• wedstrijdverslag KV Bonheiden U13A-VK Heindonk
  • wedstrijdverslag KV Bonheiden-KFC Muizen

KV BONHEIDEN U13

17-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag KV Bonheiden U13A-Sporting Tisselt

Wedstrijd: KV Bonheiden U13A-Sporting Tisselt: 15-2 (16/04/2016)
    Waren er: Dries, Lander, Dylan, Lukas, Matthias, Mauro, Mano, Dinand, Tist, Victor, Arno en Robbe

Het is nooit leuk om een verslagje op te maken van een wedstrijd waarin er vele doelpunten worden gescoord, of je ze nu winnend afsluit of niet. Herinner onze match tegen Heffen waar we verloren met 9-2 en waarbij uw verslaggever geen verslagje opstelde aangezien we niet verder kwamen dan volgende zin: ‘We stonden niet op scherp en hebben in het verleden al bewezen dat we (veel) beter konden’. Zo verging het vandaag ook Sporting Tisselt…

Ze stonden wat gehavend aan de aftrap en moesten 4 van hun kernspelers, waaronder hun ‘vaste’ keeper, missen. Toch een kort relaas van de feiten:

In het eerste kwart weten we acht keer te scoren; We noteren doelpunten van Lukas (2), Mauro(3), Arno(1), Tist (1) en Dinand (1).
    In het tweede kwart gaan we op hetzelfde elan door en scoren we 3 keer: Mauro(1),Lander(1) en  Tist (1).  We gaan  de rust in met 11 tegen 0 en Sporting Tisselt moet herstellen van een zware klap.

Toch blijven ze er voor gaan en in het begin van het derde kwart scoren ze 2 keer tegen. Een eerste keer, na een terechte vrije trap (na handspel van Mauro).  Een tweede keer weten ze te scoren na een te moeilijke terugspeelbal (11-2). Toch is het Bonheiden dat de score nog verder uitdiept.
    We noteren nog twee doelpunten van Dylan en zo is de ‘13-2’ een feit op het einde van het derde kwart.

In het laatste kwart pikt ook Victor zijn doelpunt mee  en mag Mauro de eindscore vastleggen met 15 tegen 2.

Door alleen de doelpuntenmakers te vermelden, doen we de rest van onze spelers ongetwijfeld wel wat oneer aan, wat zeker niet de bedoeling is. Een doelpunt maak je immers nooit alleen en wordt steeds voorafgegaan door verschillende acties (een  uittrap, mooie combinatie, een goede dribbel,  een loopactie, een voorzet,…) van één van jullie ploegmakkers. Deze jongens zagen vandaag hun naam jammer genoeg niet altijd in het verslag verschijnen, maar hun prestatie was er daarom zeker niet minder om…

Veel succes nog volgende week op de laatste competitiematch en tijdens de tornooien!