Yorick's Blog
Inhoud blog
 • Stoelendans
 • Hup Holland Hup
 • Weekoverzicht 17/2 tot 23/2
 • Weekoverzicht 10/2 tot 16/2
 • Weekoverzicht 2/2 tot 9/2
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   

  Beste bezoekers,
  indien U een item in de krant ziet staan, of op het journaal iets merkwaardigs hoort,
  stuur het door via de knop ' Email  mij'
  Bedankt,

  20-02-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekoverzicht 17/2 tot 23/2
  Hallo allemaal ! Er stonden toch weer knotsgekke dingen in de kranten de afgelopen week. Echt ongelooflijk ! Laten we maar beginnen, mijn handen jeuken...

  Grote shok door de medische wereld : wetenschappers uit Amerika hebben na veel oefeningen ( getuige George W. Bush ) de manier gevonden om mensen te ' maken '. Zoals Frankenstein. Alleen beter dus. Een kind met de hersenen van Einstein en de looks van Brad Pitt is mogelijk. Dat bestond al : namelijk ik. Genoeg ego, nu serieus.
  Maar ja, die Amerikanen waarschuwen ook dat ze totale monsters kunnen maken. Te laat zou ik zo zeggen, als ik zie wat onze huidige toppolitici zijn ... Dat zijn gewoon regelrechte monsters !

  Een heel recent bericht vanuit Duitsland. Naar aanleiding van carnaval stond er te lezen dat een naakte Angela Merkel niet door de stad Keulen mocht paraderen. Voor een goed begrip : een beeld van haar. Dit bevel is afgevaardigd door de Minister van Volksgezondheid. Er werd gevreesd dat de ziekenhuizen in de nabije omgeving de vele geshoqueerde mensen niet zouden aankunnen. Kan ik volledig inkomen. Waarschijnlijk is het beeld gecreërd door Frankenstein. Denkt U niet ? Als ik me niet vergis is dat een Duitser, pardon , was. Of misschien ? Nee... laat maar...

  Er is een vleesetende bacterie op pad ! Sluit uw deuren, close the windows ! Het aantal slachtoffers zou verdubbeld zijn. Even de cijfertjes erbij halen. Verschiet niet, ze zijn erg. Van 11 BESMETTE mensen naar 23 besmette mensen. Pfff, ze zijn niet eens allemaal dood. Flauwe zever. Detail is de naam : Staphylococcus pyogenes. Tegen dat je dat uitspreekt zonder haperen, ben je dood naar het schijnt... Het duurt maar 2 uur vooraleer ze je onder de grond mogen stoppen. Zelfs Michael Jackson zou het hebben. Tiens, en ik maar denken dat hij degene was die de bacterie uitgevonden had... Raar maar waar, Michael leeft nog ! Met de nadruk op nog.

  Nieuwsflashen : Mammoet in New York. Cool, volgens mij wouden ze Keulen achterna, die mammoet komt aardig in de buurt, vind U niet ?Man opgepakt na fluiten van Adams Family-Tune naar buurvrouw gedurende 4 jaar. Een Duitser genaamd Victor F. Hij zou een wetenschapper zijn.

  Tot volgende week vrijdag,
  Yorick L.

  20-02-2009, 21:00 Geschreven door Yorick L.  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  13-02-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekoverzicht 10/2 tot 16/2
  Weer een fantastische week die erop zit ! De spotlights stonden deze keer natuurlijk op Fortis Holding, Jeff Hoeyberghs en natuurlijk de altijd populaire, toffe, kameraadschappelijke politici. En niet te vergeten, pas op voor vrijdag de 13e

  Vrijdag de 13e. Een datum. Meer niet, echt waar mensen. Ooit al gehoord van friggatriskaidekafobie ? Wel , dat is dus een mooi woord om te zeggen dat je op die dag niet onder een ladder loopt, alle zwarte katten mijdt enzovoort. Uitgevonden door een lijder van de kwaal trouwens. Moest die van schrik niet beginnen stotteren zijn, het woord was veel makkelijker geweest. Ach ja, vijgen na vrijdag. Ik geloof er niet in, anders had ik dit wel morgen geschreven. Vandaar dat ik het raar vond dat de Fortis Holding gisteren werd gehouden.

  Eerste merkwaardige nieuws, ergens in het begin van de week. De Heer Herman Van Rompuy wil Yves Leterme terug in de regering.
  Komaan zeg, dan doen we al die moeite om ervan af te geraken, haalt de bompa hem weer terug ! Moest het de vrijdag in de krant gestaan hebben, zou ik echt begonnen zijn met mijn bijgeloof.

  Merkwaardig maar onbelangrijk artikel eigenlijk : Kwal gevonden met eeuwig leven. Amai, dat is om van achterover te vallen zeg ! Het zou gaan over de kwaliteit om cellen te herprogrammeren, wat totaal niet terzake doet natuurlijk. Stel je voor, eeuwig kunnen leven, eeuwig kunnen op het gezicht van de koning moeten kijken. Geef dan toch maar de sterfelijkheid, sire ! Even nog een leuke opmerking :
  Dit artikel stond onder dat van Yves Leterme, zoek de link...

  Man zegt na trouw dat hij lotto gewonnen heeft. Kom het als vrouw maar eens tegen ! Tijdens het trouwfeest komt die doodleuk even, tussen 2 dansen door, zeggen dat hij 11 miljoen in the pocket heeft. Hij heeft dat geld al 3 jaar ! 3 jaar dames en heren. Weten jullie wel wat dat is ? Dat is even lang als de tijd dat Yves Leterme nodig heeft om een regering te vormen he !

  Top Gear. Voor de niet-weters : een autoprogramma. Vooral bekend van de testrijder :  DE STIG, iemand die een verborgen identiteit heeft. Nu, vroeger was er de zwarte stig, maar die werd ontmaskerd en er kwam een witte. Lekker origineel niet ? Nu, die zwarte stig vloog als laatste stunt met een auto van een vliegdekschip. Althans, hij vloog 10 meter, dan stortte hij neer in het water. Nooit meer iets van gehoord. Tot deze week dus, hij zou in Engeland uit het water zijn gewandeld, nu ook de witte stig vorige week ontmaskerd was. Er bestaat zelfs een filmpje van. Leg opnieuw de link naar de kwal met eeuwig leven, Yves Leterme. Geef toe, Ieper ligt niet  onvermijdelijk ver van de kust...

  Nieuwflashen om mee af te sluiten : Man sterft na eten van sausje. Voor de liefhebbers, het gerecht was vis met aspergesaus. Dit terzijde natuurlijk.Nu stel ik mij eigenlijk de volgende vraag. Heeft er iemand eigenlijk recentelijk nog iets gehoord van prins Laurent ????
  4 op de 5 e-mails is spam. Dat is veel. Voor de mensen die spam niet kennen, hier een voorbeeld :
  Stel, je kopieert deze blog ( wat niet mag, piraterij !) en zet hem in een mail, en je stuurt die door naar al je kennissen ( nogmaals, het mag niet !), dan is dat ongewenste post voor die mensen, dus spam. 4/5 is 80%. Dat mensen dit tolereren. In een normale wereld was dit zeker niet mogelijk. PS : als je dit kan lezen, staat je spamfilter niet goed afgesteld

  Next week, I'll be here again, with more spam !
  Yorick L.

  13-02-2009, 18:01 Geschreven door Yorick L.  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
  07-02-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekoverzicht 2/2 tot 9/2
  Deze week is erg opgewonden geweest op vele gebieden. Zo was er onder meer de MIA's, de finale van het tv-spelletje ' De slimste Mens ter Wereld' en natuurlijk de ziekenhuisbacterie genaamd Fabiola.

  Maar eerst even terug komen op wat me vandaag in het oog sprong : "Minstens 1 verkrachting per week op school" en "Moeder bevalt van achtling".
  Die mevrouw heeft nu toch heel veel pech dat ze 8x verkracht is, in dezelfde school. Kunnen die mensen nu niet eens afspreken ? Schaamteloos...

  Even over de MIA's die gisternavond zijn uitgereikt. Milow werd de grote overwinnaar, 5 keer dezelfde miniwasmachine naar huis. Moeder de vrouw zal blij zijn. Zet de potjes Dash maar klaar. Vindt U trouwens niet dat die Dash veel op cocaïne lijkt ? Ik wel, en er waren er gisteren die duidelijk teveel Dash hadden genomen, chance dat ze op het eind nog een wasmachine meekregen.

  VRT-journalist Freek Braeckman is vanaf nu de Slimste mens ter Wereld. Weg met Einstein, de vuilbak in met die Edison, op de schroothoop met Rudolf Diesel. Er is er maar een echte : den Freek. Hij was exact 1 seconde beter dan Bart De Wever. Ik had het wel verwacht. Als je B-H-V niet kunt splitsen in 2 JAAR, dan ga je ook niet de Slimste Mens worden in exact 63072999 seconden minder tijd. Zelfs Lewis Hamilton is sneller ... Freek heeft aangekondigd dat hij gewoon wil voortdoen met het journaal. Begrijpelijk. Er was immers geen financieel steuntje in de rug voor de winnaar. Wel was er Rik Torfs, de troostprijs. Eerder iets om van te huilen niet ? Erik Van Looy zal op aanvraag van De Wever voor kaartjes van Loft zorgen, Torfs voor de schoenen om er naar toe te gaan.

  Tom Boonen heeft de Ronde van Qatar gewonnen, boerenbedrog. Mark Cavendish wint 2x en wordt geen eindwinnaar, 't zou in de Ronde van België geen waar geweest zijn ! Wie hier 1x wint, is een God. Ginder denken de toeschouwers toch dat het een fata morgana is door de hitte. Weg roem. Arme Mark Cavendish. Is het U trouwens ook opgevallen dat Boonen minder rap reed dan anders ? De cocaïne was op, een of andere zot uit België die 5 wasmachines had gewonnen, had zich miskocht ...

  Tot volgende week,
  Yorick L.

  07-02-2009, 00:00 Geschreven door Yorick L.  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom

  Hallo allemaal en welkom,

  Op deze blog zult U onder meer topics over sport, muziek en actualiteit kunnen vinden.
  Voor nieuws van het Koningshuis of echte politiek moet U niet hier zijn.
  U moet dit zien als een column. Ik uit hier mijn bedenkingen bij dingen die ik opvang over de dag.

  Groetjes,

  07-02-2009, 00:00 Geschreven door Yorick L.  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Archief per week
 • 05/07-11/07 2010
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!