Yorick's Blog
Inhoud blog
 • Stoelendans
 • Hup Holland Hup
 • Weekoverzicht 17/2 tot 23/2
 • Weekoverzicht 10/2 tot 16/2
 • Weekoverzicht 2/2 tot 9/2
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   

  Beste bezoekers,
  indien U een item in de krant ziet staan, of op het journaal iets merkwaardigs hoort,
  stuur het door via de knop ' Email  mij'
  Bedankt,

  13-02-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekoverzicht 10/2 tot 16/2
  Weer een fantastische week die erop zit ! De spotlights stonden deze keer natuurlijk op Fortis Holding, Jeff Hoeyberghs en natuurlijk de altijd populaire, toffe, kameraadschappelijke politici. En niet te vergeten, pas op voor vrijdag de 13e

  Vrijdag de 13e. Een datum. Meer niet, echt waar mensen. Ooit al gehoord van friggatriskaidekafobie ? Wel , dat is dus een mooi woord om te zeggen dat je op die dag niet onder een ladder loopt, alle zwarte katten mijdt enzovoort. Uitgevonden door een lijder van de kwaal trouwens. Moest die van schrik niet beginnen stotteren zijn, het woord was veel makkelijker geweest. Ach ja, vijgen na vrijdag. Ik geloof er niet in, anders had ik dit wel morgen geschreven. Vandaar dat ik het raar vond dat de Fortis Holding gisteren werd gehouden.

  Eerste merkwaardige nieuws, ergens in het begin van de week. De Heer Herman Van Rompuy wil Yves Leterme terug in de regering.
  Komaan zeg, dan doen we al die moeite om ervan af te geraken, haalt de bompa hem weer terug ! Moest het de vrijdag in de krant gestaan hebben, zou ik echt begonnen zijn met mijn bijgeloof.

  Merkwaardig maar onbelangrijk artikel eigenlijk : Kwal gevonden met eeuwig leven. Amai, dat is om van achterover te vallen zeg ! Het zou gaan over de kwaliteit om cellen te herprogrammeren, wat totaal niet terzake doet natuurlijk. Stel je voor, eeuwig kunnen leven, eeuwig kunnen op het gezicht van de koning moeten kijken. Geef dan toch maar de sterfelijkheid, sire ! Even nog een leuke opmerking :
  Dit artikel stond onder dat van Yves Leterme, zoek de link...

  Man zegt na trouw dat hij lotto gewonnen heeft. Kom het als vrouw maar eens tegen ! Tijdens het trouwfeest komt die doodleuk even, tussen 2 dansen door, zeggen dat hij 11 miljoen in the pocket heeft. Hij heeft dat geld al 3 jaar ! 3 jaar dames en heren. Weten jullie wel wat dat is ? Dat is even lang als de tijd dat Yves Leterme nodig heeft om een regering te vormen he !

  Top Gear. Voor de niet-weters : een autoprogramma. Vooral bekend van de testrijder :  DE STIG, iemand die een verborgen identiteit heeft. Nu, vroeger was er de zwarte stig, maar die werd ontmaskerd en er kwam een witte. Lekker origineel niet ? Nu, die zwarte stig vloog als laatste stunt met een auto van een vliegdekschip. Althans, hij vloog 10 meter, dan stortte hij neer in het water. Nooit meer iets van gehoord. Tot deze week dus, hij zou in Engeland uit het water zijn gewandeld, nu ook de witte stig vorige week ontmaskerd was. Er bestaat zelfs een filmpje van. Leg opnieuw de link naar de kwal met eeuwig leven, Yves Leterme. Geef toe, Ieper ligt niet  onvermijdelijk ver van de kust...

  Nieuwflashen om mee af te sluiten : Man sterft na eten van sausje. Voor de liefhebbers, het gerecht was vis met aspergesaus. Dit terzijde natuurlijk.Nu stel ik mij eigenlijk de volgende vraag. Heeft er iemand eigenlijk recentelijk nog iets gehoord van prins Laurent ????
  4 op de 5 e-mails is spam. Dat is veel. Voor de mensen die spam niet kennen, hier een voorbeeld :
  Stel, je kopieert deze blog ( wat niet mag, piraterij !) en zet hem in een mail, en je stuurt die door naar al je kennissen ( nogmaals, het mag niet !), dan is dat ongewenste post voor die mensen, dus spam. 4/5 is 80%. Dat mensen dit tolereren. In een normale wereld was dit zeker niet mogelijk. PS : als je dit kan lezen, staat je spamfilter niet goed afgesteld

  Next week, I'll be here again, with more spam !
  Yorick L.

  13-02-2009, 18:01 Geschreven door Yorick L.  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
  Archief per week
 • 05/07-11/07 2010
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!