Menus aan 37.00
Menu1
Asperges met rode zalm
met sesamzaadjes en
mousselinesaus
Parelhoenfilet met
kriekbier, groentegarnituur
en aardappelkroketten
Dame Blanche
Menu 2
Vispannetje
Chateaubriand met
seizoengroenten 3 sausjes
en frietjes
Tiramisu en Engelse
crème
Menu 3
Buideltje van gerookte
vis
Lamsnootjes met
rozemarijn, groentjes ,
en roomaardappelen
Trio van
Chocolademousse
Menu 4
Parmaham met een
Mexicaans slaatje en meloen
Waterzooi van vis
IJs met fruit
Menu 5
Cocktail van garnalen
Gebakken kabeljauw met
preisnippers
en gebakken aardappelen
Bladerdeegje met ijs en
appeltjes
Menu 6
Garnaalkroketten
Paling in t groen met
slaatje en frietjes
Flan Caramel
Menu 7
Gratin van kabeljauw op
een bedje van spinazie
Kalfsmedaillon met
cocotte groentjes
en dauphine aardappelen
Crème brulée
Menu 8
Duo van garnaalkroket
en kaaskroket met slaatje
Brochette van scampi
met mango en paprika
rijst of frietjes
IJs met warme kersen
Menu 9
Gratin van Sint
Jacobsvrucht
Cote à l os met saus
naar keus,
fris slaatje en
frietjes
Trio van vruchtenijs
Menu
10
Tongfilets met Parijse
paddestoelen
Eendenborst met sinas
IJs met aardbeien(
seizoen)
Menu
11
Slaatje met verse
asperges en aardbeien
Coq au Vin met perzik
en aardappelkroketten
Verse fruitsalade
Menu
12
Slaatje met geitenkaas
Mosselen natuur
(seizoen)
IJs coupe naar keus
Menu
13
Slaatje met
gebraiseerde ham
Lotte en St.
Jacobsvrucht met saffraan en
groenteballetjes
Flan Caramel
Menu
14
Trio van eend
Filet van Edelhert met
zn twee sausjes
amandelkroketten
(seizoen)
Sabayon
Menu
15
Zeewolffilet met
garnalenjus
Fazantfilet (seizoen)
of Parelhoenfilet
met boschampignons
Pannenkoek met ijs en
koffielikeur
Menu
16
Gebakken Zalmlapjes in
zuring
Gemarineerde
Varkenshaasje in bruine Leffe
Chocolademuffin met
vanillesaus
Menu
17
Sint Jacobsvrucht met
gerookte zalm
Kalfsmedaillon
Stroganoff groentjes
en aardappelkroketten
IJs met Amareno kersen
Menu
18
Zeebaars met
tagliatelle van courgettes
Osso bucco met pasta
Sorbet van drie
vruchten
Menu
19
Asperges op Vlaamse
wijze
Tongrolletjes met
gevulde aardappel,
grijze garnalen, tomaat
en bieslook
IJs met aardbeien
Menu
20
Zeebaars op een bedje
van groentjes
met saffraansausje
Mixed grill met saus
naar keus
Sorbet
06-12-2013 om 20:34
geschreven door marc's dinners 
0
1
2
3
4
5
- Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
|