Inhoud blog
  • Apéro hapjes
  • Soepen
  • Koude Voorgerechten
  • Warme Voorgerechten
  • Visgerechten
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    marc dinners
    traiteur - kok aan huis
    06-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Let's BBQ
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Prijsberekening


    Men rekent de basis met de keuze van de vlees en/of visgerechten, dit is de totale kostprijs van uw  samengestelde BBQ




    Basis: € 8.00

    Inbegrepen in de basis zijn:                                                   

    10 soorten koude groentjes en garnituren                 

    3 koude sausjes     

    3 warme sausen

    Keuze van één of twee soorten aardappelen

    Stokbrood en boter

    Koude groentjes

    à Gemengde salades

    à Tomatensalade

    à Groene boontjes

    à Bloemkool

    à Broccoli

    à Komkommer

    à Geraspte wortelen

    à Geraspte knolselder

    à Gemarineerde witte kool

    à Gemarineerde rode kool

    à Rijstsalade met groentjes

    à Pastasalade

    à 

    Pittige maïssalade

    Warme sausjes

    à Champignons/peper

    à Provençaalse

    à Jager saus

    à Mosterdsaus

    à Cross Blackwell

    à Béarnaise

    Koude sausjes

    à Mayonaise

    à Tartare

    à Cocktail

    à Remoulade

    à Vinaigrette

    Aardappelen

    à Aardappelen in de pel met lookboter

    à Roomaardappelen

    à Krielaardappelen met spek en ui

    à Koude aardappelen met spek en bieslook

    à 

    Gevulde Ardense aardappel

    ** een keuze maken van minimum 3 soorten vlees/vis**

    à Barbecueworst                                           2.00

    à Chipolata worst                                        2.00

    à Gemengde brochette (Kids)                       2.00

    à Kalkoenlapje gemarineerd                        2.00

    à Kalkoenbrochette gemarineerd                 2.00

    à Rundbrochette gemarineerd                      2.00

    à Kippenbrochette met ananas en kerrie     2.50

    à Kippenfilet gemarineerd                           2.00

    à Kippenbil  gekruid                                    2.00

    à Spiesje van kippenvleugeltjes/roosjes       2.00

    à Spiesje van kippenrolletjes en spek           2.00

    à Gemarineerd spek                                     2.00

    à Varkenslapje gemarineerd                        2.00

    à Lamsribbetjes  met kruiden                      2.25

    à Lamskroontje met kruiden                       7.00

    à Spareribs / ribbetjes gemarineerd             2.00

    à Cote à l’os                                                4.00

    à Chateaubriand (extra mals)                     4.00

    à Spiesje van scampi’s (4 stuks)                  3.50

    à Vispapillot (zalm - zeewolf - vissoorten…)    3.50

    à Grote vissoorten op z’n geheel   volgens marktaanbod en grootte.

    à Parelhoenpapillot met Oosterse kruiden  3.50

               (curry, gember, koriander)

    Alle andere bereidingen op aanvraag








    06-12-2013 om 20:25 geschreven door marc's dinners  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBQ Hapjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen




    BBQ Hapjes 

    à Spiesje van pruimen met spek                              1.50

    à Spiesje van scampi’s (2 stuks)                              1.75

    à Kippenroosje in zoetzuur sausje                          1.25

    à Mozzarella in Gandaham en tomatencoulis        1.50

    à Geitenkaasje in spek met honing                         1.50

    à Spiesje van wijngaardslak met paddestoelen       1.50

    à Sardienen met choronsausje                                 2.00

    à Mosselen met lookboter                                       2.00

    à Spiesjes met paddestoelen en spek                       1.50

    à Varkensribbetjes gemarineerd                             1.50

    à Dadels in gedroogde ham met kruidenkaas         1.50

    à Vijgen in gedroogde ham met geitenkaas            1.50

    à Spiesje van zwarte en witte pens met appeltjes  1.50

    à Spiesjes met chorizo en kip                                  1.50

    à Asperges in ham met eiersausje                           1.50


    06-12-2013 om 20:16 geschreven door marc's dinners  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koud Buffet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    Prijsberekening

    Men rekent de basis met de keuze van de vlees en/of visgerechten, dit is de totale kostprijs van uw  koud buffet






    Koud Buffet

    Basis: € 7.00

    Inbegrepen in de basis zijn:

    ± 8 soorten koude groentjes en garnituren

    3 koude sausjes

    Gevuld eitje

    Koude aardappelnootjes

    Rivierkreeftjes

    Stokbrood en boter

    *een keuze maken van minimum 6 soorten vlees/vis**

    à Hamrolletje met asperges                          1.80

    à Gerookte ham                                            1.80

    à Parmaham met meloen                              2.00

    à Gebakken rosbief                                       1.30

    à Gebakken varkensfilet                              1.20

    à Gebakken kip                                             1.50

    à Kip Chaud - Froid                                     1.50

    à Vittelo tonato                                           2.00

    à Terrine van zalm en griet “Maurèsque”   1.80

    à Cocktail van vis                                        2.25

    à Cocktail van garnalen                              3.00

    à Gevulde perzik met tonijn                        1.25

    à Tomaat garnalen                                       3.00

    à Rode zalm/zalmforel “Belle - Vue”          2.50

    à Gerookte zalm                                           2.20

    à Gerookte heilbot                                        2..30

    à Gerookte forel                                            2.20

    à Paling met saus naar keus                         3.50

    à 1/2 Forel  “Belle - Vue”                            2.50

    à Doornkreeftjes                                           2.00

    à 1/2 Kreeft  “Belle - Vue”                        10.00

    à Oesters creusen per stuk                            1.20

    à Oesters “Bellonne “                                    2.00

    à Supplement frieten                                    2.00


    06-12-2013 om 20:09 geschreven door marc's dinners  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Warm Buffet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Prijsberekening

    Men rekent de basis met de keuze van de vlees en/of visgerechten, dit is de totale kostprijs van uw  koud buffet



    Warm buffet

    ** een keuze maken van minimum 3 soorten vlees/vis**

    à Warme beenham (minimum 40 pers.)                 5.00

    à Chateaubriand                                                   6.50

    à Cote à l'os                                                          7.00

    à Vlaamse stoverij                                                4.50

    à Orloff van kalkoen                                            4.50

    à Rundbrochette                                                   5.50

    à Konijn met pruimen                                           5.00

    à Lam filet                                                            6.00

    à Lamskroontje                                                     8.00

    à Lamsnavarin op oude wijze                              5.00

    à Haantje in de wijn                                             5.00

    à Gebakken kip                                                     4.00

    à Gentse Waterzooi                                              5.00

    à Parelhoenfilet in de room met Calvados            6.00

    à Parelhoenfilet met kersen en kriekbier               6.00

    à Gevulde kwartel                                                5.00

    à Zuurkool op Elzassers wijze                             6.00

    à Kalkoenfilet                                                       4.50

    à Kalf blanket                                                       6.00

    à Bereide scampi                                                    7.00

    à Paling in ’t groen/room/Provençale                   7.00

    à Tongfilets met saus naar keus                           10.00

    à Zeewolf  of Pladijsfilet met prei                         7.00

    à Visbrochette                                                        7.00

    à Rode zalm bereiding                                            6.50

    à Waterzooi van vis                                               9.00

    à Rijk gevulde Lasagne met ham en groentjes        5.00


    06-12-2013 om 19:53 geschreven door marc's dinners  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    19-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eénpansgerechten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen





    à Warme beenham, warme en koude sausjes, variatie koude groentjes, keuze aardappelen      13.00           

    à Vlaamse hutsepot met worst,  gebakken spek en varkensgebraad                    ,                     13.00              

    à Rijk gevulde lasagne met ham en groentjes                                                                             13.00

    à Koude schotel , tom.garnaal, rode zalm, fijne vleessoorten, koude groentjes, aardappelen    18.00     

    à Vlaamse stoverij  met friet                                                                                                     15.00

    à Gentse waterzooi                                                                                                                   15.00

    à Haantje in de wijn                                                                                                                 15.00

    à Orloff gebraad                                                                                                                        16.00

    à Lamsnavarin op oude Franse wijze                                                                                       16.00

    à Kalf blanket                                                                                                                           17.00

    à Bouillabaisse met aïoli en rouille                                                                                            25.00

    à Waterzooi van Noordzeevis                                                                                                   26.00

     

     Alle gerechten zijn geserveerd met aangepaste groeten en aardappelen naar keuze


    19-11-2013 om 21:23 geschreven door marc's dinners  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dessertbuffet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen





    Luxe-dessertbuffet :    € 15.00

    ¨ Profiteroles in chocoladesaus

    ¨ Vruchtengebak met Engelse room

    ¨ Appelgebak

    ¨ Zwarte woud taart

    ¨ Verschillende soorten minigebakjes

    ¨ Verschillende soorten patisserie en roomijsgebak

    ¨ coulis vanille / coulis framboise.

    ¨ Bloemstuk met vers fruit

     

    Dessertbuffet :     €  13.00

    ¨ Profiteroles in chocoladesaus

    ¨ Vruchtengebak met Engelse room

    ¨ Assortiment mini-patisserie

    ¨ Chocoladegebak / Chocoladefantasie

    ¨ Appel / Amandeltaart

    ¨ Clafoutis met woudvruchten

    ¨ Assortiment gebak

    ¨ Coulis vanille / Coulis framboise

    ¨ Ijsgerechtjes

     

    Dessertbuffet      € 12.00

    ¨ Profiteroles in chocoladesaus

    ¨ Vruchtengebak met Engelse room

    ¨ Assortiment mini-patisserie

    ¨ Chocoladegebak / Chocoladefantasie

    ¨ Appel / Amandeltaart

    ¨ Clafoutis met woudvruchten

    ¨ Assortiment gebak

    ¨ Coulis vanille / Coulis framboise

                

    Verrassingsbord           €  8.00

    ¨ Bavarois

    ¨ Gebakje

    ¨ Chocolademousse

    ¨ Fruitsalade

    ¨ IJsje


    19-11-2013 om 21:16 geschreven door marc's dinners  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toelichting


    Toelichting


    Wij verzorgen bij u thuis of in een feestzaal


        à Alle feesten


        à Maaltijden


        à Koude  buffetten


        à Warme buffetten


        à Barbecues


        à Recepties


        à Verhuur van feestmaterialen


        à Wijnen


    Een menu kan je zelf samenstellen naar eigen wens en budget


    Wij helpen vrijblijvend uw menu samen stellen, bij u ter plaatse of  bij ons na afspraak.


    Visgerechten kunnen worden verkregen als voorgerecht mits een min prijs van 20%


    Bij alle hoofdgerechten zijn groenten, saus en aardappelen naar keus inbegrepen




    19-11-2013 om 21:08 geschreven door marc's dinners  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    10-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.logo
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    10-11-2013 om 21:01 geschreven door marc's dinners  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.contact

    marc's dinners
    Knesselarestraat 87
    8730 Oedelem - Beernem
    050 70 85 15
    0479 76 10 11
    ond.nr: 0811 092 719
    marc.delaere123@telenet.be
    alle feesten   -    maaltijden   -    recepties   -   barbecues
     warme en koude buffetten  -   verhuur van feestmaterialen - wijnen

     

    10-11-2013 om 00:00 geschreven door marc's dinners  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)


    Archief per week
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 04/11-10/11 2013

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs