Inhoud blog
  • carrĂ© met frangipanne met abrikozenconfituur
  • ananaskoekjes
  • BRESILIENNETAART
  • Speculoosmousse
  • Chocolademousse
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    suikervrije dessertjes maken

    28-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BISCUIT MET SLAGROOM EN FRUIT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen







    Voor de biscuit:

    200 gram zelfrijzende bloem
    100 gram tagatesse
    5 eieren

    Voor de afwerking:
    Fruit
    slagroom om zelf op te kloppen
    zoetstof
    pure chocolade

    BEREIDING:

    Biscuit:

    Tagatesse en eieren in de ROBOT 10 min kloppen op de hoogste stand tot een wit beslag.
    Zeef de bloem en spatel die eronder (beetje bij beetje). Zeker niet kloppen.
    Giet in de springvorm en laat 30 tot 35 minuten bakken op 180 graden.
    Ontvorm en laat afkoelen op een rooster.

    Wanneer de biscuit afgekoeld is dan snij je hem horizontaal door in 2 gelijke stukken.

    Afwerking:

    Klop de slagroom op met een weinig tagatesse.
    Snij het fruit.
    Rasp de chocolade.

    Leg tussen de 2 lagen wat fruit en slagroom. (Ik leg er ananas en aardbeien tussen).
    Wrijf heel de biscuit in met slagroom.
    Strooi de zijkanten in met geraspte chocolade.
    Bedek de taart met fruit en werk af met toefjes chocolade.

    SMAKELIJK

    Bijlagen:
    biscuit 2.jpg (57.4 KB)   

    28-02-2013 om 00:00 geschreven door ellenvt  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (10 Stemmen)


    Archief per week
  • 25/03-31/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs