Foto
Inhoud blog
 • Tornooi Meise 07/05/2016:schitterend tornooi
 • wedstrijdverslag KFC Muizen-KV Bonheiden U13A
 • wedstrijdverslag KV Bonheiden U13A-Sporting Tisselt
 • wedstrijdverslag KV Bonheiden U13A-VK Heindonk
 • wedstrijdverslag KV Bonheiden-KFC Muizen
  Zoeken in blog

  KV BONHEIDEN U13

  24-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag VC Rijmenam-KV Bonheiden U13A

  Wedstrijd: VC Rijmenam-KV Bonheiden U13A:0-8 (23/01/2016)

  Waren er: Aäron, Robbe, Arno, Lukas, Senne, Lander, Mano, Dinand, Dries, Dylan en Mauro.

  Rond 11 uur kwamen we aan op de terreinen van het (overigens erg rustige) Rijmenam. U leest het goed want reeds voor de vierde (!) keer dit seizoen stond er een heuse derby op het programma.

  Ik geef even een overzicht van de onderlinge duels:  

  De match  tijdens ‘de beker van de burgemeester’ konden we winnend afsluiten na strafschoppen. Tijdens de reguliere competitie wonnen we één keer op Rijmenam met 0-3 en verloren we één keer thuis met 6 tegen 7.

  Maar genoeg gecijferd, voetbal is immers geen exacte wetenschap: tijd voor voetbal dus en stipt om 12 uur blies de ref de wedstrijd dan ook op gang.

  De eerste 5 minuten lieten we nog niet echt zien wat we in onze mars hadden en de wedstrijd kabbelde dan ook rustig verder.

  In minuut 7 waren we een eerste keer getuige van een erg mooie actie. Mano trapt de bal uit naar Lukas, die Lander bedient op de linkerflank. Lander kan de bal voorbrengen tot bij Senne en deze werkt efficiënt af. 0 tegen 1 en de blauwhemden van VCR zijn op achtervolgen aangewezen.

  Toch is opnieuw KV Bonheiden aan zet want in minuut 8 komt Dylan mooi voor z’n man op een corner van Lander en hij laat  de 0-2 al optekenen, meteen de eindscore na het eerste kwart.

  In het tweede kwart gaan we op hetzelfde elan door want in minuut 7 kan Lander zich doorzetten op de linkerflank en de bal voor doel brengen. Dylan aarzelt niet en zorgt er opnieuw voor dat de keeper van Rijmenam zijn netten moet schoonmaken. 0 tegen 3.

  Twee minuten later (minuut 9) diept Dylan de voorsprong nog verder uit. Nu besluit hij (met links) in doel na een wel erg mooie dribbel. 0-4.

  Het doelpunt staat nog maar net op ons papiertje en we zien dat de keeper van Rijmenam zich even verslikt en de bal recht in de voeten van Dylan trapt. Deze bedient Mauro en Mauro straft dit foutje genadeloos af. Rijmenam dient een vijfde doelpunt te incasseren…

  In minuut 15 zijn onze jongens opnieuw aan het feest want Dylan krijgt de eer om na een lange bal en enkele kapbewegingen de ruststand van 0 tegen 6 op het scorebord te laten verschijnen. Opnieuw een erg mooi doelpunt en erg voldaan trekken we richting kleedkamer om te rusten.

  In het eerste kwart van de tweede helft wordt aan de verslaggever wat rust gegund. Even komen we goed weg wanneer Rijmenam op de paal trapt na goed aanvallend werk. Ook de daaropvolgende rebound leverde voor VCR niets op.  In dit quarter wordt niet meer gescoord en met 0 tegen 6 vatten we dan ook het laatste kwart aan.

  Ook in het laatste kwart willen we absoluut de 0 houden. Toch is Rijmenam, tot 2 keer toe, gevaarlijk dicht bij een aansluitingstreffer. Een eerste keer trappen ze wild en onbesuisd over. De tweede keer kunnen we gelukkig beroep doen op een erg attente Mano. Hij komt goed uit zijn doel en houdt de 0 op het bord.

  KV Bonheiden heeft meer geluk want in minuut 7 kan Senne zijn tweede doelpunt (en ons 7e ) laten optekenen. Hij kan scoren na een assist van Dylan.

  Enkele minuten later doen we datzelfde nog eens dunnetjes over, alleen worden de rollen nu omgedraaid. Dylan scoort immers onze achtste treffer, na een assist van Senne.

  De eindscore in deze derby van 0 tegen 8 ligt vast. Een erg puike score na een erg degelijke pot voetbal. Proficiat jongens!!!!!!!!!

  Tim Gordts-afgevaardigde

   


  10-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag FC Blaasveld-KV Bonheiden U13A

  Wedstrijd: FC Blaasveld-KV Bonheiden U13A:3-14  (09/01/2016)

  Waren er: Mano, Arno, Matthias, Dinand, Senne, Tist,  Aäron, Mauro, Dylan, Lander, Lukas en Robbe.

  Na een (te lange) winterstop stonden we met gekuiste voetbalschoen en heel veel gretigheid opnieuw aan de aftrap. Vandaag speelden we tegen een nieuwkomer in de reeks: FC Blaasveld. Wij hadden er wel zin in. Het enige wat ons eventueel nog kon parten spelen was het wel erg drassige en modderige veld….

  We begonnen in mineur aan de wedstrijd. Uw verslaggever zat nog verstrikt in de bomen om een bal te recupereren toen het eerste doelpunt al viel. In minuut 1 scoorde FC Blaasveld de 1-0 nadat de bal per ongeluk in de voeten van de tegenstander werd getrapt. We waren onmiddellijk op achtervolgen aangewezen.

  Maar niet getreurd want in minuut 3 hangen de bordjes opnieuw gelijk. Lander weet immers te scoren na een goede pass van Lukas. 1-1.

  De ban is gebroken en in minuut 4 tekent ook Matthias voor zijn eerste doelpunt van de match. Hij werkt de bal in doel nadat diezelfde bal al door verschillende spelers aangeroerd was maar er maar niet in wou. 1-2.

  Ook de 1-3 laat niet lang op zich wachten. Lukas scoort met een afstandsschot in minuut 7.

  Toch geeft Blaasveld zich nog niet gewonnen want zij weten de 2-3 te scoren na een actie over de flank en een hoge bal waarin onze goalie zich verslikt. 

  In minuut 13 prikken we opnieuw tegen en geeft Mauro een goede pass aan Matthias. Die weet hier wel raad mee en draait mooi weg van zijn man en trapt zijn nummer 2 van de dag binnen.  We zeggen en schrijven 2-4. Vanaf dan is het al Bonheiden wat de klok slaagt. Lander trapt in minuut 14 de 2-5 binnen, nadat de keeper  het schot van Mauro moet lossen.

  De 2-6 wordt opgetekend in minuut 2 van het tweede kwart: Lander kan opnieuw scoren na een goede pass van Dylan. Een minuut later treffen we opnieuw raak. Dit keer is het Lukas die scoort na een goede pass van Senne. 2 tegen 7.

  Het doelpunt staat nog maar net genoteerd op ons papiertje als diezelfde Lukas beslist om door een bos van spelers ‘te wandelen’ en perfect afwerkt. 2-8 na 4 minuten in het tweede kwart.

  In minuut 7 en 9 treffen we 2 keer de deklat. Eerst treft Dylan het ijzer en daarna Tist die zowat een hele verdediging wist op te rollen…. Mooi maar het blijft 2-8.

  In de tweede helft gaan we op hetzelfde elan door en in minuut 2 pikt ook Mauro zijn doelpuntje mee na een mooie combinatie tussen Senne, Dylan en Mauro.  2 tegen 9.

  Even later trapt Arno een erg mooie corner waar we jammer genoeg niet uit weten te scoren. Dit is duidelijk een voorbode van wat komen gaat want in minuut 6 van de tweede helft demonstreert Arno zijn traptechniek en legt hij de bal van ver met een mooie krul in het doel van Blaasveld. Ons tiende doelpunt zag het levenslicht…

  Senne vond dit nog niet voldoende want ook hij ziet zijn inzet vlak voor affluiten van het derde kwart beloond. Hij is goed gevolgd en scoort doelpunt nummer 11 in minuut 14 .

  Ook in het laatste kwart blijven we scoren. Lander trapt de bal in de voeten van Senne, die zijn tijd neemt om met enkele kapbewegingen de bal goed te leggen. Hij blijft goed kijken en ziet een opening tussen de doelpaal en de keeper en plaatst de bal in doel. 2 tegen 12.

  In minuut 8 scoort Senne opnieuw, na mooi wegdraaien van de tegenstander. (2 -13).

  FC Blaasveld is echter nog niet uitgeteld want ook zij weten nog een derde doelpunt mee te pikken in minuut 10 na een dekkingsfout. Toch was het laatste woord voor KV Bonheiden. Lander kan de bal binnentikken na een harde trap op doel van Mauro. Op die manier legt hij de eindcijfers vast (3-14) tegen een erg sympathieke tegenstander.

  Een woordje van dank voor de papa van Mauro, die als gelegenheidsscheidsrechter de wedstrijd in goede banen heeft geleid is zeker op zijn plaatst.

   Tot slot: We zagen onze inzet, op een erg moeilijk veld (erg) rijkelijk beloond. Dit ziet er veelbelovend uit voor de rest van het seizoen.

  Veel succes!

  Tim Gordts-afgevaardigde

   


  06-12-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag:KV Bonheiden U13A-VC Rijmenam

  Wedstrijd: KV Bonheiden U13A-VC Rijmenam: 6-7 (5/12/2015)

  Waren er: Mano, Arno, Matthias, Senne, Tist, Mauro, Dries,Victor, Dylan, Lander, Lukas en Robbe.

  Vandaag deed de Sint zijn intrede op KV Bonheiden maar wat nog belangrijker was: voor ons stond er een heuse derby tegen VC Rijmenam op het programma. Met de ‘beker van de burgemeester’ meegerekend de derde keer dat de ’ blauw/witten’ van VCR ons pad kruisten.

  Reeds na 2 minuten in het eerst kwart wordt het eerste doelpunt genoteerd en dient Mano de bal uit het net te halen. Rijmenam komt op voorsprong na een bal die slecht wordt weggewerkt. We weten onmiddellijk wat ons te doen staat en prikken erg snel een eerste keer tegen. Senne kopt mooi op een corner van Arno maar de keeper pakt. Een mooie kans maar het blijft 0 tegen 1.

   In minuut 6 van het eerste kwart krijgen we het deksel opnieuw op onze neus en treft Rijmenam  opnieuw raak, na minder efficiënt verdedigen van KVB. Met 0-2 duiken we het tweede quarter in.

  Kort na aanvang van het tweede kwart scoren we de aansluitingstreffer.  Op corner van Matthias legt Senne terug naar Lander en deze scoort de 1-2.  De kop is er af en dit doelpunt geeft ons opnieuw vertrouwen want in minuut 5 van het tweede kwart krijgt Rijmenam een tweede doelpunt te slikken. Een mooi driehoekje tussen Lukas, Lander en Senne levert de verdiende 2-2 op. 

  Rijmenam herstelt deze situatie 3 minuten later. Een speler van Rijmenam scoort de 2-3 ‘vol met den tip’ en opnieuw zijn we op achtervolgen aangewezen. We zijn echter niet aangeslagen van dit doelpunt want nog geen minuut later ( minuut 9 van het tweede kwart) stuurt Lukas Lander mooi diep. Lander werkt af en de bordjes hangen opnieuw gelijk.  3 tegen 3 op het einde van het tweede kwart.

  Ook in het derde kwart laten we onze supporters niet op hun honger zitten want reeds in minuut 3 komen we een eerste keer op voorsprong. Matthias en Dylan leggen het spel mooi open en Lukas trapt KVB met een mooi afstandsschot op voorsprong. Het vierde doelpunt voor ‘onze jongens’ is een feit.

  Even later diepen we deze voorsprong nog verder uit, na erg mooi combinatievoetbal. Lander werpt in naar Matthias , deze tikt door naar Lukas, Lukas tikt opnieuw door naar Lander die kan voorzetten. De bal komt uiteindelijk bij Dylan en deze scoort de 5-3. 

  Rijmenam werd hier blijkbaar niet gelukkiger van want vrijwel onmiddellijk scoren ze de 5-4.  

  Wij worden er dan weer niet gelukkiger van dat Lukas zich even later, tijdens een duel, ernstig blesseert en noodgedwongen een middagje op spoed moet doorbrengen.  Een breuk(je) in z’n enkel is het zware verdict zo blijkt achteraf.  Vandaar deze boodschap:

  Lukas,(en ik mag deze keer ongetwijfeld spreken namens alle spelers, ouders, supporters en alle leden van de technische staf): een spoedig herstel en laat je goed verzorgen!

  Maar we moeten opnieuw over tot de orde van de dag want Lukas vroeg tijdens de verzorging uitdrukkelijk naar de einduitslag en ik beloofde een gedetailleerd verslag.  Bij deze:

  We zitten ondertussen in minuut 14 van het derde kwart wanneer Rijmenam balverlies afstraft en  de 5-5 laat noteren.  In het laatste kwart gaat Rijmenam blijkbaar op hetzelfde elan door want in minuut 1 en minuut 5 scoren ze opnieuw. 5-7 met nog tien erg spannende minuten op de klok…

  In minuut 8 van het 4e kwart weten we de score te milderen tot 6-7. Dit gebeurt na een doelpunt van Senne. Hij prikt de bal binnen met links na een actie van Lander over de linkerflank. Maar het mag niet zijn: deze keer is de overwinning voor VC Rijmenam.

  Het was een bewogen derby, die we niet winnend hebben kunnen afsluiten maar we hebben bij momenten erg mooie combinaties laten zien en kunnen terugkijken op een erg mooie eerste seizoenshelft. We mogen dus zeker genieten van een welverdiende winterstop!

  Tot slot nog dit : in het Engels zeggen ze vaak ‘brake a leg’ wanneer ze iemand succes willen wensen. Lukas nam deze woorden vandaag  wel erg letterlijk maar daarom niet minder gemeend: Veel succes met jullie examens en een spoedig herstel aan zij die het nodig hebben!!!!

  Tim Gordts-afgevaardigde

   


  29-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag R(ed) B(oys) Elzestraat- KV Bonheiden U13A

  Wedstrijd: R(ed) B(oys) Elzestraat-KV Bonheiden U13A:3-8  (28/11/2015)

  Waren er: Aäron, Karel, Robbe, Matthias, Dinand,Mano,Dries, Senne, Lukas, Tist, Victor  en Dylan.

  Vandaag speelden we opnieuw uit en maakten we de verplaatsing naar de  terreinen van de Red Boys uit de Elzestraat. Op papier zeker een haalbare kaart aangezien we in het verleden een ruime overwinning in de wacht konden slepen.  Vol vertrouwen begonnen we aan de wedstrijd.

  Reeds in minuut 2 liet Matthias zien wat hij in zijn mars had. Na een pass van Dylan trapt Matthias de bal immers perfect richting kruising. De keeper van Elzestraat slaagt er (jammer genoeg) in om de bal alsnog uit het doel te ranselen maar heeft hiervoor wel een wereldsave nodig. Hij houdt zijn ploeg recht en het blijft 0 tegen 0.

  In minuut 4 zetten we opnieuw een aanval op maar opnieuw weten we niet te scoren. Dit kon niet blijven duren. En inderdaad: in minuut 5 trillen de netten een eerste keer. Maar het zijn de jongens van de Elzestraat die mogen feesten . Zij laten immers de 1-0 optekenen.

  Het is nu al duidelijk dat we de overwinning niet cadeau zullen krijgen.  Het baart de trainer dan ook wel wat kopzorgen als het op het einde van het eerste kwart nog steeds  1 tegen 0 staat in het voordeel van de jongens in het rood.

  Maar niet getreurd: onze jongens hebben het moeilijk maar weten toch te scoren in de 7e minuut van het tweede kwart. Tist kan de bal voor doel brengen nadat hij een duel tussen 2 man kan winnen. Lukas werkt beheerst af. 1 tegen 1 en de Red Boys dienen alles te herdoen in het derde kwart.

  In het derde kwart dicteert vooral KV Bonheiden de wet.  Reeds in minuut 2 treffen we opnieuw raak. Dylan speelt Lukas aan. Deze besluit eerst tegen de paal maar kan gelukkig hernemen en in de rebound scoren. Zo verschijnt de 1-2 op het bord.

  Voor het eerst deze wedstrijd hebben we een voorsprong te pakken. Dit geeft ons duidelijk vleugels want Tist kan 2 minuten later opnieuw scoren. De keeper lost de bal  en Dylan die erg attent is, levert de bal af bij Tist die weet te  scoren. 1 tegen 3.

   In minuut 7 van het derde kwart scoort Tist opnieuw. Mathhias geeft de bal mooi mee met Dylan. Dylan levert (opnieuw) een mooie assist af en Tist scoort opnieuw. 1-4.

  Twee minuten later mag ik opnieuw een doelpunt optekenen. Dylan zet een loopactie in en blijft mooi druk zetten op de keeper. Deze inspanning wordt beloond met een doelpunt en het is 1 tegen 5 met nog 5 minuten te spelen in het derde kwart.

  Elzestraat geeft zich niet gewonnen want in minuut 12 van het derde kwart straffen ze een fout van onze verdediging af. 2 tegen 5 is het verdict op het einde van het derde kwart.

  Onze tegenstander tankt opnieuw vertrouwen want in het begin van het vierde kwart treffen ze dwarslat. Een mooie trap maar het blijft 2-5.

  In minuut 5 van het vierde kwart scoort Lukas opnieuw. Karel is in vorm en geeft de bal na een mooie actie aan Lukas. Deze aarzelt niet en de keeper van RB moet zich een zesde keer omdraaien. 2-6.

  De volgende twee doelpunten zijn voor Robbe. In minuut 7 treft hij immers  een eerste keer raak na een pass van Lukas. Robbe tekent voor het 7e doelpunt van KVB.  In minuut 9 scoort hij opnieuw na een voorzet van Dinand en de 2-8 verschijnt op het bord.  Match gespeeld, denk je dan en de verslaggever had het notitieboekje al opgeborgen. Maar dit zou afbreuk doen aan de tegenstander die zich blijft inzetten en in minuut 12 van het vierde kwart opnieuw een verdedigende fout afstraft met een doelpunt. 3 tegen 8 is de eindscore.

  Uiteindelijk  konden  we dus toch met een ruime overwinning huiswaarts keren. De tactische wissels van de trainer hebben hun effect blijkbaar niet gemist want na het eerste half uur zag de situatie er helemaal anders uit.  Erg mooi om te zien hoe jullie zijn blijven werken en alles in het werk stelden om de overwinning binnen te halen.

  Puik werk!!

  Tim Gordts afgevaardigde


  22-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag KV Bonheiden U13A-FC Heikant

  Wedstrijd: KV Bonheiden U13A-FC Heikant:7-0  (21/11/2015)

  Waren er: Dinand, Robbe,Tist,Victor,Lander, Dylan,Senne, Aäron, Matthias, Mauro en Arno die opnieuw tussen de palen stond.

  Het wordt bijna een gewoonte om bij aanvang van het wedstrijdverslag onze ziekenboeg te vermelden. Bij deze: Dries, Mano en Lukas moesten verstek laten gaan wegens ziekte. Bijgevolg diende Mauro in extremis toch nog opgeroepen te worden, al had het niet veel gescheeld of trainer Werner had ook Aster ( de jongere broer van Tist) een plaatsje in onze ploeg gegund J. Gelukkig lag enkel een naamsverwarring aan de basis van dit misverstand en verschenen er 11 vertrouwde namen op het wedstrijdblad…

  Vandaag kregen we  het Berlaarse ‘FC Heikant’ op bezoek.  Een sympathieke tegenstander die ons nog niet wist te verslaan. Toch is iedere match anders want wie er bij was, heeft het ongetwijfeld wel gemerkt. De weergoden hebben ons niet gespaard en overvloedige regen, lichte hagel en zelf wat sneeuwval maakte deze partij toch ‘bikkelhard’ voor onze jongens…

  Toch voetbalden we al snel enkele goede kansen bij elkaar maar de Heikantse goalie houdt zijn ploeg recht met 2 goede reddingen op rij. Het is wachten tot minuut 9 van het eerste kwart vooraleer we een eerste keer raak treffen: Mauro scoort met het hoofd na een afgemeten voorzet van Dylan. Met 1 tegen 0 vatten we het tweede kwart aan.

  Tist, die in het eerste kwart even langs de kant was geroepen, dient ons in het tweede kwart op een sportieve manier van antwoord. Hij legt de bal zelf in het mandje nadat hij de tegenstander op de flank het nakijken gaf met enkele mooie acties: 2 tegen 0

  Even later treffen we opnieuw raak en ziet ons derde doelpunt het levenslicht. Deze keer geeft Robbe de bal mee aan Dinand, die kan profiteren van een misverstand in de Heikantse verdediging. De 3-0 is een feit.

  In minuut 8 van het tweede kwart leggen we opnieuw een mooie aanval op de mat. Gelegenheidskeeper Arno geeft de bal aan Tist. Deze tikt even later tussendoor naar Lander. Lander geeft de bal opnieuw tussendoor naar  Mauro, die op doel knalt. De keeper moet lossen en Mauro kan scoren in de herneming. 4-0.

  En het is nog niet gedaan want bij aanvang van het derde kwart laat Dylan zien wat hij in z’n mars heeft. Na een inworp voor KVB, legt hij immers met een mooi stiftertje de 5-0 vast.

  Een minuutje of 5 later dient de keeper van Heikant z’n netten opnieuw schoon te maken want Senne scoort na mooi combinatiespel met Mauro.  De 6 tegen 0 staat genoteerd en nog is de match niet afgelopen…

  Vlak voor affluiten van het derde kwart krijgen we nog een vrije trap in ons voordeel. Mauro trapt beheerst en laag over de grond ons 7e doelpunt binnen. In het vierde kwart blijven we goed voetballen maar zien we de gevolgen van drie kwartier voetballen in barre weersomstandigheden.

  Verkleumd van de kou schieten we nog wel enkele keren op doel, maar de schoten missen kracht en precisie. Niet verwonderlijk  trouwens op een veld dat ook erg te lijden had onder de overvloedige regenval. Het blijft 7 tegen 0. Toch mogen we erg tevreden zijn: We hebben goed gespeeld in moeilijke omstandigheden en zijn er bovendien nog in geslaagd om de nul te houden ook!

  Proficiat jongens!

  Tim Gordts- afgevaardigde 


  14-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag KV Bonheiden-SK Wavria

  Wedstrijd: KV Bonheiden U13A-SK Wavria:6-3 (14/11/2015)

  Waren er: Dinand, Dries, Mano, Robbe,Tist,Victor,Lander, Dylan,Arno, Lukas en Mauro.

  Karel moest in extremis verstek laten gaan wegens ziekte en om die reden verschenen we slechts met z’n elven aan de aftrap.

  Vandaag gaven we partij aan SK Wavria. Wie de afgelopen wedstrijdverslagen wat heeft opgevolgd weet dat dit niet de gemakkelijkste tegenstander is. Trainer Werner gaf daarom voor aanvang een aantal tactische wijzigingen door. Maar het belangrijkste advies: speel met overtuiging en inzet en dan komen we er (waarschijnlijk) wel.

  Het leken bijna profetische woorden want in minuut 5 van het eerste kwart kan Lander doorgaan op de linkerflank en vanuit een scherpe hoek de 1-0 vastleggen.

  We hebben duidelijk de smaak te pakken want nauwelijks 2 minuten later trapt Dylan een stevig afstandsschot net niet tegen de netten. De keeper van Wavria moet de bal echter lossen en Tist die goed gevolgd is, laat ons tweede doelpunt noteren.

  Dylan heeft 2 minuutjes later opnieuw pech want in minuut 9 treft hij de deklat, maar het is nu al duidelijk: Dylan zal vandaag ongetwijfeld zijn doelpuntje(s) nog meepikken.

  In minuut 12 van het eerste kwart laat SK Wavria een eerste keer van zich horen. Ze zetten de bal voor, na balverlies van KVB en Mano is voor de eerste keer geklopt. Met 2 tegen 1 vatten we het tweede quarter aan.

  We blijven goed  voetballen en het spel gaat aardig over en weer. We verzuimen echter af te werken en  trappen te weinig op doel. Het is dus wachten tot minuut 8 van het tweede quarter voor we echt kunnen tegenprikken en Robbe kan scoren na een goede pass van Lander. Het derde doelpunt voor KVB is een feit en met 3 tegen 1 gaan we rusten.

  De rust doet onze jongen blijkbaar deugd want Tist schiet, bij aanvang van de tweede helft, maar net naast na een goede pass van Dylan.  

  Even later, In minuut 5 van het derde quarter zien we pas echt het effect van onze appelsienen want Dries kan de 4-1 op het bord zetten nadat hij (als rechts-achter!) een voorzet van Victor, met links, tegen de netten werkt. Zo ziet ook Dries een puike prestatie en een zeer degelijke match met een doelpunt beloond!!

  In het vierde kwarter laat Dylan opnieuw van zich horen. Op korte tijd (minuut 4 en minuut 6) scoort hij twee doelpunten en zet hij de verslaggever aan  het werk. De 5-1 wordt gescoord na een slechte terugspeelbal van SK Wavria. De 6-1 laat hij optekenen, nadat hij kan profiteren van  een bal die  eerst wordt gelost door de goalie van Wavria.

  De buit was binnen, zoveel was zeker en we waren mogelijks ook wat vermoeid. Wavria profiteerde hiervan tot twee maal toe en de scheidsrechter floot af bij een 6-3 eindstand.

  6 -3 zijn mooie cijfers en deze zijn naast de inzet van de ganse ploeg mede te danken aan Mauro, die door sterk verdedigen, de rangen goed gesloten hield en de tegenstander meermaals belette om te scoren.  

  Een sterke collectieve prestatie dus en het mag gezegd:  ’ T is geel, ’T is zwart, we gaan keihard, ’T is Bonheiden!!!!!

  Tim Gordts- afgevaardigde 


  31-10-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijdverslag KV Bonheiden U13A-Rumstse SK

  Wedstrijd: KV Bonheiden U13A-Rumstse SK:4-6  (31/10/2015)

  Waren er: Aäron,Senne,Lukas, Matthias, Arno,Dries, Lander,Tist, Mauro en Victor.

  De aandachtige lezer heeft het ongetwijfeld al gemerkt. Uw verslaggever van dienst noteerde slechts 10 namen op het wedstrijdblad. Dylan moest immers forfait geven wegens ziekte en een aantal andere spelers konden door diverse omstandigheden ons ‘zwarte beest’ uit de reeks geen partij geven. Arno nam dus noodgedwongen, na lange tijd, opnieuw plaatst tussen de palen.

  Rumstse SK is de enige ploeg die ons tot nu toe een verlies kon aansmeren , dus het beloofde een spannende match te worden.

  Reeds na 5 minuutjes werden de bordjes een eerste keer gedraaid. Jammer genoeg niet in ons voordeel want Rumst scoorde een eerste keer, na een actie over de flank 0-1.

  Toch gingen de hoofdjes van ‘onze boys’ niet naar beneden want in minuut 7 scoorde Lukas vanop links de 1-1  vanuit een wel erg scherpe hoek.  De bordjes hingen terug gelijk en Rumst kon zijn huiswerk opnieuw maken.

  We speelden op dat moment het betere voetbal maar wisten niet te scoren. Mauro kwam in minuut 26 nog het dichtst bij een doelpunt , maar voorlangs. De tegenstander had iets meer geluk in minuut 29 want ze scoren de 1-2, na een terugspeelbal waar onze keeper zich even in verslikte.

  Niettegenstaande we achter stonden toonden we heel wat strijdlust en brachten we het betere voetbal.  Vol vertrouwen vatten we dan ook het derde kwart aan. Toch was het Rumst die balverlies achteraan wist af te straffen en vrijwel onmiddellijk na aanvang van het derde kwart de 1-3 liet optekenen. Toch voelden we dat er meer in zat en we gaven ons niet gewonnen.

   In minuut 8 van het derde kwart bleef de bal wat hangen voor doel van de tegenstander. Matthias was mooi gevolgd en kon afwerken nadat de bal ‘in de kluts’ bleef hangen. 2 tegen 3 en onze jongens tankten opnieuw vertrouwen. Matthias misschien nog het meest, want in minuut 10 van het derde kwart trof hij opnieuw raak. Hij werkte beheerst af, na een pass van Lander. 3 tegen 3 en alles te herdoen.

  Wat later kunnen we de bordjes opnieuw, in ons voordeel, aanpassen. Lukas en Lander kunnen een één-tweetje opzetten, van waaruit een doelkans wordt gecreëerd. Lander werkt degelijk  af. We zeggen en schrijven 4 tegen 3.  Met een score in ons voordeel vatten we het laatste kwart aan.

  In het laatste kwart moeten we deze voorsprong echter uit handen geven. Rumst laat de 4-4 optekenen na een lange bal, die door een speler van Rumst wordt beroerd en in ons doel beland.

  In minuut 9 van het laatste kwart wordt onze ‘gelegenheidsdoelman’ opnieuw gepasseerd en Rumst staat 4-5 voor.  In minuut 11 treffen ze opnieuw raak en de match valt in een definitieve plooi met   4-6 op het bord.

  Een score waarvoor we ons absoluut niet hoeven te schamen.  We waren immers vaak de beter voetballende ploeg en de wil om te winnen was er zeker. Kortom: verliezen is nooit leuk en het is even en zure appel waar we doorheen moeten bijten maar we hebben onszelf niet te verwijten en da’s meer dan een opsteker!!!!

  Tim Gordts- afgevaardigde

   


  25-10-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag (K)VV Duffel-KV Bonheiden U13A

  Wedstrijd: (K)VV Duffel-KV Bonheiden U13A:0-7  (24/10/2015)

  Waren er: Mano, Arno, Matthias, Dinand, Senne, Victor,Karel, Aäron, Dylan, Lander, Lukas en Dries.

  Elke week staat er ons op voetbalvlak wel een nieuwe uitdaging te wachten. Deze week gaf (K)VV Duffel ons partij, op een voor ons erg vroeg uur. Maar bij het vertrek bleek al dat de meeste jongens op tijd onder de wol waren gekropen. De meeste kopjes stonden fris en ook de supporters waren talrijk aanwezig. Kortom: alle ingrediënten voor een leuke pot voetbal.

  Het enige wat ons eventueel nog kon parten spelen was het wel erg hobbelige veld….

  We begonnen direct stevig aan de wedstrijd en we dwingen onmiddellijk een aantal kansen af, maar we verzuimen af te werken of  we stoten op een wel erg goed keepende Duffelse goalie. Toch zitten we goed in de match en al gauw laat het eerste doelpunt zich optekenen.

  In minuut 4 gaat Lander mooi de flank af, geeft de bal mee met Senne, die de netten een eerste keer laat trillen. Dit doelpunt doet Senne duidelijk deugd en geeft hem het nodige vertrouwen want amper 2 minuten later treft hij opnieuw raak.

  Lander kan, na een actie op de flank, de bal opnieuw voorzetten en Senne scoort: 0-2. Onze spits zit in de match en zal ongetwijfeld nog mooie dingen laten zien…

   In minuut 11 van het eerst kwart laat Senne onze voorspelling uitkomen, want hij treft opnieuw raak. Arno speelt de bal door naar Dylan, die de bal erg goed aanpakt en direct doortikt naar Senne. Deze vindt voor zijn neus een bos van Duffelse spelers, maar hij draait mooi weg en scoort zijn derde van de ochtend. 0 tegen 3.

  Op het einde van het tweede kwarter staat het nog steeds 0-3. Toch leverden onze jongens ook in deze kwarter een goede prestatie want we creëerden immers heel wat mooie kansen. Door met gretigheid en inzet te voetballen verhoogden we de druk op de tegenstander. Onze supporters kregen dan misschien wel geen doelpunten te zien, maar we toonden ze wel wat we waard waren.

  Na een leuk intermezzo met de hond van de buren, die tijdens de rust op het veld kwam gehold, waren we klaar voor de tweede helft. 

  We gaan op hetzelfde elan door want in de eerste 7 minuten van de tweede helft dwingen we een 4-tal kansen af voor ‘we’ kunnen scoren.  In minuut 8 maakt Matthias de tegenstander duidelijk nerveus. Na een corner van Arno krijgt hij de bal op de borst. De tegenstander schrikt, krijgt de bal niet weg en werkt deze in paniek in eigen doel: 0-4.  Al hadden we Matthias dit doelpunt wel gegund…

  Maar niet getreurd want twee minuten later (minuut 10) tekent Matthias wel voor een zuiver doelpunt. Na een combinatie tussen Arno en Senne, weet Senne niet te scoren. Maar de afvallende bal komt  wel voor de voeten van Matthias terecht, die goed gevolgd was, en deze werkt de 0-5 tegen de netten.  Onze inzet en gretigheid wordt opnieuw beloond….

  In het laatste kwart blijven we het betere voetbal brengen maar in minuut 4 prikt ook de tegenstander nog eens tegen. Toch houden we de 0 en even later (minuut 6) is het opnieuw feest voor KV Bonheiden. Na een actie van Lander langs de flank, trapt Aäron de bal beheerst in het Duffelse doel: 0 tegen 6.

  De honger naar doelpunten is blijkbaar groot want in minuut 8 scoort Aäron opnieuw. Dylan brengt de bal voor doel en Aäron mag deze week de eindcijfers vastleggen 0 tegen 7.  Het lijkt een zwaar verdict voor VV Duffel maar we hebben deze overwinning zeker niet gestolen.

   Kortom: We zagen onze inzet beloond en speelden één van onze beste matchen tot nu toe. Proficiat jongens! Wanneer jullie ook nog terugdenken aan de belangrijke boodschap die Werner na de match nog meegaf, gaan we ongetwijfeld een topseizoen tegemoet!!!

  Tim Gordts-afgevaardigde

   


  20-10-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bedanking sponsors
  De spelers en de technische staf van de U13 A sturen met graagte een berichtje de wereld in om de sponsors te bedanken voor de nieuwe trainingen. Ze zitten als gegoten!!!!
  Bedankt  18-10-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag VC Rijmenam-KV Bonheiden

  Wedstrijd: VC Rijmenam -KV Bonheiden U13A:0-3  (17/10/2015)

  Waren er: Mano, Arno, Matthias, Dinand, Senne, Tist, Mauro, Aaron, Dylan, Lander, Lukas en Robbe.

  Vorige week hebben we laten zien dat we een aardige pot kunnen voetballen en dus mochten we vol vertrouwen afzakken naar VC Rijmenam. Bij aankomst bleek al snel dat onze tegenstander niet op volledige sterke was. Een aantal spelers moesten immers verstek laten gaan en VC Rijmenam kon geen beroep doen op vervangingen. 

  Na een degelijke opwarming floot de ref de wedstrijd op gang. Een wedstrijd die werd gespeeld op een erg klein veld. Hieraan moesten we even wennen, zo bleek de eerste minuten. De passing was in het begin niet altijd even zuiver en vaak wat te hard.  Ook de tegenstander liet voelen dat ze er stonden en kwam goed storen. Dit leverde, langs beide kanten, enkele stevige en pittige duels op.

  Het is wachten tot minuut 12 vooraleer al dat gebikkel enkele noemenswaardige kansen oplevert. Twee corners op rij.  Een eerste corner komt bij Arno terecht en deze legt van ver aan, maar naast.  Met de tweede corner doen we te weinig, want we vergeten te koppen en weg doelkans.  Een brilscore (0-0) staat op het bord.

  In het tweede kwart komen we meer aan voetballen toe. Tist en Lander zetten in minuut 1 van het tweede kwart een één-tweetje op, maar de daaropvolgende voorzet van Lander is te scherp en levert te weinig doelgevaar op. We voetballen nog wel enkele kansen bij elkaar  maar pas in minuut 24 trillen de netten een eerste keer. Mano werpt uit naar Mauro, die de bal controleert met de borst en de bal bij Dylan aflevert. Dylan zet voor en Lucas kan  trappen  maar naast. Gelukkig voor ons komt de bal terug in de voeten van Lander terecht  en hij kan de 0-1 laten optekenen. De kop is er af en we blijven het betere voetbal brengen, maar toch gaan we de rust in met het kleinste verschil.

  Langs de lijn , heeft de technische staf en vooral de trainer wel wat kopzorgen. Wie zetten we best op welke positie, zodat we onze voorsprong kunnen behouden en  deze het liefst nog wat kunnen uitdiepen ook?

  Geen gemakkelijk vraagstuk maar de trainer vindt blijkbaar een gepast antwoord want in minuut 3 van het derde kwart scoren we opnieuw. Matthias trapt een goede corner die eerst niets lijkt op te leveren, maar Matthias blijft alert en kan  in de herneming Lukas opnieuw een doelkans aanbieden.  Deze keer is het wel raak, want Lukas kopt ons tweede doelpunt  van de namiddag tegen de netten.0 tegen 2. Een minuutje of 3 later treft Lucas opnieuw raak. Hij snijdt door de verdediging en tekent voor zijn tweede van de namiddag. 0 tegen 3.

  Nu is het een kwestie van deze voorsprong vast te houden. Uw verslaggever levert daarom even zijn notitieboekje in bij de trainer, zodat hij zich opnieuw over de opstelling en de wissels kan buigen.

  We moeten blijven voetballen en werken want ook Rijmenam blijft kansen creëren , die we alleen door goed verdedigingswerk de kop kunnen indrukken.  Rijmenam scoort niet meer tegen en de eindcijfers liggen definitief vast. De eerder opgetekende score van 0 tegen 3 blijft op het scorebord staan. 

  We sloten dit stadsduel winnend af en onze boys smeerden dan ook de keeltjes voor enkele vreugdegezangen, die ook onze supporters wel wisten te waarderen. Al ga ik er van uit dat de koffiekoeken (bedankt Wendy) eerder bedoeld waren om jullie voetbalprestatie in de verf te zetten….

  Tim Gordts-afgevaardigde

   


  11-10-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedtrijdverslag KV Bonheiden-Red Boys Elzestraat

  Wedstrijd: KV Bonheiden U13A-R(ed) B(oys) Elzestraat:8-2  (10/10/2015)

  Waren er: Aäron, Karel, Robbe, Matthias, Arno,Mano,Dries, Lander, Dinand, Tist, Mauro en Dylan.

  Vandaag kruisten we de degens met Red Boys Elzestraat. Een sympathieke ploeg, die naar verluidt al enkele goede resultaten wist neer te zetten. Maar gelukkig is voetbal geen exacte wetenschap…

  Het dient gezegd: bijna stonden we slechts met z’n elven aan de aftrap. Matthias kreeg tijdens de opwarming immers last van zijn rug. Gelukkig wist Filip hier wel raad mee en wist hij Matthias toch nog klaar te stomen voor een boeiende wedstrijd…

  In minuut 2 creëren we immers onze eerste kans, die meteen de 1-0 oplevert. Dylan gaat sterk door op rechts, passt de bal door naar Robbe die het spel verlegt naar links en Lander aanspeelt. Lander speelt de bal op zijn beurt naar Mauro die beheerst afwerkt. De verslaggever noteert: 1 tegen 0.

  In minuut 4 komt de bal opnieuw voor doel. Na een corner van Lander komt de bal bij Dylan. Jammer voor ons maar de tegenstander raakt de bal nog even aan en weet de bal nog nipt uit het doel te halen.

  Niet getreurd want in minuut 8 trillen de netten opnieuw. Arno geeft de bal diep mee aan Lander, die alleen kan doorgaan en de 2-0 kan vastleggen.

  In minuut 9 is het weer raak. Lander lijdt balverlies na een pass van Mauro. Maar Lander zet het foutje recht en snoept de bal terug af. Daarna geeft hij de bal mee aan Robbe, die mooi van achter zijn man komt en scoort. 3 tegen 0.  We zitten er goed in de match en hebben al enkele mooie combinaties laten zien. Zoveel is zeker!

  Dit wordt nog maar eens onderstreept in minuut 11 van het eerste kwart, waar we opnieuw scoren, na opnieuw een mooi opgezette combinatie. Dylan speelt de bal door naar Tist, Tist tikt de bal opnieuw door waardoor Arno en Mauro een mooi één- tweetje kunnen tikken. Mauro faalt niet in de afwerking en legt zijn tweede van de ochtend in het mandje. Kv Bonheiden staat 4-0 voor na het eerste kwart.

  Vol vertrouwen vatten we het tweede kwart aan.

   In minuut 5 van het tweede kwart tekent ook Lander voor zijn tweede doelpunt. Tist geeft de bal mee met Lander, die weet te scoren vanuit een wel erg scherpe hoek. De 5-0 staat op het bord.  Een minuutje later staat het bijna 6-0 maar Mauro kopt op de paal. Het blijft 5 tegen 0.

  In minuut 10 van het tweede kwart krijgen we een vrije trap mee. Mauro krult de bal voor doel maar opnieuw benutten we deze kopkans niet.

   Het is blijkbaar wachten tot net voor de rust voor we de 6-0 kunnen optekenen. In minuut 13 leggen Lander en Tist een mooi één-tweetje op de mat waardoor Lander ons zesde doelpunt tegen de netten kan knallen.

  We gaan rusten met een comfortabele voorsprong en tijdens de rust wordt er dan ook niet veel bijgestuurd. We tekenen, na het verorberen van de appelsienen, present voor het derde quarter.

  Vorige week werd aan de verslaggever in het derde quarter nog wat rust gegund. Nu niet.

  Ere wie ere toekomt, Red Boys Elzestraat is blijven voetballen en laat in minuut 3 zien wat ze waard zijn. Ze snijden door onze verdediging en scoren de 6 tegen 1. In minuut 6 proberen wij terug even tegen te prikken. Matthias steekt de bal mooi tussendoor maar Dinand maar deze besluit over.

  Het is wachten tot het vierde kwart voor we opnieuw het scorebord kunnen aanpassen.

  In minuut 7 zijn we opnieuw getuige van een mooie combinatie.  Karel tikt de bal door naar Matthias.  Deze kaatst de bal door naar Mauro en deze laatste laat de 7-1 optekenen. 

  Vlak daarna laat Elzestraat opnieuw van zich horen. Na een lange bal, die over onze verdediging gaat, scoort Elzestraat een tweede doelpunt. 7 tegen 2.

  Match gespeeld denk je dan. Da’s buiten Karel gerekend die, na een pass tussendoor van Lander, de bal mooi aanpakt en de 8-2 eindcijfers mag vastleggen.

  We hebben vandaag laten zien dat we kunnen voetballen en hebben mooie dingen op de mat gelegd. We kunnen alvast met voldoende vertrouwen vooruitkijken naar onze derby tegen VC Rijmenam.

  Veel succes!

  Tim Gordts afgevaardigde 


  04-10-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag FC Heikant-KV Bonheiden
  Wedstrijd:FC Heikant -KV Bonheiden U13A:1-9  (03/10/2015)

  Waren er: Mano, Arno, Matthias, Karel, Senne, Tist, Mauro, Dylan,Aäron, Lander, Lukas en Robbe.

  Fc Heikant was vooraf voor ons een nobele onbekende. Enig speurwerk op internet leverde niet veel op, dus wisten we niet goed wat we konden verwachten.

  We zaten onmiddellijk aardig in de wedstrijd want reeds in minuut 2 werd de 0-0 van het bord geveegd. Lukas scoort immers op een mooie corner van Matthias de 0-1.

  Ook in minuut 4 ligt Lukas mee aan de basis van een doelpunt. Hij passt de bal mooi naar Lander, die door de verdediging snijdt en scoort. 0 tegen 2.

  In minuut 5 ontbraken we doellijntechnologie want Tist werkt de bal (volgens ons), na een afstandsschot over de doellijn en scoort. De ref en de tegenpartij zagen het anders en het scorebord bleef onaangeroerd.  

  Maar niet getreurd want in minuut 9 trilden de netten opnieuw. Mano rolt de bal naar Lucas, die hem doorspeelt naar Lander. Lander tikt de bal door naar Dylan die beheerst afwerkt en de 0-3 laat optekenen.

  Een minuutje later tekent Dylan voor een tweede doelpunt. Hij scoort ons vierde doelpunt, na een bal die door de goalie van Heikant slecht wordt weggewerkt. 

  Even later zit het eerste kwartier er op en het is tijd om 2 minuutjes te rusten en bij te sturen.  Niettegenstaande we 0-4 voor staan, merken we dat onze passing erg onverzorgd is en beter kan.

  Het tweede quarter dient zich aan en in minuut 9 creëert onze tegenstander een degelijke kans, maar (gelukkig voor ons) verzuimen ze af te werken. In minuut 11 is het voor ons wel feest, als Mauro de 0-5 laat optekenen. Hij scoort met het hoofd op een mooie corner van Arno.

  In minuut 13 van het tweede quarter maken we een dekkingsfout en dit wordt afgestraft. De 0 van FC Heikant verdwijnt van de tabellen en het staat 1-5. We prikken wel onmiddellijk tegen met een mooie actie. Arno zet heel mooi voor en de bal komt op het hoofd van Senne. Deze kopt jammer genoeg over. Het blijft 1 tegen 5.

  In het derde quarter, wordt aan de verslaggever ook wat rust gegund want er valt weinig op te tekenen. Het dient gezegd : onze passing is niet zuiver genoeg om degelijke kansen af te dwingen.

   In minuut 13 kruipen we toch opnieuw in onze pen voor de 1-6. Arno glijdt weg  bij een corner. De bal komt toch bij Lander, die hem terugspeelt naar Arno, die nu wel kan voorzetten. FC Heikant krijgt de bal niet weggewerkt en Mauro profiteert. 1-6.

  In het laatste kwartier scoort Dylan na een individuele actie op de flank de 1-7.  Twee minuten later (minuut 9 )houdt hij samen met Tist de druk mooi hoog op de tegenstander. Dit resulteert in een doelkans voor Tist. Hij werkt af en scoort. We zeggen en schrijven 1-8.

  In minuut 10 scoren we opnieuw. Ditmaal na een corner van Lukas. De keeper van Heikant moet de bal lossen en dit geeft Karel de kans om de eindcijfers vast te leggen. 1 tegen 9.

  Een mooi resultaat, maar wie tussen de lijnen leest merkt toch nog enkele werkpunten. Maar laat dit de pret zeker niet bederven. Het seizoen is nog erg  jong en we kunnen er alleen maar beter van worden.

  Veel succes!

  Tim Gordts-afgevaardigde


  27-09-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag Wavria - U13A 3-4

  SK Wavria KV Bonheiden U13A 3-4

  Waren er Dylan, Lukas, Robbe, Mauro. Mano, Dries, Aaron, Karel, Senne, Victor, Dinand en Arno

  De trainer van Rumst had ons verteld dat Wavria een sterke ploeg was. En bij de opwarming zagen we dat ze gemiddeld een halve kop groter waren dan ons. We waren er maw niet gerust in. En na de wedstrijd dacht ik zelfs dat sommigen ook Rugby speelden en dat allicht beter kunnen dan voetballen.

  Het 1e Q waren er geen uitgespeelde kansen en met een goede redding van Mano bleef het 0-0.

  Na 2’ in het 2e Q mocht de jarige Lukas aanleggen, de keeper lijkt te pakken maar lost het harde schot 0-1. En dan begint in plaats van de dag van de Klant de opendeurdag bij KVB. 3 keer mag de tegenstander veel te gemakkelijk en veel te simpel door de verdediging gaan met 3 doelpunten als resultaat. Eerst de 1-1. Gelukkig scoort Lukas knap de 1-2 maar dan 2-2 en 3-2 ( 2 doelpunten in 1 minuut ).

  In Q3 voorkomt Mano nog de 4-2, speelt Aaron een fantastische wedstrijd. Hij houdt de 7 ( naar we dachten de zoon van Jurgen Cavens ) volledig uit de wedstrijd met stevig maar correct verdedigen. Na 10’ mag Mauro alleen op de keeper afgaan. Hij blijft rustig en scoort de 3-3. Mano voorkomt nog net voor het einde de 4-3.

  In Q4 toont onze ploeg wilskracht tegen een ploeg die weinig sportief voetbalt en veel fouten maakt. Een geluk dat de ref zich in het 4eQ herpakt want tot dan toe keek hij altijd naar de trainer van Wavria om te zien hoe hij moest blazen en of hij goed geblazen had. In 7’ zet Dries goed druk en levert Wavria de bal in bij Dylan die op zijn beurt op de keeper mocht afgaan. Ook hij blijft kalm en het stond 3-4. Dan volgde nog een spannend en vuil slot. De tegenstander ging op zijn stevig ( lees in mijn ogen vuil ) elan door en wij lieten ons vangen aan hun provocaties. Maar het bleef gelukkig 3-4.

  Het tumult werd nog wat verder gezet bij afsluiten waarbij trainer Werner van een van de jongens van Wavria moest aanhoren dat hij beter zijn bakkes houdt.

  Namen noemen is altijd moeilijk omdat men dan oneer aandoet aan andere spelers. Maar voor Aaron maak ik graag een uitzondering. Hij speelde een berenpartij, inzet met hopen en met een uitgesproken fysieke présence, echt top.

  Nog dank aan Tist om te komen supporteren en aan Tiemen om zijn vroegere ploegmaten te komen steunen. Ook nog dank aan de jarigen Lukas en Arno voor de traktie.

  Filip Vanderhaeghe

  Afgevaardigde  12-09-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag Rumtse SK -KV Bonheiden

   Wedstrijd: Rumstse SK-KV Bonheiden U13A:4-0  (12/09/2015)

  Waren er: Mano, Arno, Matthias, Dinand, Senne, Tist, Mauro, Dries, Lander, Lucas en Robbe.

  Vandaag verschenen we slechts met z’n elven aan de aftrap. Aäron moest immers in extremis verstek laten gaan met een voetblessure.

  We kenden de ploeg van Rumst nog van vorig jaar en waren dus gewaarschuwd. Een moeilijke tegenstander diende zich aan en de staat van het veld speelde ook al niet in ons voordeel…

  Maar in voetbal zijn er geen zekerheden en elke match moet gespeeld worden. Toch hadden we het 4 kwartieren erg lastig. Tussen minuut  8 en 10  prikte de tegenstander een eerste keer door onze verdediging, zonder gevolg. De bordjes bleven onaangeroerd en het bleef 0-0.  In minuut 11 dwingen onze jongens een corner af maar we koppen allemaal naast de bal. Hier zat meer in. 

  In minuut 14 wordt Mano verplicht om de bal in hoekschop te duwen maar de daarop volgende corner leverde voor onze tegenstander niets op. Het eerste kwart zat er op maar het was nu al duidelijk dat onze passing beter moest…

  Het tweede kwartier laten we onmiddellijk van ons horen. Lander trapt in minuut 17 voorlangs en niet veel later zet Lucas een mooie aanval op en geeft de bal mooi mee met Lander. Maar ook hier weten we niet te scoren. Nog steeds 0 tegen 0.  Dit kon niet blijven duren.

  In minuut 20 snijdt de tegenstander opnieuw door onze verdediging, maar ze besluiten naast. Niet veel later verslikt onze keeper zich even op een lange bal en de tegenstander strafte dit af. Met 1 tegen 0 gingen we de rust in.

  Ook in de tweede helft krijgen we als snel een goaltje tegen. We vergeten verder te spelen, na een fout, die door de ref niet gefloten wordt. Jammer, maar na 4 speelminuten in de tweede helft verschijnt de 0-2 op ons papiertje.

  We beginnen wat gretiger te voetballen en wilden kost wat kost tegenscoren.

  Dit vertaalde zich in veel inzet en werklust van de ganse ploeg maar onze passes en afwerking misten precisie. We geraakten wat gefrustreerd dat het maar niet wilde lukken en vergaten te voetballen. Opnieuw kregen we het deksel op de neus. 3 tegen 0 in minuut 12 van het derde quarter, na een bal die wat voor doel bleef hangen.

  In het vierde kwart brachten we door onze aanvalsdrang meer risico’s in ons spel en na 2 minuten kregen we een laatste doelpunt tegen. 4-0 en de eindscore lag vast.

  We staan terug met onze voetjes op de grond. Onze passing en afwerking verliep niet vlot en precies genoeg en hiervoor hebben we vandaag jammer genoeg een rekening moeten betalen… Maar niet getreurd, het seizoen is nog jong en we komen er wel. Succes!

  Tim Gordts-afgevaardigde


  05-09-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag: KV Bonheiden-VV Duffel
  KV Bonheiden U13 zaterdagploeg- VV Duffel 5-1 Waren er Dylan, Lukas, Robbe, Lander, Mauro. Mano, Dries, Aaron, Karel, Tist, Senne en Matthias. Trainer Werner was er niet gerust wegens afstraffing in het verleden tegen VV Duffel. Al bij al hebben we gemakkelijk gewonnen tegen een tegenstander die altijd het middenveld oversloeg en als ze al eens in de buurt kwamen van ons doel goed opgevangen werden. We hadden overwicht van in het begin. Maar de combinaties waren moeilijk, er werd te weinig gebruik gemaakt van de gecreëerde ruimtes. Bovendien misten we een hoop kansen door vooral zwak te trappen of steeds naar die rechtervoet te zoeken. Na 10’ kwam het eerste verdiende doelpunt van Lukas na voorbereidend werk van Matthias en Dylan. Na 4’ in het 2e kwart scoort opnieuw Lukas na een heerlijke pass van Dries. In minuut 10 maakt Mauro de 3-0 na mooi opdrijven van Aaron. In het 3e kwart etaleert Lukas zijn klasse door na een Zidaneke Mauro de 4-0 aan te bieden. Even later maakt opnieuw Mauro de 5-0 na een goed gegeven corner. In het 4e kwart kwam Mauro laatste man spelen en deed dit voortreffelijk. Hij kuiste zo wat alle ver gegeven ballen op. Jammer dat onze doelman zich verslikte in een terugspeelbal of we hadden de 0 gehouden. Een ijzersterke keeper bij de tegenstander behoedde zijn ploeg voor veel zwaardere cijfers. We hebben goed gespeeld maar er is nog werk aan de winkel. Sommige jongens dribbelen zich nog iets teveel vast. De passing kan beter en het verleggen van kant is een aandachtspunt. Maar daar zal trainer Werner zeker nog aan werken. Filip Vanderhaeghe Afgevaardigde

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blog terug actief
  Beste spelers en supporters,

  Vandaag spelen we onze eerste competitiewedstrijd tegen VV Duffel maar dat is niet alles.
  Vanaf vandaag is de U13 blog van KV Bonheiden immers terug actief!! 
  Je zal hier de laatste nieuwtjes,wedstrijdverslagen en leuke weetjes kunnen terugvinden.  Dus: wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van de onze ploeg, dan weet je wat je te doen staat.

  Tim Gordts-afgevaardigde


  Foto

  agenda

  Belangrijke data in mijn agenda


  Archief per week
 • 02/05-08/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015

  Blog als favoriet !

  Nieuws Sporza
 • Bouwplannen op 18.000 kilometer van Parijs zorgen voor olympische rel: "Wereldwijde oproep om af te zeggen"
 • Time Magazine roept Lionel Messi uit tot Atleet van het Jaar
 • Win gezinstickets voor de cross in Essen, de eerste van Wout van Aert
 • 50.000 euro premie voor olympisch én paralympisch goud in Parijs
 • Opnieuw 50.000 euro premie voor olympisch goud, 30.000 voor zilver en 20.000 voor brons
 • Sportfederaties en nationale comités vragen IOC om Russen onder neutrale vlag toe te laten
 • Tahiti en olympische surfers vrezen schade aan koraalrif door jurytoren: "Er wordt boycot georganiseerd"
 • EK kortebaan: Lucas Henveaux zwemt naar brons op de 400 meter vrije slag
 • EK kortebaan: Lucas Henveaux zwemt naar brons op de 400 meter v vrije slag!
 • Caption This! Uw grappigste onderschriften bij de schreeuw van Erling Haaland


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!