• Zaterdag 3 december 2011
  • Zaterdag 26 november 2011
  • Zaterdag 19 november 2011
    26-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd vrijdag 25 maart SC Keerbergen B - SK Kampenhout
    Onze jongens spelen vandaag, vrijdagavond, een uitgestelde wedstrijd tegen SC Keerbergen B.  Dit zal geen makkie worden en inderdaad er loop vanavond vanalles mis.
    1. Wegenwerken in de Raambeekweg zodat het al 18u20 is als iedereen er uiteindelijk geraakt.
    2. Wie heeft er de uitrusting?  Niemand!?!?  Geen uitrusting te vinden.  Keerbergen bezorgt ons truitjes, waarvoor dank en Eddy onze jeugdcoördinator komt nog net voor 19u met een reserve uitrusting langs, waarvoor ook onze dank.
    3. Fabian heeft zijn paspoort niet bij. Gelukkig mag hij van de ref meespelen.  Zijn paspoort wordt in de loop van de wedstrijd binnengeleverd.

Eindelijk om 19u05 gaan volgende spelers van start: Jonathan, Arne, Sidney, Danforth, Kevin, Frederik, Walt, Sören, Fabian, Stijn, Sander, Jochem, Jasper, Steven en NielsVP.
    Zoals we van onze jongens gewend zijn beginnen zij heel rustig maar Keerbergen daarentegen vliegt er direkt in.  Na 5 min 1 - 0.  SK drijft het tempo stilaan op maar toch na 10 min 2 - 0.  Na 15 min speelt Kampenhout goed mee met een knappe aanval maar spijtig, ernaast.
    Sander blijft niet bij de pakken zitten en lokt 10 min later een aanval uit maar over de lat.  Enkele minuten later Keerbergen balbezit = doelpunt, 3 - 0.  Hierna is het 2x aan Fabian om proberen te scoren maar het geluk zit ons vanavond niet mee.  Net voor het einde van de eerst helft is Keerbergen nog heel stevig voor doel maar met een knappe redding van Jonathan en direkt daarop nog eens 2 knappe reddingen van Jonathan en Sidney die beletten Keerbergen om te scoren.
    Ruststand 3 - 0.  Eigenlijk zijn onze jongens niet slecht aan het spelen.  Met 4 knappe aanvallen.  Er ontbreek alleen afwerking voor doel.
    De eerste  helft werd gespeelt met balmaat 5 en op vraag van ons wil de ref deze voor de tweede helft wisselen voor balmaat 4.
    Maar de tweede helft begint ook al direkt met tegenslag.  Keerbergen krijgt van de ref een penalty (onterecht) cadeau.  Jonathan raakt de bal maar kan niet verhinderen dat hij toch nog in de goal verwijnt, 4 - 0.  De volgende 20 min verloopt de wedstrijd vrij rustig.  Daarna is het Keerbergen die als eerste nog eens 2x probeert te scoren, maar Jonathan zorgt bij de eerste bal voor de redding maar de tweede bal is binnen, 5 - 0.   In de laatste minuten wordt er door beide ploegen nog stevig gestreden om te scoren.  Eerst de thuisploeg, 6 - 0 en daarna eindelijk Kampenhout 6 - 1.  VERDIENT!!!  De nul is eindelijk weg dankzij Sidney.  Dit doelpunt was verdient voor gans onze ploeg.  De allerlaatste minuut kan Jonathan nog 2x een knappe redding neerzetten.
    Eindstand 6 -1
    Jongens, ondanks de nederlaag hebben jullie toch knap gepresteerd.  Proficiat!!

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    26-03-2011, 00:00 geschreven door HVA