• Zaterdag 3 december 2011
  • Zaterdag 26 november 2011
  • Zaterdag 19 november 2011
    27-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd zaterdag 26februari Olympia Haacht Wespelaar - SK Kampenhout
    Vandaag maken onze jongens de verplaatsing naar Haacht.
    Daar onze provinciale U15 ook vandaag spelen kunnen wij maar beroep doen op 1 provinciale speler, alvast bedankt.
    Volgende spelers stonden aan de aftrap: Jonathan, Arne, Danforth, Frederik, Kevin, Walt, Sander, Steven, Siemen, Stijn, Niels VP en Jochem.
    De wedstrijd werd op gang gefloten om 9u20, 10 minuten te vroeg maar de ref hadt een drukke dag.  Onze jongens zijn gewend aan dit vroege speeluur maar toch waren ze vandaag het eerste kwartier nog in dromenland.  Al vrij vlug wordt een fout van Frederik gefloten, penalty en onze keeper kon de bal niet vatten, 1 - 0.  Na een kwartiertje spelen kan Sander een knappe aanval realiseren maar de bal gaat spijtig genoeg naast.
    Even later scoort de thuisploeg de 2 - 0.
    Met deze stand gaan we ook rusten.
    In de tweede helft wordt er een mooi spel gespeelt door beide ploegen alhoewel Haacht vrij veel in de fout gaat.
    In totaal krijgt Kampenhout 3 penalty cadeau, maar geen enkel bal wil in de netten.  Voor Haacht volgt er nog 1 penalty en zij hebben meer geluk, deze bal verdwijnt wel in de netten.
    De score gaat in de eerste 20 minuten van de tweede helft voor beide ploegen mooi omhoog, 2 - 1, 3 - 1, 3 - 2, 4 - 2 en 4 - 3, zodat alles nog mogelijk blijft.
    Kampenhout creeërde knappe aanvalen met succes en extra inzet van Sander, Stijn en Walt, maar de euforie van de goals maakten gaten in de verdediging en hiervan wist Haacht gebruik te maken.  In de laatste 10 minuten wordt het voor onze keeper een echte hel.  Hij krijgt nog 2 goals te verwerken en een stamp tegen zijn schouder.
    Eindstand 6 - 3.
    Door de sterke inzet van onze jongens (vooral in de 2e helft) hadden ze een overwinning wel verdiend of op z'n minst een gelijkspel.
    De ontgoocheling was dan ook groot en nadien volgde er nog letterijk en figuurlijk een koude douche.  Waar was het warm water?
    Gelukkig konden onze jongens nadien in de warme kantine terecht voor een drankje en een koffiekoek en was alles vlug vergeten.
    Jongens houdt de moed erin en volgende week lukt het ons misschien wel.

27-02-2011, 20:30 geschreven door HVA
    21-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd zondag 20 februari 2011 SK Kampenhout - Werchter
    Vandaag nemen onze jongens het op tegen de laatste in rangschikking, Werchter.
    Dit lijkt een makkie, maar ... je weet maar nooit.  Bij de heenwedstrijd stond het bij de rust 0 - 3 voor Kampenhout en die wedstrijd is geëindigd in een gelijkspel.  Het weer ziet alvast niet echt mee; koud, nat en mistig.
    Volgende jongens stonden aan de aftrap: Jonathan, Arne, Enzo, Danforth, Frederic, Walt, Sander, Kevin, Sydney, Sören, Stijn, Jochem, Siemen en Niels VP.  Proficiat aan deze jongens met hun overwinning, 4 - 1 en tevens een dank woordje aan onze 4 provinciale spelers die ons kwamen bijstaan.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    21-02-2011, 09:22 geschreven door HVA