Foto
Foto
Foto
Welkom op de blog van Winkel-Sport 1ste jaars pre-min
Willekeurig Bloggen.be Blogs
ruiterteamdehoefslag
www.bloggen.be/ruitert
Rondvraag / Poll
Wie word de nieuwe landskampioen voetbal in 1ste klasse
Standard
Anderlecht
Club Brugge
Cercle Brugge
Beerschot
RC.Genk
KVK.Kortrijk
Bekijk resultaat

{TITEL_VRIJE_ZONE}
Inhoud blog
  • wedstrijd tegen westrozebeke
  • kalender u9
  • Groepsfoto u8
  • kalender 2de ronde
  • uitslagen duiveltjes u8
  • verslag jeugdcup het nieuwsblad
  • verslag tegen de ruiter thuis
  • verslag jeugdcup tegen dadizele
  • verslag tegen Roeselare
    agenda

    Belangrijke data in mijn agenda

    KVC.Winkel-Sport Duiveltjes U9

    06-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag wedstrijd tegen oostrozebeke

    Winkel-Sport – Scor Oostrozebeke

    9                         --                        1

     

     

    De 1ste helft

    Kreeg Winkel al vroeg een corner en die werd gegeven door Jolan en die werd in eigendoel gekopt en zo stonden we al vroeg op voorsprong 1-0.Winkel was voorts de betere ploeg met veel speloverzichten mooie combinaties. En zo dwongen we weer een hoekschop af en die werd binnen gekopt door Benoit 2-0.Op een van hun schaarse pogingen konden de bezoekers de 2-1 scoren en dit met een afstand schot waar Wynand niet bij kon. Naar het einde toe kon Nicky de 3-1 binnen tikken.

    Ruststand 3-1.

     

    De 2de helft

    We waren amper begonnen als Brenden doorzette op links en zijn voorzet zag verdwijnen in doel (owngoal)4-1.Oostrozebeke kon nu heen vuist meer maken zodat we met mooie combinaties verder uitliepen. Eerst met een goal van Elias 5-1, daarna was het de beurt aan Nicky die de 6-1 binnen tikte, dan was het Willem zijn beurt 7-1( hij was ingevallen voor Nicky) en Jordy maakte de 8-1.En als laatste was het Elias die de eindt cijfers  vast legde 9-1.

     

    Eindstand 9-1.Een goede wedstrijd van onze Jongens die hun nederlaag van de heen match hebben hersteld.  

     

    06-04-2009 om 18:40 geschreven door mario  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's wedstrijd tegen Koksijde
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zie hier enkele foto's van de wedstrijd tegen Koksijde















    03-04-2009 om 17:23 geschreven door mario  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag tegen koksijde
    Winkel-Sport  -  Koksijde
               4         -        2

    Een zwak verdedigen lijde tot een vroeg tegen doelpunt 0-1.Kort daarop kregen ze nog een groote kans maar die werd niet benut.Van danaf nam Winkel de wedstrijd in handen en kregen kansen via Brenden en Jolan die een mooie voorzet van Brenden keihard naast schoot.Kort daarop kon Benoit de gelijkmaker scoren met een knappe trap in de linker winkelhaak 1-1.Naar het einde toe kregen we wat we verdienden om op voorsprong te komen en nu was het Nicky die kon binnen tikken 2-1.
    ruststand 2-1

    De 2de helft ging Winkel op zijn elan door en brachten Koksijde regelmatig in de problemen dit via een goed samen spel Brenden,Elias en Jolan die elkaar blindelijnks vonden.Maar het was Koksijde die de gelijkmaker scoorde weer door slecht verdedigen van Thibaut en Marlon 2-2.Kort daarop zette Winkel de scheve situatie recht en weer uit een van Brendens voorzetten kopte Nicky prachtig binnen 3-2.En met dit doelpunt was Koksijde gans van slag.Op 6min van het einde zatten we op rozen dit door toedoen van Brenden die zijn schot afweek op een voet van de tegenstander en zo was het 4-2.

    Eindstand 4-2.


    Een sterke wedstrijd van onze 1ste jaars pre-miniemen.Onze volgende tegenstander is OG.Stasegem 

    02-04-2009 om 17:04 geschreven door mario  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    30-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag tegen jong vijve

    Verslag 1ste jaars Pre-miniemen.

     

     

     

     Jong Vijve  -  Winkel Sport

             0         -            19

     

    In de 1ste min al kregen we een corner en die werd afgerond door Jordy 0-1.En zo werd de toon gezet voor een waar doelpunten festival. Jong Vijve werd van het kastje naar de muur gespeeld door een vlot combinerend Winkel Sport.Er werd bijna op iedere actie gescoord. Elias nam het 2de doelpunt voor zijn rekening en kort daarop was Nicky aan de beurt in samenspel met Brenden, Beno nam de volgende 2 goals voor zijn rekening 0-5.De thuisploeg liet de moet niet zakken en probeerde nu en dan toch een aanval op te zetten maar echter zonder gevaar voor onze doelman Wynand.Er werd nog 4 maal gescoord de 1ste helft 1x door Elias, Nicky 2 maal en als laatste Benoit die de ruststand vast legde 0-9.

     

    De 2de helft opende we opnieuw de score met een corner en dit maal was het Bertrand die binnen kopte 0-10.Jong Vijve werd nu volledig weggespeeld en om de 3 min werd er gescoord door Winkel Sport eerst door Elias dan door Nicky en het volgende was Jolan aan de beurt en Brenden die al pech gehad heeft bij de afwerking maakte ook zijn goaltje, Elias nam dan de volgende 2 goals voor zijn rekening en met een ware hattrick legde Marlon de eindstand vast 0-19.

     

    Proficiat aan al de jongens.

    30-03-2009 om 00:00 geschreven door mario  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    29-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.veslag tgen Dentergem thuis

    Verslag 1ste jaars Pre-miniemen.

     

     

     

    Winkel Sport  -K.Z.Dentergem

        

                 0          -           3

     

    De bezoekers begonen snedig aan de wedstrijd en kon vrij vroeg scoren uit een van de kansen die ze creëerden 1-0 na 10min.Maar naar matig de wedstrijd vorderde nam Winkel Sport het roer in handen en probeerden we Denteregem  uit hun evengewicht te brengen met acties van Brenden en Elias maar hun doelman rede iedere keer

    Ruststand 0-1

     

    De 2de helft was het bijna één richtings voetbal naar het doel van de bezoekers.Enkel op de counter waren ze gevaarlijk maar onze Marlon loste dat gevat op.

    Halverwege de 2de helft maakte Brenden schitterende actie maar weer werd zijn poging te niet gedaan.Verder kregen we nog doelpogingen via Jolan , Elias en Brenden maar die besloten net naast of op de doelman. De bezoekers scoorden nog 2 maal op de counter zij kregen de bal wel binnen maar onze doelpogingen werden telkens teniet gedaan door een schitterend doelman. Zo kregen we niet wat we verdienden.Als je de kansen niet maakt kun je moeilijk winnen.

    Een sterke prestatie van de jongens tegen goed spelende ploeg.

     

    Eindstand 0-3

    29-03-2009 om 00:00 geschreven door mario  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    19-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug wedstrijd cup het niewsblad tegen izegem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    18/03/2009

     

     

    Verslag Winkel-Sport 1ste jaar pre-min

                                                               

    KFC.Izegem – Winkel-Sport

     

       0             -             5

     

    Al bij al een matige wedstrijd van onze jongens gezien de heen match met 6-0 werd gewonnen. We zaten onmiddellijk op rozen na 3min met een goal van Nicky 0-1.Kort daarop kon Brenden de score verdubbelen met een prachtige actie 0-2.Nu en dan kon Izegem eens dreigen maar echter zonder doelgevaar dit door knap werk van onze verdedigers Marlon,Thibaut en Benoit.En als we in de aanval gingen dan waren we gevaarlijk via Nicky,Zeno en Jolan.In het middenveld zorgde Brenden voor het versturen van de passes en met een van die passen kon Nicky de 0-3 op het bord schrijven.Naar het einde toe was het Brenden die met een fraai schot mooi in de winkelhaak de 0-4 op zijn naam bracht. Met deze stand gingen we de rust in.

    Rustand 0-4.

    In de 2de helft verliep het iets minder vlot door enkel positie wissels. We begonnen slordig te spelen en er kwamen ook bijna geen combinaties meer uit. Izegem van zijn kant kwam meer opzetten en kregen enkele kansen dit met afstand schots maar onze doelman Wynand was bij de pinken en kon de nul op het bord houden. Onze 2de doelman Bertrand speelde ook een verdienstelijke partij maar dan wel op het veld. Naar het einde toe kreeg Zeno enkele kansen en uit een van deze kansen prikte hij er eentje binnen en met dit doelpunt werd de eindstand vastgelegd 0-5.

    Eindstand  0 –5.

     

    NB. Nu volgende week Woensdag  25 maart om 18u00 moeten we de verre verplaatsing doen naar Koksijde.Zij speelden 2-2 gelijk op het veld van Ledegem en hadden de heen wedstrijd gewonnen met 2-1.

    19-03-2009 om 07:25 geschreven door mario  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    16-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag wedstrijd tegen Gullegem

    Verslag 1ste jaars Pre-miniemen.

     

     

     

     FB.Club.Gullegem - Winkel Sport      

                   1               -          15

     

    Met een speelse groep begon Winkel slapjes aan de wedstrijd en zo was wachten tot de 4 min om de score te openen via Jolan in samen spel met Marlon 0-1. Daarna kregen we een hoekschop en die werd mooi binnen gekopt door onze kopbal sterke Benoit 0-2.Kort daarop gaf Elias een mooie assist aan Jolan die niet aarzelde om de bal tegen de neten te trappen 0-3.En Nicky die ingevallen was voor Thibaut deed ook zijn duid in het zakje 0-4.Sporadis kon Gullegem ook eens dreigen doordat onze spelers hun positie niet hielden, maar echt gevaar voor een tegen doelpunt zat er niet in. Onze jongens diepten de score verder uit eerst door Benoit terug met het hoofd op hoekschop 0-5,en Marlon bracht de stand op 0-6 op pas van Jolan die een sterke 1ste helft speelde op links. Naar het einde toe van de 1ste helft nam Beno (benoit) nog 2 treffers voor zijn rekening 0-8.En het laatste doelpunt in de 1ste helft kwam van de voet van Brenden die op rechts speelde tegen zijn voet en het voortreffelijk deed 0-9.

     Zeno kreeg ook enkele kansen maar de bal wilde er niet in voor hem anders was de score veel groter geweest de 1ste helft.

    Ruststand 0-9.

     

     

    De 2de helft waren enkele jongens van plaats gewisseld en ze deden dat goed met volte combinaties en wils kracht. Zo begonnen we terug aan een doelpunten festival eerst scoorde Jolan op breed leggen van Nicky dan 0-10,dan kreeg Beno de bal van Brenden toegespeeld en maakte de 0-11 (zijn 5de goal van de wedstrijd)even later was Brenden aan het feest dit met een strak schot 0-12.En wat niet lukte de 1ste helft voor Zeno voor een doelpuntje mee te pikken lukte het dan toch de 2de helft en dit op pas van Elias 0-13.En voor Elias die al begon te denken dat hijzelf nog niet gescoord had was het dan plots toch raak 0-14.De jongen die de meeste doelpunten voor zijn rekening nam maakte het laatste doelpunt voor Winkel Sport en dat was Jolan.En op het einde van de wedstrijd kregen we dan toch nog een tegen doelpunt zeker? Dit door slapjes te verdedigen en een beetje afwezig zijnde keeper die eigenlijk geen werk gehad heeft en zo de concentratie verloor en dat gebeurt nu en dan met een doelman die geen werk gehad heeft.

    Met deze stand werd de wedstrijd afgefloten 1-15.

    Eindstand 1-15.

    Al bij al een aangename partij voetbal waardoor ook de mindere spelertjes aan hen trekken konden komen.

    Proficiat aan al de jongens.

    16-03-2009 om 07:03 geschreven door mario  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    12-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Cup Het Nieuwsblad
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Verslag 1ste jaars pre-miniemen

     

    Winkel-Sport  -  FC Izegem

              6          -          0

     

     

    Winkel begon sterk aan de wedstrijd en moest wachten tot de 4 min om de score te openen via Nicky 1-0  dit in samenspel met Jolan en Elias.Winkel-Sport combineerde vlot maar het was moeilijk om een gaatje te vinden want alles zat potdicht en slaagden we er nog in om in de 1ste helft te scoren door een strekspelende Benoit 2-0. Die zelfde Benoit zag zijn kopbal stranden op de paal dit via een hoekschop gegeven door Jolan.We kregen nog enkele kansen voor de rust maar scoren zat er niet meer in.

    Ruststand 2-0.

     

    De 2de helft was nog maar goed begonnen 28 min als Benoit zijn 2de doelpunt scoorde 3-0 in samen spel met Nicky en Jolan die zo een hoekschop konden afdwingen waardoor Benoit de bal binnen kopte. Kort daarop 29 min was het Brenden die met een mooie actie zijn doelpuntje mee pikte 4-0.Vijf minuten later was het weer Brenden die de bal mooi op de sloef nam waardoor de bezoekende doelman geen schijn van kans had 5-0.FC.Izegem kon daar maar weinig tegen terug doen en toch speelden ze een verdienstelijke wedstrijd. Naar het einde toe was het de man van de wedstrijd die zijn 3de doelpunt scoorde en de eindstand daarmee vast legde 6-0.Onze doelman bleef bijna werkloos en Marlon had geen enkele moeite met de aanvallen van de bezoekers. Thibaut speelde ook een verdienstelijke match en Zeno kwam ook goed in vooral storend op de verdediging van Izegem.

    Dit is één goede uithangs positie om naar FC.Izegem te trekken.

    Eindstand 6-0.     

    NB. Een sterke prestatie van al de jongens.

    12-03-2009 om 00:00 geschreven door mario  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    11-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeugdcup Nieuwsblad
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Beste Sportvrienden,

    Op11 maart spelen we onze 1ste wedstrijd voor de jeugdcup het Nieuwsblad .
    We nemen het op tegen onze buren uit K.F.C.Izegem .
    De wedstrijd gaat door op terein 1 dit om 18u00.
    Ik verwacht de spelertjes om 17u00 aan het terrein.
    De terug wedstrijd is op Woensdag 18 maart dit om 18u00.
    Als we dan doorgaan spelen we tegen de winnaar van Coxyde-Ledegem.Die zal dan gespeeld worden op woensdag 25 maart en de terug wedstrijd is op 1 april voorzien telkens om 18u00.

    De 1ste wedstrijd werd gewonnen met 6-0.
    Winkel-Sport - KFC.Izegem
              6         -         0

    Groetjes Mario Langedock.

    11-03-2009 om 00:00 geschreven door mario  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag wedstrijd tegen KFC.Meulebeke

    Verslag 1ste jaars pre-miniemen

     

    Winkel-Sport – KFC.Meulebeke

            3            -           1 

     

     

    Winkel-Sport nam meteen de wedstrijd inhanden en dreigde onmiddellijk via Brenden.En in de 9 min kwamen we op voorsprong via Nicky op een pas van Elias 1-0.En Elias zorgde 5 min later met een prachtig afstand schot voor de 2-0.Meulebeke kwam ook sterk opzetten via de flanken maar Marlon werkte die in hoekschop en uit die fase scoorde Meulebeke de aansluitings treffer 2-1.

    En met deze stand gingen we de rust in.

     

    De 2de helft waren we amper 5 min ver als Winkel een mooie combinatie opzette het begon bij Benoit die de bal onderschepte die dan 2 mannetjes dribbelde en vervolgens Jolan in het straatje speelde en die liet de kans niet liggen en zo stond het 3-1 voor Winkel-Sport.Daarna dreigden de bezoekers ook enkele keren maar onze doelman Wynand deed die teniet met enkele katte sprongen. Winkel van zijn kant kon ook nog één paar keer dreigen via Brenden, Elias, Benoit, Jolan en een strek spelende Nicky maar doelpunten viel er niet meer.

    Een aangename wedstrijd om naar te kijken zowel voor Winkel-Sport  supporters als voor de Meulebeke supporters.

     

    Eindstand 3-1.

    Een pluimpje voor Jolan die een van zijn beste wedstrijden speelde maar ook aan gans de ploeg die collectief mooi samen spel gebracht hebben.

     

    06-03-2009 om 00:00 geschreven door mario  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    03-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag wedstrijd tegen Heule

    Verslag 1ste jaars pre-miniemen

     

    NS.Heule - Winkel-Sport

            1      -        3 

     

     

    Winkel begon sterk aan de wedstrijd maar had het moeilijk om een gaatje te vinden tegen een terug getrokken ploeg en zag zijn kansen telkens weggewerkt worden maar in de 14 min lukte het dan toch eens om de score te openen via Elias 0-1. Heule kon ook enkele malen dreigen via een counter en uit een van die kansen maakten ze de gelijkmaker 1-1.

    Winkel had de 1ste helft met een paar doelpuntjes meer de rust moeten ingaan maar morste met de kansen.

    Ruststand 1-1.

     

    De 2de helft zette Winkel Sport de thuisploeg onder druk maar het was wachten tot de 40 min om onze score te verdubbelen dit met een prachtige vrije trap van Brenden1-2.En die zelfde Brenden had voordien al een mooie kans zien teniet gaan via de deklat.Heule van zijn kant kon spooradies een uitbraak forceren en die werd dan teniet gedaan door Marlon.

    En met nog enkele te spelen legde opnieuw Brenden de eindscore vast 1-3.

    Een moeilijke maar toch een verdiende overwinning dat tegen een thuisploeg die een heel andere ploeg was dan de 1ste maal dat we er tegen moesten spelen.

    Eindstand 1-3.

     

     

     

    03-03-2009 om 07:02 geschreven door mario  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
    22-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd Tegen fc.wakken

    KVC.Sint-Eloois Winkel Sport

     

    Verslag 1ste jaars pre-miniemen

     

    Winkel-Sport  -  FC Wakken

              15          -          0

     

    Een lekker voetbal weertje en een goede grasmat zorgde voor een mooie 1ste helft.

     

    Winkel begon sterk aan de wedstrijd en moest wachten tot de 3 min om de score te openen via Nicky enkele minuten later kon Brenden de 2-0 binnen prikken dan scoorde Nicky terug op aangeven van Brenden 3-0. Even later was Brenden aan het feest met 3 goals op rij een hattrick  noemen ze dat 6-0. Nicky kon enkele minuten later ook zijn derde goal mee pikken op aangeven van Elias 7-0. En Elias zelf deed een mooie actie hij zette enkele spelertjes in de wind om dan mooi af te werken 8-0.Naar het einde van de 1ste helft was het Benoit die de ruststand vast legde 9-0.

    Ruststand 9-0.

     

    De 2de helft

    Alle jongens werden van positie gewijzigd wat een aanpassing was voor enkele spelers. Uit gezonder onze gelegenheids doelman Arthur mocht blijven staan. Zo starten onze jongens moeizaam aan de 2de helft.

    Maar niet getreurd Benoit trok het doelpunten festival op gang 10-0.

    De tegen stander kon over de hele wedstrijd heen enkele keer onze doelman bereiken en onze verdedigers speelden het balletje mooi rond en zo konden we de ene combinatie na de andere opzetten. De score liep verder uit met doelpunten van Marlon 2x,Thibaut 2x en Nicky nog 1x.

    En de kansen die we niet hebben benut kon de score veel hoger geweest zijn, maar ik mag fier zijn op de jongens die met veel inzet gespeeld hebben en fraaie acties gebracht hebben.

    Proficiat en ook aan onze tegenstander die hun kopjes niet hebben laten gangen.

    Eindstand 15-0.

     

    22-02-2009 om 09:11 geschreven door mario  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    15-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag wedstrijd tegen Deselgem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    KVC.Sint-Eloois Winkel Sport

     

    Verslag 1ste jaars Pre-miniemen.

     

     

     

     K.WS Desselgem  -  Winkel-Sport

        

                3          -           5

     

    De 1ste helft

     

    De 1ste verliep gelijk opgaand op een moeilijk bespeelbaar veld. Het was Winkel die de score opende via Jolan op corner 0-1.Kort daarna was het de thuisploeg die de bordjes in evengewicht bracht 1-1.Winkel liet niet begaan en Elias kon te samen met Brenden een aanval opzetten en die laatste bracht de bal voor doel waar Benoit in het gegarewar de bal in doel trapte 1-2.Lang konden we niet genieten van onze voorsprong door het handspel van Marlon kreeg de thuisploeg een vrije trap en die werd mooi binnen getrapt 2-2 net voor rust. Ruststand 2-2

     

    De 2de helft

     

    Winkel kwam beter aan de aftrap door dat het veld iets aan het dooien was en zo onze grote jongens meer hun evengewicht konden houden waardoor het spel veel beter was en de passen beter aankwamen. En een van die jongens was Brenden die ons terug op voorsprong bracht met een mooi schot 2-3.En enkele minuten later was het de beurt aan Nicky die mooi in het straatje gestuurd werd en die kon mooi afwerken 2-4.En naar het einde toe van de 2de helft werd Benoit omgelegd en kregen we ook een vrijtrap. Het was Marlon die de vrije trap mocht nemen en die deed wat de thuisploeg ook deed en dat was de bal binnen trappen en met dit doelpunt was zijn foutje recht gezet van in de 1ste helft 2-5.Vlak voor affluiten kon de thuisploeg ook nog eens scoren en zo werd de eindstand vastgelegd 3-5.

    Een aangename wedstrijd om naar te kijken maar toch geen schitterende wedstrijd van mijn jongens die moeite hadden met de staat van het veld.

    Eindstand 2-5

    15-02-2009 om 09:06 geschreven door mario  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd tegen Hulste

    KVC.Sint-Eloois Winkel Sport

     

    Verslag 1ste jaars Pre-miniemen.

     

     

     

     Winkel Sport  -  Hulste Sport

        

                2          -           7

     

    De 1ste helft

     

    De 1ste 10 minuten liepen we achter de feiten aan en kregen 3 goals te slikken .het waren geen uitgespeelde kansen van de bezoekers .Winkel herpakte zich en kon via een corner scoren 1-3 door Elias. Daarna kregen we nog kansen genoeg om op gelijke hoogte te komen maar die werden de nek omgevrongen , en zoals de wet zegt wie niet scoord loopt op een gas de bek en zo kon Hulste nog 2 x scoren voor de rust en gingen we de rust in met een 1-5 achterstand. Ruststand 1-5

     

    De 2de helft

    Het zelfde gebeuren als in de 1ste helft met 2 vroege treffers van de bezoekers zodat we al vlug op een 1-7 achterstand keken.Pas daarna kwamen we terug in ons spel en drukten we de bezoekers op hun helft en kon Brenden ons 2de doelpunt scoren 2-7.Een pluspunt was dat we kansen genoeg gekregen hebben om de kloof verder te dichten zodat deze nederlaag al bij al nog mee valt, en in de hoop dat we volgende week wel de kansen afmaken.

    Een verdiende overwinning van de bezoekers en hopen dat wij volgende week van in het begin wakker zijn.

    Eindstand 2-7

    08-02-2009 om 00:00 geschreven door mario  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    17-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winter Programma 1ste jaars Pre-min

    K.V.C.SINT-ELOOIS-WINKEL SPORT

     

    LANGEDOCK MARIO

    CESAER-GEZELLESTRAAT 17

    8560 MOORSELE

    TEL-056/40 03 49

    GSM 0497/53 20 65



    TRAINING EN WEDSTRIJDEN

     

    WINTERPERIODE  , JANUARI EN FEBRUARI

    (EN INDIEN HET WEER TOELAAT SPELEN WE 2 VRIENDEN WEDSTRIJDEN)

     

    21/01/09    Woensdag : Training om 14u00

    24/01/09    K.S.V.MOORSELE - K.SINT-ELOOIS WINKEL OM 9U30

    28/01/09    Woensdag : Training om 14u00

    31/01/09    K.SINT-ELOOIS WINKEL - K.S.V.MOORSELE OM 9U30

     

    02/02/09    Maandag  : Training om 17u00

    04/02/09    Woensdag : Training om 14u00

     

    START COMPETITIE 

    07/02/09    K.SINT-ELOOIS WINKEL - HULSTE SPORT  OM 9U45

     

    TORNOOIEN ONDER VOORBEHOUD

     

    OP ZATERDAG 11 APRIL TE DOSKO BEVEREN

    OP ZATERDAG   2  MEI  TE  LEDEGEM

     

    OP DONDERDAG  9 MEI TE IZEGEM

     

    VERDERE INFORMATIE VOLGT MAAR NU AL KUNT U HET STROOKJE INVULLEN EN TERUG BEZORGEN AAN DE TRAINER

     

    "    _______________________________________________________________________

    "     

     

    Naam speler ………………………………………………………...................................

     

    KAN SPELEN OP 11 APRIL                      0  JA         0  NEE

     

    KAN SPELEN OP 2 MEI                            0  JA         0  NEE

     

    KAN SPELEN OP  9 MEI                          0  JA         0  NEE

     

    HET BOLLETJE ZWART KLEUREN  ALS JE KAN SPELEN OF NIET KAN SPELEN

     

     

    GROETJES: Mario Langedock

     

     

     

     





    17-01-2009 om 00:00 geschreven door mario  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    18-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstfeest Winkel-Sport
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    Beste sportvrienden,

    Naar jaarlijkse gewoonte houden wij eraan om de ouders en/of grootouders uit te nodigen aanwezig te zijn op ons tradidtioneel jeugdkerstfeest.

    Plaats en datum :  Kantine Winkel Sport,terrein 1 op zaterdag 27 december 2008.

    We verwachten er U om 19u30.

    De spelertjes dienen om 18u00 aanwezig te zijn
                               Christmas Card Potato Pancake

    18-12-2008 om 03:10 geschreven door mario  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    17-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag tegen Ingelmunster

    KVC.Sint-Eloois Winkel Sport

     

    Verslag 1ste jaars Pre-miniemen.

     

     

     

    OMS.Ingelmunster – Winkel Sport

        

                     2             -            1

     

    De 1ste helft vonden onze spelertjes hun draai niet op deze bevroren grasmat,en de thuis ploeg vond wel hun draai en zo werden we overklast . We slikten 2 goals de 1ste helft en dit was verdient . Ik moet wel zeggen dat we 2 spelertjes moesten missen wegens één blessure en niet van de minste namens Marlon en Brenden anders waren we qua spel iets beter gewapend .En zo gingen we de rust in met een 2-0 achterstand.

     De 2de helft kwamen we beter in de match en creëerden veel kansen en de thuis ploeg kwam maar sporadies aan ons doel .

    Maar toch kwamen we niet verder dan de aansluitings treffer 2-1.

    Naar matig de wedstrijd gezien moest het één gelijk spel zijn volgens de kansen dat we kregen en voor de overwinning kwamen we ook al in aanmerking.Het mocht niet baten voor de overwinning volgens de kansen dat we kregen en Ingelmunster bijna geen enkele kans meer kregen de 2de helft .

    Eindstand 2-1

    Een goede inzet van onze jongens en bet deze inzet moeten we niet bang zijn van elke tegenstander. 

      Soccer Girl  Save

    17-12-2008 om 09:44 geschreven door mario  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    05-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd Tegen K.R.C.Waregem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Beste sportvriend ,

    Voor zaterdag gaat de wedstrijd niet door wegens een algemene aflasting.
    Zie de web site van de voetbal,of raadpleeg het nummer 0900/00081.

    Voor het weekend van 5, 6 en 7 december 2008 heeft het Provinciaal Comité van West-Vlaanderen beslist over te gaan tot een algemene afgelasting van alle kampioenschapswedstrijden en vriendschappelijke wedstrijden van :
    - Reserven en jeugd.

    05-12-2008 om 13:40 geschreven door mario  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    30-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd verslag tegen Oostrozebeke
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    KVC.Sint-Eloois Winkel Sport

     

    Verslag 1ste jaars Pre-miniemen.

     

     

     

    SC.Oostrozebeke – Winkel Sport

        

                 3          -            2

     

    De 1ste helft liepen we achter de feiten aan , en kregen 3 goals te slikken .het waren geen uitgespeelde kansen van de thuisploeg die niet weet wat voetbal is denk ik.Als we in balbezit waren deden ze niets anders dan de bal buiten trappen waardoor we niet echt in ons spel konden komen en als we dan toch een keer voor doel kwamen botsten we op een goeie keeper.Naar het einde van de 1ste helft lukte het toch een keer via Nicky die zijn actie zelf kon afronden. Ruststand 3-1

     

    De 2de helft drukten we de thuisploeg tegen hun eigen doel ,we kregen genoeg kansen in die eerste 10 min om de kloof te dichten maar de afwerking viel tegen.Op 5 tal minuten van het einde lukte het dan toch om de aansluitings treffer binnen te tikken via Zeno.3-2 .Maar voor de overwinning kwamen we te laat.Oostrozebeke kon de 2de helft geen enkele kans meer versieren en het was weer van het balletje buiten trappen of fouten maken zelfs op onze doelman die een verstuikte schouder er aan over hield.

    Dit is een wedstrijd geweest om vlug te vergeten.Maar onze goede wil en inzet van de jongens moeten we onthouden . 

     

     

    30-11-2008 om 07:55 geschreven door mario  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    26-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd verslag tegen Jong Vijve
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    KVC.Sint-Eloois Winkel Sport

     

    Verslag 1ste jaars Pre-miniemen.

     

     

     

     Winkel Sport  - Jong Vijve

        

                 12          -          0

     

    In winterse omstandigheden werd er toch gevoetbald.Het werd een gemakkelijke wedstrijd tegen Jong Vijve ,onze 1ste actie werd meteen afgrond door Jolan op pas van Nicky1-0 dit in de 2de minuut .Een paar minuten later bracht Brenden de score op 2-0 in samen spel met Elias.

    En Elias kon daarna met een strak schot de bordjes op 3-0 plaatsen.Dan was het wachten tot de 20 min als Zeno opnieuw de weg naar het doel vond 4-0.Brenden en Elias konden nog voor de rust ook nog eens scoren,rustand 6-0

     

    De 2de helft was het Elias (die de rustand vastlegde) die nu de score opende 7-0.En we waren bijna vergeten dat Nicky ook meespeelde en liet zich meteen opmerken met 2 prachtige doelpunten 9-0.En op een hoekschop nam Benoit ook zijn goaltje mee 10-0.Daarna liep de organisatie wat stroef waardoor de bezoekers even konden dreigen maar Marlon ruimde alles op voetballende wijze op.En naar het einde toe konden Elias voor zijn 4 doelpunt en Zeno zijn 2de de eindstand vastleggen 12-0.Een gemakkelijke zege voor onze jongens tegen een tegenstander die toch probeerde eruit te komen en dat verdiend ook een pluimpje.

     

    Proficiat aan al de jongens.

    26-11-2008 om 10:53 geschreven door mario  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)


    Foto

    Foto

    Archief
  • Alle berichten

    Inhoud blog
  • wedstrijd tegen westrozebeke
  • kalender u9
  • Groepsfoto u8
  • kalender 2de ronde
  • uitslagen duiveltjes u8
  • verslag jeugdcup het nieuwsblad
  • verslag tegen de ruiter thuis
  • verslag jeugdcup tegen dadizele
  • verslag tegen Roeselare
  • verslag tegen Hooglede
  • Verslag tegen VP.Gits
  • Wedstrijd verslag tegen Pittem
  • Verslag tegen Westrozebeke
  • wedstrijd voor dit weekend
  • Verslag tegen Ardooie
  • Wedstrijdverslag tegen KRC.Bissegem
  • Verslag tegen De Ruiter
  • Verslag tegen Zarren
  • Verslag tegen Club Roeselare

    {TITEL_VRIJE_ZONE}

    Mijn favorieten
  • bloggen.be
  • Sint-Eloois Winkel Sport
  • Koninklijke Belgische Voetbalbond
  • KSV. Moorsele
  • RSC.Anderlecht
  • Club Brugge
  • Cercle Brugge
  • Zulte Waregem

  • Mijn favorieten
  • bloggen.be
  • weeronline.nl
  • routenet.be
    Cool Graphics
  • foto's bewerken
  • Garagetv.be

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    levensmoeilijkheden
    www.bloggen.be/levensm
    Gastenboek
  • wijn afhalingv
  • Na lange tijd weer even terug!
  • bedankt
  • Hallo, kwam eens een kijkje nemen, mooi blogje hoor.Wens jullie nog een fijne avond toe.
  • Van Alles En Nog Wat over Europees kampioenschap

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



                         Ðmijn gastenboek



    Blog als favoriet !

    Zoeken met Google



    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs