Herkomst privé recepten
Inhoud blog
  • Vakantie Jordanië
  • Pasta van Mia.
  • Gateau de Miserable
  • Pà amb tomaquet.
  • Zoetzure uien.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    www.flickr.com
    ralmar2's Erice april 2009 photoset ralmar2's Erice april 2009 photoset
    Voeding
    24-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pà amb tomaquet.

    Met dit voorgerecht maakte ik kennis tijdens mijn eerste avond in Spanje.





    Pà amb tomaquet= brood met tomaat (spaans)

     

     

    Per persoon

    1 snee geroosterd brood
    ½ teentje knoflook
    olijfolie
    plakjes tomaat
    zout


    Wrijf het brood in met knoflook.
    Druppel er olijfolie over.
    Beleg met plakjes tomaat.
    Strooi er zout over.

    Heerlijk met een glaasje rode wijn.


    Bij liefhebbers van knoflook is dit een geliefd begin van een etentje en het gros van mijn gasten vraagt meteen het recept.


    24-03-2009, 22:18 Geschreven door gilmar  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 02/02-08/02 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs