Inhoud blog
  • Apéro hapjes
  • Soepen
  • Koude Voorgerechten
  • Warme Voorgerechten
  • Visgerechten
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    marc dinners
    traiteur - kok aan huis
    06-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Warme Voorgerechten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen







    Warme voorgerechten

    Huisgemaakte kaaskroketten met slaatje                            10.00

    Duo van garnaalkroket en kaaskroket met slaatje              12.00

    Asperges op Vlaamse wijze                                                 13.00

    Groene asperges, mousselinesaus, grijze garnaaltjes            13.00

    Kikkerbilletjes, ui, champignons, tomaat en look                13.00

    Kalfszwezerik gebakken, nantuasaus, rivierkreeftjes         18.00

    Wijngaardslakken in lookboter                                           11.00

    Wijngaardslakken, ui, champignons, tomaat en look         12.00

    Bladerdeegje van lauwe ganzenlever met framboos            18.00  

     

    Huisgemaakte garnaalkroketten                                         12.00

    Gratin Sint Jacobsvrucht op een bedje van spinazie           16.00

    Sint Jacobsvrucht met gerookte zalm                                  16.00

    Zeebrugs vispannetje                                                           13.00

    Scampi’s op Italiaanse wijze                                               14.00

    Scampi's met kerrie, appeltjes en rozijnen                            14.00


    06-12-2013 om 21:06 geschreven door marc's dinners  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Visgerechten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen






    Visgerechten

    Gratin kabeljauw, een bedje spinazie, garnalenjus                                         20.00

    Gebakken kabeljauw met preisnippers                                                            22.00

    Paling in ‘t groen                                                                                            20.00

    Tongfilets fluwelig currysausje , preisnippertjes                                             24.00

    Tongfilets met Parijse champignons                                                               24.00

    Tongrolletjes met gevulde aardappel, grijze garnalen, tomaat,bieslook          26.00

    Brochette van scampi “diabolique”, zwarte pasta                                          20.00

     Asperges met rode zalm in sesamzaadjes en  mousselinesaus                         20.00              

    Rode zalm met prei en grijze garnaaltjes                                                        22.00    

    Zeebaars, juliennegroentjes en saffraansausje                                                20.00

    Zeebaars met tagliatelle van courgettes                                                         20.00

    Lotte, St. Jacobsvrucht, saffraan ,groenteballetjes                                        26.00

    Zeewolf “Maurèsque” met boontjes en radijs                                                 22.00

    Noordzeetong, rode zalm ,groene kool en sinas                                              26.00

    Waterzooi van vis met kleine groentjes                                                          26.00

    Bouillabaisse met aïoli en rouille                                                                    25.00

    Deze visgerechten kan men ook  nemen als  voorgerecht.

    De prijs wordt in mindering  gebracht met 20 %.


    06-12-2013 om 21:06 geschreven door marc's dinners  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlees en Wild
    Klik op de afbeelding om de link te volgen



    Vleessoorten - Wild

    Rund

    Ossenhaas                                          25.00

    Tournedos                                          22.00  

    Entrecote                                           21.00

    Chateaubriand                                   22.00

    Kalf

    Kalfsgebraad                                     22.00

    Kalfsmedaillon / Kalfsrug                24.00

    Varken

    Varkensgebraad                                 17.00

    Varkenshaasje                                    18.00

    Lam

    Lamschumps (nootjes)                        18.00

    Lamsfilet                                            21.00

    Lamskroontje                                     26.00

    Kip

    Gebakken kip                                     14.00

    Kipfilet                                              16.00

    Piepkuiken                                         14.00

    Kalkoen

    Kalkoenrollade                                   15.00

    Kalkoenfilet                                       16.00

    Parelhoen 

    Parelhoenfilet                                     20.00

    Eend

    Eendenborst met sinas                        22.00  

    Eendenborst met framboos                 22.00

    Kwartel

    Kwarteltjes met Rodenbach 19.00

    Kwarteltjes met muskaatdruiven       19.00

    Struisvogel

    Struisvogelfilet met drie pepers           22.00

    Struisvogelfilet met ananas                22.00

    Konijn

    Konijn met Trappistbier-pruimen       19.00

    Konijn op grootmoeders wijze            19.00

    Wild (seizoen)

    Jong everzwijnragout                         19.00

    Fazantenfilet op Brabantse wijze     24.00

    Fazantenfilet “Fine Champagne”      24.00

    Fazantfilet boschampignons              24.00

    Hertenkalffilet - z’n twee sausjes      24.00  


    Haas, ree en ander wild op aanvraag.

    Enkele bereidingen

    Rund

    Ossentong met madera of in de room                      19.00

    Tournedos Stroganoff                                             22.00

    Chateaubriand met wijnhandelaar saus                 22.00

    Cote à l’ os met saus naar keus en fris slaatje        22.00

    Kalf

    Kalfsgebraad met gorgonzolasaus                         22.00   

    Kalfsmedaillon met port en ganzenlever               24.00

    Kalfsmedaillon met cocotte groentjes                    24.00

    Kalfsmedaillon Stroganoff                                    24.00

    Kalfszwezeriken , kerrie en gekookte ham reepjes 27.00

    Osso bucco met pasta                                             24.00

    Varken

    Varkenshaasje met sinaasappel en honing             18.00

    Varkenshaasje met kriekbier en kersen                   18.00

    Gemarieerd Varkenshaasje in bruine Leffe            18.00

    Ardens gebraad met seizoengroenten                      17.00

    Mixed grill met saus naar keus                               21.00

    Lam

    Gebakken lamsnootjes op Griekse wijze                 18.00

    Lamskroontje, oude mosterd, look  en peterselie     26.00

    Lamskroontje met rozemarijn of Griekse wijze      26.00

    Kip

    Haantje in de wijn (Coq au vin)                             17.00

    Kippenfilets op grootmoeders wijze                       16.00

    Gentse waterzooi                                                   18.00

    Kalkoen

    Kalkoenfilet met Parijse champignons                   16.00

    Kalkoenrollade, jager saus en groenten krans        15.00

    Parelhoen

    Parelhoenfilets met Calvados                                 20.00

    Parelhoenfilets met peper en veenbessensausje       20.00

    Parelhoenfilet met kriekbier                                   20.00





    06-12-2013 om 20:57 geschreven door marc's dinners  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nagerechten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen






    Gebak

    Biscuit met slagroom, boterroom                            4.50

    Javanais, Misérable,                                                3.50     

    Fruitgebak - Tartelette met fruit                            4.00 

    Tiramisu in het huis gemaakt met Engelse room     3.50 

    Warme appeltaart met ijs                                        5.00                       

    Soesjes met ijs en chocolade                                     5.00

    Flan - Bavarois                                                      4.00

    met fruit naar keuze                                                                                                  

    mokka, chocolade, speculaas, framboos,…….                                          

    Flan Caramel                                                                

    Crème brulée

    Bereidingen

    Chocoladeschuim pur, melk, nootjes, wit                 3.50

    Variatie van Chocolademousse                                4.50

    Flensjes met suiker                                                   3.50

    Flensjes Mikado                                                       5.00

    Flensjes Suzette                                                       6.00

    Flensjes met appeltjes en Calvados                          7.00

    Sabayon naar keus                                                   7.00

    Bladerdeegje met appeltjes, ijs en kaneelsausje        7.50

    Bord met variatie aan nagerechten                          8.00

    IJs

    IJstaart                                                                    4.50

    IJstaart met eierschuim geflambeerd                       6.00

    IJscoupes vanaf……                                              6.00

    Sorbet variatie met fruit                                          6.00

    Soufflé met Amaretto met amandelen                     6.00

     Soufflé met speculoos  en peperkoek                       6.00

    Soufflé met Grand Marnier en Sinaas                     6.00

    Koffie à volonté                                                     3.00

    Babbelkoekjes, variatie van koekjes, zoetigheden   3.50


    06-12-2013 om 20:42 geschreven door marc's dinners  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu's aan € 37.00
    Klik op de afbeelding om de link te volgen













    Menu’s aan € 37.00

    Menu1

    Asperges met rode zalm

    met sesamzaadjes en mousselinesaus

    Parelhoenfilet met kriekbier, groentegarnituur

    en  aardappelkroketten

    Dame Blanche

    Menu 2

    Vispannetje

    Chateaubriand met seizoengroenten – 3 sausjes

    en frietjes

    Tiramisu en Engelse crème

    Menu 3

    Buideltje van gerookte vis

    Lamsnootjes met rozemarijn, groentjes ,

    en roomaardappelen

    Trio van Chocolademousse

    Menu 4

    Parmaham met een Mexicaans slaatje en meloen

    Waterzooi van vis

    IJs met fruit

    Menu 5

    Cocktail van garnalen

    Gebakken kabeljauw met preisnippers

    en gebakken aardappelen

    Bladerdeegje met ijs en appeltjes 

    Menu 6

    Garnaalkroketten

    Paling in ’t groen met slaatje en frietjes
    Flan Caramel   

    Menu 7

    Gratin van kabeljauw op een bedje van spinazie

    Kalfsmedaillon met cocotte groentjes

    en dauphine aardappelen

    Crème brulée 

    Menu 8

    Duo van garnaalkroket en kaaskroket met slaatje

    Brochette van scampi met mango en paprika

     rijst of frietjes

    IJs met warme kersen 

    Menu 9

    Gratin van Sint Jacobsvrucht

    Cote à l’ os met saus naar keus,

    fris slaatje en frietjes

    Trio van vruchtenijs 

    Menu 10

    Tongfilets met Parijse paddestoelen

    Eendenborst met sinas

    IJs met aardbeien( seizoen)  

    Menu 11

    Slaatje met verse asperges en aardbeien

    Coq au Vin met perzik en aardappelkroketten

    Verse fruitsalade 

    Menu 12

    Slaatje met geitenkaas

    Mosselen natuur (seizoen)

    IJs coupe naar keus  

    Menu 13

    Slaatje met gebraiseerde ham

    Lotte en St. Jacobsvrucht met saffraan  en groenteballetjes

    Flan Caramel 

    Menu 14

    Trio van eend

    Filet van Edelhert met z’n twee sausjes

    amandelkroketten (seizoen)

    Sabayon 

    Menu 15

    Zeewolffilet met garnalenjus

    Fazantfilet (seizoen) of Parelhoenfilet

    met boschampignons

    Pannenkoek met ijs en koffielikeur 

    Menu 16

    Gebakken Zalmlapjes in zuring

    Gemarineerde Varkenshaasje in bruine Leffe

    Chocolademuffin met vanillesaus 

    Menu 17

    Sint Jacobsvrucht met gerookte zalm

    Kalfsmedaillon Stroganoff – groentjes

    en aardappelkroketten

    IJs met Amareno kersen 

    Menu 18

    Zeebaars met tagliatelle van courgettes

    Osso bucco met pasta

    Sorbet van drie vruchten 

    Menu 19

    Asperges op Vlaamse wijze

    Tongrolletjes met gevulde aardappel,

    grijze garnalen, tomaat en bieslook

    IJs met aardbeien 

    Menu 20

    Zeebaars op een bedje van groentjes

    met saffraansausje

    Mixed grill met saus naar keus

    Sorbet


    06-12-2013 om 20:34 geschreven door marc's dinners  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Let's BBQ
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Prijsberekening


    Men rekent de basis met de keuze van de vlees en/of visgerechten, dit is de totale kostprijs van uw  samengestelde BBQ




    Basis: € 8.00

    Inbegrepen in de basis zijn:                                                   

    10 soorten koude groentjes en garnituren                 

    3 koude sausjes     

    3 warme sausen

    Keuze van één of twee soorten aardappelen

    Stokbrood en boter

    Koude groentjes

    à Gemengde salades

    à Tomatensalade

    à Groene boontjes

    à Bloemkool

    à Broccoli

    à Komkommer

    à Geraspte wortelen

    à Geraspte knolselder

    à Gemarineerde witte kool

    à Gemarineerde rode kool

    à Rijstsalade met groentjes

    à Pastasalade

    à 

    Pittige maïssalade

    Warme sausjes

    à Champignons/peper

    à Provençaalse

    à Jager saus

    à Mosterdsaus

    à Cross Blackwell

    à Béarnaise

    Koude sausjes

    à Mayonaise

    à Tartare

    à Cocktail

    à Remoulade

    à Vinaigrette

    Aardappelen

    à Aardappelen in de pel met lookboter

    à Roomaardappelen

    à Krielaardappelen met spek en ui

    à Koude aardappelen met spek en bieslook

    à 

    Gevulde Ardense aardappel

    ** een keuze maken van minimum 3 soorten vlees/vis**

    à Barbecueworst                                           2.00

    à Chipolata worst                                        2.00

    à Gemengde brochette (Kids)                       2.00

    à Kalkoenlapje gemarineerd                        2.00

    à Kalkoenbrochette gemarineerd                 2.00

    à Rundbrochette gemarineerd                      2.00

    à Kippenbrochette met ananas en kerrie     2.50

    à Kippenfilet gemarineerd                           2.00

    à Kippenbil  gekruid                                    2.00

    à Spiesje van kippenvleugeltjes/roosjes       2.00

    à Spiesje van kippenrolletjes en spek           2.00

    à Gemarineerd spek                                     2.00

    à Varkenslapje gemarineerd                        2.00

    à Lamsribbetjes  met kruiden                      2.25

    à Lamskroontje met kruiden                       7.00

    à Spareribs / ribbetjes gemarineerd             2.00

    à Cote à l’os                                                4.00

    à Chateaubriand (extra mals)                     4.00

    à Spiesje van scampi’s (4 stuks)                  3.50

    à Vispapillot (zalm - zeewolf - vissoorten…)    3.50

    à Grote vissoorten op z’n geheel   volgens marktaanbod en grootte.

    à Parelhoenpapillot met Oosterse kruiden  3.50

               (curry, gember, koriander)

    Alle andere bereidingen op aanvraag








    06-12-2013 om 20:25 geschreven door marc's dinners  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBQ Hapjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen




    BBQ Hapjes 

    à Spiesje van pruimen met spek                              1.50

    à Spiesje van scampi’s (2 stuks)                              1.75

    à Kippenroosje in zoetzuur sausje                          1.25

    à Mozzarella in Gandaham en tomatencoulis        1.50

    à Geitenkaasje in spek met honing                         1.50

    à Spiesje van wijngaardslak met paddestoelen       1.50

    à Sardienen met choronsausje                                 2.00

    à Mosselen met lookboter                                       2.00

    à Spiesjes met paddestoelen en spek                       1.50

    à Varkensribbetjes gemarineerd                             1.50

    à Dadels in gedroogde ham met kruidenkaas         1.50

    à Vijgen in gedroogde ham met geitenkaas            1.50

    à Spiesje van zwarte en witte pens met appeltjes  1.50

    à Spiesjes met chorizo en kip                                  1.50

    à Asperges in ham met eiersausje                           1.50


    06-12-2013 om 20:16 geschreven door marc's dinners  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koud Buffet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    Prijsberekening

    Men rekent de basis met de keuze van de vlees en/of visgerechten, dit is de totale kostprijs van uw  koud buffet






    Koud Buffet

    Basis: € 7.00

    Inbegrepen in de basis zijn:

    ± 8 soorten koude groentjes en garnituren

    3 koude sausjes

    Gevuld eitje

    Koude aardappelnootjes

    Rivierkreeftjes

    Stokbrood en boter

    *een keuze maken van minimum 6 soorten vlees/vis**

    à Hamrolletje met asperges                          1.80

    à Gerookte ham                                            1.80

    à Parmaham met meloen                              2.00

    à Gebakken rosbief                                       1.30

    à Gebakken varkensfilet                              1.20

    à Gebakken kip                                             1.50

    à Kip Chaud - Froid                                     1.50

    à Vittelo tonato                                           2.00

    à Terrine van zalm en griet “Maurèsque”   1.80

    à Cocktail van vis                                        2.25

    à Cocktail van garnalen                              3.00

    à Gevulde perzik met tonijn                        1.25

    à Tomaat garnalen                                       3.00

    à Rode zalm/zalmforel “Belle - Vue”          2.50

    à Gerookte zalm                                           2.20

    à Gerookte heilbot                                        2..30

    à Gerookte forel                                            2.20

    à Paling met saus naar keus                         3.50

    à 1/2 Forel  “Belle - Vue”                            2.50

    à Doornkreeftjes                                           2.00

    à 1/2 Kreeft  “Belle - Vue”                        10.00

    à Oesters creusen per stuk                            1.20

    à Oesters “Bellonne “                                    2.00

    à Supplement frieten                                    2.00


    06-12-2013 om 20:09 geschreven door marc's dinners  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Warm Buffet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Prijsberekening

    Men rekent de basis met de keuze van de vlees en/of visgerechten, dit is de totale kostprijs van uw  koud buffet



    Warm buffet

    ** een keuze maken van minimum 3 soorten vlees/vis**

    à Warme beenham (minimum 40 pers.)                 5.00

    à Chateaubriand                                                   6.50

    à Cote à l'os                                                          7.00

    à Vlaamse stoverij                                                4.50

    à Orloff van kalkoen                                            4.50

    à Rundbrochette                                                   5.50

    à Konijn met pruimen                                           5.00

    à Lam filet                                                            6.00

    à Lamskroontje                                                     8.00

    à Lamsnavarin op oude wijze                              5.00

    à Haantje in de wijn                                             5.00

    à Gebakken kip                                                     4.00

    à Gentse Waterzooi                                              5.00

    à Parelhoenfilet in de room met Calvados            6.00

    à Parelhoenfilet met kersen en kriekbier               6.00

    à Gevulde kwartel                                                5.00

    à Zuurkool op Elzassers wijze                             6.00

    à Kalkoenfilet                                                       4.50

    à Kalf blanket                                                       6.00

    à Bereide scampi                                                    7.00

    à Paling in ’t groen/room/Provençale                   7.00

    à Tongfilets met saus naar keus                           10.00

    à Zeewolf  of Pladijsfilet met prei                         7.00

    à Visbrochette                                                        7.00

    à Rode zalm bereiding                                            6.50

    à Waterzooi van vis                                               9.00

    à Rijk gevulde Lasagne met ham en groentjes        5.00


    06-12-2013 om 19:53 geschreven door marc's dinners  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    19-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eénpansgerechten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen





    à Warme beenham, warme en koude sausjes, variatie koude groentjes, keuze aardappelen      13.00           

    à Vlaamse hutsepot met worst,  gebakken spek en varkensgebraad                    ,                     13.00              

    à Rijk gevulde lasagne met ham en groentjes                                                                             13.00

    à Koude schotel , tom.garnaal, rode zalm, fijne vleessoorten, koude groentjes, aardappelen    18.00     

    à Vlaamse stoverij  met friet                                                                                                     15.00

    à Gentse waterzooi                                                                                                                   15.00

    à Haantje in de wijn                                                                                                                 15.00

    à Orloff gebraad                                                                                                                        16.00

    à Lamsnavarin op oude Franse wijze                                                                                       16.00

    à Kalf blanket                                                                                                                           17.00

    à Bouillabaisse met aïoli en rouille                                                                                            25.00

    à Waterzooi van Noordzeevis                                                                                                   26.00

     

     Alle gerechten zijn geserveerd met aangepaste groeten en aardappelen naar keuze


    19-11-2013 om 21:23 geschreven door marc's dinners  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dessertbuffet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen





    Luxe-dessertbuffet :    € 15.00

    ¨ Profiteroles in chocoladesaus

    ¨ Vruchtengebak met Engelse room

    ¨ Appelgebak

    ¨ Zwarte woud taart

    ¨ Verschillende soorten minigebakjes

    ¨ Verschillende soorten patisserie en roomijsgebak

    ¨ coulis vanille / coulis framboise.

    ¨ Bloemstuk met vers fruit

     

    Dessertbuffet :     €  13.00

    ¨ Profiteroles in chocoladesaus

    ¨ Vruchtengebak met Engelse room

    ¨ Assortiment mini-patisserie

    ¨ Chocoladegebak / Chocoladefantasie

    ¨ Appel / Amandeltaart

    ¨ Clafoutis met woudvruchten

    ¨ Assortiment gebak

    ¨ Coulis vanille / Coulis framboise

    ¨ Ijsgerechtjes

     

    Dessertbuffet      € 12.00

    ¨ Profiteroles in chocoladesaus

    ¨ Vruchtengebak met Engelse room

    ¨ Assortiment mini-patisserie

    ¨ Chocoladegebak / Chocoladefantasie

    ¨ Appel / Amandeltaart

    ¨ Clafoutis met woudvruchten

    ¨ Assortiment gebak

    ¨ Coulis vanille / Coulis framboise

                

    Verrassingsbord           €  8.00

    ¨ Bavarois

    ¨ Gebakje

    ¨ Chocolademousse

    ¨ Fruitsalade

    ¨ IJsje


    19-11-2013 om 21:16 geschreven door marc's dinners  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toelichting


    Toelichting


    Wij verzorgen bij u thuis of in een feestzaal


        à Alle feesten


        à Maaltijden


        à Koude  buffetten


        à Warme buffetten


        à Barbecues


        à Recepties


        à Verhuur van feestmaterialen


        à Wijnen


    Een menu kan je zelf samenstellen naar eigen wens en budget


    Wij helpen vrijblijvend uw menu samen stellen, bij u ter plaatse of  bij ons na afspraak.


    Visgerechten kunnen worden verkregen als voorgerecht mits een min prijs van 20%


    Bij alle hoofdgerechten zijn groenten, saus en aardappelen naar keus inbegrepen




    19-11-2013 om 21:08 geschreven door marc's dinners  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    10-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.logo
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    10-11-2013 om 21:01 geschreven door marc's dinners  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.contact

    marc's dinners
    Knesselarestraat 87
    8730 Oedelem - Beernem
    050 70 85 15
    0479 76 10 11
    ond.nr: 0811 092 719
    marc.delaere123@telenet.be
    alle feesten   -    maaltijden   -    recepties   -   barbecues
     warme en koude buffetten  -   verhuur van feestmaterialen - wijnen

     

    10-11-2013 om 00:00 geschreven door marc's dinners  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)


    Archief per week
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 04/11-10/11 2013

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs