Het leven zoals het is in Pattaya
08-03-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Statussymbool
Klik op de afbeelding om de link te volgen Je weet meteen welke hostess het goed doet in Pattaya.
Rond 18 u ga je gewoon op een bankje zitten aan de overzijde van een bar en je wacht tot de jongedames opdagen.
Een behoorlijk aantal zullen dat doen in de laadbak van een gedeelde Songthao maar de meesten worden gewoon gebracht op de bijzitter van één van de ontelbare motorbike taxi's die de stad onveilig maken.
Voor géén geld brengen die je overal naartoe. Ook 's nachts, ver na het verplichte sluitingsuur, zorgen ze ervoor dat iedereen veilig thuis raakt.
De toppers, die snorren uiteraard zelf naar hun werkplek met hun gesponsorde Suzuki, Honda of Yamaha. Het is hun manier om aan de buitenwereld te laten merken dat ze een welstellend vriendje hebben of zelf goed bij kas zitten.


Reacties (0)
06-03-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WiFi
Klik op de afbeelding om de link te volgen Haast iedereen weet ondertussen wat WiFi is. Voor de leken, WiFi is een technologie waarmee men op korte afstand draadloos gegevens kan doorsturen. Een kabel tussen de telefooningang en uw notebook is niet langer meer nodig. Daar steeds meer reizigers hun laptop meenemen op verlof, zijn er reeds een behoorlijk aantal hotels, restaurants en zelfs pubs in Pattaya die deze dienst gratis of tegen betaling aanbieden. Je kan dus al in sommige bars rustig gaan surfen met je eigen notebook onder het nuttigen van een drankje. Al wordt het wel moeilijk wanneer een hostess, die vindt dat ze wat te weinig aandacht krijgt, zich met het surfen komt bemoeien.


Reacties (0)
04-03-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Watertekort
Klik op de afbeelding om de link te volgen

In Thailand, en zeker in Pattaya, hebben ze een geheel eigen vorm van humor. Onder de regelmatige bezoekers wordt het weleens smalend Thai Logic genoemd. Een staaltje van die Thai Logic krijgt u hier te zien. Wie een kamer boekt in het Nirvana Resort in Jomtien Beach (gehucht net buiten de stadslimiet van Pattaya) beschikt er over een bad waarin een kleine baby olifant kan waden. Op de deur van de badkamer prijkt echter volgende tekst Pattaya heeft een enorm watertekort op dit ogenblik. We hebben grote moeilijkheden om het waterniveau op peil te houden. Help ons en de lokale omgeving, door zo zuinig mogelijk met water om te gaan. Dank u, de directie. Waarom maken ze dan zo'n gigantische kuip vraagt een mens zich dan af?
Reacties (0)
02-03-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vele gedaantes van een hostess
Klik op de afbeelding om de link te volgen De eerste maal dat je in Pattaya bent, ben je in totale verwarring. De hostess die je gisterenavond zo leuk vond, blijkt vandaag niet van dienst te zijn. Of toch, zou het die daar kunnen zijn? Neen, want haar kapsel zat totaal anders. Al lijkt ze er wel erg op. Verdorie, speelt de drank me nu al parten? Neen, géén paniek, want je bent niet dronken. Je bent gewoon het zoveelste slachtoffer van de kapperswoede in Pattaya. Elke hostess die zichzelf respecteert gaat minstens drie maal per week naar de kapper en verandert radicaal van uitzicht. Nu Joy (zie de 6 foto's) de kans heeft (en het geld, want ze verdient redelijk) kan ze zichzelf verwennen en fris houden voor de klanten die minstens drie bezoeken nodig hebben aan Pattaya vooralleer ze zonder problemen de diverse jongedames uit elkaar kunnen houden. Zou het u lukken?


Reacties (0)
28-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inkopen doen
Klik op de afbeelding om de link te volgen Meestal ervaar ik inkopen doen als een noodzakelijk kwaad.
De botsende winkelkarretjes, moeders met hun hyperactieve
(of krijsende) kroost.
De onnozele marketeers die om de twee maanden heel de winkel overhoop gooien zodat je een halfuur op zoek bent naar een pot choco. Ellenlange file's aan de kassa en net als je buitenkomt op de propvole parking begint het te waaien en te regenen. Allemaal redenen om het inkopen door een ander te laten doen, een man van stand heeft nu eenmaal zijn grenzen.  In Pattaya echter, doet die man van stand zijn inkopen zelf, je weet nooit wie of wat je tegen het lijf loopt! 


Reacties (0)
26-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yaba
Klik op de afbeelding om de link te volgen Wie ook een job heeft in het nachtcircuit, kan het weten. De opéénvolging van lange nachten (en korte dagen) leiden regelmatig tot een chronisch slaaptekort en de bijbehorende oververmoeidheid. De slimmerikken, die lassen regelmatig een rustpauze in en stappen even uit het circuit. De domoren daarentegen, grijpen naar iets extra's. In Pattaya is dat vaak Yaba of Ya Baa, een illegale drug die onder tabletvorm verkocht wordt. Wat de gevolgen zijn van langdurig gebruik, zie je hier op de bijgaande foto. Het betreft in beide gevallen, dezelfde persoon met een interval van max. 3 jaar, ik laat de beelden voor zich spreken  Gelukkig zijn er beduidend meer slimmerikken dan domoren!


Reacties (0)
24-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweety
Klik op de afbeelding om de link te volgen Diegenen onder ons, die al in Pattaya geweest zijn, hebben ze al weleens gezien. De venters die volgestouwde karren met pluchen diertjes voortduwen. Meestal gunnen we ze géén blik wegens redelijk voorbijgestreefd bij ons. Onze jeugd is er niet meteen meer wild van. De jongedames die in bars werken, zijn er echter nog steeds weg van, voor dat u het goed en wel beseft staat u in het midden van de straat men een venter te onderhandelen over de kostprijs van zo'n pluchen exemplaar van Winnie de Pooh. En liefst een zo groot mogelijk exemplaar, schrik dus niet als u na een nachtje stappen wakker wordt naast een reuze Tweety, u bent heus niet de eerste die het overkomt


Reacties (0)
22-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Penthouse Hotel
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Wie zich het VTM-programma, "De reis van je leven" herinnert, heeft wellicht al kennis gemaakt met het hotel. De vrolijke vrienden die toen Thailand aandeden werden tijdens hun verblijf in Pattaya ondergebracht in het Penthouse Hotel. Het gezelschap had al snel door dat de Penthouse niet echt een doorsnee hotel was. De kamers zijn er "sfeervol" ingericht met op haast elke muur spiegels, een eigen jacuzzi (met inhoud indien gewenst), een eigen danspaal, en voor het betere werk, handboeien en zelfs een schommel Toen iemand uit onze kennissenkring er onlangs zijn beklag over deed (hij kreeg nooit alle sfeerlichtjes tegelijk uit wat hem verhinderde in te slapen), konden we niet nalaten van hem fijntjes te melden dat de Penthouse eigenlijk niet bedoeld was om in te slapen
Reacties (0)
20-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Don Muang heropent op 15 maart
De oude luchthaven van Bangkok, Don Muang, heropent op 25 maart voor binnenlandse vluchten zonder aansluiting. Dat heeft de raad van bestuur van Airports of Thailand (AoT) beslist. Het kabinet van premier Surayud Chulamont heeft vandaag zijn toestemming gegeven aan de heropening. Internationale vluchten zullen nog steeds op het nieuwe Suvarnabhumi Airport aankomen (en vertrekken). Thai Airways heeft (net als de dochtermaatschappij Nok Air en One-Two-Go en PB Air) de beslissing genomen om vanaf 25 maart de binnenlandse vluchten zonder aansluiting vanop Don Muang uit te voeren.

Bron: Bangkok PostReacties (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ring my bell...
Klik op de afbeelding om de link te volgen Net zoals in het voetbal heb je toppers en waterdragers. De toppers zijn zich zéér bewust van hun waarde en weten als géén ander de meer gegoede bezoekers aan zich te binden. Voor hen géén Cheap Charlies meer. De jongedame links op de foto behoorde duidelijk tot de eerste categorie. Ze is er ooit in geslaagd, om een terug naar huis gekeerde Zuid-Afrikaan ! te laten bellen op de gsm van de bareigenaar met het verzoek even aan de bel te trekken. Wie aan de bel trekt moet u weten, betaald aan iedere hostess die op dat ogenblik in de zaak werkt, een drankje. Nadat de bel rinkelde haakte hij tevreden in. Hoe hij uiteindelijk betaalt heeft, weet ik niet, maar ik vermoedt dat de eigenaar hem daar bij zijn volgend bezoekje vriendelijk doch kordaat op gewezen heeft.


Reacties (0)
18-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Déjà vu
Klik op de afbeelding om de link te volgen Je bent net terug uit Pattaya en leeft nog op een wolkje. Twee weken zon, strand en een unieke ervaring luisterend naar de naam Nat, hebben weer een ander mens van je gemaakt. In al je enthousiasme "post" je een foto (zie links) van de jongedame bij je verslagje op het Pattaya forum waarvan je lid bent. En twee reply's en een foto later (zie rechts) sta je weer met beide voetjes op de grond. Blijkt dat je niet de enige geweest bent die de unieke ervaring meegemaakt heeft. Een andere Pattaya bezoeker blijkt ook in hetzelfde kamertje, met hetzelfde handdoekrekje, dezelfde triplex kast en het ergste van al, dezelfde jongedame, geweest te zijn. Shit happens  jawel, maar in Pattaya het meestReacties (0)
16-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De fratsen van Paul - deel 2
Klik op de afbeelding om de link te volgen Say cheese! Dat is een zinnetje dat de fotograaf alvast niet hoefde te gebruiken bij het maken van deze foto. De glimlach verschijnt "au naturel " op het aangezicht van Paul, onze bareigenaar met de losse handjes. Slachtoffers van dienst zijn deze maal Nam (L) en Nok (R). Heeft deze man dan géén echtgenote die hem in toom kan houden hoor ik u al denken? Wel, het zou me absoluut niet verbazen moest zij de fotografe van dienst geweest zijn. In Pattaya gelden er nu eenmaal andere normen en wetten Het verklaart meteen al voor een groot gedeelte de trage vooruitgang van 's mans website die nog altijd het volgende vermeldt: Danger: Men At Work! Right now this page is WORK IN PROGRESS! Paul, hoe hard je werkt vriend, kunnen we bij deze ontdekken 


Reacties (0)
14-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blowjob :-)
Klik op de afbeelding om de link te volgen Iedere bar heeft zo zijn favoriete drankje wanneer een klant de meisjes op een rondje trakteert. In de meeste bars is dat een Tequila Boem Boem. Maar in de Flb Bar wijkt men daar graag van af. Kleine frêle Thaise hostessjes verteren dat namelijk niet zo goed. Hier kiest men steevast voor een Blowjob die de jongedames gezwind soldaat maken. De meeste jongedames maken er een erezaak van om het drankje te nuttigen zonder het glas met de handen aan te raken. Diegene die dat het beste kon was ongetwijfeld Mod, die heden ten dage afgezwaaid is en een restaurantje uitbaat in hartje Bangkok. Wie spreekt mij tegen?


Reacties (0)
12-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Reeves
Klik op de afbeelding om de link te volgen Een leuk adres in Soi 7 is The Reeves Bar, uitgebaat door de twee Belgen, Gert en Danny. Wie het beu is om Singha Beer of Tiger Beer te drinken, kan er zichzelf (en anderen) trakteren op een frisse Stella. Vaak hangen er bij feestjes rood-witte ballonnen en dat is absoluut géén toeval, de twee zijn nl. die hard fans van de Great Old, of beter gezegd de Royal Antwerp Football Club. De Reeves is ook de thuishaven van de Thaise Reigers een supportsclub van "den aantwarep", en zo te zien hebben ze al een aantal Thaise jongedames kunnen bekeren. Een groot TV-scherm zorgt ervoor dat u géén belangrijke voetbalwedstrijden dient te missen. Webmaster Eddy is ondertussen een zéér leuke en informatieve website aan het opbouwen. Meer op: http://www.reevesbar.com


Reacties (2)
09-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wit-Gele Kruis
Klik op de afbeelding om de link te volgen Wie in Pattaya een bezoek heeft gebracht aan een hospitaal en op zoek is naar nazorg hoeft niet meer te wanhopen. In de TG Bar Soi 6, beschikt men over een batterij volledig gekwalificeerde verpleegsters die maar al te graag uw lichaamstemperatuur willen opnemen. Of heeft u gewoon nood aan psychische of morele steun, géén enkel probleem, deze verpleegsters kennen hun vak. Een nieuw infuus steken daarentegen, zou ik aan iemand anders overlaten. Hou er ook rekening mee dat de mutuliateit niks terugbetaald! Meer info op: http://www.tg-bar.com


Reacties (0)
07-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hapjes bij Hammer
Klik op de afbeelding om de link te volgen Wanneer je in België een feestje organiseert, dien je je vooraf een dikke week zorgen te maken over de hapjes die je gaat serveren. Naast het gebruikelijke koude buffet gaat men steeds meer de exotische toer op. Tapas zijn bv. heel erg in tegenwoordig. Je bent er een aantal uren zoet mee maar het eindresultaat is beslist de moeite waard. In Soi 8 bij Hammer's Cherry Bar, is het leven echter verbazend simpel. Je koopt gewoon een varken aan, reigt dat aan het spit, hak het daarna in mootjes en serveer met een pittig Thais dipsausje. En lastige vegetariërs nodig je gewoon niet uit.


Reacties (0)
05-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandy Andy
Klik op de afbeelding om de link te volgen Dat er in Pattaya rare vogels rondlopen weet u onderhand al wel. Deze spant wat mij betreft de kroon. We hebben het hier over Sandy Andy, een Engelse man (leraar in Singapore!) van achteraan in de veertig die al jaren in Pattaya ronddwaalt. Je komt hem meestal tegen in Soi Buakaow of Soi Lk Metro waar hij een appartement heeft. Onze man meldt ons zelfs dat hij een sympathieke gozer is die er niet voor terugdeinst om een praatje te maken (over voetbal) met de verbaasde toeristen. Als het u overkomt, vergeet dan vooral niet een foto te maken en deze naar ons op te sturen.


Reacties (0)
02-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vzw Thaibel
Klik op de afbeelding om de link te volgen De aandachtigen onder u hebben allicht het logo, onder de leuke jongedame aan de rechterzijde, al eens opgemerkt, misschien zelfs even aangeklikt. Voor diegenen die dat niet gedaan hebben wil ik nog wel even de vzw Thaibel voorstellen.

De vzw Thaibel is een Thai Belgische vriendschapsvereniging die tot doel heeft buiten elke levensbeschouwlijke of politieke overtuiging de vriendschappelijke betrekkingen tussen België en Thailand te ontwikkelen en te verbeteren op cultureel, sociaal, economisch, juridisch en toeristisch vlak. Thaibel ondersteunt tal van acties die ten goede komen aan sociale projecten in Thailand en organiseert op voorstel van de Thaise Ambassade te Brussel, op zat. 10/03/07 een benefietavond t.v.v van de Kawila Anakul School in Chiang Mai. De school biedt onderwijs aan kinderen met leerstoornissen. Meer info (en boeken) kan u op www.thaibel.be


Reacties (0)
30-01-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op stap met Emmy...
Het is Nieuwjaarsnacht 2005 en Pattaya's bekendste Ladyboy Emmy, of "Amy Amour" voor de ingewijden, (neen ik niet) stelt je even zijn favoriet werkterrein voor. Meteen weet je waar je op je hoede moet zijn , kom niet zeggen dat we u niet gewaarschuwd hebben


 
.


Reacties (0)
28-01-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boodschap
Klik op de afbeelding om de link te volgen Wanneer je pakweg 20 jaar geleden een boodschap wou overbrengen naar een man in Europa, had je maar één optie.
Je zocht iemand op die in jouw plaats een ellenlange brief opstelde waarin je verkondigde hoezeer je hem mistte, en verstuurde deze dan via de luchtpost naar de bestemmeling. Anno 2007 zijn zowel de vorm waarin de boodschap geschreven wordt, als de manier waarop de boodschap de bestemmeling bereikt, danig verandert. Je schrijft een paar woorden met een viltstift op een A4 velletje, neemt daarvan een digitale foto en plaatst deze op een vooraf afgesproken plaats op het internet. Een paar seconden later kan de betrokkene de subtiele boodschap aflezen. Voor de vertaling dient u wel zelf te zorgen.


Reacties (0)
E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

Archief per maand
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!