Strijkatelier Bijloke
Herent/Keerbergen

Doltcini sportswear

Verbieren Rudy
graniet/natuursteen
    
ST Bikes

Café onder de Toren
       Wilsele

SVB Janssen print/copy/fax/PC

RP 'T Kaffeeke

De Fietsgarage     Holsbeek

Lion Recyclage

        


Foto
Archief per jaar
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
    Inhoud blog
  • bertem
  • Leopoldsburg
  • lommel
  • TT Hasselt
  • TT Beringen
  • houthalen -helchteren
  • Weerde
  • VRAAGJE
  • scherpenheuvel
  • rotselaar
    Toertochten - activiteiten van de Klievers

    Zoeken in blog

    MTB-TEAM DE KLIEVERS - WILSELE

    18-12-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Thuis e toerke
    Omdat we volledig in de examen zitten vandaag ni oep verplaatsing. Maar wel heel goe op moeten passen op de route , zeer gelettig hier en daar. Afgesproken aan het bed met 3 klievers .Schilder ( bekan e mes ) Jakke en Yoko . Van daar den bos in, goe vettig om zo op en af te toeren afwisselend met stukken baan. Alles speelde zich af in en rond centraal Linden. Op een beperkte afstand toch wat hoogtemeters. De finish lag boven op de MONT HOUWAARTSEBAAN  van uit centrum waar Schilder met VERVE over de streep ging. Iedereen kontent en naar huis. Tot de volgende!!!!

    18-12-2017 om 17:16 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-12-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Halen
    Door de voorspelde sneeuwbuien pasten de meeste Klievers en daarmee Schilder alleen afgezakt naar Halen voor de "holle wegen" toertocht. Eenmaal ingeschreven voor de 36km, was het toch zeer koud om te vertrekken. Van veel hoogtemeters was hier geen sprake en alles verliep over veldwegen die op de meeste plaatsen door de voorbije regendagen omgetoverd waren tot serieuze baggerstroken. Alsof dit nog niet zwaar genoeg was, begon het na 19km goe te sneeuwen. Iets verder bevoorrading, die in orde was, en dan maar besloten om over te schakelen op de 26km. Het plezier was nu toch wel ver te zoeken. Nog efkes doorbijten en zo doorweekt en half bevrozen aan de finish. Op naar de volgende.

    17-12-2017 om 18:52 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-12-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Schaffen-Diest
    Schilder alleen op pad voor de wekelijkse tt en gekozen om wat dichter bij huis te gaan rijden ipv in Weerde volgens de Kliever agenda. Koud, regenen en niet veel volk aan de inschrijvingen. Gekozen voor de 35km en Schilder weg. De eerste 3km asfalt, bergop, tegenwind en regen, al plezanter vertrokken. Eenmaal de bossen in, viel het nog mee. Ook veel open veld met met brede wegen. Al bij al bolde het nog goed en zo snel aan de bv die in orde was. Terug weg en nu werd het toch wat zwaarder met hier en daar ne klim en serieuze modderstroken. Schilder vond ene met ongeveer het zelfde tempo en konden om beurten de kop pakken tegenwind. Aan den arrivé 3 man voor de afspuitstand, vlo rap proper en Schilder koud maar tevreden naar huis.

    09-12-2017 om 16:43 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-12-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Scherpenheuvel-Zichem
    Klievers Yoko en Schilder gelukkig niet te voet naar Scherpenheuvel voor de wekelijkse TT. Redelijk vroeg vertrokken(8u) en zeer fris aan de vis. Eenmaal vertrokken en een paar 100de meters gereden viel de kou nog mee. Tocht verliep over brede veld- en boswegen. Beide klievers hielden er een behoorlijk tempo op na en zo snel aan de bevoorrading als 1 van de eerste. Deze was in orde, al kon de sportdrank wat meer poeier gebruiken. Terug weg en zo richting Testelt voor de nu toch wat meer klimmekes en schoon boskes. Klievers hadden voor de 30km gekozen en deze liepen vlotjes onder de wielen door. AAn de afspuitstand geen volk, vlo's proper en nog een goe werme sjat kaffee. Tot de volgende

    02-12-2017 om 14:08 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Rotselaar
    Met 4 klievers klaar voor start aan de plas. Schilder , Jakke , Leugge en Yoko. Droog maar toch redelijk fris gingen we voor de 38 km. De eerste km s waren vrij vlak zodat het tempo redelijk strak stond. Even een gesplijte doorgaan van Leugge bij inhaalmaneuver ,ook deze wat oudere bikers waren nu wakker. Via Nieuwrode reden we nu terug naar de Wezemaalse berg, hier nam Schilder resoluut de kop. Nu kregen we toch stevig klimwerk voor de wielen met wat lussen om zo over te gaan in de steile afdaling . Daar beneden was het tijd voor de break. Deze was zeker in orde , zeer lekkere drank. Iet nief . Terug vertrokken nu de coteé sol e vita. . Schilder en Yoko  namen de kop tot aan volgende splitsing, die wat verstopt lag. ( Ook de pijlen soms )  Ons buikgevoel vertelde even halt te houden voor te zien wat die 2 andere CHARELS van plan waren !!!Very Happy Very Happy Very Happy  En ja Leugge en Jakke verder op de 30 km . Het gat en de benen nog ni te goei afgesteld. Schilder en Yoko kregen in die lus ook nog venijnige stukken voor de wielen.   Via den bos van heikant reden we dan terug naar de plas. Even met de lans over de velo iet gedronken en naar huis Tot de volgende !!!

    23-11-2017 om 23:45 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Koersel
    Ene kliever  naar Koersel , Yoko. Deze had afgesproken met collega van t werk Filip . Bij aankomst ginder geen geluk , stuurde mij de steenweg oep voor parkeren. Dan nog even discusie hoe iedereen moest gaan staan.  Hoogste tijd voor mij goe te kleren tegen regen en kou. Na inschrijving even check met Filip, Maar deze was er al vandoor. Vertrokken voor de 32 km langs zeer toffe wegen , zeer veel bos , moos en militair domein. Alles om van te dromen. De 47 , 62 , en 82 km gingen ook over den terril. Toch wel stoempen met de drassige ondergrond en de zandstroken. Na 16 km b.v  deze was top zoals al de rest van de tocht. Pijlen , linten , splitsingen. Terug weg aan b.v zaten we in het militaire domein met wat zandstroken. Hier hoorden we de euro s zo afslijten van de velo ( heerlijk SadSad ) Dan nog leuke stukken bos gedaan , draaien keren en wat oep en af. Met nog een goei 5 km te gaan kwam ik mijn collega tegemoet , deze zen kaars was uit. Nog even mee over de laaste opstakels getrokken en samen binnegereden. De moos eraf iet gedronken en naar huis.  Tot de volgende !!!!

    12-11-2017 om 20:45 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Kampenhout
    Met 2 klievers, Jakke en Schilder,(Yoko weeral werken, is aant sparen voor ne nieve vlo peis ik! Shocked ) naar Kampenhout voor de wekelijkse toertocht. Door de hevige regenval en de frisse temp voor de 35km gekozen. Eenmaal vertrokken liep de tocht over de gekende veldwegen. Het mooiste stukje zit hem voor en na de bevoorrading. Deze was in orde en ook nog klapke gedaan met de Moosduvels. Schilder en Jakke bleven schoon bij elkaar met af en toe is een ontsnapping van Schilder. Samen aangekomen aan de afspuitstand, waar we nog een aanvaring hadden met nen ambetante mens die vond dat we daar in zijne weg stonden. Jakke heeft dit rustig en verbaal opgelost met de woorden "WAT DIST JOENG" Laughing Mannekes tot de volgende

    11-11-2017 om 18:33 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vergadering
    Hallo klievers, vraagje komt er dit jaar nog en vergadering voor het afsluiten van dit jaar en of er nog iets gedaan wordt van aktiesport met de club ?
     mvg kliever 

    03-11-2017 om 19:31 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT As
    Woensdag As op de kalender en Schilder alleen op pad. Yoko en Jakke hadden andere verplichtingen. Schilder iets te laat vertrokken en pas om 9u aan de inschrijvingen, waar ondertussen heel veel volk gearriveerd was. Eenmaal vertrokken gekozen voor de 35km met hier en daar ne pittige klim. Op ne moment ne veldloper voor de wielen! Shocked Van de 2km die ik er achtergereden heb, heeft em 1,7km neffes zenne vlo gelopen! Laughing Zo aangekomen bij BV die dik in orde was. Terug vertrokken langs mooie naaldbossen(ge moogt zeggen wat ge wilt, maar 't is toch schoon om te rijden in de Limburg), lange zandwegen, zandgroeve en mijnterril. Plakske "nog 3km" en zo richting aankomst. Heel mooie tocht onder een stralend zonneke. Mannekes tot zondag in Kampenhout.

    03-11-2017 om 15:31 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Bierbeek
    T zag er ni al te best uit vroeg in de mergen , regen a volenté.  Maar bij het verdwijnen van de nacht schoof de regen mee.  Dus toch 3 vertrekkers te Bierbek. Schilder , Jakke en Yoko . Er was afgesproken voor de 28 km te doen  en Yoko  misschien de 48. Eenmaal weg was het snel duidelijk dat Schilder ni veel tijd had. De vlo en Schilder e pak lichter en nog op trainingsmodus van in den gym EmbarassedEmbarassed , Yoko en Jakke  van op afstand alles onder controle. Parcour wa natter en dus meer stoempen langs de gekende en minder gekende stukken . Na een goei 17 km verbroederde we terug samen bij de lunch.op den dreef in st Joris weert. B v oke. Met nog een dikke 10 km voor de wielen nu naar de kluis. bij splitsing Yoko mee op de 28. Aan de kluis ( lastig stuk op ) was Schilder er weer vandoor , ditmaal tot aan de kantinne. Onderweg nog nieuwe klim gedaan just over Naamse stw  ( best pitteg ) Yoko zag nog 1 keer Schilder aan de grote boerderij langs waalse kant richting Bierbeek Hier wind op kop. Wat later volgde Jakke. Daar gepasseerd kon men den boog zien staan en waren we zo binnen. Stuk voor stuk de moos van de velo en naar huis.Omdat Yoko mee de 28 km had gedaan deze met de velo naar huis. Tot de volgende!!! Graag nog een klein verslag van Halloweentocht waar Minni Leugge en Leugge waren.

    31-10-2017 om 19:19 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lommel
    Met 2 klievers naar lommel deze waren yoko en jakke !schilder moest met de vrouwen  weg !!!!Eenmaal daar aangekomen kozen we voor de 40 km te doen , En wij weg tot yoko zijn turbo open trok was het voor jakke proberen te volgen ,wat niet goe kwam EmbarassedMad!!! Yoko toch nog samen gebleven tot we eten en drinken kregen ! Wat niet al te vet was .Daar besloot jakke er en stuk af te doen en volgde de kleinen tour om dat de benen niet mee wilde !!!SadZo dat jakke en 6 km minder had dan yoko Idea.Maar de tocht was wel in orde leuke stukken gedaan Razz!! tot de volgende 

    23-10-2017 om 17:22 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Sint Katelijne Waver
    Met 3 klievers van start in legummeland. Deze waren Jakke , Schilder en Yoko.  Tocht ten voordele van de scoutte. Vertrokken voor de 37 km was het in t begin wat gewoon worden aan de soms smalle wegskes door het ges. Moeilijk door te rijden met nen hots en bots en van tijd een ineengestoken brug. Alles onder controlle. Daarna stukken bos met zeer veel draaiwerk, en ook het nationale park klievden we door. Nu de eerste splitsing, bord splitsing ok, Bord met km op NIET OK. Dit was 9 oep 10 geschreven na de fuif van zat !!!!! Veel te klein en bijna ni te lezen Rolling EyesRolling Eyes , even dubbel check en voets. Na een kleine 20 km b,v. Alles o k . Splitsing 2 terug prijs , weer check check en even ander kleur van pijlen. ( veranderde per lus van kleur ) , vonden dit zeker ni beter. Tocht was verder best goed met schone stukken bos en veldwegen. Op laatste aangesloten met een paar andere zodat zelfs de caloriemeter het werm kreeg.RazzRazz ,  en waren zo dan ook rap aan arrivee. Nog even aan de tent iet gedronken onder een stalende zon CoolCool en weg.   Tot de volgende !!!!!!!!!

    17-10-2017 om 21:00 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Lummen
    Klievers Jakke en Schilder(Yoko pastte want moest van de fritpataten puree gaan maken.Very Happy ) trokken vroeg naar de Limburg voor de Lummense toertocht. Ondanks de felle regen zeer goed berijdbaar parcours met hier en daar een vettig stukske. Op de bevoorrading waren ze de sport in den sportdrank vergeten maw plat water!Shocked  Qua eten voldoende variatie. Na de pitstop sloeg Schilder een gat, maar reed wat verder de verkeerde kant de brug af en kwam zo ne km of 2 achter Jakke terug op de juiste weg. Het duurde dan ook efkes voor Schilder Jakke terug te pakken had. Op 1 km van aankomst nog ne pittige klim richting voetbalterein en zo aankomst aan de afspuitstand. Fietskes afgespoten en naar huis. Tot de volgende.

    11-10-2017 om 17:03 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.punten
    Ok , dan zet ik de punten op nul he !!? zondag aanwezig in pellenberg schilder yoko en jakke dus 3x 3 punten he !!!
     
    mvg 

    02-10-2017 om 22:52 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.punten
    Denk dat we hier punten afsluiten. daarom schrijf ik ze even op. Jakke 150 .  Yoko  114  . Schilder  27 .  Leugge  27 . Sparro  21.  Bontempi 21.  Mini leugge  18   Junior 18  Kevei 3. Lange  3.  Fick  en Swinne scoren ni.    Pellenberg was op 1/10  Jakke , Yoko en Schilder halen zo de eerste 3 punten binnen.

    02-10-2017 om 18:33 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Pellenberg
    Drie klievers met de velo naar Pellenberg . Deze waren Jakke , Yoko en Schilder , ditmaal met een mooie blauwe merida licht aangepast. Vol goesting vertrokken we voor de 39 km. Wie hier al starte weet wel wat er te wachten staat. De 1 ste klim nam Schilder kop  ( vrij strak )  , die gym toestanden marcheren.  Via Pellenberg trokken we naar Linden en zo Holsbeek. Jakke kwam van de nacht en met zeer weinig slaap zat het meeste poeier in de bidon en iet minder in de benen. Geen erg Jakke dit komt wel snor. Bij 1 ste afslag besloot Schilder verder te gaan op de 29 km samen met Jakke. Yoko schakelde over naar de 49km. Na een goei 23 km b.v  met alles oep en aan . Van af hier tot over Troostenberg deden we ongeveer onze toer maar in de andere richting. Kort tegen Gobbelsrode zelfs een 2 de b.v. Nu reden we via Schilder zen ne hof de steenweg over richting uz pel. Daar nog een lus ( met vettig stuk ) via oud stort om zo met een hevig klimmeke richting aankomst te komen. Nog iet gedronken met Jakke en terug met de velo naar huis. Jakke klokte af oep 50 km , Yoko oep 70 km en Schilder moet nog e tellerke kopen . Razz Razz     Tot de volgende !!!!!

    01-10-2017 om 23:33 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Mol
    Omdat ik zondag moest gaan dansen zaterdag  gaan rijden . Ingeschreven in Mol vertrokken voor 47 km. Veel bos met tussendoor stukken langs kanaal. Het ging vooruit en was dan ook vrij vlug aan b.v. Alles ok. Deel 2 kopie van deel 1 en de laatste km s zoefde er een kwartet voorbij. Direct mee in het wiel en wat praat van die gasten , maar Yoko  had geen probleem met hun kopwerk.Very HappyVery HappyVery Happy  Klokte af op 2 u en een kwart. Na aankomst kwam er ene van die gasten doodleuk vragen of ik NOG EVEN MEE EEN RONDJE GING MAKEN. !!! Ook was hij verbaasd over mijn breed stuur , stond erop zei ik.  Ja ja natuurlijk . Ik heb een vrouw met zoooooon borsten  Rolling EyesRolling Eyeslachte hij. Die stonden er ook op !!!!! RazzRazzRazzRazz  . De vier musketiers waren van Zeeland.  Tot de volgende !!!

    26-09-2017 om 17:17 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zelem-halen
    zondag morgen1 kliever naar zelem-halem om dat yoko niet mee kon en zaterdag dan maar is gaan rijden in mol ! Daar aangekomen gekozen om de 42 km te doen , en ik weg !! De tocht was niet zo bijzonder !!!!Sad We kregen veel veld wegen voor de wielen . En op 20 km kregen we eten en drinken dat wel in orde was Laughing!! Van modder was er niets te zien alles was goe te rijden maar ik was toch nog 2u 42 onder weg !!!tot de volgende 

    25-09-2017 om 15:03 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Gelrode
    Met 2 klievers naar Gelrode voor de tocht van collega biker Danny.  Jakke en Yoko met de velo naar ginder. Bij aankomst even dag tegen Jonneke en wij weg. Deze keer voor de 47 km . Opvallend was de staat van de ondergrond , geen moos te zien . Rolling EyesRolling Eyes  De tocht ging zoals de vorige keer zodat we hier en daar wisten wat ons te wachten stond. Kort samengevat , op tijd en stond oep en af  via Osschot , Rillaar, Houwaart .... ge wet het wel. Redelijk aangekleed hadden we het snel al iet te werm. Jakke briefde dat het niet de beste zondag was en ging misschien later wa inkorten. Na zowat 22 km tijd voor knabbel en babbel. Alles ok ,assortiment van koekenLaughing Laughing geen superdrank. Terug weg in de geburen van het Rot kreeg Yoko vrijgeleide . De laatste lus ging via moedermeule , kerkhof Gelrode en alles wat daar rond lag. Hier had Jakke op laatste de benen niet meer voor en neep er een stukske van af. Pittege maar goede tocht van den Danny.  Tot de volgende!!!!!!!!!!!!.

    18-09-2017 om 15:54 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.heverlee
    1 kliever naar Heverlee voor de tour van de mannen van de zoenk te gaan rijden ! Een maal daar aangekomen ingeschreven voor de 35 km en een kado bon gekregen van 10 euro voor in den D'store op te doen !!!Een maal vertrokken was de tour het zelfde als het vorige jaar allen het vertrek was aan de oude school ! Alles was goed te rijden zelfs niet te veel modder met de regen te zien Razz !! Na 33km wel en leeg loper maar toch nog binnen kunnen rijden zonder te wisselen Laughing !!de tocht en het eten en drinken was zeker in orde !!! tot de volgende ExclamationExclamation

    10-09-2017 om 20:41 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Dakwerken Meeus - Lejeune   / Wilsele         

    Hotel Le central  /   Han sur Lesse

    Delta Lloyd / Danny Mees   /   Wilsele

    Brouwerij "De Vlier" Holsbeek 

    Renov Design / Herent 


        
              


    Foto

    Ledenlijst
    Naam             Alias          
     Lejeune   wim  leugge
     Meeus  nick  fick
     Lejeune   marc  yoko
     Vanhove  tom  schilder
     Robberechts  jean  jakke
     Robberechts  stijn  sparro
     Lion  pascal  de lange
     Lion  kevin  kevei
     Toujour  erwin  swinne
     Arnoets  guido  bontempi
     Arnoets  yoran  junior bontempi
     Lejeune Giel  Mini-Leugge
    IN MEMORIAN
     Carriére  danny  dolf
     Hensmans  steve  henne


    Championschip
      2018 - 2019
     01   JAKKE 36
     02 SCHILDER 27
     03  YOKO 30
    04  Sparro    0
     05  Leugge      0
     06  Mini leugge       0
     07  Junior  0
     08  Bontempi  0 
     09  Kevei  0
     10  De lange  0
     11  Fick  0
     12  Swinne  0
    21


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Links
  • 12 go Biking
  • Chain reaction cycles
  • vwb
  • Vaste MTB-routes
  • Mtb-you
  • Rose versand mtb
  • Futurumshop mtb
  • Hopmans Bergen o. Z.

    Links (2)
  • Barracuda Waver
  • MTB-gigant
  • Biqq
  • O2 Bikers
  • MOOZES
  • Fietssportief
  • Bikediscount
  • bike 24
  • bike-components

  • Suggeties/tips dropbox

    Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.






     



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs