een beetje van alles
Inhoud blog
 • Lewis Waterman (1837-1901)
 • Slimme honden
 • Romeo
 • Nepglimlachen verslechtert humeur
 • Verbrast fortuin
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Over mijzelf
  Ik ben Isabel, en gebruik soms ook wel de schuilnaam isaatje70.
  Ik ben een vrouw en woon in Lokeren (België) en mijn beroep is ambtenaar.
  Ik ben geboren op 09/07/1970 en ben nu dus 51 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: lezen, schrijven, ....
  welkom op mijn blogje. Ik vertel graag over allerlei zaken die mij bezighouden!
  Mijn favorieten
 • Athea
 • Blog van Eef
 • Blog De Vriendinnen
 • Nikki's Blog
 • Libelle
 • Lydia's Blog
 • Spelletjes
 • Vera's Blog
 • Schrijven, dichten en weetjes
 • Mijn pad
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  24-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reclamespotje
  Grappig (maar wel een beetje luguber) reclamespotje voor Kenwood:

  http://www.youtube.com/watch?v=wZMZdQzoQgo

  (klik op de link)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  24-09-2009, 19:50 geschreven door isaatje70  
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hello, goodbye
  De Nederlandse woordenschat wordt niet alleen doorspekt met Engelse woorden, maar ook omgekeerd is er heel wat uitwisseling geweest. Zo zullen Noord-Amerikanen het zinnetje "Jan-Kees eet koolsla op de slee" bijna woordelijk kunnen verstaan, aldus taalkundige Nicoline van der Sijs in haar boek 'Yankees, cookies en dollars'.
  Het Amerikaanse woord Yankee is immers afgeleid van de naam Jan-Kees. En dat is maar een van de 246 leenwoorden. De meeste leenwoorden hebben betrekking op alledaagse dingen, zoals voeding (cookie), huisraad (sleigh) en speelgoed (skate), aangezien Nederlanders die naar de VS trokken vaak van eenvoudige komaf waren. Nog een bekend voorbeeld is Sinterklaas, die in Amerika nog steeds Santa Claus heet. Het woord 'dope' komt dan weer van de dikke saus waarin aardappelen konden worden gedoopt.

  (bron: Metro van 23/09/2009)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  24-09-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  23-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jezus zou bij Aldi shoppen
  Een Britse bisschop heeft de Anglicaanse Kerk opgeroepen zich te ontdoen van zijn imago dat de deuren alleen openstaan voor de middenklasse die naar duurdere supermarkten als Marks & Spencer gaat. Hij pleitte ervoor de kerk weer toegankelijk te maken voor een diverser publiek en dus ook voor mensen met minder geld.
  "De mensen denken zelfs nu nog dat de kerk alleen voor hoogopgeleide, welvarende en elegante mensen is," aldus bisschop Steven Cottrell in de Britse media van afgelopen dinsdag. "Maar we weten toch dat Jezus net zo goed bij (de goedkopere supermarkten) Asda of Aldi in de rij zou gaan staan."
  De Anglicaanse Kerk houdt deze week trouwens een actie om mensen weer in de kerk te krijgen. Onder meer een rapvideo moet het publiek weer naar de kerk lokken.

  (bron: www.nieuwsmeteenglimlach.nl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  23-09-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  22-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schildpad
  Een Amerikaanse schildpad heeft een wonderlijke tocht achter de rug. Het beest besloot tijdens de spits een van de drukste snelwegen van Engeland over te steken en overleefde dat. Een automobilist zag hem lopen tussen de middenberm en de vangrail en stopte om te kijken hoe het dier de laatste rijbanen overstak.
  "Hij liep gewoon door terwijl de auto's over hem heen reden." Het beest bleek in Amerika gechipt te zijn. "Dat verklaart waarom hij aan de verkeerde kant van de weg zat", aldus de arts. Hij heeft het dier Freeway genoemd en is op zoek naar de eigenaar van de schildpad.

  (bron: www.waarmaarraar.nl)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  22-09-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  21-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Betrapt!
  Een man die zijn echtgenote bedroog, is lelijk door de mand gevallen toen hij werd gebeld door een radiostation om hem te feliciteren met zijn verjaardag.
  De vrouw van de Kroaat had een radioprogramma gebeld in verband met de verjaardag van haar echtgenoot. Het leek haar leuk als haar man live in de uitzending zou worden  gefeliciteerd. Omdat het feestvarken op zakenreis was, belde dj Barbara Kolar met het hotel waar de Kroaat op dat moment verbleef. Daar nam echter een vrouw de telefoon op met de mededeling dat manlief onder de douche stond. Toen Davor Ivanovic even later toch aan de telefoon kwam, meldde hij doodleuk dat dat zijn vrouw was geweest, terwijl zijn echte vrouw Jasna bijna ontplofte aan de andere kant van de lijn.
  Ondanks het dringende advies van het radiopersoneel vooral rustig te blijven, begon de vrouw te schelden en te tieren. De man schreeuwde terug waarom ze hem dit aandeed, gezien het feit dat ze samen kinderen hebben.

  (bron: www.waarmaarraar.nl)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  21-09-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  20-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reclame
  Klik op de link om deze grappige reclamespotjes te bekijken:

  <a href="http://www.funnyplace.org/stream.php?id=12771"><img

  <a href="http://www.funnyplace.org/stream.php?id=12766"><img
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  20-09-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  19-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beeldspraak
  Klik op de link om een fragment te bekijken van het grappige Canvasprogramma "Zonde van de zendtijd":

  http://www.youtube.com/watch?v=gRj-MAveUYA
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  19-09-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettig weekend
  Ik wil iedereen een fijn & zonnig weekend wensen! Isabel
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  19-09-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  18-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wilde weldoenster
  In het Franse stadje Dieppe heeft een 86-jarige vrouw haar volledige erfenis - goed voor zo'n 280.000 euro - nagelaten aan tweehonderd verschillende mensen die ze in de loop van haar leven toevallig had ontmoet.
  Onder de gelukkigen bevinden zich verpleegsters, verzorgsters en administratiebedienden, maar vooral de buschauffeurs uit Dieppe konden de bejaarde vrouw wel bekoren, want zij zijn allemaal opgenomen in haar testament.
  "Ze was enig kind, nooit getrouwd en kinderloos," legt notaris Francis Bécu uit. "Ze had haar erfenis ook kunnen nalaten aan een organisatie, maar ze verkoos om tweehonderd personen die ze tijdens haar leven had ontmoet er een plezier mee te doen."
  De notaris had meer dan een jaar nodig om alle begunstigden, die soms enkel met een voornaam of functie waren aangeduid, op te sporen. Ze kunnen elk rekenen op ongeveer 1.200 euro.

  (bron: Metro van 17/09/2009)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  18-09-2009, 11:49 geschreven door isaatje70  
  17-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.i'm lovin' it
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Een Braziliaanse rechtbank heeft fastfoodketen McDonald's veroordeeld tot het betalen van 550 euro schadevergoeding aan een ex-werknemer. De 22-jarige Rafael Luiz werkte een jaar bij McDonald's en mocht tijdens het werk enkel dingen uit het eigen filiaal eten. De man, die naar eigen zeggen elke middag dikmakers zoals hamburgers, nuggets en frieten moest verorberen, vond dat McDonald's hem een vergoeding had moeten geven om wat gezonder te kunnen eten, buiten het filiaal.
  Eerder had een lagere rechtbank Luiz nog ongelijk gegeven, waarop zijn advocaat in de rechtszaak in hoger beroep de film "Super Size Me" als bewijs aanbracht. In die documentaire toont filmmaker Morgan Spurlock de schadelijke gevolgen van te veel fastfood.

  (bron: Metro van 14 september 2009)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  17-09-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  16-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Postduif verslaat internet
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Winston de duif is een grote held in Zuid-Afrika. De postduif bewees namelijk dat moderniteiten niet altijd ook verbeteringen zijn. Hij versloeg met een memorycard van 4 gigabyte aan zijn pootje de grootste internetprovider van het Afrikaanse land.
  Het idee van de postduif versus internetrace kwam van een IT-bedrijf in Durban. Daar klaagde een werknemer over zijn trage internetverbinding. "Een postduif sturen gaat nog sneller," gromde hij. Zijn baas besloot de proef op de som te nemen en stuurde Winston met de memorycard op pad. Tegelijkertijd begon de overdracht via het internet.
  Winston deed een uur en acht minuten over de afstand van bijna 100 kilometer. Zijn totale tijd, inclusief het up- en downloaden van de informatie van en naar de computer, was twee uur. Toen was via het internet nog maar 4 procent van de informatie overgebracht. De race werd door enthousiaste Zuid-Afrikanen gevolgd op Winstons Facebook en Twitter.
  De provider Telkom is overigens niet blij met de gratis publiciteit. Het bedrijf vindt dat het niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor de langzame verbinding bij het IT-bedrijf. "We hebben in het verleden meerdere suggesties aan de klant gedaan om één en ander sneller te maken, maar daar is tot op heden niets mee gedaan," zei Troy Hector van Telkom.

  (bron: www.nieuwsmeteenglimlach.nl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  16-09-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  15-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mode met een hoog IQ
  Een trui die je vertelt hoe laat het is, een broek die zichzelf strijkt, panty's die je benen ontharen of een hemd dat zelf wijnvlekken te lijf gaat? Binnenkort is het geen science-fiction meer! Een greep uit het hoogst originele aanbod:

  - Een pyjama die met zachte prikkelende impulsen een massage geeft.

  - Een T-shirt dat van kleur verandert. Met één druk op de knop is het T-shirt perfect afgestemd op de rest van je kledij.

  - Een verwarmende fleece. De trui zal opwarmen op de plaatsen waar je lichaam het koud heeft. Kom je ergens binnen, dan zet je de fleece gewoon af met de on/off-knop.

  - Een anti-stresspak en een feelgood-hemd die de drager beginnen te masseren als ze stress-signalen registreren tijdens een drukke werkvergadering.

  - Een bril die beelden projecteert van gemiste tv-programma's.

  - Een sweater met alle headlines van Google News.

  - Een afslankende panty die cellulitis doet verdwijnen.

  - Joggingschoenen die de beste looproute suggereren en hartslag, temperatuur en bloeddruk opmeten.

  - Sportkousen met verminderde wrijving, zodat blaren worden voorkomen en zweet sneller verdampt.

  - Een portemonnee die in de handtas licht geeft.

  - Een badpak dat van kleur verandert als de UV-stralen feller worden. Meteen een indicatie om je met een hogere factor in te smeren.

  (bron: Metro van 11/09/2009)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  15-09-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  14-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fijne week
  Ik wens iedereen een fijne week! Groetjes, Isabel
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  14-09-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reis om de wereld
  Een 36-jarige Japanner is acht jaar geleden begonnen aan een wereldreis met niet meer dan 160 yen (1,19 euro) op zak.
  Keiichi Iwasaki verliet zijn huis in 2001 voor een vakantie in eigen land; de vrijheid beviel hem echter zo goed dat hij met zijn fiets en een beetje geld de boot naar Zuid-Korea nam en tot op heden niet naar Japan is teruggekeerd.
  De avonturier leeft sindsdien van geld dat hij verdient met zijn goocheltrucs. "Veel mensen laten zich van een wereldreis weerhouden door geldgebrek. Ik wilde laten zien dat een droom kan uitkomen als je er helemaal voor gaat," zo zei hij afgelopen vrijdag in The Telegraph.
  Iwasaki heeft met zijn fiets inmiddels bijna 50.000 kilometer afgelegd en 37 landen bezocht. Naar eigen zeggen werd hij onderweg beroofd door piraten, aangevallen door een dolle hond, gearresteerd in India en lukte het hem in Nepal ternauwernood om aan een huwelijk te ontsnappen.
  Momenteel is de wereldreiziger in Zwitserland waar een beklimming van de Mont Blanc op het programma staat. Via Afrika, Zuid-Amerika en de Verenigde Staten wil Iwasaki de komende tijd terugreizen naar zijn thuis in Japan.

  (bron: www.nu.nl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  14-09-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  13-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muis vs. olifant
  Grappig reclamespotje voor Renault:

  <a href="http://www.funnyplace.org/stream.php?id=12640"><img

  (klik op de link)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  13-09-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.New York, New York - Frank Sinatra
  Klik op de link om te genieten van het wondermooie liedje "New York, New York" van Frank Sinatra:

  http://www.youtube.com/watch?v=tg28MFD1R84
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  13-09-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  12-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fijn weekend
  Ik wens iedereen een heel prettig weekend! Isabel

  (de foto's zijn vorige week gemaakt op het Provinciaal Domein Puyenbroeck te Wachtebeke)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  12-09-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  11-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dom, dommer, domst
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Sommige dieven lijken er toch alles aan te doen om gesnapt te worden. Zo ook een inbreker uit het Verenigd Koninkrijk. De dief brak in in een school in Gateshead en sloeg waarschijnlijk op de vlucht toen het alarm afging, maar hij vergat wel zijn hond op de plaats van het delict. De politie hoopt nu de dader te kunnen vinden via het beestje.
  De politie kreeg een oproep dat er in het schooltje van Gateshead knallen te horen waren. De agenten trokken naar het schooltje en konden alleen maar vaststellen dat er ingebroken was, maar dat de dief al was gaan lopen. Waarschijnlijk werd hij opgeschrikt door het alarm. De agenten werden er wel verwelkomd door een Jack Russell, hoogstwaarschijnlijk het hondje van de inbreker.
  Volgens inspecteur Peter Storey stond er geen naam op zijn halsband, maar hebben de agenten hem 'Bobby' gedoopt. "We hopen nu dat iemand de hond herkent en ons naar de eigenaar van het beestje kan loodsen. Waarschijnlijk zullen we dan wel bij de dief uitkomen," zei hij aan The Daily Telegraph.
  Er bleek trouwens niets gestolen uit het schooltje.

  Columbus (Ohio, VS): Een paar uur nadat hij met twee handlangers een overval had gepleegd, is een dader teruggekeerd naar het huis van zijn slachtoffer om haar te vragen met hem mee uit te gaan. Kennelijk viel de overvaller op zijn slachtoffer en gokte hij dat ze hem niet zou herkennen. De 20-jarige Stephfon Bennett werd door de vrouw echter direct herkend als een van haar overvallers en liet door een familielid de politie bellen. De politie maakte bekend dat de overvaller voor het huis van de vrouw werd gearresteerd. De borgsom bedraagt 100.000 dollar.


  (bronnen: www.nieuwsmeteenglimlach.nl, www.waarmaarraar.nl)


   


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  11-09-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.I Can't Help Myself - The Kelly Family
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Klik op onderstaande link om te luisteren naar het mooie liedje "I Can't Help Myself" van The Kelly Family:

  http://www.youtube.com/watch?v=1viSfRzI8to
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  11-09-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  10-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik wil de grootste zijn!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Het eerste publieke optreden van de Franse president Nicolas Sarkozy sinds hij in juli onwel werd tijdens het joggen, heeft in Frankrijk voor een kleine rel gezorgd. Dat meldden de openbare omroepen BRT en RTBF afgelopen maandag.
  Vorige week donderdag bezocht Sarkozy een Franse fabriek in Normandië. Daar hield hij een toespraak, waarbij enkele werknemers achter de president op het podium stonden.
  Het viel op dat alle arbeiders kleiner waren dan de Franse president, die zelf relatief klein van stuk is. Een ploeg van de Franstalige publieke omroep RTBF ondervraagde daarom een van de arbeiders. "Mag men niet groter zijn dan de president?" vroeg de RTBF-journalist, waarop de vrouw bevestigend antwoordde: "Dat is het".
  De persdienst van Sarkozy noemt de speculaties echter "belachelijk en grotesk".

  (bron: www.destentor.nl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  10-09-2009, 00:00 geschreven door isaatje70  
  Foto
  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Blog als favoriet !
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  animaties
  www.bloggen.be/animati
  Zoeken met Google


  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Archief per maand
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!