Zoeken in blog

Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Inhoud blog
  • The Collective. (2023)
  • Charlie's Angels. (2019)
  • Kickboxer. (1989)
  • Never say never again. (1983)
  • Bridge of dragons. (1999)
    Categorieën
  • 007 (12)
  • A (16)
  • B (21)
  • C (12)
  • D (27)
  • E (10)
  • F (11)
  • G (8)
  • H (11)
  • I (7)
  • J (2)
  • James Bond 007 (0)
  • K (11)
  • L (12)
  • M (12)
  • Mission impossible (6)
  • N (7)
  • O (5)
  • P (10)
  • Pirates of the Caribbean (1)
  • Q (1)
  • R (18)
  • S (30)
  • T (14)
  • Tomb Raider (2)
  • U (5)
  • V (0)
  • W (6)
  • X (1)
  • Y (0)
  • Z (5)
  • Aktie op Blu-Ray en DVD !
    Aktiefilms !
    22-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The equalizer. (2014)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gebaseerd op de gelijknamige tv-serie uit 1985.

    Een voormalig geheim agent, Robert McCall (Denzel Washington), heeft zijn eigen dood in scène gezet om een rustig leven te leiden in Boston. Maar wanneer hij een jonge prostituee (Chloë Grace Moretz) probeert te redden, krijgt hij problemen met de Russische maffia. Vanuit wraakgevoelens en om boete te doen voor de zonden uit zijn verleden, gaat hij als privédetective 'The Equalizer' te werk om recht te zetten wat krom is en bij te springen waar de wet tekortschiet.

    22-04-2019 om 18:03 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:E
    Tags:Chloë Grace Moretz, Haley Bennett, Bill Pullman, Marton Csokas, Denzel Washington, David Harbour
    >> Reageer (0)
    25-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bounty Killer. (2013)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is al weer 20 jaar geleden sinds multinationale conglomeraten de controle over de planeet hebben overgenomen. Hun onverzadigbare honger naar winst en macht hebben geleid tot een nieuwe wereldoorlog die bekend staat als de 'Corporate Wars'. Temidden van deze puinhopen is de 'Raad van de Negen Rozen' ontstaan. Het doel: het lokaliseren en elimineren van elke witte boord die, direct of indirect, verantwoordelijk wordt geacht voor de vernietiging van de wereld.

    25-01-2019 om 18:09 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:B
    Tags:Matthew Marsden, Kristanna Loken,Christian Pitre
    >> Reageer (0)
    21-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mad Max anthology.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Mad Max (1979): De normale samenleving is in verval geraakt. De snelwegen zijn een nachtmerrieachtig decor geworden voor een dodelijk spel tussen een groep criminele motorrijders en een handjevol jonge politieagenten in opgevoerde achtervolgauto's. Max is een jonge agent, verantwoordelijk voor de dood van één van de leiders van de motorrijders, genaamd 'The Nightrider'. Zijn vriendin, Jessie, wil dat hij bij de politie-eenheid weggaat. Max gaat inderdaad bij de politie weg en wil alleen nog maar rust en gaat met Jessie en haar baby een lange vakantie houden. Totdat hij, zonder het te weten, met één van de bendeleden in aanraking komt en een nieuwe periode van waanzinnig geweld en wraak aanbreekt.

    Mad Max 2; the road warrior (1981):  De wereld die we kennen is niet meer. De steden van vroeger zijn veranderd in een grote woestenij. Door deze 'waste land' trekt de eenzame zwerver Max (Gibson) doelloos rond, altijd op zoek naar voedsel en benzine om te kunnen overleven. Hij komt bij een dorpje waar de inwoners een enorme hoeveelheid benzine hebben. Tegen wil en dank besluit hij ze te helpen in de strijd tegen een groep gewelddadige motorrijders.

    Mad Max beyond Thunderdome (1985): Max (Gibson) wordt beroofd van al zijn bezittingen en kan nog net de stad Bartertown bereiken, die gerund wordt door Aunt Entity (Turner). Hij sluit een deal met Entity en vecht namens haar in de Thunderdome, een kooi waarin gevechten op leven en dood worden gehouden. Entity belazert hem en gooit hem de woestijn in. Met hulp van een groep kinderen die hij bij een oase vindt, gaat Max weer terug naar Bartertown, om met Entity af te rekenen.

    Mad Max; fury road (2015):  De film speelt zich af in een grimmig woestijnlandschap waar de mensheid is gebroken en waar bijna iedereen gek is en vecht voor de noodzakelijkheden van het leven. In deze wereld van vuur en bloed zijn twee rebellen op de vlucht die misschien wel de orde zouden kunnen herstellen. Max (Tom Hardy), een man van actie en weinig woorden, tracht gemoedsrust te vinden na het verlies van zijn vrouw en kind in de nasleep van de chaos. Furiosa (Charlize Theron), een vrouw van actie die haar pad naar overleving kan bereiken als ze door de woestijn geraakt terug naar het vaderland uit haar kindertijd.




    21-01-2019 om 09:33 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:M
    Tags:Mel Gibson, Joanne Samuel, Hugh Keays-Byrne, Michael Preston, Bruce Spence, Tina Turner, Tom Hardy, Nicholas Hoult, Charlize Theron
    >> Reageer (0)
    14-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mission Impossible (6): Fallout. (2018)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nadat een missie fout afloopt, moeten Ethan Hunt en zijn IMF-team, bestaande uit Alan Hunley, Benji Dunn en Luther Stickell, racen tegen de klok. Ze worden bijgestaan door Ilsa Faust en Julia Meade die hen helpen hun nieuwe missie tot een goed einde te brengen. Tijdens hun avontuur dreigt er voortdurend gevaar in de vorm van nucleair terrorisme. Bovendien wordt Hunt gekweld door zijn verleden en door de keuzes die hij in zijn leven maakte. Daarnaast duikt August Walker op, een nieuwe collega waarmee zijn team zal moeten samenwerken.

    14-01-2019 om 18:56 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Mission impossible
    Tags:Tom Cruise, Henry Cavill, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Alec Baldwin, Michelle Monaghan
    >> Reageer (0)
    13-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Mission Impossible (5): Rogue nation. (2015)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het bijzonder efficiënte doch destructieve Impossible Mission Force (IMF) van Ethan Hunt wordt door de bureaucraten van Washington, waaronder het hoofd van de CIA, ontbonden. Maar Hunt stelt toch zijn team samen om een schimmige organisatie bekend als "The Syndicate" en diens ongrijpbare leider te vatten.


    13-01-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:Mission impossible
    Tags:Tom Cruise, Simon Pegg, Rebecca Ferguson
    >> Reageer (0)
    12-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Mission Impossible (4): Ghost protocol. (2011)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Geheim agent Ethan Hunt en zijn teamleden worden opgeroepen door de president om terecht te staan voor een fatale explosie die is ontstaan in het Kremlin gebouw in Moskou, waar zij bezig waren met een topgeheime missie. Hunt is vastberaden om zijn onschuld te bewijzen en die van zijn team, echter moet hij op de vlucht gaan voor de Amerikaanse en Russische autoriteiten om dat te kunnen doen. Terwijl hij opgejaagd wordt door een ambitieuze agent (Renner) die Hunt zelf heeft opgeleid, moet hij niet alleen zijn onschuld zien te bewijzen, maar ook een nucleaire oorlog zien te voorkomen tussen de twee landen.


    12-01-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:Mission impossible
    Tags:Tom Cruise, Simon Pegg, Jeremy Renner
    >> Reageer (0)
    29-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taken trilogy.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Taken (2008):
    Bryan (Liam Neeson) is een overbezorgde vader, die gescheiden is van zijn vrouw (Famke Janssen). Als zijn dochter naar Parijs wil staat hij dit met tegenzin toe. Als ze dan in handen komt van vrouwenhandelaren, reist hij naar Parijs af om haar te zoeken, waarbij zijn bij de Geheime Dienst opgedane ervaring goed van pas komt...
    Taken 2 (2012): 
    CIA agent Bryan Mills gaat met zijn gezin op vakantie in Istanbul. Eenmaal daar is de vader van een van de kidnappers, die Bryan vermoord heeft toen hij zijn dochter Kim probeerde te redden, uit op wraak. Hij neemt Bryan en zijn vrouw in gijzeling. In een poging om gered te worden doet Bryan een beroep op Kim. Met Bryans special forces technieken probeert hij zijn familie veilig thuis te krijgen en de kidnappers één voor één uit te schakelen.
    Taken 3 (2014): 
    De wereld van ex-CIA agent Bryan Mills stort in wanneer hij valselijk beschuldigd wordt van een moord, die in zijn huis wordt gepleegd. Hij wordt op de hielen gezeten door een snuggere rechercheur, maar Mills wendt zijn speciale vaardigheden aan om de echte moordenaar op te sporen en zijn unieke vorm van rechtvaardigheid te voltrekken.



    29-11-2018 om 21:19 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:T
    Tags:Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen, Forest Whitaker
    >> Reageer (0)
    02-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kingsman, the secret service. (2014)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gary, een jongeman wiens leven dreigt te ontsporen, vult zijn dagen door in de kroeg te hangen met vrienden. Harry Hart, een doorgewinterde agent van een geheime organisatie, neemt hem onder zijn vleugels om een oude schuld te vereffenen. Hij draagt Gary voor om deel te nemen aan een trainingsprogramma voor geheim agent, precies op het moment dat de wereld wordt bedreigd door een IT-genie met kwaadaardige bedoelingen.

    02-09-2018 om 22:24 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:K
    Tags:Colin Firth, Taron Egerton, Mark Hamill, Samuel L. Jackson
    >> Reageer (0)
    01-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dirty Harry collection.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dirty Harry (1971): De keiharde agent Harry Callahan uit San Francisco zal de seriemoordenaar Scorpio koste wat het kost te pakken krijgen, wat "het systeem" ook voorschrijft. De film, geregisseerd door Don Siegel, is uitgegroeid tot één van de beste politiethrillers ooit gemaakt. 

     Magnum Force (1973): In San Francisco worden louche onderwereldfiguren bij bosjes vermoord. Misdadigers die hun terechte straf ontlopen zijn, krijgen naderhand de rekening gepresenteerd. En wie hem niet goed kent, denkt misschien dat Detective Harry Callahan dit soort praktijken wel met een wrang glimlachje zal goedkeuren. Maar dan heb je Harry verkeerd beoordeeld en dat hebben de moordenaars ook. Geschreven door John Milius en Michael Cimino (in latere jaren gevierde regisseurs).

    The Enforcer (1976): Wanneer terroristen een wapenmagazijn beroven en een spoor van geweld achterlaten, zoeken de leiders van de stad de hulp van Callahan, die dit keer bijgestaan wordt door een vrouwelijke partner (Tyne Daly). De stadsleiders hebben twee taken: de toeristen op te sporen en Harry's vertrouwen te winnen.

    Sudden Impact (1983): Harry krijgt een opdracht buiten de stad en moet op zoek naar een getraumatiseerd slachtoffer van verkrachting (Sondra Locke), die op koele wijze de aanvallers afmaakt uit haar verleden. De zin “Go ahead. Make my day” werd een internationale catchphrase.

    The Dead Pool (1988): Glamour is niet bepaald Callahan’s stijl. Hij wordt liever niet op één hoop gegooid met een rocker, een filmcriticus en een talkshowhost. Toch belandt hij samen met hen op een mysterieuze ‘dodenlijst’.

    01-09-2018 om 02:30 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:D
    Tags:Clint Eastwood, Tyne Daly, Sondra Locke
    >> Reageer (0)
    30-07-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomb Raider.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is inmiddels zeven jaar geleden dat de vader van de 21-jarige Lara verdwenen is. In plaats van het bedrijf van haar vader over te nemen werkt ze als fietskoerier in Londen, terwijl ze collegelessen volgt. Uiteindelijk wordt ze geïnspireerd om de verdwijning van haar vader te onderzoeken en reist naar zijn laatst bekende locatie: een graf op een eiland ergens voor de kust van Japan.

    2018

    30-07-2018 om 22:46 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Tomb Raider
    Tags:Alicia Vikander, Dominic West, Walton Goggins
    >> Reageer (0)
    12-07-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Point break.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Remake van de gelijknamige film uit 1991.

    Een jonge FBI-agent infiltreert in een uitzonderlijke groep van extreme sporters die ervan verdacht worden een reeks ongeziene overvallen op bedrijven te hebben gepleegd. Hij gaat undercover met gevaar voor eigen leven en probeert te bewijzen dat deze atleten de architecten zijn van de verbijsterende misdaden die de financiële markten over de hele wereld opschudden.
    2015

    12-07-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:P
    Tags:Luke Bracey, Édgar Ramírez, Teresa Palmer
    >> Reageer (0)
    11-07-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bastille Day.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Michael Mason (Richard Madden) is een Amerikaanse zakkenroller die in Parijs woont. Op een dag steelt hij een tas die meer bevat dan alleen maar een portemonnee en wordt hij opgejaagd door de CIA. Sean Briar (Idris Elba), de agent die op de zaak gezet wordt, beseft al gauw dat Michael slechts een pion is in een veel groter spel en dat hij ook zijn beste kans is om een grootschalige samenzwering bloot te leggen.
    2016

    11-07-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:B
    Tags:Idris Elba, Richard Madden, Kelly Reilly
    >> Reageer (0)
    10-07-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mechanic: resurrection.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De meest gevaarlijke huurmoordenaar ter wereld, Arthur Bishop, dacht dat hij een punt achter zijn moorddadige verleden had gezet. Maar wanneer zijn meest geduchte vijand de liefde van zijn leven ontvoert, is hij gedwongen om de hele wereld af te reizen om drie onmogelijke huurmoorden te plegen en het op een ongeluk te laten lijken.
    2016

    10-07-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:M
    Tags:Jason Statham, Jessica Alba, Tommy Lee Jones
    >> Reageer (0)
    05-07-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Homefront.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Phil Broker (Jason Statham) is een voormalig narcotica-agent, die samen met zijn dochter naar een rustig stadje verhuist, om aan zijn verleden te ontsnappen. Hij komt echter terecht in een plaats die overspoeld wordt door geweld, drugsdealers en de kwaadaardige methadonmagnaat Gator (James Franco). Het duurt niet lang voordat Phil wederom de strijd aanbindt met de criminaliteit.

    2013

    05-07-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:H
    Tags:Jason Statham, James Franco, Clancy Brown, Winona Ryder
    >> Reageer (0)
    17-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Het tweede gelaat.

    Vincke en Verstuyft 3.

    2017,Koen De Bouw, werner de smedt,Sofie Hoflack

    De ooit onvoorwaardelijke vriendschap tussen commissarissen Vincke en Verstuyft gaat door diepe dalen als ze worden geconfronteerd met een reeks gruwelijke moorden. Ook een overlevend slachtoffer drijft een wig tussen de vrienden wanneer Verstuyft valt voor haar charmes. En ondertussen heeft de seriemoordenaar een nieuwe prooi in het vizier.

    2017

    17-04-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:T
    >> Reageer (0)
    16-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Dossier K.

    Vincke en Verstuyft 2.

    2009,bd,werner de smedt,koen de bouw,hilde de baerdemaeker,jappe claes,greg timmermans,filip peeters,marieke dilles,erkan albay,blerim destani

     Een brutale moord op een spilfiguur van de Albanese maffia in Antwerpen zet een onontkoombare clanoorlog in gang. Volgens de wetten van de Kanun, een eeuwenoude erecode uit de onherbergzame bergen van Albanië,moet bloed worden gewroken met bloed, en het is dan ook een kwestie van tijd voor er meer slachtoffers vallen. Erik Vincke en Freddy Verstuyft worden meegesleurd in een noodlottige spiraal waaruit niemand nog lijkt te kunnen ontsnappen.

    2009

    16-04-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:D
    >> Reageer (0)
    15-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. De zaak Alzheimer.

     

    Vincke en Verstuyft 1.

    2003,koen de bouw,werner de smedt,jan decleir,jo de meyere,gene bervoets

    Met: Koen de Bouw, Werner De Smedt, Jan Decleir, Jo De Meyere, Gene Bervoets.
    Vincke en Verstuyft zijn de beste rechercheduo van de Antwerpse politie. Als ze geconfronteerd worden met de moord op een topambtenaar, stellen ze alles in het werk om de dader te pakken te krijgen.
    Het spoor leidt naar de huurmoordenaar Angelo Ledda. Ledda vertoont de eerste symptonen van de ziekte van Alzheimer en krijgt het steeds moeilijker om zijn opdrachten uit te voeren.
    Als hij bovendien doorkrijgt dat hij zich heeft laten gebruiken voor een politiek machtspelletje, besluit hij achter zijn opdrachtgevers aan te gaan. Vincke en Verstuyft hebben er hun handen aan vol om het kluwen van intriges, afrekeningen en netwerken te ontwarren en te vermijden dat er nog meer doden vallen....
     
    2003

    15-04-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:Z
    >> Reageer (0)
    06-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. San Andreas.

    2015,bd,kylie minogue,Dwayne Johnson, Alexandra Daddario, Carla Gugino

    De beruchte San Andreasbreuk maakt zijn gevreesde reputatie waar. Californië wordt getroffen door een allesverwoestende aardbeving. Een SAR-helikopterpiloot (Dwayne Johnson) en zijn van hem vervreemde vrouw (Carla Gugino) reizen van Los Angeles naar San Francisco, om hun enige dochter te redden. Hun gevaarlijke reis naar het noorden is slechts het begin.

    2015

    06-02-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:S
    >> Reageer (0)
    24-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Big game.

    Samuel L. Jackson, Onni Tommila,2014,bd,Ray Stevenson

    Wanneer Air Force One wordt neergeschoten door terroristen strandt de president in de wildernis. De enige persoon die hem kan redden is een 13-jarige jongen genaamd Oskari. Oskari is in de bossen aan het jagen om zijn volwassenheid te bewijzen aan zijn verwanten. In plaats daarvan stuit hij op de machtigste man ter wereld. Met de terroristen op hun hielen moet het onwaarschijnlijke duo samen werken om te ontsnappen.

    2014

    24-01-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:B
    >> Reageer (0)
    08-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Street Fighter: assassin's fist.

    akira koieyama,  gaku space hyunri, lee joey ansah, Lee Joey Ansah, Mark Killeen, Mike Moh, Shogen Itokazu, Togo Igawa, Yoshinori Ono,2015,bd

    Street Fighter: Assassin's Fist neemt ons mee terug naar het begin van deze legendarische franchise en onthult het achtergrond verhaal van enkele van de meest populaire personages uit de reeks. Onbewust van het feit dat ze de laatste leerlingen zijn van een bijna vergeten Martial Arts stijl, worden Ryu en Ken in de afgelegen wildernis van de Japanse bergen getraind door hun meester, Goken. Hun training stelt ze in staat om hun Chi energie te manipuleren en te gebruiken als een dodelijk wapen. Maar het beoefenen van deze vechtstijl brengt een groot risico met zich mee. Wanneer Ryu en Ken achter de ware reden komen waarom zij de laatste vechters zijn die getraind worden in deze kunst, komt het mysterieuze en duistere verleden van hun meester langzaam naar boven. Om zich te bevrijden uit deze donkere erfenis en de grenzen van de traditie, moeten ze de confrontatie aangaan met hun eigen lot en duistere verleden.

    2015

     

    08-01-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:S
    >> Reageer (0)

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Mijn blogs:
  • Homepage:
  • Stripalbums
  • Horror
  • Science-Fiction & Fantasy
  • Comic Book verfilmingen


  • Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs