Inhoud blog
 • Naar de oogarts
 • Jonas naar oma & opa Golf
 • Weer een jarige in huis
 • Jonas naar oma & opa Golf
 • Hip Hip Hoera
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Ons leven: Jonas, Cathy & Robin
  De avonturen van ons gezinnetje
  15-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met Jonas naar Planckendael
  Omdat het goed weer was en Robin in de tuin ging werken, besloot ik met Jonas naar Planckendael te gaan. Eerst naar de diertjes kijken, naar de kleine giraffes en nadien op de speeltuin. We aten nog gezellig iets op de bank en trokken toen terug richting auto (het werd al wat frisser). We gingen dan een bezoekje brengen aan Ann, al haar mannen waren de deur uit, dus hadden we tijd voor een babbel. We aten samen iets en nadien viel Jonas in slaap op de zetel. Konden de dames nog lekker bijpraten. Wat ging de tijd weer snel, maar da's teken dat het leuk was.

  's Avonds nog wat klaargelegd om mee te nemen naar Lissabon. Nog enkele daagsjes geduld en we zijn weg, olé olé.

  15-03-2009 om 00:00 geschreven door Catje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  13-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezoek aan gyné en op babybezoek
  Hallo,

  Vandaag gingen we met ons gezinnetje naar het Imelda in Bonheiden. Eerst brachten we een bezoek aan de gyné (meer hierover op mijn andere blog) en nadien gingen we op babybezoek bij Kjartan, Jessie, Nico en Kayley. Is toch klein hoor zo'n pasgeboren babyke. Waar is den tijd dat Jonas zo klein was en ik er zelf op de materniteit lag. Jonas heeft het boeleke niet echt veel bekeken, hij had meer oog voor de speeltuin die er was. Ikzelf heb even kunnen bijpraten met de kersverse mama, ik ben zo blij voor haar.

  Nadien gingen we nog iets eten, ik lekkere pannekoeken, Robin iets zouts en Jonas, die smulde van beiden.
  Lekker zei hij

  13-03-2009 om 00:00 geschreven door Catje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  10-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezoek tandarts
  Vandaag een bezoekje gebracht aan de tandarts. Ik moest al lang eens op controle gaan, maar daar heb ik echt een hekel (lees: bang) aan. Ik begon precies iets te voelen, dus belde ik gisteren voor een afspraak. Ik mocht vandaag al komen. Da's goed, kon ik niet te lang op voorhand stressen. Alles is in orde. De pijn die ik af en toe voel, komt niet van een gaatje (oef), maar waarschijnlijk van een kleine ontsteking, niks ergs dus.

  Ik ben er weeral vanaf. Binnen 6 maand terug op controle en deze keer ga ik dat zeker doen. Mijn 2 ventjes mogen binnen 2 weken gaan, ik ben eens curieus wat Jonas gaat doen op die stoel, want zijn mond en tandjes da's privé hé, zegt hij.

  10-03-2009 om 17:23 geschreven door Catje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  08-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shopping Day
  Gisteren was het shopping day. Ann en ik trokken er op uit naar Leuven onder ons tweetjes. Het goede weer was ook van de partij, dus dat was lekker meegenomen. De nieuwe collectie was er, dus dat wil zeggen even dag zeggen aan de "crisis". Ik heb weer vanalles gevonden dat ik "nodig" had of toch niet nodig had? Enfin, leuke dingen gekocht, vooral met die dure jas van Esprit ben ik zeer tevreden. In ieder geval, ik hoop 'm toch niet nodig te hebben in Lissabon
  's Avonds bleef Ann hier nog eten, was een leuke afsluiter van de dag. Vannacht weer eens veel wakker geweest, ik weet niet van waar het komt. Vanavond voor een slapengaan eens een borrelke drinken denk ik.

  Vandaag een rustig dagje gepland, Robin is aan het buitenwerken en ik probeer het huishouden te combineren met Jonas te entertainen en mijn blog aan te vullen.

  08-03-2009 om 13:34 geschreven door Catje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  06-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lange vrijdag vandaag
  Vandaag had ik permanentie op 't werk. 't Is niet zo druk geweest, dus dat viel heel goed mee, gelukkig maar.
  's Avonds nog langs de buren geweest en daar blijven plakken. Lekker croques gegeten en nadien hier thuis ne lekker crème, zalig.

  Voor de rest niks speciaal gebeurd vandaag, het was een "gewone" vrijdag.

  06-03-2009 om 00:00 geschreven door Catje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  05-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw / Makro
  Hello,

  Vandaag zijn we met ons tweetjes naar Batibouw geweest. We gingen kijken voor stenen voor onze oprit, maar er stond maar 1 stand van, dus dat sloeg even tegen. Nadien hadden we nog tijd, dus zijn we nog naar de Makro geweest. Hadden we misschien beter niet gedaan, want dat was weer niet goed voor onze portemonnee. Maar we hebben eigenlijk niks gekocht dat we niet echt nodig hadden, allée, buiten die 2 zakken paaseitjes dan

  Nadien Jonasje bij oma gaan oppikken en dan snel richting huis, en frietjes gaan halen bij de frituur, mmm, lekker lekker lekker.

  groetjes

  05-03-2009 om 00:00 geschreven door Catje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  04-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug aan 't werk
  Goeieavond allemaal,

  Vandaag terug gaan werken. Ik voel me terug beter, dus da's goed nieuws hé.

  Mijn collega vroeg of ik vrijdag zijn permanentie wil overnemen. Natuurlijk stond net een bezoek aan Batibouw op het programma, maar geen nood, we gaan morgen dan maar. Ik heb toch maandag en dinsdag kunnen rustig, dus vrijdag enkel uurtjes langer werken, kan geen probleem zijn hé. Morgen gaan we op zoek naar klinkers voor onze oprit. Daar moet dringend iets aan gebeuren, met al dat zand en stenen, 't is echt geen zicht.

  Robin is naar zijn hobby-club en Jonas ligt in zijn bedje, dus het is hier even rustig, zalig. Kijken naar wat ik wil op tv, zonder door andere stemmen gestoord te worden, zalig Al mis ik ze wel snel hoor, mijn mannen!

  Jonas doet het nu flink zonder pamper op school. Hij denkt ook van geen pamper meer aandoen ok, maar Jonas dan ook niet meer slapen
  's middags. Hij wordt zo groot, onze kleine spruit. Zo wil ik er eigenlijk nog wel een paar, maar ja, daar ga ik even niet over uitwijden.

  groetjes en tot de volgende
  slaap lekker allemaal
  xxx

  04-03-2009 om 00:00 geschreven door Catje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  03-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3 maart
  Hallo,

  Wat het ziek zijn betreft, heb ik nog steeds last van mijn buikgriep. Sommige mensen hebben dan ook last van de maag, en dat is vooral bij mij het geval. Telkens ik iets kleins eet, is het even beter, maar de last aan mijn maag komt dan weer snel terug, jammer genoeg. Hopelijk is het morgen over want dan moet ik terug gaan werken. Ik ben eens curieus wat mijn baas gaat zeggen, want heb 'm niet meer gehoord. Meestal stuurt hij toch een berichtje terug. Zoals ik maandag was, kon ik zeker en vast niet gaan werken

  Deze morgen onze Jonas naar school gedaan. Dit was de 2de keer sinds hij naar school gaat (de eerste schooldag 05/01 heb ik 'm ook weggedaan). Het was wel met de nodige traantjes want hij zag de kindjes buiten spelen en daar had hij echt geen zin in. Gelukkig mocht hij van juf Vanessa binnen blijven. Toen ik 'm net van school ging halen, was hij toch gelukkig. Enkel zijn nieuwe jas van Piet Piraat had enkele (krijt) plekken gekregen, hopelijk krijgen we deze er nog uit.

  Straks aan Robin eens vragen om een afspraak bij zijn kapper te maken voor Jonas, zijn haartjes worden veel te lang. Dus mag het flink bijgeknipt worden.

  Zaterdag gaat mama waarschijnlijk (als ze genezen is natuurlijk) shoppen, dan blijven de mannen samen thuis, wat gaat dat geven?

  Nog een fijne avond gewenst.

  groetjes
  Cathy

  03-03-2009 om 00:00 geschreven door Catje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  02-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom
  Hallo lezertjes,

  Iedereen welkom op onze blog. Van deze pagina's is het de bedoeling dat het een soort dagboek wordt. Dit is tof om zeker niks te vergeten en later aan onze Jonas te kunnen laten lezen. We komen hier zeker al onze avonturen en interessante weetjes neerschrijven. Ik heb al gemerkt dat je toch veel vergeet (of niet zeker meer weet) van het verleden en dat kan de bedoeling toch niet zijn hé. Nu is het al regelmatig zo van "wanneer was dit of dat", dus wij hopen zo dit niet meer te kunnen vergeten.

  Hier zit het weekend en de Krokusvakantie er weer op. Gisteren zijn we als afsluiter met Jonas naar de binnenspeeltuin "Speelstad" in Wechelderzande geweest. Het was er heel tof, Jonas heeft zich goed geamusseerd. Zeker voor herhaling vatbaar. Er was ook nog 'Toverstad' maar dit was nog niet open, dus daar geen we binnenkort zeker nog eens naartoe. Na de binnenspeeltuin passeerden we nog eens langs Lier, eendjes eten gaan geven in 't park, maar deze waren al overeten, er was nl heel veel volk in 't park, dus dat sloeg even tegen.

  Nu zijn mijn mannen het huis uit, de één naar school, de andere gaan werken. En ik, ik ben ziek. Sinds zaterdag had ik al last aan mijn maag, braakneigingen en sinds gisteren moet ik veelvuldig naar het toilet. Deze morgen dacht ik nog te gaan werken, maar ik merkte al snel dat het niet ging. Binnen een uurtje naar de dokter, ik denk dat ik buikgriep heb. Pff, daar heb ik echt geen zin in. Nu is het al even beter, maar ja, d'r zit niks meer in mijn lijf denk ik

  veel liefs
  Cathy

  02-03-2009 om 00:00 geschreven door Catje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)

  Archief per week
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 23/11-29/11 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009

  Mijn favorieten
 • Jonas wordt grote broer

 • E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!