Zoeken in blog

Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Inhoud blog
  • The Collective. (2023)
  • Charlie's Angels. (2019)
  • Kickboxer. (1989)
  • Never say never again. (1983)
  • Bridge of dragons. (1999)
    Categorieën
  • 007 (12)
  • A (16)
  • B (21)
  • C (12)
  • D (27)
  • E (11)
  • F (11)
  • G (8)
  • H (11)
  • I (7)
  • J (2)
  • James Bond 007 (0)
  • K (11)
  • L (12)
  • M (12)
  • Mission impossible (6)
  • N (7)
  • O (5)
  • P (10)
  • Pirates of the Caribbean (1)
  • Q (1)
  • R (18)
  • S (30)
  • T (14)
  • Tomb Raider (2)
  • U (5)
  • V (0)
  • W (6)
  • X (1)
  • Y (0)
  • Z (5)
  • Aktie op Blu-Ray en DVD !
    Aktiefilms !
    17-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Het tweede gelaat.

    Vincke en Verstuyft 3.

    2017,Koen De Bouw, werner de smedt,Sofie Hoflack

    De ooit onvoorwaardelijke vriendschap tussen commissarissen Vincke en Verstuyft gaat door diepe dalen als ze worden geconfronteerd met een reeks gruwelijke moorden. Ook een overlevend slachtoffer drijft een wig tussen de vrienden wanneer Verstuyft valt voor haar charmes. En ondertussen heeft de seriemoordenaar een nieuwe prooi in het vizier.

    2017

    17-04-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:T
    >> Reageer (0)
    16-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Dossier K.

    Vincke en Verstuyft 2.

    2009,bd,werner de smedt,koen de bouw,hilde de baerdemaeker,jappe claes,greg timmermans,filip peeters,marieke dilles,erkan albay,blerim destani

     Een brutale moord op een spilfiguur van de Albanese maffia in Antwerpen zet een onontkoombare clanoorlog in gang. Volgens de wetten van de Kanun, een eeuwenoude erecode uit de onherbergzame bergen van Albanië,moet bloed worden gewroken met bloed, en het is dan ook een kwestie van tijd voor er meer slachtoffers vallen. Erik Vincke en Freddy Verstuyft worden meegesleurd in een noodlottige spiraal waaruit niemand nog lijkt te kunnen ontsnappen.

    2009

    16-04-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:D
    >> Reageer (0)
    15-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. De zaak Alzheimer.

     

    Vincke en Verstuyft 1.

    2003,koen de bouw,werner de smedt,jan decleir,jo de meyere,gene bervoets

    Met: Koen de Bouw, Werner De Smedt, Jan Decleir, Jo De Meyere, Gene Bervoets.
    Vincke en Verstuyft zijn de beste rechercheduo van de Antwerpse politie. Als ze geconfronteerd worden met de moord op een topambtenaar, stellen ze alles in het werk om de dader te pakken te krijgen.
    Het spoor leidt naar de huurmoordenaar Angelo Ledda. Ledda vertoont de eerste symptonen van de ziekte van Alzheimer en krijgt het steeds moeilijker om zijn opdrachten uit te voeren.
    Als hij bovendien doorkrijgt dat hij zich heeft laten gebruiken voor een politiek machtspelletje, besluit hij achter zijn opdrachtgevers aan te gaan. Vincke en Verstuyft hebben er hun handen aan vol om het kluwen van intriges, afrekeningen en netwerken te ontwarren en te vermijden dat er nog meer doden vallen....
     
    2003

    15-04-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:Z
    >> Reageer (0)
    06-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. San Andreas.

    2015,bd,kylie minogue,Dwayne Johnson, Alexandra Daddario, Carla Gugino

    De beruchte San Andreasbreuk maakt zijn gevreesde reputatie waar. Californië wordt getroffen door een allesverwoestende aardbeving. Een SAR-helikopterpiloot (Dwayne Johnson) en zijn van hem vervreemde vrouw (Carla Gugino) reizen van Los Angeles naar San Francisco, om hun enige dochter te redden. Hun gevaarlijke reis naar het noorden is slechts het begin.

    2015

    06-02-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:S
    >> Reageer (0)
    24-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Big game.

    Samuel L. Jackson, Onni Tommila,2014,bd,Ray Stevenson

    Wanneer Air Force One wordt neergeschoten door terroristen strandt de president in de wildernis. De enige persoon die hem kan redden is een 13-jarige jongen genaamd Oskari. Oskari is in de bossen aan het jagen om zijn volwassenheid te bewijzen aan zijn verwanten. In plaats daarvan stuit hij op de machtigste man ter wereld. Met de terroristen op hun hielen moet het onwaarschijnlijke duo samen werken om te ontsnappen.

    2014

    24-01-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:B
    >> Reageer (0)
    08-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Street Fighter: assassin's fist.

    akira koieyama,  gaku space hyunri, lee joey ansah, Lee Joey Ansah, Mark Killeen, Mike Moh, Shogen Itokazu, Togo Igawa, Yoshinori Ono,2015,bd

    Street Fighter: Assassin's Fist neemt ons mee terug naar het begin van deze legendarische franchise en onthult het achtergrond verhaal van enkele van de meest populaire personages uit de reeks. Onbewust van het feit dat ze de laatste leerlingen zijn van een bijna vergeten Martial Arts stijl, worden Ryu en Ken in de afgelegen wildernis van de Japanse bergen getraind door hun meester, Goken. Hun training stelt ze in staat om hun Chi energie te manipuleren en te gebruiken als een dodelijk wapen. Maar het beoefenen van deze vechtstijl brengt een groot risico met zich mee. Wanneer Ryu en Ken achter de ware reden komen waarom zij de laatste vechters zijn die getraind worden in deze kunst, komt het mysterieuze en duistere verleden van hun meester langzaam naar boven. Om zich te bevrijden uit deze donkere erfenis en de grenzen van de traditie, moeten ze de confrontatie aangaan met hun eigen lot en duistere verleden.

    2015

     

    08-01-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:S
    >> Reageer (0)
    07-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Street Fighter: the legend of Chun-Li.

    street fighter, streetfighter

     Chun-Li (Kristen Kreuk) is op jonge leeftijd getuige van de ontvoering van haar vader. Op een dag overlijdt haar moeder en komt ze in het bezit van een oude rol, met daarop Chinese teksten. Chun-Li besluit uit te gaan zoeken waar de rol vandaan komt en waarom deze bij haar bezorgd is. Ze komt zo op het spoor van de gemene Bison (Neal McDonough), die met harde hand probeert de onroerend goed wereld van Bangkok in handen te krijgen. Bison is tevens verantwoordelijk voor de ontvoering van de vader van Chun-Li. Zij krijgt les van de getalenteerde Kung Fu meester Gen (Robin Shou), die vroeger werkzaam was voor Bison. Samen proberen ze wraak te nemen voor alle ellende die Bison veroorzaakt heeft en de vader van Chun-Li te bevrijden.

    2009

    07-01-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:S
    >> Reageer (0)
    22-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Steven Seagal collection.

    Steven Seagal, Byron Gibson, John Edward Lee,Helena Mattsson, Craig Sheffer,2016,2008,Holly Dignard, Karyn Michelle Baltzer,Luke Goss,Jacqueline Lord,2006,Michelle Goh,2003,bd, Kata Dobó

    Out for a kill (2003): De universitaire professor Robert Burns is zonder het zelf te weten medeplichtig aan een Chinese cocaïnesmokkel. Hij wordt gevangengenomen, maar al snel ontsnapt hij om wraak te nemen en om zijn onschuld te bewijzen.

    Belly of the beast (2003): Jake Hopper (Steven Seagal) weet niet dat zijn dochter Jessica en haar vriendin Sarah tijdens hun rondreis door Zuidoost-Azië zijn ontvoerd. Maar als een vriend uit zijn tijd bij de geheime dienst hem de band geeft waarop losgeld wordt gevraagd, beseft hij dat hij zelf in actie moet komen. Jake vliegt zelf naar Bangkok in de hoop dat hij met behulp van zijn oude netwerk de meisjes kan redden. Zijn speurtocht voert hem tot diep in de Thaise onderwereld. Hij volgt het spoor van de groep die verdacht wordt van Jessica's ontvoering. Zo belandt hij midden in de strijd tussen een corrupte Thaise generaal en de Abu Karaf, een bende wapensmokkelaars. Als Jake het intrige probeert te ontrafelen, ontdekt hij dat de CIA gemanipuleerd wordt, en dat zijn dochter zich midden in het web bevindt.

    Mercenary for justice (2006):  Een huurling raakt betrokken bij een missie die de levens van zijn familie op het spel zet. Om de missie te doen slagen moet hij inbreken in één van de best bewaakte gevangenissen van Zuid Afrika om daar de zoon van de grootste drugsbaron zien te bevrijden.

    Kill switch (2008):  Detective Jacob Stillwell (Steven Seagal) is één van de meest geprezen detectives in het land. Zijn keiharde aanpak is legendarisch onder zijn collega's. Maar op zijn laatste klus lijkt hij zijn sterkste tegenstander te hebben gevonden; een sluwe, perverse moordenaar, die de stad terroriseert.

    Code of honor (2016): Een kolonel van de Special Forces die pas terug is uit het Midden-Oosten neemt ontslag uit het leger. Hij beseft al snel dat zijn geboortestad uiteen is gevallen en veranderd is in een gewelddadige wereld die gerund wordt door moordenaars en de drugsmaffia. Na enig beraad besluit hij toe te treden tot de duistere wereld en te doen waar hij het beste in is. Bijna niemand kan hem stoppen, maar een oud-collega wil het toch proberen.

    Asian connection (2016): Jack en Sam, twee Amerikaanse expats, stelen onbewust een som geld van een drugsbaron wanneer ze een serie banken beroven in Zuidoost-Azië. Al snel worden ze het doelwit van de drugsbende die uit is op wraak. Wanneer Sam wordt gedood klopt Jack bij de liefde van zijn leven aan, Pom. Samen vormen ze een modern Bonnie en Clyde-koppel dat de strijd aangaat met de gangsters.

    22-06-2017 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:S
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. The legend of Tarzan.

    tarzan

    Het is al jaren geleden dat de man ooit bekend als Tarzan (Skarsgård) de jungle van Afrika achter zich liet voor een nieuw leven als John Clayton, Lord Greystoke, met zijn geliefde vrouw, Jane (Robbie) aan zijn zijde. Nu is hij uitgenodigd om terug te komen naar de Congo als een handelsafgezant van het parlement. Hij is zich er echter niet van bewust dat hij als pion fungeert binnen een gevaarlijk spel vol hebzucht en wraak onder leiding van de Belgische kapitein Leon Rom (Waltz). Maar diegenen achter dit moorddadige plot hebben geen idee wat ze te wachten staat.

    2016

    22-06-2017 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:L
    >> Reageer (0)
    24-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Lara Croft, Tomb Raider-collection.

    2001,angelina jolie,jon voight

    Lara Croft, Tomb Raider. (2001)

    Het zoeken naar verloren rijkdommen en kostbare schatten en de afstraffing van schurken zijn alledaagse praktijken voor avonturier Lara Croft. Een verborgen geheim uit haar vaders verleden leidt haar tot de grootste uitdaging van haar leven: de Driehoek, een legendarisch artifact met het vermogen om ruimte en tijd te veranderen. Lara moet de Driehoek vinden voordat het in de handen valt van de Illuminati, een geheim genootschap dat uit is op het overheersen van de wereld. Om de Illuminati te stoppen, moet Lara een helse en gevaarlijke achtervolging doorstaan, die haar van Cambodia tot Siberië brengt.

    Lara Croft, Tomb Raider: The Cradle of Life. (2003)

    Lara Croft (Angelina Jolie) moet op zoek naar een tempel waar een sleutel te vinden is tot "Pandora's Box". Als deze "box" geopend wordt, kan deze een kracht loslaten die miljoenen mensen hun levens kan ontnemen. Lara moet deze sleutel en 'box' eerder vinden dan Chen Lo, hoofd van een Chinees misdaadsyndicaat, die "Pandora's Box" wil vinden, en dan wil verkopen aan de hoogste bieder.

    24-03-2017 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:Tomb Raider
    >> Reageer (0)
    08-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Stallone collection.

    sylvester stallone

    COBRA (1986): Een seriemoordenaar plaagt de stad, en een agent met de bijnaam Cobra is hem op het spoor. Cobra komt er achter dat de moordenaar eigenlijk een groep getrainde huurmoordenaars is, met banden met de politie. Om zijn missie te volbrengen zal hij in z'n eentje te werk moeten gaan.

    ASSASSINS (1995): Robert Rath is de beste huurmoordenaar die er is, maar hij wil ermee kappen. Miguel Bain, daarentegen, een gedreven doder, wil de numero uno van zijn schimmige beroep worden door Rath te elimineren. Bain gaat de confrontatie aan met Rath,die geholpen wordt door hacker Electra.

    TANGO AND CASH (1989): Ray Tango en Gabriel Cash zijn twee succesvolle drugsagenten die elkaar niet uit kunnen staan. Misdaadbaas Yves Perret weet het voor elkaar te krijgen dat de twee voor moord opgepakt worden. Wanneer ze vervolgens in de gevangenis gegooid worden tussen vele criminelen die ze zelf achter de tralies hebben gezet zijn ze op elkaar aangewezen om hun naam te zuiveren en de slechte Perret te pakken te krijgen.

    THE SPECIALIST (1994): Ray Quick is een voormalige bom-expert van de CIA die nu als outsider in Miami woont. May Munro heeft van zijn kwaliteiten gehoord en probeert hem over te halen om de daders van een aanslag op zijn ouders te bombarderen. Ray is geïnteresseerd in het aanbod, maar blijft bij zijn besluit om zijn kunstjes nooit meer te vertonen. Wanneer een voormalige CIA-collega verschijnt verandert de situatie drastisch.

    DEMOLITION MAN (1993): 1996, L.A. Een psychotische crimineel heeft 30 mensen gegijzeld in een met explosieven gevuld gebouw. Een niets en niemand ontziende smeris die 'demolition man' wordt genoemd gaat achter hem aan en laat een spoor van explosies achter. Beide worden ingevroren als strafmaatregel. In 2032 weet de crimineel te ontsnappen en komt in een vredelievende maatschappij die zich geen raad weet met dit type crimineel. De agent wordt op hem losgelaten omdat hij de enige is die hem aankan.

    08-12-2016 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:S
    >> Reageer (0)
    07-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. The man from U.N.C.L.E.

    Gebaseerd op de gelijknamige tv-serie uit de jaren 1960.

    Henry Cavill, Armie Hammer,hugh grant,2015,bd,Alicia Vikander

    De jaren 60. CIA-agent Napoleon Solo (Henry Cavill) en KGB-agent Illya Kuryakin (Armie Hammer) nemen deel aan een gezamenlijke missie tegen een mysterieuze criminele organisatie die werkt aan het opbouwen van kernwapens. Hun enige aanwijzing is de dochter van een verdwenen Duitse wetenschapper, die de sleutel is tot het infiltreren van de criminele organisatie. Wat volgt is een race tegen de klok om hem te vinden, zodat een wereldwijde catastrofe voorkomen kan worden.

    2015

    07-12-2016 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:M
    >> Reageer (0)
    08-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. City heat.

    Clint Eastwood, Burt Reynolds,1984,robert davi,Rip TornKansas City in de jaren '30. Privé-detective Mike Murphy's partner wordt op een gruwelijke wijze om het leven gebracht, wanneer hij probeerde om een gangster af te persen met zijn geheime rekening. Luitenant Speer en zijn ex-collega Murphy gaan samen de strijd aan met de maffia, hoewel ze elkaar totaal niet mogen.

    1984

    08-08-2016 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:C
    >> Reageer (0)
    25-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. A good day to die hard.

    5de DIE HARD film.

    2013, bd,

    John McClane (Bruce Willis) reist af naar Rusland om zijn vervreemde zoon te helpen. Die is betrokken bij de gevangenisuitbraak van een Russische leider die een staatsgreep wil plegen. Vader en zoon moeten alles op alles zetten om zichzelf en elkaar in leven te houden en de werelddemocratie te beschermen.

    2013

    25-04-2016 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:D
    >> Reageer (0)
    29-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Unstoppable.

    Denzel Washington, Chris Pine,2010,bd,Rosario Dawson

    Een op hol geslagen 800 meter lange goederentrein met aan boord brandbare vloeistoffen en giftige chemicaliën raast op een grote stad af. Het spoorwegbedrijf werkt koortsachtig samen met het personeel en ingenieurs om de trein te stoppen. Een machinist (Denzel Washington) en een conducteur (Chris Pine) besluiten de trein na te jagen in een aparte locomotief voordat deze ontspoort in een bocht en de giftige lading de complete stad zal verwoesten.

    2010

    29-02-2016 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:U
    >> Reageer (0)
    11-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Moonraker.

    11de 007-film.

    007,james bond

    Een Boeing 747 met aan boord een spaceshuttle stort neer in de Atlantische Oceaan. De Britten ontdekken dat de spaceshuttle is verdwenen. James Bond wordt gestuurd om een onderzoek te beginnen bij Drax Industries.

    1979

    11-08-2015 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:007
    >> Reageer (0)
    10-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Red Scorpion.

    1988, dolph lundgren, M. Emmet Walsh,Al White

    De Russische verchtersbaas Nikolai wordt ingeschakeld om in Afrika het vertrouwen te winnen van een van de krijgsheren van een beruchte rebellenleider. Het is de bedoeling om zo tot bij de rebellenleider te raken en hem uit te schakelen.

     

    1988

    10-08-2015 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:R
    >> Reageer (0)
    06-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Transporter 3.

    Jason Statham, Natalya Rudakova,2008,Robert Knepper

    Frank Martin, de chauffeur die zonder vragen pakketjes bezorgt, wordt wederom gevraagd een opdracht uit te voeren. Hij weigert echter en geeft de naam door van een andere bekwame chauffeur. Wanneer deze niet in zijn opdracht slaagt, wordt Frank alsnog gedwongen de rit verder voort te zetten. Op zijn tocht wordt hij vergezeld door een weinig spraakzame Oekraïense dame...

    2008

    robert knepper

    06-03-2015 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:T
    >> Reageer (0)
    18-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Sabotage.

    2014,Arnold Schwarzenegger, Sam Worthington, Terrence Howard

    Een team van een elitekorps van de narcoticabrigade steelt miljoenen aan contant geld uit een beveiligd onderkomen van een drugskartel, tijdens het uitvoeren van een 'normale' operatie. Het lijkt er op dat de missie geslaagd is en het team wegkomt met de misdaad, totdat iemand de leden van het team één voor één begint te vermoorden.

    2014

    18-02-2015 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:S
    >> Reageer (0)
    21-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Sin City 2: A dame to kill for.

    Comicbook verfilming.

    2.jpg

     

    Ava Lord heeft haar man Dwight verraden, een punt achter hun relatie gezet en hem verlaten voor een rijkere man. Jaren later keert Ava terug naar Dwight en beweert dat ze misbruikt wordt in haar huwelijk en vraagt hem te helpen. Wanneer Ava echter Dwight op laat draaien voor de moord op haar man probeert Dwight samen met Marv zijn naam te zuiveren.

    2014

    21-01-2015 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Categorie:S
    >> Reageer (0)

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Mijn blogs:
  • Homepage:
  • Stripalbums
  • Horror
  • Science-Fiction & Fantasy
  • Comic Book verfilmingen


  • Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs