Strijkatelier Bijloke
Herent/Keerbergen

Doltcini sportswear

Verbieren Rudy
graniet/natuursteen
    
ST Bikes

Café onder de Toren
       Wilsele

SVB Janssen print/copy/fax/PC

RP 'T Kaffeeke

De Fietsgarage     Holsbeek

Lion Recyclage

        


Foto
Archief per jaar
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
    Inhoud blog
  • bertem
  • Leopoldsburg
  • lommel
  • TT Hasselt
  • TT Beringen
  • houthalen -helchteren
  • Weerde
  • VRAAGJE
  • scherpenheuvel
  • rotselaar
    Toertochten - activiteiten van de Klievers

    Zoeken in blog

    MTB-TEAM DE KLIEVERS - WILSELE

    11-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tt Wezemaal
    Zoals afgesproken samen gekomen bij Fick om zo te vertrekken naar tt. Billy , Yoko en Fick waren op post. Schilder kwam tot aan start en Leugge zouden we onderweg tegenkomen. Tot da Fick zei dat Leugge e groot vraagteken kon zijn. Deze had naar het schijnt al redelijk diep moeten gaan als voorbereiding op tocht, en ja we kregen bevestiging van Fick . Bij inschrijving sloten onze 2 gastrijders ( nieuwe leden ? ) aan, Stijn en Jan. Eenmaal weg begon Fick ze pilleke al redelijk rap te werken, het tempo lag al redelijk strak. Langs de vijvers in Holsbeek reden we naar zagerij en zo moesten we omhoog de berg op . Links of rechts klimmen waar boven de 1 ste splitsing was. Hier gingen Billy, Fick , Stijn en Jan voor de 27 km, Schilder en Yoko kozen de 55 km. Tot aan Bed v Napoleon - Chartreuze  kenden we deze stukken van buiten ( onze tt ). De 55 km nam er de zoenk, bieke del , klim langs boerderij en de hondeclub nog even bij om zo naar bevoorrading te gaan. Iet voor bevoorrading sloot ook Leugge aan bij andere klievers!!! Rolling Eyes Bevoorrading was  in orde. Aan kerkhof te gelrode deden we in het gekende bos een mooie lus bij, tot tegen grote baan A- GKPunt. Hier waren we nooit geweest. Yoko kreeg  het wa moeilijk en  Schilder bolde verder op zijn tempo . Zo richting extreem , naftpoemp a2 ,nog e paar keer op en af om aan te sluiten in het bos in Wezemaal. Hier trok men deze keer ook nog eens vershillende lussen door. Voor sommige te veel van die spullen naar het schijnt . Very Happy Daar uit gekomen ging de 55 km nog e luske maken met nog ne klim in Wezemaal bos om zo via Sol e Vita naar den arrivee te gaan. Hier was nog ne stand van Maes juist voor aankomst. Zeer mooie ( zware ) tocht met veel volk. Nog even overleg, iet drinken en naar huis. Tot de volgende.

    11-05-2015 om 09:17 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's Diest





    05-05-2015 om 21:03 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Mechelen Billy
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    04-05-2015 om 20:23 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.roc
    Zaterdagmorgen vroeg weg naar het mekka van de mtb. We gingen eens meedoen aan den roc te Houffalize. Daar aangekomen e belleke naar onze andere klievers Fick en Leugge. Het hotel gezocht , en ja er kwam een frisse verschijning uit de velux. Wij naar de kamer, ( Shilder en Yoko) . Ne goeiendag en op naar het ontbijt, fijn in orde gebracht door Fick en Leugge. Waarvoor dank. Wat overlopen wat er ging gebeuren en wat er gebeurd was. Het enige dat ik kon verstaan is dat geen van beide heren een goede horloge heeft.Laughing. Dan naar de start van de marathon (84 km ) met eerst de dames en dan de heren elite. Daarna hoogste tijd voor het zenuwkakske, het startuur kwam steeds dichter. Fiets en rugnummer gaan ophalen zodat we ons konden prepareren voor het echte werk. Dit zou geen rondje rond de kerk worden. Keurig op tijd aanmelden in starbox ( witte bol ) en nu maar aftellen tot de schepen het startschot gaf. Het was zo ver, we konden van start gaan. Centrum uit en ja direct e klimmeke van 1,4 km aan 14 procent. Hier hadden we direct door dat het moeilijk opschuiven was  vanuit het witte startvak. Tegen dat je hier het bos indraait heb je al meerdere malen moeten stoppen. Leugge ging proberen door te rijden , Schilder en Fick volgde . Yoko nam ne foto veu de gazet. Hier en daar hadden er al serieus op hunne asem getrapt.  Stillekes wat opgeschoven kwam ik bij Fick, en reden zo door tot aan 1 ste bevoorrading. Hier was ook Schilder die ons opwachte. Terug weg reed ieder op zen eigen tempo verder. Onderweg kreeg Yoko probleem met voorrem, Vooral op de technische afdalingen was hij er ni gerust in. OP 1 van die stroken maakte Fick ook ne shuiver- koprol !! Gelukkig zonder erg. Iedereen langs 2 de bevoorrading en zo verder naar de laaste moeilijke stukken van de tocht. Het zal voor vele een opluchting geweest zijn dat men de plak zag staan, nog 9.5 km.!! Bijna binnen  nog ne klim om u tegen te zeggen, om zo af te dalen tot in het centrum. Hier kreeg de Yoko dan ook een warm ontvangst van de andere klievers. Proficiat aan iedereen die deze tocht heeft gedaan , op welke manier dan ook !!!!!     Zeker voor herhaling vatbaar, dit moet men eens gedaan hebben. Fris gewassen nog eens door fietsenpark gegaan, ne saucisse en naar huis. Leugge en Fick konden op zoek gaan naar e pilleke veu d'herleugge. Laughing  Fick en Leugge deden zondag nog mee aan roc gourment.   Tot later.

    04-05-2015 om 18:24 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roc D'ardenne
    Foto's van ons ROC avontuur!

    Bijlagen:
    http://www.mijnalbum.nl/Album=KCDRHWLU   

    03-05-2015 om 17:30 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tt Diest 1/5
    Vrijdagmorgen vroeg vertrokken naar Diest. Ingeschreven en weg. Schilder en Yoko kozen voor de 35 km omdat morgen zaterdag de ROC op het menu stond. De tocht liep langs zeer mooie stukken met hier en daar toch wat venijnige klimstukjes in. Met het vroege vertrekuur zeer weinig bikers op onze stukken tegengekomen. Aan de poorten in Diest moeilijk stuk omhoog , Schilder deed dit met glans. Stond iemand van organisatie foto's te nemen en vertelde dat hij 1 van de eerste was die hier naar boven reed. Half weg ongeveer bevoorrading te Schaffen, alles ok. Terug weg nog mooie stukken gedaan waar we nog ni te veel waren geweest. Hier was knap werk gedaan kwa afpijling en aandacht voor gevaarlijke stukken. Bij aankomst voelde we dan toch de nodige spanning op de benen. Fiets afgespoten en naar huis . Morgen zal het ni minder zijn.   Fick en Leugge waren al te Houffalize waar ze het nodige testwerk volbrachten met alle grote bekende merken. Tot later.

    03-05-2015 om 12:07 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tt floreffe
    Deze keer de andere kant van het land opgezocht.  Leugge was Yoko komen uithalen en weg. Billy moest de nieuwe voiture inrijden , Schilder mocht ne keer gaan eten en omdat iedereen nu gin drinkt ging Fick op whisky cruise. Lange en Kevei maakte de bossen int Antwerpse onveilig. Eenmaal daar bij het uitladen zagen dat we hier in fully land waren,  allemaal verende en redelijk wat ellentric bikes.Inschrijven gebeurde aan de abdij zelf. We kozen voor de 30 km omdat hier heel wat klimwerk zou moeten gebeuren. Na vertrek afdaling tot tegen waterkant waar we even bleven om zo over te gaan naar het bos. Het echte werk kon beginnen. Dit waren de stukken die we ook volgende week zullen moeten ondergaan. Wat me ook opviel is dat iedereen hier vrij rustig blijft en ni zit te wringen. We reden door bossen en veldwegen naar het volgende stuk . Hier kwamen ze langs andere kant terug omhoog, wij wisten al wat er ging komen!! Ook den deze was een kuitenbijter. Na ongeveer 15 km was er de bevoorrading, deze was vrij simpel. De sportdrank was hier grenadine van de winkel, fruit,koeken en chocolat. Wat verderdoor wij blij, parcour ging niet langs straat met een plak van 14 procent, Ze kozen voor e wegske naast huis ik denk van zo n 20 procent. Amai onze frak.Embarassed Afpijling kon beter op sommige plaatsen, men had ook pijlen op grond gezet. Na nog wat te hebben geklommen was er  nu een stevige afdaling, eenmaal die achter de rug mochten we terug omhoog naar de abdij. Door het klimwerk van onderweg (620 hm op 30 km) was dit maar precies  e stuk vals plat. Iet gedronken , ne echte saucisse en naar huis. Tot de volgende.

    26-04-2015 om 00:00 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. TT Haacht
    Met 4 klievers stonden we klaar rond half negen voor vertrek van de tocht. Fick, Leugge, Schilder en Yoko. Na de bekende trip door keuken ingeschreven en weg. Deze keer ging de tocht in omgekeerde richting. Redelijk fris maar met het opkomend zonneke zal dit wel beteren. Op ongeveer 8 km was er al een splitsing, Fick en Leugge kozen de 35 km Schilder en Yoko gingen voor de 57 km. Al vlug was er het eerste boske waar men ons alle bomen ging laten tellen. Het is ne keer leuk al dat draaien en keren maar na een paar van die toestanden was dit meer dan genoeg. Op ongeveer 25 km was er de bevoorrading, deze was top. Eenmaal terug weg reden we langs de gekende wegskes en waterkanten van Haacht en omliggende gemeenten. Bijna op het einde was er nog een stop voor de gratis tongerloo, deze wei had op onze doortocht veel weg van rock werchter. ( Genieten van zon , muziek en drank)  Alles bij elkaar was dit nog een fijne tocht die zeer goed was uitgezet. Nog iet gedronken en terug met de velo naar huis. Onderweg Fick en Leugge opgepikt die ook op en af waren gegaan met de velo. Dit was een goeie training voor binnen 2 weken , alleen zijn de bossen daar groter en is er iet meer bergop. Terug thuis had den oudste dan ook 77 km oep tellerke staan.  Tot de volgende.

    20-04-2015 om 12:43 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's Ha8









    20-04-2015 om 00:00 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zondag tt rillaar
    Na een korte nacht terug paraat voor een ritje in Rillaar.De bedoeling was om los te rijden van de nachtrit die "maar 30km was" maar best pittig.Dit stond niet in het programmaboekje van onze penningmeester Fick,die zaterdagavond als rustdag had verwerkt.Veel volk aan de inschrijving maar voor een toporganisatie is dit normaal.Gekozen voor de 35 km en nu eens in het daglicht en net zoals zaterdagavond heel tof parcours mits kleine aanpassingen.Zelfs het pilleke dat wekelijks wordt genomen voor den tikker laag te houden blijkt nu plots beter te werken voor Fick.Met gevolg zeer strak tempo tot aan de bevoorrading en daar waren al 3 bekertjes up nodig om den dorst te lessen bij Leugge.(Pikante saus bij de pitta 's nachts)Terug bekke reserve opgeslagen en weg voor de resterende km's die toch ferm begonnen door te wegen naar het einde toe.Laatste kilometer nog een fris drankje MAES.Tegen de middag gewassen en gestreken terug in onze regio doorspoelen met tonic of delerium.
    See you in Haacht city

    14-04-2015 om 23:32 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nachtrit Rillaar
    Fietsen voorzien van licht ( sommige van bij de chinees )  trokken we naar Rillaar. Eenmaal ingeschreven waren we weg voor een rit in het onbekende. Al vrij vlug moesten we kiezen welke afstand we zouden nemen. We, Schilder , Leugge en Yoko gingen voor de 40km , waar we na de bevoorrading dan nog konden verder gaan op de 25km. In het begin was er heel wat klimwerk bij, hier en daar goe stoempen van de regen die er in de dag nog gevallen was . Het was de hoogste tijd voor de lampen volle bak te zetten . Via tienbunder reden we zo naar Aarschot waar men ons toch vele mooie stukken voorschotelde. In den donker blijft het toch altijd opletten geblazen. Na ongeveer 22 km waren we aan de bevoorrading, hier lag zo e bekke van alles . Tot zelfs ne pannekoek me siroop.  Sportdrank van UP en Fick zen ne dorstlesser ( j..m..) Terug weg zelfs door de achterdeur van de boerderij om zo de tocht verder te zetten. Even halt voor meter van Yoko, die weigerde nu alle dienst. Storing kwam van chineese lamp. Naar het einde toe liet men ons nog een paar keer stevig klimmen, zodat Yoko mee met de bus de berg op reed. Na 30 toch vermoeiende km waren we binnen, en we dachten er ni alleen zo over. Fietsen afgespoten, iet gedronken en nog een hap . Het zal rap zondagmorgen zijn!!       Tot de volgende..Haacht.

    12-04-2015 om 21:18 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paasmaandag
    Maandagmorgen vertrokken vol verwachting naar het verre Zele. Eenmaal daar zag ik al dat da hi gene vette zou worden. Inschrijven en weg. Onderweg geprobeerd e babbelke te doen met plaatselijke hero, Het enigste wa ik zo e bekke kon verstaan is da hij zei . Schoon machiene me ne veste stek. Heb dan maar 10 min altijd ja, ja ja, geantwoord. Koad he. Van begin tot einde vlakke tocht, maar wel schone natuur. Redelijk wa stukken baan in en altijd bijna open vlakte met genoeg fijne wind. Na 25 km bevoorrading, weet ni wat men schonk maar als ge dost hed moogt ge veel. Hier dronk men uit gehuurde bekers ( zeer weinig afval ). Voor te knabbelen was het wel ok. Terug weg ging ik voor de 50 km. Als men ne teller vanachter in de 40 stond zag ik nog ni te veel huizen staan . Ik voelde al stillekes nattigheid. Nog wa door gereden en ja na zo'n 57 km was ik terug binnen. Dan moest het nog komen, 1 tuinslang van 20 meter verder waar men dan nog 3 keer van ging aftakken. Deze slang moest men al goe vast houden voor geen natte handen te hemmen!!!. Iedereen doet zijn best, maar dit kon beter. Tot later  Yoko.

    06-04-2015 om 17:05 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tt olmen
    Paaszondag met de zon in de achtergrond vertrokken naar de Olmense markt. Eenmaal daar toe gekomen alles uitladen en ons klaarmaken voor vertrek. Aanwezig Fick, Leugge, Schilder en Yoko. Onze vriend Schilder pakte uit met carbon verende vork, deze moest eens getest worden. Bij het uitladen van de velo keken onze buren bikers dan ook met grote ogen naar dit spul. Even moest Yoko de ogen frontsen toen hij onze buur stillekes aan schilder hoorde vragen, MAK ER IS AAN KOMEN!!!! .Rolling Eyes Gelukkig ging het over de nieuwe vork.Laughing. Inschrijving in grote feesttent en wij weg. Na wat baanwerk trokken we de eerste boskes in, deze keer vlak met hier en daar toch wat stevige plassen. Sommige stukken waren echt goe voor door te rijden, hier en daar wa single tracks en eens een heel andere ondergrond. Na ongeveer ne kilometer of 15 Yoko het noorden kwijt, met een paar andere bikers verkeerde afslag genomen en zo e bekke langer in het boske blijven toeren.  Plakskes waren ni duidelijk genoeg. Terug op de baan stonde de andere klievers hem keurig op te wachten. Nu kwam er de 1 st splitsing en na kort overleg kozen we voor de 32 km te nemen. Na kilometer 21 was het tijd voor de paaslunch, deze was sober maar ok. Wat later trok Schilder ten aanval ( of was dit opgenomen in de test) zakte terug af en zo reden  we samen verder de laaste km van de tocht uit.  Aan sporthal fiets afspuiten, douche genomen. Alletwee met wat hindernissen . Nog vlug 1 gedronken in tent en weg voor koers op tv. Tot de volgende.          ZATERDAG GAAT MEN MET DE LAMP RIJDEN!!!!!  RILLAAR. Afspraak bij fick om 19h30.

    05-04-2015 om 21:19 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Aarschot
    De dagen voordien al bakken regen gevallen dus van droog parcours zeker geen sprake.
    Met resultaat veel twijfels  bij de klievers om al dan niet te rijden.Aan Bekaf in Aarschot klaarmaken en vaststellen dat de schoenen niet zijn meegekomen.Liefde moet langs 2 kanten komen dus het vrouwke opgebeld en halverwege Wilsele-Aarschot de schoenen ophalen en dan inschrijven voor de 40km.Richting Langdorp om dan de bossen in te trekken voor mooie singletracks en klimmetjes.Soms de bordjes niet echt duidelijk.Bevoorrading geen opmerkingen over te geven.Goed.Na de bevoorrading een tijdje vlakke stukken om de laatste kilometers er nog is alles uit te halen.Om het mooi uit te drukken, Der was geen vet meer op de soep.Maar toch Bekaf naar Aarschot of was het andersom.Voor Zondag was er een voorstel om in Olmen gaan te rijden. We lezen het nog wel.
    In Vorselaar was De lange en Kevei aan zet dus van ginder misschien nog een klein verslag.

    29-03-2015 om 21:05 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Kortrijk-Dutsel
    Zondagmorgen rond 8 uur nog fris aan de vis,maar toch paraat om te fietsen.Winterschoenen konden gebruikt worden maar dit was niet voor iedereen zo.Billy besloot zomerschoenen te proberen (bevroren poten opt einde)Leugge mocht van de kine rustig proberen zonder klikpedalen dus basketsloefkes aangetrokken.Allen met de fiets tot in Kortrijk-dutsel, ingeschreven(dank aan de fietsgarage)en wij weg.Droog en goed berijdbaar parkoers dat heel veel van onze toer heeft.Yoko voor de 45 km en de rest veu de 30km.Bevoorrading was om het mooi uit te drukken speciaal.Genoeg van alles maar de bananen hadden hunne beste tijd al gehad en nog eens in 16 stukses per banaan.de wafelkes hadden ook buiten gelegen.Rest was ok.Terug verder voor de overige kilometers tot aan Troostemberg ,alarm op fick zenne meter de stress dreef ze meterke de hoogte in tot bijna 200 per minuut.(pilleke voor het hart vergeten)Dus even rustiger tot we richting de kerk van Kortrijk-dutsel kwamen en het einde in zicht kwam.Pintje gepakt en richting huiswaarts tot we een"Uitweg" zagen om ons op te warmen.Rond de stoof tot de lichaamstemperatuur terug ok was en dan verder huiswaarts.
    Volgende week Aarschot of Vorselaar en daarna onze drink bij Seppe.

    23-03-2015 om 21:16 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen 6 uren Chartreuse editie 2015
    Zoals reeds werd verwacht gaan de 6 uren van chartreuse (Holsbeek)in 2015 niet doorgaan wegens organisatieproblemen.
    Uitkijken naar volgend jaar en andere evenementen om te rijden.

    18-03-2015 om 17:56 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oud Heverlee Don Bosco
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    16-03-2015 om 20:48 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tt don bosco oud heverlee.
    Na een lange zaterdag was het zeer snel zondag en dus tijd voor op de niner te klimmen. Beentjes ingesmeerd en weg naar Oud - Heverlee. Rust was er voor Fick, Billy en Leugge. Eenmaal toegekomen stond Schilder klaar met zen machine. Deze was voorzien van prachtige carbon wielen met ferm gekleurde naven en nippels. Nu zit hij wel heel dicht bij het plafond van uitbreiding. En ja de andere goei wielen zijn al de deur uit. Omdat er verplichtingen waren op de noen kozen we voor de 30 km te rijden. Ne keer dat we weg waren moest Schilder nog minder moeite doen, de wielen bolde zonder te stoempen. Geen plassen zo dat we goe konden gaan via de kluis en zo naar het franstalig gedeelte. Onderweg nen aggresieve hond achter den draad, tot yoko zei dat er ijzer in zen been zit. Blacky zweeg.Laughing  Bij de stop lekker drinken en goei koeken, nu reden we richting Neerijse en zo naar egenhoven langs de mooie langoplopende klimmen. Eenmaal aan de dijle wisten we dat onze rit aan zen laatste kilometers toe was. Langs de spoorweg omhoog en terug het domein op. Het was een mooie tocht waar men zeer goed kon doorrijden. Er was nog tijd voor iet te drinken en terug naar huis. Tot de volgende.     Minder goe nieuws kreeg Yoko in de namiddag. Jonneke ( zanatta) had ne goeie smak gegaan , Sleutelbeen gebroken op VIER plaatsen !!  Donderdag onder het mes. Langs deze weg wensen alle klievers hem een spoedig herstel toe.

    16-03-2015 om 14:38 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.drink voor medewerkers "pleinkermis 2014"
    Er is beslist de drink op zondag 29 maart om 14u30 te laten doorgaan bij seppe .

    Gelieve dit tegen alle medewerkers te zeggen .
    Liefst ook op het gastenboek van onze blog laten weten als je komt of niet kunt .
    grt en tot dan .

    09-03-2015 om 14:38 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT Bertem
    Met 5 klievers trokken we naar Bertem. Billy, Schilder, Leugge, Yoko met de velo en Fick met de bus. Het weer zat deze keer goe mee. Eenmaal weg wisten we dat het deze keer geen ploeteren zou worden. Zo reden we rustig verder tot we aan de eerste splitsing kwamen, daar gingen we allen voor de 25km. Langs de gekende stukken reden we richting bevoorrading maar nu langs de andere kant. Aan den brandweer kregen we de 1ste goeie klim zodat we direct konden bijtanken.  Alles was in orde kwa eten en drinken.  Terug weg kozen Schilder en Yoko er een lus bij te nemen en volgde de 45 km. Nu kwamen we in de zone van Bertem rond de mast en zo verder naar Meerbeek en omliggende bossen. Hier koos men wel om op en af te rijden. Schilder kreeg  groen licht van yoko en bolde op een stevig tempo de rit uit. Wat later kwam die ook aan waar de rest duidelijk aan het genieten was van de zon en iet fris. Wat bijpraten over de vele enduro's die er waren, en met Schilder iet vroeger weg naar Wilsele. Dit ging aan een zeer goed tempo. Tot de volgende .

    09-03-2015 om 13:28 geschreven door kliever  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Dakwerken Meeus - Lejeune   / Wilsele         

    Hotel Le central  /   Han sur Lesse

    Delta Lloyd / Danny Mees   /   Wilsele

    Brouwerij "De Vlier" Holsbeek 

    Renov Design / Herent 


        
              


    Foto

    Ledenlijst
    Naam             Alias          
     Lejeune   wim  leugge
     Meeus  nick  fick
     Lejeune   marc  yoko
     Vanhove  tom  schilder
     Robberechts  jean  jakke
     Robberechts  stijn  sparro
     Lion  pascal  de lange
     Lion  kevin  kevei
     Toujour  erwin  swinne
     Arnoets  guido  bontempi
     Arnoets  yoran  junior bontempi
     Lejeune Giel  Mini-Leugge
    IN MEMORIAN
     Carriére  danny  dolf
     Hensmans  steve  henne


    Championschip
      2018 - 2019
     01   JAKKE 36
     02 SCHILDER 27
     03  YOKO 30
    04  Sparro    0
     05  Leugge      0
     06  Mini leugge       0
     07  Junior  0
     08  Bontempi  0 
     09  Kevei  0
     10  De lange  0
     11  Fick  0
     12  Swinne  0
    21


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Links
  • 12 go Biking
  • Chain reaction cycles
  • vwb
  • Vaste MTB-routes
  • Mtb-you
  • Rose versand mtb
  • Futurumshop mtb
  • Hopmans Bergen o. Z.

    Links (2)
  • Barracuda Waver
  • MTB-gigant
  • Biqq
  • O2 Bikers
  • MOOZES
  • Fietssportief
  • Bikediscount
  • bike 24
  • bike-components

  • Suggeties/tips dropbox

    Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.






     



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs