• Zaterdag 3 december 2011
  • Zaterdag 26 november 2011
  • Zaterdag 19 november 2011
    13-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd zaterdag 12 maart 2011 DVK Haacht - SK Kampenhout
    Een stralende zaterdagmiddag en door de krokusvakantie nipt genoeg spelers voor beide ploegen.
    Volgende spelers nemen het vandaag op tegen de vrouwenploeg van Haacht: Jonathan, Arne, Danforth, Frederik, Kevin, Stijn, Sander M, Tjorben, Jochem, Sören en Siemen.  Bedankt Tjorben (miniem) en bedankt Sören (provinciaal U15) om ons uit de nood te helpen.
    De dames van Haacht staan als derde voorlaatste in de rangschikking en al vrij vlug blijkt dat onze jongens de wedstrijd veel te licht opnemen.  De eerste helft is ronduit zwak gespeeld.  Amper duels en geen stevige aanvallen. We gaan dan ook rusten met 0 - 0.
    In de tweede helft gaat Kampenhout er iets steviger tegen aan. Verdediger Danforth gaat mee in de aanval.  Achteraan kunnen Jonathan, Arne en Fredrik de dames goed de baas.  De dames gaan zelfs in de fout (?).  Penalty voor Kampenhout.  Sören zet hiermee gemakkelijk het eerste doelpunt, 0 -1.  Hierdoor proberen de vrouwen van Haacht hun enigste gevaarlijke aanval om te zetten in een punt.  Maar Jonathan en Arne weten dit goed te verhinderen.  Even later weet Kampenhout de 0 -2 te maken en de vrouwen worden boos met een gele kaart als gevolg.  De vrouwen laten hun hoofdje hangen en hoe hun trainer hun ook aanmoedigd er zit geen fut meer in en net voor het einde kan Danforth de 0 - 3 op het bord plaaatsen.
    Kampenhout heeft weer een overwinning op zak ondanks hun zwakke prestaties.
    Hopelijk zijn onze jongens voor de 3 laatste wedstrijden van het seizoen veel sterker dan vandaag, want het zal nodig zijn,
    SC Keerbergen A en B  en OHL.
    Veel succes jongens en erin geloven, dat heb we in het verleden al bewezen.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    13-03-2011, 09:27 geschreven door HVA
    12-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijd jeugdcup SK Kampenhout - Diest

Woensdag 9 maart 2011 werd de terugwedstrijd in de 8e finale gespeeld, SK Kampenhout - Diest, 3 - 7.
    De volgende spelers stonden aan de aftrap: Jonathan, Ward, Enzo, Sander VG, Bruno, Frederik, Siemen M, Sören, Stijn, Siemen VL, Sam, Kevin en Dylan.  Een ploeg bestaande uit de helft regionaal en de helft provinciale spelers.
    Na de wedstrijd van vorige week wisten we dat het deze week ook geen makkelijk match zou worden.  Daarbij nog eens de nodige regenbuien die het veld een beetje glibberig maakte.
    Diest is vanaf de eerste moment stevig op veld en na 10 min, 0 - 1.  Kampenhout lanceert onmiddelijk een knappe tegenaanval uit met Ward, Sören en Siemen VL in de hoofdrol.  Spijtig genoeg werd dit niet met een puntje beloond.  Even later volgt er een vrije trap van Bruno en Siemen VL kan de 1 - 1 op het scorebord plaatsen.  Sören probeert nog een aanval en dit was het laatste goede nieuws van de eerste helft.  10 min voor het einde krijgt Jonathan een stevige trap op zijn hoofd.  Hij voelt zich niet goed maar besluit om toch verder te spelen.  Met onmiddelijk daarna 2 goals voor Diest.
    Ruststand 1 - 3.
    5min in de tweede helft, 1 - 4.  Hierna komt Kampenhout stevig in actie.
    Eerst een knap schot van Dylan, 2 - 4.  Daaarna terug een vrije trap van Bruno en Dylan scoort de 3 - 4.
    Onze jongens vechten door maar het zijn de bezoekers die vervolgens tweemaal kunnen scoren, 3 - 6.
    10 min voor het einde nog een knappe kans voor Kampenhout maar spijtig genoeg op de lat.
    Net voor het einde wordt nog de 3 - 7.
    Onze jongens zijn uitgeschakeld in de jeugdcup ondanks hun héél moedige inzet.  Proficiat!!!

12-03-2011, 21:05 geschreven door HVA