Inhoud blog
  • KURSAAL OOSTENDE
  • KURSAAL OOSTENDE
  • ERETEKENS IN MIDDELKERKE
  • Middelkerke op Radio Noordzee
  • Halooween in NIEUWPOORT
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Magazine DE BOAREBREKER - Gastronomie & Toerisme

    16-03-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GASTRONOMIE MET PASEN IN OOSTENDE


    Gastronomie in Oostende

     

     

    Smullen van

    EASTER SHARING BOX

     

     

    Met de paasdagen wordt het weer smullen geblazen in Oostende. Vooral te ontdekken bij de EASTER SHARING BOX, getekend de Chefs en ondernemers van de restaurants Le Bassin, STORM, Histoires D’O, Mathilda, Marine en Olivier Willems en Achiel Primeurs. Deze heren zijn niet aan hun proefstuk toe, want zij tekenden met het Oudenaar voor hun eerste actie OEDEJAAR, box die oud en nieuw op culinair vlak vlekkeloos deed verlopen.

     

    Op zaterdag 3 april staat de EASTER SHARING BOX op de agenda. Samen laten ze zien dat ze – met uitzicht op zaterdag 1 mei – verlangen naar de klant en hen op deze manier willen verwennen met een flink gevulde en culinair hoogstaande box, te genieten thuis met de bubbel van genoten kan worden maar evenzeer op hotel of tweede verblijf.

     

    De EASTER SHARING BOX is “Hotel proof”, kost  89 euro voor 2 personen en bevat onderstaande lekkere sharing gerechten. De box kan besteld worden per 2 personen via www.seabox.be en kan afgehaald worden op zaterdag 3 april tussen 15 en 18 uur in Le Bassin (Visserskaai 1, 8400 Oostende).

     

    EASTER SHARING BOX

     

    Taste of Summer – Spiced Bacardi – Lime - Pineapple

    by Histoires D’O

    Tapas: Serrano 18 maanden gerijpt - Manchego - olijven tapenade

    by Achiel Primeurs

     

    Asperge ”speciaal” – grijze garnaal – hoeve ei – krokant zuurdesem

    by STORM

     

    Tartaar van West Vlaams Rood met dragonmayonaise, kwartelei en zure condimenten

    by Mathilda

     

    Lasagne van Noordzeevis – fondue van prei – jonge spinazie – geplette aardappel en parmesan

    by Le Bassin

     

    Lamsheup – Bietole – creme van rode biet – zwarte look – millefeuille van aardappel

    by Marina

     

    Surprise ei - mooie ontmoeting tussen exotisch en Belgisch

    by Olivier Willems

     

     

    Contact: info@seabox.be – 0478 32 22 98

    Ostend Chef Collective

    Kevin Beirens ( Histoires D’O )

    Luc Deklerck ( Bistro Mathilda )

    Michiel Rabaey ( STORM )

    Tom Vanhaecke ( Le Bassin )

    Vida Acquaro ( Ristorante Marina )

    Olivier Willems ( Olivier Willems Chocolatier )

     

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 06/12-12/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 19/10-25/10 2020

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs