Luxe-dessertbuffet : 15.00
¨ Profiteroles in chocoladesaus
¨ Vruchtengebak met
Engelse room
¨ Appelgebak
¨ Zwarte woud taart
¨ Verschillende soorten
minigebakjes
¨ Verschillende soorten
patisserie en roomijsgebak
¨ coulis vanille / coulis framboise.
¨ Bloemstuk met vers fruit
Dessertbuffet :
13.00
¨ Profiteroles in chocoladesaus
¨ Vruchtengebak met Engelse room
¨ Assortiment mini-patisserie
¨ Chocoladegebak / Chocoladefantasie
¨ Appel / Amandeltaart
¨ Clafoutis met woudvruchten
¨ Assortiment gebak
¨ Coulis vanille / Coulis framboise
¨ Ijsgerechtjes
Dessertbuffet 12.00
¨ Profiteroles in chocoladesaus
¨ Vruchtengebak met Engelse room
¨ Assortiment mini-patisserie
¨ Chocoladegebak / Chocoladefantasie
¨ Appel / Amandeltaart
¨ Clafoutis met woudvruchten
¨ Assortiment gebak
¨ Coulis vanille / Coulis
framboise
Verrassingsbord 8.00
¨ Bavarois
¨ Gebakje
¨ Chocolademousse
¨ Fruitsalade
¨ IJsje
19-11-2013 om 21:16
geschreven door marc's dinners 
0
1
2
3
4
5
- Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
|