Ik ben Christel Merken
Ik ben een vrouw en woon in Limburg () en mijn beroep is Verpleegkundige / Pedicure.
Ik ben geboren op 16/07/1968 en ben nu dus 57 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Koken, sporten, lezen, ....
Mijn recepten zijn voor de dagelijkse keuken, maar ik hou zeker rekening met de seizoenen of bijzondere feesten.
1 taartbodem naar keuze vb. kruimeldeeg, bladerdeeg of zanddeeg Abrikozenconfituur
Voor de vulling :
150 gr margarine 200 gr suiker 200 gr geraspte kokos 5 eieren
Chocoladeglazuur :
2 repen fondant chocolade room
Bereiding :
Leg de taartbodem met het bakpapier in een taartvorm en beleg de bodem met de abrikozenconfituur. Meng de eieren met de suiker, de malse boter en de geraspte kokos tot een mooie massa en giet dit op de taartbodem. Bak de taart gedurende 15 tot 20 min. op 220°C.
Smelt de 2 repen chocolade en roer er een scheutje room door. Laat het glazuur hard worden voor het serveren.
Deze taart is zeer lekker voor wie van zoet houd !!