Foto
Over mijzelf
Ik ben De Moor Kris
Ik ben een man en woon in Wetteren (Oost-Vlaanderen) en mijn beroep is industrieel ingenieur.
Ik ben geboren op 23/05/1966 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: wielrennen.
Ik ben gehuwd en vader van twee kinderen. Ik ben werkzaam bij: ON Semiconductor Oudenaarde
Foto
Gastenboek Tour de France 2015
  • ZEKER van!!!
  • PRA LOUP
  • Kris en Fré
  • Fre
  • RUSTDAG

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Zoeken in blog

    Archief per week
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
    Inhoud blog
  • Foto' s van Alpe d'Huez
  • Etappe 21 van Sèvres naar Parijs over 107 Km.
  • Ritverslag etappe 20 van Modane naar Alpe d'Huez
  • Weersverwachting Vr 24 - juli - 2015
  • Pacours etappe 20 : Modane. - L'Alpe de Huez.
    Tour de Fance 2015
    TdF/BDB
    28-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Utrechts streekgerecht

    Ter voorbereiding naar de tour krijgt U van ons een eerste streekgerecht.

    Een schicht om U voor te bereiden naar de bliksem die de tour de France soms kan zijn.

    Utrechtse Hete bliksem

    Recept :

    • 500 gr. mager rookspek
    • 5 dl. water
    • 1 kilo aardappelen
    • zout
    • 500 gr. moesappelen
    • 500 gr. handappelen
    • 1 rookworst
    • vers gemalen peper

    Bereiding: Doe het spek in een pan met het water, breng dit aan de kook en laat het spek op een laag vuurtje 30 min koken.

    Schil intussen de aardappelen en snijd ze in stukken.

    Schil ook de appelen, verwijder de klokhuizen, snijd de appelen bij het spek.

    Zorg ervoor dat alles net onder water staat, breng het gerecht weer aan de kook en laat alles op laag vuur 30 min. zachtjes doorkoken.

    Dompel de rookworst 15 min . in heet, niet kokend water.

    Haal het spek uit de pan, stamp de aardappelen en appelen door elkaar en breng de hete bliksem op smaak met peper.

    Snijd het spek in plakken en leg deze met de in plakjes gesneden rookworst voor het opdienen op de hete bliksem.

    Smakelijk


    28-03-2015 om 00:00 geschreven door Bob  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)


    Foto

    Over mijzelf
    Ik ben Frédéric De Backer
    Ik ben een man en woon in (OOST-VLAANDEREN) en mijn beroep is Zaakvoerder Wetthra Sport Webshop.
    Ik ben geboren op 16/04/1983 en ben nu dus 42 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Wielrennen.
    Ik rij deze Tour de France 2015 1 dag voor de profs en dit ten voordele van het kinderkankerfonds!!
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Interessante LINKS
  • bloggen.be
  • Wetthra Sport Webshop
  • WTC Tonneke
  • Tour de France
  • Tropical Cyclist
  • Baguet Bicycle Center

  • Foto

    Zoeken in blog


    Blog als favoriet !

    Rekeningnummer Kinderkankerfonds:

    IBAN: BE84 7450 4178 6659

    BIC: KREDBEBB

    Stortingen vanaf 40 € zijn fiscaal aftrekbaar;

    Voor attest:

    Naam & adres achterlaten a.u.b.


    Sponsorbedrag: 3016,04 €

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs