Yorick's Blog
Inhoud blog
 • Stoelendans
 • Hup Holland Hup
 • Weekoverzicht 17/2 tot 23/2
 • Weekoverzicht 10/2 tot 16/2
 • Weekoverzicht 2/2 tot 9/2
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   

  Beste bezoekers,
  indien U een item in de krant ziet staan, of op het journaal iets merkwaardigs hoort,
  stuur het door via de knop ' Email  mij'
  Bedankt,

  20-02-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekoverzicht 17/2 tot 23/2
  Hallo allemaal ! Er stonden toch weer knotsgekke dingen in de kranten de afgelopen week. Echt ongelooflijk ! Laten we maar beginnen, mijn handen jeuken...

  Grote shok door de medische wereld : wetenschappers uit Amerika hebben na veel oefeningen ( getuige George W. Bush ) de manier gevonden om mensen te ' maken '. Zoals Frankenstein. Alleen beter dus. Een kind met de hersenen van Einstein en de looks van Brad Pitt is mogelijk. Dat bestond al : namelijk ik. Genoeg ego, nu serieus.
  Maar ja, die Amerikanen waarschuwen ook dat ze totale monsters kunnen maken. Te laat zou ik zo zeggen, als ik zie wat onze huidige toppolitici zijn ... Dat zijn gewoon regelrechte monsters !

  Een heel recent bericht vanuit Duitsland. Naar aanleiding van carnaval stond er te lezen dat een naakte Angela Merkel niet door de stad Keulen mocht paraderen. Voor een goed begrip : een beeld van haar. Dit bevel is afgevaardigd door de Minister van Volksgezondheid. Er werd gevreesd dat de ziekenhuizen in de nabije omgeving de vele geshoqueerde mensen niet zouden aankunnen. Kan ik volledig inkomen. Waarschijnlijk is het beeld gecreƫrd door Frankenstein. Denkt U niet ? Als ik me niet vergis is dat een Duitser, pardon , was. Of misschien ? Nee... laat maar...

  Er is een vleesetende bacterie op pad ! Sluit uw deuren, close the windows ! Het aantal slachtoffers zou verdubbeld zijn. Even de cijfertjes erbij halen. Verschiet niet, ze zijn erg. Van 11 BESMETTE mensen naar 23 besmette mensen. Pfff, ze zijn niet eens allemaal dood. Flauwe zever. Detail is de naam : Staphylococcus pyogenes. Tegen dat je dat uitspreekt zonder haperen, ben je dood naar het schijnt... Het duurt maar 2 uur vooraleer ze je onder de grond mogen stoppen. Zelfs Michael Jackson zou het hebben. Tiens, en ik maar denken dat hij degene was die de bacterie uitgevonden had... Raar maar waar, Michael leeft nog ! Met de nadruk op nog.

  Nieuwsflashen : Mammoet in New York. Cool, volgens mij wouden ze Keulen achterna, die mammoet komt aardig in de buurt, vind U niet ?Man opgepakt na fluiten van Adams Family-Tune naar buurvrouw gedurende 4 jaar. Een Duitser genaamd Victor F. Hij zou een wetenschapper zijn.

  Tot volgende week vrijdag,
  Yorick L.

  20-02-2009, 21:00 Geschreven door Yorick L.  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Archief per week
 • 05/07-11/07 2010
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!