Voor de biscuit: 200 gram zelfrijzende bloem 100 gram tagatesse 5 eieren
Voor de afwerking: Fruit slagroom om zelf op te kloppen zoetstof pure chocolade
BEREIDING:
Biscuit:
Tagatesse en eieren in de ROBOT 10 min kloppen op de hoogste stand tot een wit beslag. Zeef de bloem en spatel die eronder (beetje bij beetje). Zeker niet kloppen. Giet in de springvorm en laat 30 tot 35 minuten bakken op 180 graden. Ontvorm en laat afkoelen op een rooster.
Wanneer de biscuit afgekoeld is dan snij je hem horizontaal door in 2 gelijke stukken.
Afwerking:
Klop de slagroom op met een weinig tagatesse. Snij het fruit. Rasp de chocolade.
Leg tussen de 2 lagen wat fruit en slagroom. (Ik leg er ananas en aardbeien tussen). Wrijf heel de biscuit in met slagroom. Strooi de zijkanten in met geraspte chocolade. Bedek de taart met fruit en werk af met toefjes chocolade.