• wedstrijdverslag KV Bonheiden U13A-VK Heindonk
  • wedstrijdverslag KV Bonheiden-KFC Muizen

KV BONHEIDEN U13

12-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag Rumtse SK -KV Bonheiden

Wedstrijd: Rumstse SK-KV Bonheiden U13A:4-0  (12/09/2015)

Waren er: Mano, Arno, Matthias, Dinand, Senne, Tist, Mauro, Dries, Lander, Lucas en Robbe.

Vandaag verschenen we slechts met z’n elven aan de aftrap. Aäron moest immers in extremis verstek laten gaan met een voetblessure.

We kenden de ploeg van Rumst nog van vorig jaar en waren dus gewaarschuwd. Een moeilijke tegenstander diende zich aan en de staat van het veld speelde ook al niet in ons voordeel…

Maar in voetbal zijn er geen zekerheden en elke match moet gespeeld worden. Toch hadden we het 4 kwartieren erg lastig. Tussen minuut  8 en 10  prikte de tegenstander een eerste keer door onze verdediging, zonder gevolg. De bordjes bleven onaangeroerd en het bleef 0-0.  In minuut 11 dwingen onze jongens een corner af maar we koppen allemaal naast de bal. Hier zat meer in.

In minuut 14 wordt Mano verplicht om de bal in hoekschop te duwen maar de daarop volgende corner leverde voor onze tegenstander niets op. Het eerste kwart zat er op maar het was nu al duidelijk dat onze passing beter moest…

Het tweede kwartier laten we onmiddellijk van ons horen. Lander trapt in minuut 17 voorlangs en niet veel later zet Lucas een mooie aanval op en geeft de bal mooi mee met Lander. Maar ook hier weten we niet te scoren. Nog steeds 0 tegen 0.  Dit kon niet blijven duren.

In minuut 20 snijdt de tegenstander opnieuw door onze verdediging, maar ze besluiten naast. Niet veel later verslikt onze keeper zich even op een lange bal en de tegenstander strafte dit af. Met 1 tegen 0 gingen we de rust in.

Ook in de tweede helft krijgen we als snel een goaltje tegen. We vergeten verder te spelen, na een fout, die door de ref niet gefloten wordt. Jammer, maar na 4 speelminuten in de tweede helft verschijnt de 0-2 op ons papiertje.

We beginnen wat gretiger te voetballen en wilden kost wat kost tegenscoren.

Dit vertaalde zich in veel inzet en werklust van de ganse ploeg maar onze passes en afwerking misten precisie. We geraakten wat gefrustreerd dat het maar niet wilde lukken en vergaten te voetballen. Opnieuw kregen we het deksel op de neus. 3 tegen 0 in minuut 12 van het derde quarter, na een bal die wat voor doel bleef hangen.

In het vierde kwart brachten we door onze aanvalsdrang meer risico’s in ons spel en na 2 minuten kregen we een laatste doelpunt tegen. 4-0 en de eindscore lag vast.

We staan terug met onze voetjes op de grond. Onze passing en afwerking verliep niet vlot en precies genoeg en hiervoor hebben we vandaag jammer genoeg een rekening moeten betalen… Maar niet getreurd, het seizoen is nog jong en we komen er wel. Succes!