarnaast kan de printer op de spoelbak ook opgenomen muziek afspelen. Ideaal dus om te ontspannen. Wie niet tevreden is met de resultaten, kan die meteen doorspoelen.

    (bron: Metro van 24/11/2009)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    29-11-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
    28-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettig weekend
    Ik wens iedereen een heel fijn weekend!




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    28-11-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
    27-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reclame!
    Mooi reclamespotje voor McCain:

    <a href="http://www.funnyplace.org/stream.php?id=13456"><img

    (klik op de link)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    27-11-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gij zult niet stelen
    Een priester uit New York heeft vijf jaar voorwaardelijke gevangenisstraf gekregen omdat hij geld uit het offerblok gestolen had. De geestelijke had het geld gebruikt om zijn eigen plastische chirurgie en botoxbehandelingen te betalen.
    William Blasingame van de episcopal church, de Amerikaanse tak van de Anglicaanse kerk, moet de kerk omgerekend ruim 57.000 euro terugbetalen. Het geld was bedoeld voor de behoeftigen en het onderhoud van het godshuis, maar Blasingame spendeerde het allemaal aan zichzelf. De ijdele priester heeft volgens zijn advocaat veel spijt. Hij zou schuld bekend hebben om te voorkomen dat hij terecht moest staan. In dat geval had hij tot vijftien jaar effectief kunnen worden veroordeeld.

    (bron: Metro van 20/11/2009)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    27-11-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
    26-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.E-mailloze vrijdag
    Op vrijdag 27 november (morgen dus) vindt in België voor het tweede jaar op rij de 'nationale e-mailloze vrijdag' plaats. Mensen en bedrijven worden opgeroepen om die dag geen of zo weinig mogelijk e-mails te versturen. Op de e-mailloze vrijdag moeten belangrijke en dringende boodschappen zo veel mogelijk telefonisch of rechtstreeks worden overgemaakt.
    "Collega's die elkaar nog nooit hebben gesproken, worden zo verplicht kennis te maken," aldus communicaticonsultant Gunnar Michielsen uit, de initiatiefnemer van de e-mailloze vrijdag. Hij hoopt dat hij met dit initiatief mensen en bedrijven bewuster kan laten omspringen met elektronische post. "E-mail dreigt immers ten onder te gaan aan zijn eigen succes. Het aantal e-mails blijft schrikbarend groeien ten koste van de efficiëntie en het persoonlijk contact," aldus nog Michielsen.

    (bron: Metro van 24/11/2009)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    26-11-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te lelijk voor de 'job'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De Brit David Holyoak, die vorige week maandag tot 3,5 jaar gevangenisstraf werd veroordeeld voor een bankoverval, kreeg van de rechter de raad mee om toch maar een ander beroep te gaan zoeken. Holyoak zou immers "te lelijk" zijn om bankovervaller te zijn.
    Holyoak heeft immers flaporen, waardoor hij nogal opvalt en de politie ertoe noopte om te zeggen dat ze het "te gemakkelijk" vinden om hem op te sporen. Holyoak, die in het milieu de bijnaam 'Shrek' kreeg, werd opgepakt omdat de politie een heel duidelijk signalement van hem kreeg.
    "Deze man moet eens goed in de spiegel kijken en gaan beseffen dat de misdaad niet voor hem is weggelegd," aldus een agent. "Met zijn grote oren en mollige voorkomen valt hij van ver al op. Hij moet wel een van de lelijkste overvallers van het land zijn."

    (bronnen: Metro van 19/11/2009, www.ifc.com)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    26-11-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
    25-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Le Beaujolais Nouveau est arrivé
    Japanners hebben afgelopen woensdagnacht een bad genomen in hun favoriete wijn, de Beaujolais Nouveau. Het gebeuren is een jaarlijkse traditie naar aanleiding van het op de markt komen van de wijn. Sinds drie jaar heeft een hotel in Hakone, dat als thermaal centrum fungeert, de gewoonte Beaujolais toe te voegen aan zijn vulkanische baden in open lucht.
    "Hij is zeer fruitig," zei Eri Yamagadi, bij het proeven van een glas Beaujolais 2009 na het bad. Japan is veruit de grootste exportmarkt voor de Beaujolais Nouveau. De aankomst van een nieuwe oogst op de derde donderdag van november is er telkens een evenement. Vorig jaar zijn op de eilandengroep zowat 6,7 miljoen flessen achterover geslagen, 18% minder dan in 2007.
    Door de stijging van de koers van de yen tegenover de euro zal de oogst 2009 goedkoper zijn, met name 2.000 tot 2.500 yen per fles (15 à 19 euro), tegen 3.000 yen (22,5 euro) vorig jaar.
    Dit jaar zal de primeurwijn voor het eerst in plasticflessen te koop zijn, voor ongeveer 800 yen (6 euro) per stuk.

    (bronnen: Metro van 20/11/2009, www.wordpress.tokyotimes.org en www.hln.be voor de afbeeldingen)




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-11-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
    Foto
    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    tilloenk
    www.bloggen.be/tilloen
    Zoeken met Google


    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Archief per maand
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs