WELKOM
op mijn vernieuwde blog!

Tussen de dagelijkse beslommeringen (zoals huishouden en werken) door, neem ik jullie graag verder mee op sleeptouw.  Hier kom je vanaf nu niet alleen vreemde hersenkronkels en rare bedenkingen tegen, maar ook hints en tips voor een gezond leven.  Uiteraard blijf ik ook rustig verder schrijven over vrienden en familie en wat ik zoal meemaak in mijn leven.

1 onderwerp vermijd ik liever op deze blog en dat is... WERK!!!  Daar zijn we al het grootste deel van de dag mee bezig en dus verkies ik het lekker luchtig te houden.

Ontspan, adem diep in en uit, zet je gemakkelijk en laat je meevoeren...
Over mijzelf
Ik ben Het Schrijvertje
Ik ben een vrouw en woon in Herent (België) en mijn beroep is Vliegende Receptioniste.
Ik ben geboren op 20/05/1981 en ben nu dus 43 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: sport, reizen en shoppen.
Ik hou van George Clooney, Italië (met alles erop en eraan), appeljenever & Baileys Crème Caramel, Ferrero Rocher, Patri
Inhoud blog
  • Lisa Williams
  • Maandag 24/03: 59,1kg (ochtend)
  • Into the Blue
  • VROLIJK PASEN
  • Nieuwe start
  • Week 9: +800g
  • @ Greet
  • Internationale Vrouwendag
  • Week 8: + 300g
  • Lang WE
    Archief per maand
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 09-2005
    HET SCHRIJVERTJE

    Don't argue with idiots: they'll drag you down to their level and beat you with experience.
    11-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.I don't like mondays...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik val in herhaling, I know!!!  Niet zo lang geleden schreef ik immers nog over mijn Monday Blues en ook deze maandag heb ik er behoorlijk wat last van!!!  Maar, nog 3 keer slapen en we vertrekken op weekend...  Ik zal het dus wel overleven, zeker?!


    Gisteren zijn we een toerke gaan doen met de moto.  Na ruim 4 maanden mocht het beestje eindelijk nog eens van stal en dat zullen de buren geweten hebben ;o))  We zijn maar meteen doorgereden tot in Eghezée, waar we op 'n terrasje wouden genieten van een hete chocomelk (of koffie voor de heren).  Echter na dik 20min. hadden we onze bestelling nog steeds niet en dus zijn we maar weer vertrokken.  Hoewel het er aangenaam warm uitziet vanachter de venster, was het toch wat frisjes om lang rond te rijden.  Het was dus 'n kort, maar zeer aangenaam toerke!!!


    Ik ben al dik gefaald in mijn karaktertest, want heb alweer dagelijks gezondigd.  Ik kijk echt op naar de mensen die zich strikt aan hun puntenaantal kunnen houden.  Mij lukt het écht niet.  Uiteraard eet ik veel gezonder en let ik voornamelijk op de caloriën en vetten in de producten die ik eet, maar toch kan ik niet van de koeken en choco afblijven, laat staan van het brood.  Nu we op het punt staan op weekend te vertrekken is onze frigo haast leeg en da's een positief iets.  Hoe minder er in ligt, hoe minder ik kan zondigen.  Daarenboven is alles wat er in ligt precies berekend op de laatste dagen en dus blijf ik beter vanaf, anders heb ik morgen of overmorgen niets meer.

    Ik hoop, uit de grond van mijn hart, dat ik in Nice niet bijkom en dat ik al het lekkers aan me kan laten voorbijgaan.  De weersvoorspelling ziet er alvast fantastisch uit: volop zon en temperaturen rond de 12°!!!  Dat lenteweer doet me automatisch meer zin krijgen in salades en fruit en minder in vettige prettigheden.  Ik reken op een gezond uitstapje ;o))


    Nu alleen nog ergens de tijd vinden om ons kot wat op orde te zetten, de laatste manden was te wassen en uiteraard onze valiezen te maken.  En dan...  RELAXEN en lange strandwandelingen maken.  Ah ja, mijn objectief voor Nice is een nieuwe (en grotere) handtas kopen en een zonnebril (in de hoop dat ik hem daar onmiddellijk nodig zal hebben).

    11-02-2008 om 13:34 geschreven door HetSchrijvertje


    08-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brood, brood en nog eens brood
    Klik op de afbeelding om de link te volgen HELP, ik ben verslaafd aan brood!!!  Gisteren werd er bij de klant waar ik 's ochtends zat een buffet verkeerdelijk geleverd.  Zo eentje met àlles erop en eraan: voorgerecht, fruit, vis en vlees als hoofdgerecht, crème brulée als dessert en een grote broodmand (je weet wel, zo van die mini broodjes die je krijgt als je op restaurant gaat).  Ik heb dus zo'n 4 mini broodjes "gepikt" belegd met 'n beetje boter en heerlijk opgesmuld.  Tot zover mijn karakter-test!
    Maar ik was nog steeds goed op weg en heb dan ook 3 punten geteld voor deze uitspatting.

    Helaas, bij de klant waar ik in de namiddag zat werden broodjes geleverd voor 20P en ook die levering was fout!!!  Hel, oh hel, wat een kommer en kwel!!!
    Ik heb daar dus ook nog 2 broodjes van gegeten.  En tot overmaat van ramp mocht ik een ganse plateau meenemen naar huis.  Het werd dus geen spaghetti, maar nog meer brood...

    Vanmorgen had ik last van maag- en darmkrampen.  Zou ik mij - in al mijn gulzigheid - een indigestie gegeten hebben?  Ik heb het vanmorgen dus al héél rustig gedaan.  Na mijn gebruikelijke kiwi-ontbijt heb ik een Actimel light gedronken en ben in de auto gestapt.

    Nu (en 't is 11u gepasseerd) heb ik zopas een Vitalinea Start koekje achter de kiezen.  Er volgt nog een appel en misschien, als ik terug een knorrende maag krijg, een yoghurtje.  Ik hoop daarmee mijn lunch tot ver na de middag te kunnen uitstellen en ik heb maar liefst 250g aan rauwkost mee.


    Ik moet een extra motivatie vinden om mijn punten dagtotaal niet te overschrijden...

    08-02-2008 om 11:20 geschreven door HetSchrijvertje


    07-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allereerste lentekriebels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Toen ik vanmorgen voor de voordeur stond, op het punt ze open te trekken om naar buiten te gaan, hoorde ik buiten heel wat getjilp van vogeltjes.  Ik moest plots denken dat ik recent nog op radio of TV hoorde dat de mussen aan een wederopmars bezig waren.  En maar goed ook, want ik herinner als kind dat ze met oneindig veel op de electriciteitsdraden zaten.  Langzaam aan verdwenen ze en nu blijken ze terug van weggeweest.  Ik bedacht me ook dat de lente nu eigenlijk voor de deur staat, maar toen ik de deur open deed en een dikke laag ijs op de voorruit van mijn wagen zag, borg ik het lentegevoel snel terug op.  Het was koud, maar niet guur koud.  Een aangename 0 graden (voor zover dat aangenaam kan zijn).

    Nu de dag langzaam vordert, besluipt het lentegevoel me terug.  Op het werk heb ik de anders immer gesloten blinders geopend en het zonnetje kwam voorzichtig piepen.  En toen 'k vanmiddag naar mijn volgende klant reed, kwam ik een open cabriolet tegen.  Ik moest spontaan lachen en dacht terug aan mijn cabrio...

    Aangekomen op bestemming, snoof ik de eerste echte lentegeuren op en alweer verwelkomden enkele ijverige vogeltjes mij.

    Mensen, hou je vast aan de takken van de bomen, want de lente is in 't land gekomen.  Maar alvorens we onze winter kleerkast binnenste buiten keren, eerst nog even de maartse buien en aprilse grillen trotseren.


    P.S.: als ik het zo bekijk, zou ik bijna durven stellen dat we een prachtige lente en warme zomer tegemoet gaan...  We kunnen alleen maar hopen en vooral volop genieten ;o)

    07-02-2008 om 15:05 geschreven door HetSchrijvertje


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Week 4: -400g
    Dat brengt ons op een totaal van -1,3kg én op de weegschaal duik ik eindelijk terug onder de 60kg  WOEHOE
    Weet ook dat je op de cursus 's avonds gewogen wordt én met kleren aan (of heb ik dit al eens eerder ergens geschreven?)!

    Ik moet wel toegeven dat ik nog geen avondmaal gegeten had, maar als ik overloop hoe vaak ik de voorbije week gezondigd heb... dan was ik toch zeer aangenaam verrast!!!

    Mijn doel voor deze week is puur op karakter mijn puntendagtotaal niet te overschrijden.  Ik wil toch wel eens zien wat het resultaat dan is...  En aangezien we aanstaande donderdag op lang WE naar Nice vertrekken, moet ik wat extra vetrolletjes kwijt!!!  Want, geef nu toe, hoe moet ik in hemelsnaam punten gaan tellen in Nice?  Ik ga wel proberen de basisregels toe te passen, want ik ben er heilig van overtuigd dat dat de reden is waarom ik - ondanks mijn vele uitspattingen - nog steeds afval.

    Ik ben best een gelukkig mens en vind het ook helemaal niet zo'n sleur dagelijks heel wat tijd in de keuken door te brengen.  Ik had écht gedacht dat het niets voor mij zou zijn, maar het tegendeel bewijst zich dagelijks.  Ik hoop alleen in de toekomst meer variëteit op mijn bord te kunnen brengen.  Daarom ben ik steeds op zoek naar gezonde, vetarme en kaloriearme gerechten.  Ik kijk ook ontzettend uit naar de zomer, dan komt de kleur vanzelf op je bord als je een eenvoudig slaatje kan garneren met wat aardbei of ander zomers fruit.

    Gisteren hadden we 't in de cursus vooral over onze grootste vijand: HONGER.  Onze coach stelde o.a. de vraag wie plaats maakte in zijn puntentotaal voor lekkernijen.  Niemand durft dan uiteraard zijn hand in de lucht te steken, maar ik reken dagelijk zowieso 2P voor een viatlinea koekje of WW pudding.  Gewoon weten dat je dagelijk iets mag smullen, maakt het voor mij draaglijker.  Anders duik ik toch maar de koekenkast in en graai ik 't eerste beste wat ik vind vast.

    We mogen immers ALLES eten en dus wil ik daar gebruik van maken...  Op zondag voorzie ik steevast choco, maar dan niet op brood, maar wel op Vitalinea toast.  De "Choco Fruit" van hetzelfde merk als de perensiroop is overheerlijk, lekker smeuïg en bevat bovendien haast geen caloriën en vetten!!!  Op zondag laat ik de lunch vallen, omdat we dan lekker lang uitslapen en dus kan ik wat meer punten aan het ontbijt besteden.  Ook wil ik dan 's avonds genieten van een lekker maal.  Zondag valt net in mijn WW-week en is dus een welgekomen afleiding.  Zodag is en blijft een dag om te genieten; in alle opzichten!!!



    Naast het afvallen is het nu aftellen naar een romantisch WE in Nice.  Ik ben er nooit geweest, heb geen verwachtigen en ga dus gewoon genieten van een paar daagjes rust en van men ventje

    07-02-2008 om 14:39 geschreven door HetSchrijvertje


    05-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterblues

    Wie kent het niet?  Wie heeft er nog nooit last van gehad?!

    Daar waar ik ooit een volledige week in bed stak met de griep, voel ik mij nu al schuldig omdat ik 1 dagje ben thuis gebleven en wat langer in bed heb gelegen.  Daar waar ik ooit met de griep amper tot aan de WC kon gaan en buiten kippesoep niet veel binnen kreeg, loop ik nu de ganse dag huishoudelijke klussen op te knappen, boodschappen te doen en eten te maken.  Resultaat: je geneest minder snel en heb dus langer last van allerlei kwaaltjes.  Mijn neus is nog steeds verstopt en vannacht is het ook nog eens in mijn keel gezakt.  Ik heb mijn vermoeide vent uit zijn slaap gehouden door mijn ellendig gekuch.

    Maar naast al die fysieke ergernissen, zijn er ook nog de mentale: ik heb nood aan zon!!!  En ik heb nog meer nood aan blije mensen!!!  Maar wie niet?  Gelukkig kan ik na het harde labeur in de sportzaal genieten van enkele minuutjes zonnebank.  Oké, 't is geen echte zon, maar ik krijg er wel wat kleur van en da's toch ook niet onbelangrijk.  Anders zie ik de winter zo wit als een lijk en da's echt geen zicht aan een receptie ;o))
    (les excuses sont faits pour s'en servir)

    En tot slot zijn er de uiterst slechte eetgewoonten.  Misschien zouden ze bij WW wat meer rekening moeten houden met de lange winterperiode vol korte, koude en donkere dagen.  Wat kan je in de winter zoal gezond eten opdat je er een gevoel van voldoening aan over houdt?  Welk fruit?  Welke groenten?  Ik kan toch moeilijk élke dag soep eten???  In de zomer gaat het zoveel makkelijker, heb je niet zoveel honger en kan een slaatje al soelaas brengen.  Natuurlijk zijn er dan wel de ijsjes waar je moet aan weerstaan, maar die kun je compenseren met véél fruit!!!

    Zondag heb ik zwaar gezondigd, ik durf mijn punten zelfs niet te tellen...  Ik heb om te beginnen een acht gegeten, vervolgens een lekkere mattetaart en daarna zo'n goeie grote croissant met suiker op en crème vanbinnen in.  In de namiddag heb ik een Fristi gedronken en tot slot een glacé (tompoes) gegeten.  Om de dag slecht te eindigen: een curryworst!!!  Shame on me...  Hopelijk ben ik niet bijgekomen, daar zou ik niet mee kunnen leven!!!  Bang afwachten tot woensdag en proberen te weerstaan... aan de WINTERBLUES!

    Ik heb nog nooit zo hard naar de zomer verlangd, maar ik voel in mijn kleine teen dat hij niet lang meer op zich zal laten wachten.  Heb je de zonsondergang gezien gisteren???  En toen het begon te regenen verscheen er ook nog eens een gigantische regenboog!!!  Ik ruik de verse lentelucht nog net niet... maar... ik voel links en rechts al een lentekriebel ;o))

    05-02-2008 om 13:14 geschreven door HetSchrijvertje


    04-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RECEPT: kalfsrolletjes met boursin en ganda ham
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Benodigdheden:
    - 2 kalfslapjes
    - 2 sneetjes ganda ham of WW rauwe ham
    - 100g boursin cuisine light (look & fijne kruiden) of philadelphia kaas
    - 200g gekookte aardappelen
    - 500g groenten
    - 1 grote ui
    - 1 kleine tomaat
    - 2 x 2kl (10ml) Becel boter
    - peper, zout, bieslook, etc.
    - witte wijn
    - 1/2 potje Vitalinea room


    Bereiding:

    Ikzelf heb dit lekkere smulgerecht klaargemaakt met snijboontjes, maar je kan evengoed wat anders van groenten kiezen.  Ik zoek eigenlijk nog naar een groente die beter bij het geheel past, misschien kunnen jullie me wel helpen?

    Snijd de ui fijn en stoof hem in 10ml boter.
    Doe er de gekuiste groenten bij.
    Snijd de tomaat in blokjes (haals hart en nieren (lees: sap) eruit), deze heb je op 't eind nodig voor de afwerking van de saus.

    Schil enkele aardappelen en kook ze in een weinig water met deksel op de pan.

    Bestrijk je kalfslapje met 'n beetje boursin cuisine en leg er een sneetje ganda ham op.  Rol het geheel op en steek er een prikkertje (of 2) door (vb. tandenstoker).  Bak je rolletje in 10ml boter op een zacht vuur.  Hoe harder je vuur, hoe sneller de buitenkant gebakken is, maar hoe rauwer de binnenkant blijft!!!  Je vlees heeft dus tijd nodig om ook binnenin klaar te zijn.

    Deglaceer (mooi woord eh) je pan met 'n glas witte wijn en laat de wijn enkele minuutjes inkoken.  Doe de rest van de boursin cuisine in je pan en laat smelten.  Voeg 'n beetje room toe en breng de saus op smaak met wat bieslook.  Voeg de tomaat in blokjes toe en laat nog even sudderen.


    Opdienen en smullen maar!!!
     

    04-02-2008 om 00:00 geschreven door HetSchrijvertje


    03-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RECEPT: Spaghettisaus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Benodigdheden:
    - 5 koffielepels olijfolie met basilicum (van het type Delhaize)  *5P*
    - 10 tomaten
    - 1 (grote) groene & 1 (grote) gele paprika
    - 1 (grote) courgette
    - 1 grote ui
    - 300g wortelen
    - 400g kalfsgehakt  *18P *
    - 500g gezeefde tomaten (Elvea)  *0,3P *
    - 4 teentjes look
    - peper, paprikapoeder, cayennepeper, nootmuskaat, basilicum, ...


    Bereiding:
    Haal het groene hartje uit de tomaten en leg de tomaten in een plastic pot (groot genoeg zodat ze straks allemaal onder water kunnen).
    Snijd de ui fijn en doe hem in een andere plastic pot.
    Snijd de groene paprika fijn en doe hem bij de ui.
    Breng water aan de kook (waterkoker).
    Snijd ondertussen de gele paprika fijn en doe hem bij de ui en paprika.
    Giet het kokende water over de tomaten en zorg dat ze allemaal onder liggen.
    Schil de wortelen.
    Zet een middelgrote kom op een hoog vuur en verhit 2 koffielepels olijfolie met basilicum.
    Pel de tomaten en snijd ze in blokjes.
    Doe alle in blokjes gesneden tomaten in de kom op het vuur en zet het vuur zachter opdat de tomaten rustig kunnen inkoken.
    Zet een grote kom op een hoog vuur en verhit 3 koffielepels olijfolie met basilicum.
    Snijd de wortelen fijn en doe ze bij de ui en paprika's.
    Doe nu alle groenten in de grootste kom en stoof alles gaar. Dit duurt zo'n goeie 10min.
    Kruid naar smaak met peper.
    Wanneer de wortels niet meer rauw zijn, maar ook nog niet helemaal mals, haal je beide kommen van het vuur.
    Meng de tomaten voorzichtig onder de groenten en doe er het kalfsgehakt bij (het kalfsgehakt is NIET voorgebakken).
    Vergeet ook niet de gezeefde tomaten bij in de kom te doen!
    Zet de kom terug op een hoger vuur zodat alles samen rustig kan pruttelen.
    Kruid naar smaak met paprikapoeder, cayennepeper, nootmuskaat en basilicum.
    Vergeet de look niet!!! Wacht hiermee tot het einde, wat dit verliest het snelst zijn smaak...
    Het geheel is klaar wanneer zich boven op de saus donkere kringen van de olie vormen.

    Je hebt nu ongeveer 2,5kg spaghettisaus gemaakt, proficiat!!
    Verdeel in kleinere porties van +/- 250g en reken per portie 2,5P
    Samen met een verzadigde portie volkoren pasta (4P) heb je 'n lekker, mager en gezond avondmaal.

    03-02-2008 om 21:42 geschreven door HetSchrijvertje


    02-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RECEPT: Groentenwok met kip
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Benodigdheden:
    - 1 zakje groentenmix voor de wok (in de Delhaize heb keuze te over, mijn voorkeur gaat naar de gewone groentenmix)
    - 1 dubbele kipfilet in blokjes gesneden *3P-verzadigde portie*
    - 1/2 citroen
    - 1kl (5ml) Becel boter *1P*
    - kippekruiden
    - peper
    - gemberpoeder



    Bereiding:
    Snijd 1 citroen in 2.
    Smelt de kl boter in een pan.
    Strijk elk blokje kip langs de citroen en bak vervolgens de kip in de pan.
    Bestrooi naar smaak met wat kippekruiden en peper.
    Ondertussen zet je de wokpan op een middelhoog vuur en doe je de inhoud van de groentemix erin.
    Roer regelmatig om!!!
    Bestrooi de groentenmix met wat gemberpoeder.
    Wanneer de groenten half gaar zijn (check met de worteltjes) doe je er de kip bij.
    Zet je deksel op de wokpan en laat nog zo'n goeie 5min. pruttelen.

    Schep de helft in een kom en eet smakelijk!!!
    Schep de andere helft in een andere kom en smul er morgen van.

    Uiteraard kruid je naar eigen smaak, maar ik vind dat de groentenmix een fantastiche geur en smaak afgeeft en heb ondertussen al geleerd niet teveel met kruiden te experimenteren.

    Reken 4P/maaltijd!!!

    02-02-2008 om 00:00 geschreven door HetSchrijvertje


    01-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Week 3: -200g
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ergens ben ik natuurlijk héél zwaar teleurgesteld, maar... het ligt dan ook helemaal aan mezelf!!!  Ik had maar moeten kunnen weerstaan aan al dat lekkers.  Ik kan dus alleen maar boos zijn op mezelf.

    Anderzijds, volgens de coach is het normaal dat je in 't begin méér afvalt en hoe langer je bezig bent, hoe minder snel je afvalt.  Het belangrijkste is tenslotte dat ik afval en niet bijkom!!!  Ik in totaal nu toch al een volledige kilo kwijt!!!

    Daarenboven wordt je 's avonds gewogen, met schoenen en kleren aan en na een dagje lekker smullen.  Deze week ging ik 's morgens nog eens op de weegschaal staan en ze gaf 56,9kg aan!!!  't Is héél lang geleden dat er nog 56 stond!!!

    En ik blijf het herhalen, ik eet en leef veel gezonder!!!  't Is immer niet altijd even gemakkelijk voor 1 persoon te koken...


    Gisteren zijn we lekker gaan eten in de Clijne Taefel.  En ja, ik heb natuurlijk weer gezondigd.  Maar ik ben sinds gisteren ook snipverkouden (verstopte neus, ontstoken trommelvlies, keelpijn,...) en dus vond ik dat ik "iets" verdient had.  Bovendien had ik van de ganse dag nog niet veel gegeten (rozijnenbrood met boter, véél boter) en dus nood aan écht voedsel.  De dessert was warme rijstpap met bruine suiker.  Zo had ik mijn calciumproducten binnen de peperroomsaus zorgde voor de vetten.  Het heeft me echt gesmaakt!!!


    Vanmorgen heb ik lang in bed gelegen.  Mijn zieke kop wou 't daglicht nog niet zien en dus heb ik voor 1 keer toegegeven.  Als ontbijt heb ik een peer gegeten.  En nu ik honger begon te krijgen heb ik 300g wortelen en een halve ui gestoofd in 1kl Becel boter gegeten met 100 kabeljauw.  Ik zit vandaag dus nog maar aan 3 punten...  En ga, als de ziekte het toelaat, vanavond sporten!!!


    Morgen word weer moeilijk, de ganse dag in de slagerij tussen al het lekkers...  Ik zal zelf voor wat afleiding moeten zorgen, al weet ik nog niet meteen hoe!

    01-02-2008 om 15:04 geschreven door HetSchrijvertje




    Blog als favoriet !

    Weight Watchers
    Wist je dat'jes....

    - Je elke dag minstens 2 calciumproducten MOET innemen?

    - Je elke dag minstens 2 punten aan gezonde vetten MOET spenderen?

    - Je elke dag minstens 200g fruit en minstens 300g groenten MOET opeten?

    - Je elke dag minstens 1,5l water of calorie-arme dranken MOET drinken?

    - Je elke dag minstens 30g koolhydraten verzadigd met vezels MOET opeten?

    - Je elke dag minstens 0,8g eiwit/kg lichaamsgewicht MOET opnemen?

    - Je elke dag minstens 30min. aan sport MOET doen?

    - Je elke dag max. 4P MAG sparen?

    Dat zijn veel MOET'jes, maar vergeet niet dat je bij WW écht àlles mag eten op voorwaarde dat je je aanbovenstaande regels houdt!!!
    Dit zijn namelijk de basisbouwstoffen die ons lichaam nodig heeft om gezond te kunnen functioneren.

    Het ene kan niet zonder het andere en omgekeerd.
    Denk dus niet dat je zal afslanken door enkel toast, confituur en snickers te eten!

    In de toekomst zal ik proberen jullie via mijn blog enkele kilo's lichter te maken.
    Aarzel dus niet contact op te nemen, indien er vragen en of opmerkingen zijn!

    Veel succes!!!

    For my eyes only...

    ... mail me!


    Guestbook
  • Lisa
  • @ nana
  • Op elk potje
  • ga ervoor!!!
  • =)

    Voor mensen die wat te vertellen hebben!


    LINKS
  • Weight Watchers
  • Wij vallen af
  • Ik val af
  • FemiStyle
  • Goed Gevoel
  • Vitalinea Programme
  • Nana
  • WeightWatchers blog
  • Dagelijks Geluk
  • Start To Run podcast


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs