• Zaterdag 3 december 2011
  • Zaterdag 26 november 2011
  • Zaterdag 19 november 2011
    02-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd zaterdag 2 april SK Kampenhout - OHL C

De eerste zomerdag en volgende spelers staan aan de aftrap van de laatste wedstrijd van het seizoen: Jonathan, Arne, Danforth, Frederik, Jasper, Sören, Stijn, Walt, Sander, Steven en Kevin. Bedankt Sören ,provinciale speler, om ons te komen versterken.
    Een makkelijke wedstrijd zal het zeker niet worden.
    OHL zet onmiddelijk de aanval in en 15 min verder staat het al 0 -3. OHL is de volgende 15 min duidelijk de betere ploeg alhoewel KSK zich niet gewonnen geeft. In de 30e min ziet Fabian zijn kans en scoort , 1 - 3.
    Met deze stand gaan we ook rusten.
    De tweede helft begint fantastich voor KSK. Sander zet al in de eerste minuut de 2 - 3 op het scorebord. Onmiddelijk volgt er een nieuwe aanval van KSK maar ernaast. Enkele minuten later zet Steven de 3 - 3 op het scorebord. Onze jongens spelen goed en gaan ze voor een stunt zorgen? ... Spijtig genoeg niet. Bijna halfweg de tweede helft treed het noodlot echt toe voor onze jongens. Eerst Frederik een fout op een bezoeker, penalty, 3 - 4.
    Nadien een owngoal door Arne, 3 - 5. Fysiek zijn onze jongens ten einde. De bezoekers kunnen nog 2x scoren.
    Eindstand, 3 - 7.
    Toch knap gespeeld, jongens.
    OHL was zowel fysiek als tactisch veel sterker, alleen een echte doelman heeft deze ploeg niet. Onvoorstelbaar voor z'n club.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    02-04-2011, 16:54 geschreven door HVA
    31-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijd woensdag 30 maart SK Kampenhout - SC Keerbergen B
    De U15 speelden woensdagavond een inhaalwedstijd tegen SC Keerbergen B.  Na een aantal mooie lentedagen kregen we die avond af te rekenen met maartse buien.  Ook door de examenperiode was het moeilijk een ploeg samen te krijgen.  We proberen het met volgende 10 spelers: Jonathan, Stijn, Sören, Siemen VL, Arne, Danforth, Walt, Sander M, Steven en ?.  Bedankt aan de 2 provinciale spelers.
    Onze jongens hadden blijkbaar nood om hun examenstress af te reageren op het veld.  Kampenhout nam onmiddelijk de leiding over de match.  Het was amper te merken dat ze maar met 10 spelers waren.  Al vrij vroeg viel dan ook het eerste punt voor de thuisploeg, 1 - 0.  De volgende 20 min was Kampenhout vrij veel in balbezit maar scoren zat er niet meer in.  De enkele momenten dat Keerbergen balbezit had waren dan ook de spannenste momenten voor onze keeper, want uit onze vorige wedstrijd tegen Keerbergen A wisten we "Keerbergen balbezit = doelpunt".  Tot 10 min voor het einde van de eerste helft wist Jonathan zijn goal goed te verdedigen.  Maar het spelen met 10 spelers begint stilaan zwaar te worden.  Al vrij vlug kunnen de bezoekers 2x scoren in enkele minuten.
    Ruststand 1 - 2.
    De tweede helft begint onmiddelijk met een punt voor de bezoekers, 1 -3. Halfweg de tweede helft scoort Keerbergen terug 2x in enkele minuten.  Ondanks de vermoeidheid vecht Kampenhout toch nog door, maar scoren zit er niet meer in.
    De wedstrijd eindigd met een 1 - 5 score.
    Proficiat voor onze 10 jongens die met de examen toch even de tijd vonden om aan ontspanning te doen.
    Veel succes met de examen en voor onze laatste wedstrijd van dit seizoen, zaterdag tegen OHL!!!

31-03-2011, 14:02 geschreven door HVA