Zoeken in blog

"Allerlei linken"

Google maps

Google nieuws

Google vertalen

Den Bosrand


Routeplanner

fietsen in Oost-Vlaanderen

Vertalen met AltaVista

Vertalen met Google

Bureaublad achtergrond
Archiefkast

Recepten zoekmachine
 
Zandstorm creatief atelier


Verstuur één kaartje

Infolijn
schoolvakantie's

Millenniumschool

Take my hand

Lucky-Birds

ABC gezondheid

Tuinadvies

Kruiden

"Gastronomisch plezier"

 
Degustation

 Dôme

Het gebaar

 Eric Fernez

Kruidenmolen

 In de Wulf

"Kranten"

Nieuwsblad

Het laatste nieuws

Gazet van Antwerpen

De zondag

De standaard
"Vrouwenblad"

Libelle

Flair

Nina

Plusmagazine

Story

Lili
Archief per maand
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 04-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
  • 12-2005
  • 11-2005
  • 09-2005
  • 07-2005
  • 01-2005
  • 01-2004
  • 01-2003
    Betoverend veelzijdig

    28-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wapenen tegen voorjaarsmoeheid
    Lentegroenten bevatten precies de vitaminen en mineralen die we nodig hebben om het voorjaar in te vliegen...

    Voorjaarsmoeheid is een heel gewoon verschijnsel. De winter en zeker als die lang geduurd heeft zoals de voorbije, is onze reserve uitgeput en daarom kan ons lichaam de eerste weken wat pep gebruiken.
    Baat hebben we bij een voeding die extra veel vitaminen B1, B3, B6 en C, foliumzuur, magnesium, selenium, zink en aminozuren bevatten.


    Je lust ze rauw...

    Het is niet toevallig dat juist in april en mei we kunnen genieten van een grote aanvoer van groente- en fruitsoorten die rijk aan de genoemde vitaminen, mineralen en aminozuren zijn.
    Om gezond de lente in te stappen, moeten we zeker 300gr lentegroenten per dag eten, met de nodige afwisseling, zo vers mogelijk en nog het beste rauw.Asperges, brocolli en bloemkool;geef ik de voorkeur aan stomen en liefst zo kort mogelijk dat ze nog beetgaar zijn.
    Wie over een serre beschikt kan reeds van april en mei volop genieten van kropsla en andere slasoorten en tomaten. Het spreekt vanzelf ;"groenten zijn geen medicijnen" maar we hebben er zeker in het voorjaar baat bij om voorjaarsmoeheid te voorkomen of te bestrijden.



    27-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herman of pleun cake
    Herman de vriendschapscake;
    Zoals iedere maandag luister ik naar allemaal Sam, nu was op maandag 13 maart een luisteraar op zoek naar het startrecept van den Herman de vriendschapscake die je kan doorgeven (net als een kettingsbrief) deze zou ze meenemen naar Oostenrijk waar veel koekebak wordt gedaan. Ik had er op school reeds over gehoord maar wist ook niets over het startrecept daar de leerkracht hem ook gekregen had.
    Ik wachte vol spanning wanneer ik aan de beurt ging komen.
    Op donderdag 16 maart, bij het krieken van de dag kwam mijn collega al fluitend naar me toe, en wat had ze mee? "je kunt het al raden" een deeltje Herman in een tupperwaere potje de zogenaamde starter samen met de instructie's, en zo kon ik beginnen met een goede verzorging van 10 dagen.

    Hoe start je Herman?
    100gr,suiker, 250ml warm water, 1 zakje gist van 7gr, 225gr bloem, een glazen schaal en een houten lepel.
    Los de suiker op in een half kopje van het warme water, strooi de gist erbij en laat dit 10minuten staan.
    Roer de bloem en de rest van het water erbij. Klop dit met de lepel tot een glad beslag en dek het af met een vochtige doek, laat dit alles rusten op kamertemperatuur tot de volgende dag.
    Herman houdt niet van de koelkast, hij houdt wel van een ruime schaal (om te gisten).


    dag 1 vandaag heb je Herman gekregen
    dag 2 roer in Herman 2-3 keer per dag
    dag 3 roer in Herman 2-3 keer per dag
    dag 4 Herman heeft honger geef hem dit:
     250ml melk, 150gr bloem, 200gr suiker
    dag 5 roer in Herman 2-3 keer per dag
    dag 6 roer in Herman 2-3 keer per dag
    dag 7 roer in herman 2-3 keer per dag
    dag 8 roer in Herman 2-3 keer per dag
    dag 9 Herman heeft weer honger, geef hem hetzelfde als de vorige keer
    en verdeel, geef 4 porties weg en behoud de 5de portie voor jezelf
    dag 10 Herman heeft reuzehonger vandaag! geef hem dit:
    3 eieren, 1,5dl olie, 250gr suiker, 350gr bloem, 2 lepels kaneel, 1 lepel bakpoeder, 2 appels, 100gr fijngehakte noten, 100gr chocolade
    meng dit alles en doe in een bakvorm.
    na 1 uur in de oven op 170° is Herman klaar!
    Ik heb de noten vervangen door bananen, en geen kaneel gebruikt.

    25-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomertijd 26 maart
     Van wintertijd naar zomertijd

    Komende nacht doet de zomertijd weer zijn intrede.
    Om 2.00uur maken de wijzers van de klok een "sprong vooruit".

    En op zondag 29 oktober een "sprong achteruit".

    23-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tagliatelle met broccoli en zalm

    De vrijdag is voor de uitwerkende vrouw een hectische dag, poetsen, boodschappen doen, de kinderen naar één of ander sportcentrum brengen. Dan is er nog het avondeten. Er wordt nogal gauw een maaltijd meegepikt die het snelste klaar, niet duur en het liefste ook nog eetbaar is, en zo beland je dan bij de blik-, diepvries- of kant en klaarafdeling.
    Misschien moet je dat hoofdgerecht eens uitproberen; "bereidingstijd: 30 minuten voor 4 personen".

    Ingrediënten:
    2 soeplepels olijfolie, 1 stronk broccoli, 1 ui, ( eventueel lookteentje ) 200gram gerookte zalm, 2dl room, zout en peper.
     
    bereiding:
     1. Zet water op voor de pasta.
     2. Snipper de ui en pers het lookteentje fijn.
     3. Snij de zalm in reepjes.
     4. Snij de broccoli en verdeel in roosjes.
     5. Doe de pasta in het kokend water en koken zoals vermeld op de verpakking .
     6. Verhit de olie en fruit er de uisnippers en de look in.
     7. Doe er ook de broccoli bij en bak al roerend een 5 tal minuutjes op een hoog vuurtje.
     8. Blus met een scheutje cognac of vodka.
     9. Voeg de room en de zalmreepjes eraan toe, en breng op smaak met peper.
    10. Laat nog een paar minuutjes sudderen.
    11. Roer de pasta door het mengels.
    12. Eet het op! smakelijk          
     .
     
     
      
       


    20-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Creadagen in de Centrumschool
    Dinsdag 14 maart was het zover de Creadag "kunstige mode" voor de 3de graad.

    Er was een grote waaier aan mogelijkheden ; als jonge kunstenaars werkten ze in verschillende lokalen aan de ont-werpen die ze gekozen hadden.
    De hoeden en schattige brillen zullen in het straatbeeld weer goed aanwezig zijn. Ook het ontwerpen van een babykamer kwam eraan te pas. Een gans gamma ontwerpen, glas beschilderen, maken van kaarsen. Stoelen, tafels en deuren een verflaag geven met mooie motieven. Poppen ontwerpen, kandelaars enz.
    Brussel is de modehoofdstad maar binnenkort mag de centrum-
    school daar ook bij gerekend worden, dat zullen we zeker te zien krijgen op;
    Zondag 11 juni dan is er schoolfeest en ook nog vaderkesdag.

    De fotoo's kan je bekijken in mijn album linkerkolom

    18-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De legende van het Hoegaards witbier
    Heel lang geleden, ergens in de 14de Eeuw, op een warme zomerdag brouwde een boerenzoon een drankje met het bronwater voor zijn zieke moeder. De zoon met als bijnaam "witte" naar de kleur van zijn haar, was op zoek
    gegaan naar kruiden die door een kwakzalver waren voorgeschreven.
    Deze kruiden waren echter nergens te vinden. De zoon nam dan maar tarwe,
    haver en gerst. Aan het kooksel voegde hij wat zuurdeeg toe.
    Nadat het kookketeltje twee dagen in de zomerzon had gestaan vormde er zich
    luchtbellen en schuim.
    Na drie dagen plaatste hij het koperen keteltje op tafel. Het kruidenbrouwsel
    rook lekker. Moeder proefde ervan en at met een soeplepel het ganse potje leeg.
    Zij begon te lachen, danste rond de tafel en viel tenslotte in slaap. 's Morgens
    nog voor het kraaien van de haan hoorden de boer en zijn zoon een hevig lawaai. Moeder die wakker was geworden met hevige buikpijn, zat te schreeuwen op de wc. De drank had haar blijkbaar genezen. Van einde en ver
    kwamen de mensen de drank proeven en kopen zodat op korte tijd de zoon een
    belangrijk figuur was geworden. De vraag was zelfs zo groot dat hij een ketel van drie duizend liter moest gebruiken om de hoeveelheid drank te kunnen brouwen. De zoon noemde zijn drank, witbier en vertelde aan iedereen dat het heel goed was tegen dorst, tegen hoofdpijn, tegen buikpijn, tegen constipatie en tegen een droge lever.


    Het is zeker een lekker biertje, niet alleen om te consumeren , maar ook om te gebruiken in recepten.
    ikzelf gebruik een hoegaards witbiertje bij de mosselen.


    Mosselen met Hoegaarden witbier
    Nodig: 2 kg mosselen, 1 flesje Hoegaarden witbier, 2 stelen bleekselder ( mag met blad ), 2 uien, enkele takjes peterselie, laurierblaadje, versgemalen peper, boter.
    Bereiding: De bleekselder en de uien in stukjes snijden en aanfruiten in de boter.
    De schoongemaakte mosselen toevoegen samen met het bier, laurierblaadje en de peper, voor mij hoeft geen zout daar de mossel zoutig genoeg is.
    Na 5 minuutjes de mosselen opschudden en verder gaar koken tot alle schelpen zijn geopend. Als de mosselen gaar zijn bestrooien met de fijngehakte peterselie.
    Het vocht gebruik ik dan nog verder om er een mosselsoepje van te maken, voeg
    er dan nog groenten en water bij . Zo eenvoudig is mijn bereiding.

    Smakelijk!

    17-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.familie
    Zondag 12 maart zijn de neven en nichten ter gelegenheid van

    het 125 jarig bestaan van de "familie Camiel Spiessens",

    bijeen gekomen in 'T Goed Ter Couteren te Ingelmunster
    .

    Op de foto staat in het midden ons grootvader.

     Zijn zes zonen en drie dochters waarvan nog één in leven.

    Een dochter die in de Canada woont.

    Voor iedereen was het een aangenaam weerzien en zeker voor

    herhaling vatbaar. Zo hebben we afgesproken tot volgend jaar.

    De fotoo's kan je vinden in mijn album die staat op de linkerkolom.




    09-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wereldweetjes

    Een hart van goud

    Soms zit er in de jaarring van een boom veel goud. Onderzoekers hebben ontdekt, dat dat betekent dat er in dat jaar waarschijnlijk ergens op aarde een grote vulkaanuitbarsting is geweest. Het is heel handig dat ze dit weten, omdat ze er zo achter kunnen komen wanneer die uitbarstingen precies waren en hoe erg ze waren. Het gaat om vulkaanuitbarstingen in een heel ver verleden, toen er nog niemand iets op papier schreef.

    De onderzoekers denken dat het goud in de boomstam komt door de stofwolk die een vulkaan uitstoot. Die stofwolk zorgt ervoor dat het zonlicht wordt afgeschermd en dat er andere tijdelijke gevolgen voor het klimaat zijn. De bomen proberen in zo'n tijd extra voedingsstoffen uit de grond te zuigen met hun wortels. Daarbij kunnen ze geen verschil maken tussen goud, waar ze niets aan hebben, en koper, dat ze wel kunnen gebruiken. Het goud wordt dus opgeslagen in de stam.

    Soms wordt er ook wel eens veel goud gevonden in een boom, zonder dat er iets bekend is over een vulkaanuitbarsting. Dat kan, want ook een grote bosbrand kan hetzelfde effect hebben op de bomen. Om zeker te weten dat het echt om een vulkaanuitbarsting gaat, moeten onderzoekers dus ook bomen uit andere delen van de wereld bekijken.

    Het gaat trouwens niet om heel veel goud, het zijn maar sporen in de jaarring. De onderzoekers worden er niet rijk van! en wij zeker niet.


    08-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De oorsprong van de sinaasappel

    De sinaasappel (met als volksnaam appelsien) is de vrucht van de sinaasappelboom (Citrus sinensis), die tot het geslacht Citrus behoort. In Nederland komt deze niet voor vanwege het te koude klimaat. De boom werd vroeger in Nederland in een kas (orangerie) gehouden, vandaar de naam orangerie.

    De sinaasappel wordt daarom geïmporteerd, veelal uit Spanje. Als de sinaasappel nog niet rijp is, is hij groen. Na verloop van tijd wordt hij oranje of wordt kunstmatig oranje gekleurd. Er bestaan ook sinaasappels met rood vruchtvlees, de bloedsinaasappel.

    De sinaasappel komt oorspronkelijk uit China, waar ook de naam vandaan komt (china-appel en appel-china) en diende vroeger vooral voor versiering.

    Sinaasappels worden gegeten of geperst tot jus d'orange (ook kortweg jus) genoemd. De vrucht is ook een grondstof voor limonade (ranja).
    "Appelsientje mijn vitamientje".                      ß


    06-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.levenslijnactie 2006
    Wereldkampioen Tom Boonen wordt het gezicht van de
    komende levenslijnactie van VTM die op vandaag 06/03/2006
    van start gaat.


    Levenslijn wil het gebruik van de fiets promoten en veiliger maken.
    Ze willen vooral de jongeren aanmoedigen om meer en veiliger met de
    fiets naar school te rijden.
    Tom Boonen is de perfecte figuur voor deze actie. Hij is veel meer dan een topwieler. Niet alleen als wielerkampioen, maar ook als mens spreekt hij iedereen aan."Het is vanzelfsprekend dat ik deze actie ten volle ondersteun. Ik stel vast dat jongeren veel te weinig hun fiets gebruiken", en fietsen is uiteraard zeer gezond zegt den Tom. Maar er is nog meer,hoe meer jongeren naar school fietsen hoe minder auto's er in het verkeer
    komen en dus hoe kleiner het risico op ongevallen, "er zal ook aandacht geschonken worden aan de veiligheid bij het fietsen zelf".

    De actie wil ook deze keer weer gratis veiligheidsmateriaal verdelen aan jongeren en daarvoor is ook geld nodig, Levenslijn voert al sinds 2002 op een creatieve manier acties voor verkeersveiligheid.         
    In samenwerking met Tom Boonen en speciaal voor levenslijn is er een Tom Boonen fietstrui ontwikkeld met daarop zijn persoonlijke handtekening en het logo van levenslijn.



    03-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weet je?

    Wie veel knuffelt, leeft langer.
    Elkaar eens stevig vastpakken dat kan deugd doen, we zouden het meer moeten doen.
    Zoals we wat meer complimentjes moeten geven,"knuffelen is fijn en gezond".
    Wetenschappers hebben ontdekt en stelden vast op tijd een stevige omhelzing, daardoor zouden we minder risico hebben op hartziektes en vroegtijdige stress.
    Volgens diezelfde wetenschappers is dat ook de verklaring waarom, "wie vaak"
    knuffelt minder gezondheidsproblemen zouden hebben.
    Zin om jezelf te adviseren, dan is dit de oplossing,
    een natuurlijke en zachte eersteklasse behandeling.

                           EEN FIJN WEEKEND


    02-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De verstrooide kok
    Neem nooit deze kok in huis, want hij heeft alle ingrediënten door elkaar gegooid.
    Even in de mixer ermee, en je hebt zo weer de juiste menu's.
    ( tenminste... als je een beetje culinair talent hebt ) ps van mij heeft het wel efkes geduurd.

      

    Seizoenmenu
    Vleessoep met aardbeienslagroom
    ..........
    Tomatenbrood - krieken met balletjes - aardappelen
    ..........
    Gekookte fruitsla

    Snelle Lunch
    Tomaat monsieur
    ..........
    Croque met chocoladesaus - groene garnaal
    ..........
    Salade vanillepudding

    Jagersmenu
    Roomsoepkroketten
    ..........
    Tomatenstoofpotje - raapje blanche

    ..........
    Dame everzwijn

     


    01-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.leuk om te weten in maart
    Maart wordt ook de lentemaand genoemd.
    Maart dankt zijn naam aan de romeinse god Mars.

    2 maart - 1969
    De Concorde maakt zijn eerste vlucht. Een Concorde kon achttien km hoog vliegen met ruim twee keer de snelheid van het geluid. Daardoor vloog het toestel in minder dan drie uur van Londen naar New York.
    3 maart - 1983
    Sterfdatum van Hergé, de schepper van kuifje, een jonge krantenverslaggever die over de hele wereld spannende avonturen beleeft.
    10 maart - 1876
    Alexander Graham Bell voert het eerste succesvolle telefoongesprek: "Mister Watson, come here, I want to   see you."
    11 maart - 2006
    Tot en met 26 maart jeugdboekenweek in Vlaanderen! het thema is: Mijn Familie.
    15 maart - 2003
    Een nieuwe ziekte krijgt de naam Sars. Er wordt afgeraden naar Azië te reizen, waar de ziekte is opgedoken.
    18 maart - 1900 
    De beroemde voetbalclub AFC AJAX uit Amsterdam wordt opgericht.
    18 maart - 1965
    Kosmonaut Aleksei Leonov maakt de eerste ruimtewandeling.
    21 maart - 2006
    Internationale dag ter bestrijding van Rascisme en Discriminatie.
    23 maart - 1998
    De film Titanic ontvangt elf oscars. Een gedeelde eerste plaats met Ben Hur uit 1959 ( ook elf oscars ).
    24 maart - 1992
    Dirk Frimout vertrekt als eerste belgische ruimtevaarder voor een tocht om de aarde met Space Shuttle Atlantis.
    25 maart - 1989
    In Gent wordt de trolleybus ingevoerd, een electronische bus die stroom krijgt van een bovenleiding.
    26 maart 2006
    De zomertijd gaat in, alle klokken moeten een uur vooruit.
    29 maart - 2006
    Proficiat, tennisster Jennifer Capriati wordt vandaag dertig jaar!
    30 maart - 1945
    De eerste aflevering van de strip Rikki en Wiske verschijnt. Pas in het tweede album doet Suske mee in plaats van Wiskes broer Rikki.
    30 maart - 1858
    Hymen L. Lipman krijgt een patent op het potlood met een gummetje aan het uiteinde.
    Een patent is een document waarop staat dat niemand anders die uitvinding mag namaken.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.aswoensdag
    Het begin van de vastenperiode. Aswoensdag en Goede Vrijdag zijn de enige twee officiële vastendagen. Op deze dagen wordt van de mensen bezinning en soberheid of onthouding verwacht (geen snoep, geen vlees of vis, geen alcohol, …)
    De vasten- of veertigdagentijd begint met een boeteviering op Aswoensdag. Je kunt dan "een askruisje halen". Met as wordt een kruisje op je voorhoofd gezet, om je te herinneren aan je roeping, om te leven in navolging van Christus. In de veertig dagen voor Pasen betekent dat: meegaan in de lijdensweg van Jezus, solidair zijn met de armen en verdrukten in deze wereld. Dat kan door één of andere vorm van vasten.
    As is een teken van menselijke gebrekkigheid en sterfelijkheid - stof zijt gij en tot stof zult ge wederkeren. As is ook een teken van nieuw leven. De as voor het askruisje is afkomstig van de verbrande en gezegende palmtakjes van de paasperiode van het voorgaande jaar. Als symbool betekent het dat de takjes van jubel en vreugde verbrand moeten worden.

    Op de Ezelsgemeente van Kuurne ging het helemaal anders;

    Inwoners van Kuurne worden ezels genoemd. Een spotnaam die de Kortrijkzanen ons gaven, toen de Kuurnenaren vroeger voor dag en dauw met ezel en kar, beladen met groenten, naar de ochtendmarkt te Kortrijk trokken.

    Of meer legendarisch: lang geleden, op aswoensdag moest de priester naar een begrafenis. Hij liet zich in de aswoensdagviering vervangen door de koster. Die kon de Latijnse woorden "Memento, homo, quia pulvis es, et in pulverem reverteris", niet onthouden. Uiteindelijk sprak de priester hem: "Ge zijt ezel geboren, ezel zult ge sterven". "Ha," zei de koster, "dat zal ik wel onthouden!" en met deze woorden gaf hij de Kuurnenaren hun askruisje.






     Eigen hoekje

    't Blogkrantje

    Place2beyvette

    Yvi magazine

    Yvi pagina

    Intro

    Medium 4 you


    "Uit Kuurne"

    Centrumschool

     

    Go santiago


    Mordekoi

    Marc van Roosje




    "Vrije tijd"

    Motel-Saint-Michel

    Le CLos domange
    (Igé)


    Het boerderijleven
    voor kinderen

    Warandehof

    Pieterkenshoeve

    Reutelhoeve

    't Klein Gerigt

    Wilgenhof

    Populierenhoeve

    Schraevenacker

    Klein Burkelhof

    Hof de Abeeleboom

    De Bouwhoeve

    Predikerhof
     
    Jos theys boerderij

    Hageland

    Wambashoeve


    Het Weidehof

    "Franse streken"

    Vakantiestreken in frankrijk

    1/Savoie mont blanc maurienne

    2/Aube en champagne

    3/Ardeche

    4/Aubergne

    5/ De Jura

    Archief per maand
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 04-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
  • 12-2005
  • 11-2005
  • 09-2005
  • 07-2005
  • 01-2005
  • 01-2004
  • 01-2003


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!