Foto
Foto
Foto
Welkom op de blog van Winkel-Sport 1ste jaars pre-min
Willekeurig Bloggen.be Blogs
belgiumkayakvisser
www.bloggen.be/belgium
Rondvraag / Poll
Wie word de nieuwe landskampioen voetbal in 1ste klasse
Standard
Anderlecht
Club Brugge
Cercle Brugge
Beerschot
RC.Genk
KVK.Kortrijk
Bekijk resultaat

Nieuws Sporza
 • Tonelli mag Giro niet rijden, ondanks valspositieve coronatest
 • Fan voor het leven Carl Berteele over 50 jaar KV Kortrijk: "Starstruck in het postkantoor"
 • Van den Brom: "Zou ons aanvalstrio absoluut niet ruilen met dat van Club Brugge"
 • Lotto Soudal rekent op Ewan in de Giro: "Ik kom hier om te winnen, zoals altijd"
 • VIDEO: Uw gids voor de Giro: parcours, deelnemers en de Giro op Sporza
 • POLL: Wie wint de Champions League?
 • Eddy Snelders: "Tuchel heeft op korte tijd knap werk geleverd bij Chelsea"
 • IOC bereikt akkoord met Pfizer en BioNTech over olympische vaccins
 • Filip Joos verdedigt lachende Hazard: "Hem afmaken op basis van dat beeld is hypocriet"
 • Voorkomt Villarreal Engelse Europa League-finale? Volg de live-uitzending hier vanaf 20.35 u.
  Inhoud blog
 • wedstrijd tegen westrozebeke
 • kalender u9
 • Groepsfoto u8
 • kalender 2de ronde
 • uitslagen duiveltjes u8
 • verslag jeugdcup het nieuwsblad
 • verslag tegen de ruiter thuis
 • verslag jeugdcup tegen dadizele
 • verslag tegen Roeselare
  agenda

  Belangrijke data in mijn agenda

  KVC.Winkel-Sport Duiveltjes U9

  27-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag tegen Club Roeselare

  Verslag 2de jaars Pre-miniemen.

   

   

   

   Winkel Sport  - Club. Roeselare

      

               15          -          1

   

  Winkel begon aarzelend aan de wedstrijd en het was wachten tot de 7 min om de score te openen via Brenden (rebound) Eenmaal de ban gebroken verliep het scoren vlot we brachten mooi voetbal met schitterende combinaties en het uitstekkend kaatswerk van Jelle. Bijna om de 3 minuten werd er dan gescoord. Het 2de doelpunt was van onze kaatser Jelle(2-0.Er viel dan toch een tegendoelpunt via een corner waarop onze doelman zich verkeek (2-1. Club Roeselare probeerde mee te voetballen maar kreeg geen samenspel in hun ploeg na dat doelpunt. Daarna liepen we verder uit via Brenden in samen spel met Elias 2-2.Het was opnieuw Brenden die met 2 goals voor de 4-1 zorgde. En Jelle en opnieuw Brenden legden de ruststand vast (6-1)

  Ruststand 6-1

   

  De 2de helft was nog maar juist begonnen als we terug scoorden via Jelle (7-1. Nog geen 2 min later kon Jolan terug de bal tegen de netten prikken (8-1.Daarna deed Jolan het opnieuw in samen spel nu met Elias (9-1. En een hard werkende Elias pikte ook zijn doelpuntje mee(10-1. Roeselare werd nu van het kastje naar de muur gespeeld doordat onze aanvallen  van alle kanten kwamen.Als onze verdediger Marlon kan scoren zegt het al genoeg hij maakte want gij maakte een zuivere hattrick. Brenden en Jolan  scoorden ook nog elk 1 doelpunt op het einde van de wedstrijd zodat de eindstand 15-1 werd. Al bij al een aangename partij voetbal doordat onze jongens bleven voetballen. 

  Eindstand 15-1

  Proficiat aan al de jongens.

  27-10-2009 om 18:30 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  20-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd verslag tegen Hooglede

   E.Hooglede  -  Winkel Sport

   

              0         -           8

   

  De 1ste helft was gelijk opgaand met 2 voetballende ploegen en dat schierde tot mooie acties maar het was Winkel Sport die eerst scoorde via hoekschop en die werd binnen getikt door Nicky 0-1. Kort daarop was het Jolan met een actie van op rechts die voor de 0-2 zorgde. Hooglede speelde goed mee en kregen ook enkele kansen maar die werden niet benut. In tegendeel het was Winkel-Sport die verder uitliep tot 0-4 eerst was het terug de beurt aan Nicky via Brenden en dan was het Brenden zelf die voor de rust cijfers zorgde op aangeven van Elias.

  Ruststand 0-4.

  De 2de helft was iets minder qua voetbal maar aan de afwerking was er geen probleem voor Winkel-Sport.Eerst via Jolan met zijn 2de goal van de dag 0-5 en dan kon Elias op hoekschop gegeven door Brenden ook zijn doelpuntje mee pikken 0-6.Hooglede had het moeilijk om door onze verdediging te geraken want daar stond ons klein mannetje Marlon die alles regelde en ook af en toe mee naar voor schoof en die had pech want zijn schot spatte op de dwarsligger maar Zeno kon toch de bal binnen tikken in de rebound 0-7.En op het laatste kon Jelle de eindstand vast leggen 0-8.

  Eindstand 0-8. 

  Een goede wedstrijd van de jongens die er hard heeft moeten voor werken want met enkele gemakkelijke wedstrijden kregen we toch eens tegenstand.

  Proficiat van wege de trainer.

  20-10-2009 om 09:30 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  13-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd verslag tegen Pittem

  Winkel Sport  -  K.S.V.Pittem

      

              13          -           0

   

  De 1ste helft

   

  We kwamen al vroeg op voorsprong met een prachtige combinatie die begon via Jolan, Elias en Brenden en het was Brenden die de bal binnen trapte 1-0 in de 3 min.1minut later was het opnieuw Brenden die raak trof op voorzet van Elias 2-0. Nu was het de beurt aan Elias zelf die met een prachtig schot voor de 3-0 zorgde. Brenden en Elias dikten de score nog verder aan met een aanval op links die afgerond werd door Brenden 4-0 en Elias kon via een hoekschop met zijn hieltje binnen tikken 5-0.Dit nog allemaal in de 1ste 10 min. De bezoekers konden geen weerstand bieden en werden langs alle kanten overspeeld. Halverwege de wedstrijd waren ander spelertjes aan het feest eerst via Jordy 6-0 en dan 2 maal Nicky 8-0.Jolan die nu linkvoor speelde pikte ook zijn doelpuntje mee 9-0.En Benoit deed er alles aan voor zijn goal mee te grazen en het lukte hem ook 10-0.Op het laatste van de 1ste helft legde Jordy de ruststand vast op voorzet van Benoit 11-0.

  Ruststand 11-0

   

  De 2de helft kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd en zorgden voor een beetje weerstand doordat Winkel-Sport niet meer combineerde. Pittem kwam regelmatig dreigen op onze helft maar echt gevaar zat er niet in doordat Marlon alles wegwerkte en zodat onze doelman op zijn gerust kon toekijken. En het was wachten tot op het laatste van de 2de helft als we de eindstand konden vastleggen met goals van Benoit en Nicky die ook een verdienstelijke wedstrijd heeft gespeeld 13-0. Voor allemaal een dikke proficiat voor jullie inzet.

  Eindstand 13-0.

  13-10-2009 om 17:38 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  04-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd Tegen KFC.Lendelede

   KFC.Lendelede  -  Winkel-Sport

      

                   0          -           11

   

  De 1ste helft

   

  We kwamen al vroeg op voorsprong met een prachtige combinatie via Elias en Brenden en het was Brenden die de bal binnen trapte 0 -1 in de 1e  min. Enkele minuten later was het de beurt aan Jolan die van op rechts de bal mooi binnen tikte 0-2.Dan was het de beurt aan Brenden die vanop links voorzette en Jordy had maar de bal binnen te duwen 0-3.En Elias met zijn bekende trap bracht de 0-4 op het bord. De thuis ploeg was niet bij machte om ons af te      stoppen en kwam bijna niet over hun helft. Winkel-Sport voetbalde rustig verder en liepen verder uit via Zeno, Elias en het was Jordy die met een prachtige omhaal (alla Lukaku) de ruststand vastlegde 0-7.

   Ruststand 0-7.

   

  De 2de helft

  Hetzelfde gebeuren als in de 1ste helft met 2 vroege treffers van Jelle en Jolan 0-9.

  Winkel-Sport liet dan de teugels wat losser waardoor Lendelede enkele keren op onze helft konden komen zodat onze verdediging attent moest blijven. Winkel kreeg nog verschillende kansen via Elias, Jolan, Jelle en Jordy.En uit één van die kansen het kon Brenden de 0-10 binnen trappen. Net zoals de 1e helft zorgde Jordy voor de eindstand 0-11.Lendelede was geen partij voor Winkel-Sport want we kwamen nooit onder druk te staan en dat is niet goed voor het voetballend  vermogen van Winkel-Sport en ook voor onze doelmannen die zich niet kunnen bewijzen.

  Eindstand 0-11.

  04-10-2009 om 09:08 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  22-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijdverslag tegen Gits

  KVC.Sint-Eloois Winkel Sport

   

  Verslag 2de  jaars Pre-miniemen.

   

   K.VP Gits  -  Winkel-Sport

      

              2          -        9

  De 1ste helft

   

  De 1ste verliep gelijk opgaand . En er werden doelpunten gescoord langs beide zijden.Maar het was toch Winkel-Sport die de rust in ging met een voordeel van 3 doelpunten .

  Ruststand 2-5.

   

  De 2de helft

   

  Winkel kwam beter aan de aftrap en nam het spel in handen .Jelle onze nieuwkomer heeft zijn intrede niet gemist en scoorde ook.Er werd nog 4 maal gescoord door Winkel-Sport zodat we terug naar huis kwamen met de zege .Bedankt aan Jan Vanbesien die mijn rol als trainer overnam en ook aan Wim Toebat als delegé .

  Een aangename wedstrijd om naar te kijken .

  Eindstand 2-9

  22-09-2009 om 04:06 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  16-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag tegen Zarren

  Verslag 2de  jaars pre-miniemen

   

  Winkel-Sport  -  WZ.Zarren

            10          -          0

   

   

  Winkel begon sterk aan de wedstrijd en moest wachten tot de 4 min om de score te openen via Nicky 1-0  dit in samenspel met Brenden en Elias.Winkel-Sport combineerde vlot en speelde de bal goed rond waardoor de bezoekers geen vat kregen op de wedstrijd.We kregen kans na kans en met nog 5 doelpunten de 1ste helft gescoord door Benoit,Jordy,Elias,Jolan en Brenden gingen we de rust in met een 6-0 voorsprong . 

  Ruststand 6 - 0.

   

  De 2de helft was nog maar goed begonnen 28 min als Benoit zijn 2de doelpunt scoorde 7-0 in samen spel met Elias waardoor Benoit kon vrij aanleggen.bal binnen  Kort daarop 31 min was het Brenden die met een mooie actie zijn doelpuntje mee pikte 8-0.Vijf minuten later was het weer Brenden die de bal mooi op de sloef nam waardoor de bezoekende doelman geen schijn van kans had 9-0.WS.Zarren kon daar maar weinig tegen terug doen en toch speelden ze een verdienstelijke wedstrijd. Naar het einde toe was Jordy die de eindscore op het zette 10-0. Onze doelman bleef bijna werkloos en Marlon had geen enkele moeite met de aanvallen van de bezoekers. Al de jongens speelden  een verdienstelijke wedstrijd.En ook voor de bezoekende doelman die zich naar behoren verdedigde anders was de score nog veel groter geweest.

  Dit is één goede uithangs positie om naar Gits te trekken.

  Eindstand 10 -0.    

  NB. Een sterke prestatie van al de jongens.

  16-09-2009 om 06:52 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  10-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag tegen Westrozebeke

  KVC.Sint-Eloois Winkel Sport

   

  Verslag 2de jaars Pre-miniemen.

   

   

   

   Winkel Sport  -  SK.Westrozebeke

      

              6          -           0

   

  De 1ste helft

   

  We kwamen al vroeg op voorsprong met een prachtige combinatie Jolan , Brenden en het was Brenden die de bal binnen trapte 1-0 in de 3 min.Halverwege de wedstrijd kon Marlon scorren op een hoekschop 2-0.Westrozebeke speelde aardig mee maar echt gevaarlijk waren ze niet.Naar het einde toe trapte Elias met een fraai schot de 3-0 binnen .

  Ruststand 3-0

   

  De 2de helft

   

  Hetzelfde gebeuren als in de 1ste helft met 2 vroege treffers het was Elias die mooi binnen tikte daarna was het de beurt aan Zeno die ook zijn doelpuntje meepikte en zo stond het al vlug 5-0. We kregen nog verschillende kansen via Brenden en Benoit .Naar het einde toe deed Brenden ook zijn duid in het zakje op aan brengen van Elias een prachtige combinatie trouwens en met deze goal werd de eindstand vast gelegd 6-0.  Een verdiende overwinning voor de thuisploeg. Volgende week ontvangen we Zarren.

  Eindstand 6-0

  10-09-2009 om 00:00 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  01-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  01-09-2009 om 18:22 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  20-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trainingsprogramma augustus 2009

  Trainingsprogramma augustus pre-miniemen

   

  1ste  en 2de jaars seizoen 2009-2010

   

   

            DINSDAG      11-08-2009      om 09u00 op terrein 2   (1ste en 2dejaars )

   

       WOENSDAG  12-08-2009      om 09u00 op terrein 2   (1ste en 2dejaars )

   

       DONDERDAG  13-08-2009    om09u00 op terrein 2   (1ste en 2dejaars )

   

            ZATERDAG   &  ZONDAG        15 & 16-08-2009

             TORNOOI  K.V.K KORTRIJK  (1ste en 2de gemenkt)

   

            DINSDAG         18-08-2009      om 14u00 op terrein 2   (1ste en 2de  jaars)

            DONDERDAG  20-08-2009      om 14u00 op terrein 2    (1ste en jaars )                                                         

   

                                                 

  - ZATERDAG      22-08-2009     
  JEUGDHAPPENING WINKEL SPORT.

  1ste  jaars:  Zij spelen om 15u30  tegen   VK.DADIZELE   op terrein 1


  2de  jaars:   Zij spelen om 15u30  tegen    Dosko. Beveren   op terrein 1

                      

   

             MAANDAG    24-08-2009         om 14u00 op terrein 2 (1ste en 2dejaars )

   

             WOENSDAG  26-08-2009     Oefenwedstrijd 2de jaars verplaatsing

                                                               Tegen SV.RUMBEKE om 18u00

   

        WOENSDAG   26-08-2009    Oefenwedstrijd 1ste jaars verplaatsing

                                                           Tegen SV.RUMBEKE om 18u00
                                                                                                                               

   

  ZATERDAG  29 Augustus  start van de competiti
  Vanaf Maandag 31 Augustus gaan de training voor de 2de jaars 
   
  telkens door op terrein 2 om 17u00 en de woensdag om 14u00
  Voor de 1ste jaars gaan de trainingen telkens door op
  Dinsdag en Donderdag telkens om 17u00 op terrein 2

   

   

   

   

                                                                       

  .

   

   

  20-08-2009 om 04:01 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  30-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag tegen FC.Izegem

  FC.Izegem – Winkel-Sport

   

           1       -         8

   

  De 1ste helft was het Brenden die de score opende 0-1. Kort daarop kon de thuisploeg tegen scoren 1-1,dan was het opnieuw de beurt aan Brenden (in samen spel met Elias)die ons opnieuw op voorsprong bracht nadat we al enkele kansen hebben laten liggen 1-2.Izegem probeerde wel maar veel druk zat er niet op, en naar het einde van de 1ste helft maakte Brenden zijn 3de doelpunt 1-3.En met deze stand gingen we de rust in.

  De 2de helft was het bijna een richtings voetbal en kregen kans na kans, eerst was het Jolan die voor de 1-4 zorgde, daarna deed Nicky een mooie actie en werkte beheerst af 1-5.En Brenden kreeg er niet genoeg van en scoorde zijn 4 goal van de wedstrijd met een prachtig schot 1-6.En een hard werkend Elias zorgde voor de 1-7.Zeno mocht de match besluiten 1-8 nadat hij al enkele goede pasjes gegeven had aan Brenden en Jolan.

  Een gevleide overwinning van winkel-sport. En zo zit de competitie erop.

  Eindstand 1-8. 

  30-04-2009 om 07:09 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  20-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag tegen Tielt
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  WINKEL- SPORT- VV.TIELT

   

                 8            -          2

   

  De 1ste helft  speelde Tielt nog knap mee maar het was Winkel die constant voor gevaar zorgde via Brenden die ook de score opende met 3 goals achter mekaar en ook het 4 doelpunt klaar legde voor Zeno.Vanaf toen was de wedstrijd al gespeeld en zo kon Tielt nu en dan voor gevaar zorgen en uit één van die acties scoorde ze.Kort daarop kon Zeno de 5-1 binnen tikken,maar kort voor rust scoorde Tielt opnieuw en zo gingen we de rust in met een 5-2 voorsprong

  De 2de helft kwam Tielt niet meer tot scoren en Winkel-Sport liep verder uit met doelpunten van Brenden,Benoit en Willem die het laatste doelpunt voor zijn rekening nam 8-2.Met niet echt mooi voetbal te brengen(door de wedstrijden van de woensdag die in hun kleren zitten) werd het toch een verdiende overwinning.En ook een knape prestatie van de jongens van Tielt die met 5 spelertjes van het jaar 2000 speelden.

  Eindstand 8-2.

  20-04-2009 om 08:20 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  19-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi te Ledegem en SV.Izegem
  Klik op de afbeelding om de link te volgen


  TORNOOI PREMINIEMEN 1999  OLYMPIC.LEDEGEM  

   

  PREMINIEMENDAG U-10


  Op Zaterdag 2 MEI om 09h30  Winkel-Sport - Oostnieuwkerke
   (2x12min)
                                    om 10h30  SK. Staden 1  - Winkel-Sport     (2x12min)
                                    om 11h30  Winkel-Sport - KSV.Pittem        (2x12min)

             

                                          

  GELIEVE AANWEZIG TE ZIJN OM 08U25 AAN TERREIN 1 STIPT

                                      

  ________________________________________________________________

   

   

   

  TORNOOI PREMINIEMEN 1999 TE SV.IZEGEM

   

  7de Preminiementornooi

   

   

  De wedstrijden worden op Zaterdag 9 Mei gespeeld in de voormiddag & namiddag gespeeld .

   

  Deelneememde ploegen  reeks 1 : E.Jonkershove

                                                       : WS.Bulskamp

                                                             : Olympic Ledegem

                                                  reeks 2 : Winkel-Sport         

                                                        : KVC.Wingene

                                                        : GD.Ingooigem

                                                    

   

  De 1ste wedst is om 09h00 en dit tegen KVC.Wingene terrein 6 (2x12,5 min)

  De 2de wedst is om 11h40 en dit tegen GD.Ingooigem terrein 6 (2x12,5 min)

  Daarna word er gespeeld voor de plaatsen.

  Voor plaats 5 & 6 is het om 13h50 op terrein 5         (2x12,5 min)

  Voor plaats 3 & 4 is het ook om 13h50 op terrein 6  ( 2x12,5 min)

  Voor plaats 1 & 2 is het om 16h45 op terrein 5  nu     (2x25min )

   

  GELIEVE AANWEZIG TE ZIJN OM 07U50 AAN TERREIN 1 STIPT

   

   

   

  19-04-2009 om 06:36 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  18-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalender 1ste jaars pre-miniemen 1999

  Uitslagen en kalender

  Datum

   

  Uitslag

  30/08/2008

  09:00

  K.R.C. WAREGEM

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

    0-4  

  06/09/2008

  09:45

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

  OMS INGELMUNSTER

    1-1  

  13/09/2008

  09:15

  FC WAKKEN

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

  afgelast 

  20/09/2008

  09:45

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

  K. NS HEULE

   9-0  

  27/09/2008

  09:15

  K. VV TIELT

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

    1-8  

  11/10/2008

  09:15

  HULSTE SP.

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

    4-2  

  18/10/2008

  09:45

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

  K. WS DESSELGEM

    9-3  

  25/10/2008

  10:30

  K. FC. MEULEBEKE

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

    1-1  

  08/11/2008

  09:45

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

  FOOTBALL CLUB GULLEGEM

    15-0  

  15/11/2008

  10:30

  K. Z. DENTERGEM

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

    1-2  

  22/11/2008

  09:45

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

  JONG VIJVE

    12-0  

  29/11/2008

  10:30

  SC OOSTROZEBEKE

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

    3-2  

  06/12/2008

  09:45

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

  K.R.C. WAREGEM

   afgelast 

  13/12/2008

  10:00

  OMS INGELMUNSTER

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

    2-1  

  07/02/2009

  09:45

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

  HULSTE SP.

    2-7  

  14/02/2009

  09:30

  K. WS DESSELGEM

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

    3-5  

  21/02/2009

  09:45

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

  FC WAKKEN

    15-0  

  28/02/2009

  10:30

  K. NS HEULE

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

    1-3  

  07/03/2009

  09:45

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

  K. FC. MEULEBEKE

    3-1  

  14/03/2009

  09:30

  FOOTBALL CLUB GULLEGEM

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

    1-15  

  21/03/2009

  09:45

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

  K. Z. DENTERGEM

    0-3  

  28/03/2009

  09:15

  JONG VIJVE

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

    0-19  

  04/04/2009

  09:45

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

  SC OOSTROZEBEKE

    9-1  

  18/04/2009

  09:45

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

  K. VV TIELT

    8-2  

   04/10/2008    09:45  K.SINT-ELOOIS-WINKEL SP -   FC. IZEGEM              11-1    
   25/04/2009   10:30  FC.IZEGEM       -         K.SINT-ELOOIS-WINKEL SP    1 - 8   

  18-04-2009 om 00:00 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  14-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi te dosk-beveren
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Verslag tornooi te Dosko.Beveren.

   

  De 1ste wedstrijd moesten we opdraven tegen Oostnieuwkerke waarvan we niets wisten of het een sterke ploeg was maar eenmaal de wedstrijd begonnen was zag het ernaar uit dat we weinig tegen stand zouden krijgen. Winkel kon al vroeg scoren via Jordy en dat is nodig daar de wedstrijden telkens maar 2 x 10min duurden, even later scoorden we opnieuw via Jolan, een pracht uitgespeelde kans en met deze 0-2 voorsprong draaiden we van kant voor de laatste 10 min.

  Winkel begon zo als de 1ste helft met een vroeg doelpunt via Elias  Oostnieuwkerke kon geen vuist meer maken en waren niet bij machtig om ons het moeilijk te maken en op het laatste maakte Jolan  ons 4 doelpunt en dit was de eindscore 0-4.

   

  De 2de match was onze tegen stander Club.Roeselare en dat was al heel iets anders qua voetbal. Het werd een gelijkopgaande wedstrijd en beide ploegen kregen enkele kansen. Eerst moest Bertrand tussen komen en langs de overzijde moest de Roeselaarse doelman zich regelmatig plat leggen op pogingen van Brenden, Jolan en Elias en toch moest gij toekijken hoe de bal in doel verdween op een schot van Nicky 0-1.Deze stand gaven we niet meer uithanden en zo moesten we de finale spelen tegen KVK.Kortrijk.

   

  De 1ste helft waren we de betere ploeg met veel inzet en mooie combinaties waaruit we enkele kansen creëerden en via zoon kans was het Benoit die de bal binnen prikte 0-1.Met deze stand begonnen we aan de 2de helft waar Kortrijk onmiddellijk ons bij de keel greep en scoorde 1-1.

  Daarna kregen beide ploegen nog enkele kansjes maar daar bleef het bij en met deze uitslag moesten er strafschoppen genomen worden en dat is een loterij. Winkel-Sport begon eerst aan de strafschoppen de 1ste werd binnen getrapt 0-1,de 1ste van Kortrijk werd naast geschoten, de 2de van Winkel werd gepakt door de doelman en het bleef 0-1.De 2de van Kortrijk werd binnen getrapt en zo stonden we weer gelijk 1-1.De 3de werd ook gemaakt door Winkel – Sport en voor Kortrijk ging de bal ook binnen 2-2.Nu gaat het om winst of verlies deze die de bal nu binnen trapt wint de finale. Het was Winkel-Sport die miste en Kortrijk schoot de bal binnen.

  KVK.Kortrijk wint de finale met 3-2 met de strafschoppen.

   

  Een goed tornooi van Winkel-Sport die met opgegeven hoofd terug huiswaarts mocht gaan doordat we eigenlijk geen enkele wedstrijd verloren hebben.  

  14-04-2009 om 07:00 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  06-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag wedstrijd tegen oostrozebeke

  Winkel-Sport – Scor Oostrozebeke

  9                         --                        1

   

   

  De 1ste helft

  Kreeg Winkel al vroeg een corner en die werd gegeven door Jolan en die werd in eigendoel gekopt en zo stonden we al vroeg op voorsprong 1-0.Winkel was voorts de betere ploeg met veel speloverzichten mooie combinaties. En zo dwongen we weer een hoekschop af en die werd binnen gekopt door Benoit 2-0.Op een van hun schaarse pogingen konden de bezoekers de 2-1 scoren en dit met een afstand schot waar Wynand niet bij kon. Naar het einde toe kon Nicky de 3-1 binnen tikken.

  Ruststand 3-1.

   

  De 2de helft

  We waren amper begonnen als Brenden doorzette op links en zijn voorzet zag verdwijnen in doel (owngoal)4-1.Oostrozebeke kon nu heen vuist meer maken zodat we met mooie combinaties verder uitliepen. Eerst met een goal van Elias 5-1, daarna was het de beurt aan Nicky die de 6-1 binnen tikte, dan was het Willem zijn beurt 7-1( hij was ingevallen voor Nicky) en Jordy maakte de 8-1.En als laatste was het Elias die de eindt cijfers  vast legde 9-1.

   

  Eindstand 9-1.Een goede wedstrijd van onze Jongens die hun nederlaag van de heen match hebben hersteld.  

   

  06-04-2009 om 18:40 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  03-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's wedstrijd tegen Koksijde
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Zie hier enkele foto's van de wedstrijd tegen Koksijde  03-04-2009 om 17:23 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  02-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag tegen koksijde
  Winkel-Sport  -  Koksijde
             4         -        2

  Een zwak verdedigen lijde tot een vroeg tegen doelpunt 0-1.Kort daarop kregen ze nog een groote kans maar die werd niet benut.Van danaf nam Winkel de wedstrijd in handen en kregen kansen via Brenden en Jolan die een mooie voorzet van Brenden keihard naast schoot.Kort daarop kon Benoit de gelijkmaker scoren met een knappe trap in de linker winkelhaak 1-1.Naar het einde toe kregen we wat we verdienden om op voorsprong te komen en nu was het Nicky die kon binnen tikken 2-1.
  ruststand 2-1

  De 2de helft ging Winkel op zijn elan door en brachten Koksijde regelmatig in de problemen dit via een goed samen spel Brenden,Elias en Jolan die elkaar blindelijnks vonden.Maar het was Koksijde die de gelijkmaker scoorde weer door slecht verdedigen van Thibaut en Marlon 2-2.Kort daarop zette Winkel de scheve situatie recht en weer uit een van Brendens voorzetten kopte Nicky prachtig binnen 3-2.En met dit doelpunt was Koksijde gans van slag.Op 6min van het einde zatten we op rozen dit door toedoen van Brenden die zijn schot afweek op een voet van de tegenstander en zo was het 4-2.

  Eindstand 4-2.


  Een sterke wedstrijd van onze 1ste jaars pre-miniemen.Onze volgende tegenstander is OG.Stasegem 

  02-04-2009 om 17:04 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  30-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag tegen jong vijve

  Verslag 1ste jaars Pre-miniemen.

   

   

   

   Jong Vijve  -  Winkel Sport

           0         -            19

   

  In de 1ste min al kregen we een corner en die werd afgerond door Jordy 0-1.En zo werd de toon gezet voor een waar doelpunten festival. Jong Vijve werd van het kastje naar de muur gespeeld door een vlot combinerend Winkel Sport.Er werd bijna op iedere actie gescoord. Elias nam het 2de doelpunt voor zijn rekening en kort daarop was Nicky aan de beurt in samenspel met Brenden, Beno nam de volgende 2 goals voor zijn rekening 0-5.De thuisploeg liet de moet niet zakken en probeerde nu en dan toch een aanval op te zetten maar echter zonder gevaar voor onze doelman Wynand.Er werd nog 4 maal gescoord de 1ste helft 1x door Elias, Nicky 2 maal en als laatste Benoit die de ruststand vast legde 0-9.

   

  De 2de helft opende we opnieuw de score met een corner en dit maal was het Bertrand die binnen kopte 0-10.Jong Vijve werd nu volledig weggespeeld en om de 3 min werd er gescoord door Winkel Sport eerst door Elias dan door Nicky en het volgende was Jolan aan de beurt en Brenden die al pech gehad heeft bij de afwerking maakte ook zijn goaltje, Elias nam dan de volgende 2 goals voor zijn rekening en met een ware hattrick legde Marlon de eindstand vast 0-19.

   

  Proficiat aan al de jongens.

  30-03-2009 om 00:00 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  29-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.veslag tgen Dentergem thuis

  Verslag 1ste jaars Pre-miniemen.

   

   

   

  Winkel Sport  -K.Z.Dentergem

      

               0          -           3

   

  De bezoekers begonen snedig aan de wedstrijd en kon vrij vroeg scoren uit een van de kansen die ze creëerden 1-0 na 10min.Maar naar matig de wedstrijd vorderde nam Winkel Sport het roer in handen en probeerden we Denteregem  uit hun evengewicht te brengen met acties van Brenden en Elias maar hun doelman rede iedere keer

  Ruststand 0-1

   

  De 2de helft was het bijna één richtings voetbal naar het doel van de bezoekers.Enkel op de counter waren ze gevaarlijk maar onze Marlon loste dat gevat op.

  Halverwege de 2de helft maakte Brenden schitterende actie maar weer werd zijn poging te niet gedaan.Verder kregen we nog doelpogingen via Jolan , Elias en Brenden maar die besloten net naast of op de doelman. De bezoekers scoorden nog 2 maal op de counter zij kregen de bal wel binnen maar onze doelpogingen werden telkens teniet gedaan door een schitterend doelman. Zo kregen we niet wat we verdienden.Als je de kansen niet maakt kun je moeilijk winnen.

  Een sterke prestatie van de jongens tegen goed spelende ploeg.

   

  Eindstand 0-3

  29-03-2009 om 00:00 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  19-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug wedstrijd cup het niewsblad tegen izegem
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  18/03/2009

   

   

  Verslag Winkel-Sport 1ste jaar pre-min

                                                             

  KFC.Izegem – Winkel-Sport

   

     0             -             5

   

  Al bij al een matige wedstrijd van onze jongens gezien de heen match met 6-0 werd gewonnen. We zaten onmiddellijk op rozen na 3min met een goal van Nicky 0-1.Kort daarop kon Brenden de score verdubbelen met een prachtige actie 0-2.Nu en dan kon Izegem eens dreigen maar echter zonder doelgevaar dit door knap werk van onze verdedigers Marlon,Thibaut en Benoit.En als we in de aanval gingen dan waren we gevaarlijk via Nicky,Zeno en Jolan.In het middenveld zorgde Brenden voor het versturen van de passes en met een van die passen kon Nicky de 0-3 op het bord schrijven.Naar het einde toe was het Brenden die met een fraai schot mooi in de winkelhaak de 0-4 op zijn naam bracht. Met deze stand gingen we de rust in.

  Rustand 0-4.

  In de 2de helft verliep het iets minder vlot door enkel positie wissels. We begonnen slordig te spelen en er kwamen ook bijna geen combinaties meer uit. Izegem van zijn kant kwam meer opzetten en kregen enkele kansen dit met afstand schots maar onze doelman Wynand was bij de pinken en kon de nul op het bord houden. Onze 2de doelman Bertrand speelde ook een verdienstelijke partij maar dan wel op het veld. Naar het einde toe kreeg Zeno enkele kansen en uit een van deze kansen prikte hij er eentje binnen en met dit doelpunt werd de eindstand vastgelegd 0-5.

  Eindstand  0 –5.

   

  NB. Nu volgende week Woensdag  25 maart om 18u00 moeten we de verre verplaatsing doen naar Koksijde.Zij speelden 2-2 gelijk op het veld van Ledegem en hadden de heen wedstrijd gewonnen met 2-1.

  19-03-2009 om 07:25 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)


  Foto

  Foto

  Archief
 • Alle berichten

  Inhoud blog
 • wedstrijd tegen westrozebeke
 • kalender u9
 • Groepsfoto u8
 • kalender 2de ronde
 • uitslagen duiveltjes u8
 • verslag jeugdcup het nieuwsblad
 • verslag tegen de ruiter thuis
 • verslag jeugdcup tegen dadizele
 • verslag tegen Roeselare
 • verslag tegen Hooglede
 • Verslag tegen VP.Gits
 • Wedstrijd verslag tegen Pittem
 • Verslag tegen Westrozebeke
 • wedstrijd voor dit weekend
 • Verslag tegen Ardooie
 • Wedstrijdverslag tegen KRC.Bissegem
 • Verslag tegen De Ruiter
 • Verslag tegen Zarren
 • Verslag tegen Club Roeselare

  Nieuws HLN
 • Moet jouw telefoon tegen wat nattigheid kunnen? Deze smartphones zijn waterdicht
 • Apple officieel beschuldigd van concurrentievervalsing bij muziekdiensten
 • Begint je laptop vaak te blazen? Dit kan je eraan doen
 • Weer fit tegen de zomer? Zo kan een activity tracker je helpen
 • "Huawei ziet smartphoneverkoop met 60 procent dalen na sancties VS”
 • Muzikanten roepen Spotify om af te zien van “ingrijpende” spraakherkenningstechnologie
 • Trage smartphone, batterij snel leeg of geheugen volgepropt? Dit kan je eraan doen
 • De vijf voornaamste smartphoneproblemen, en wat je eraan kan doen
 • Budgettelevisie nodig voor kot of slaapkamer? Dit zijn 3 toppers onder de 500 euro
 • Telenet herschikt telecombundels

  Mijn favorieten
 • bloggen.be
 • Sint-Eloois Winkel Sport
 • Koninklijke Belgische Voetbalbond
 • KSV. Moorsele
 • RSC.Anderlecht
 • Club Brugge
 • Cercle Brugge
 • Zulte Waregem

 • Mijn favorieten
 • bloggen.be
 • weeronline.nl
 • routenet.be
  Cool Graphics
 • foto's bewerken
 • Garagetv.be

 • Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  fietsplezier
  www.bloggen.be/fietspl
  Gastenboek
 • wijn afhalingv
 • Na lange tijd weer even terug!
 • bedankt
 • Hallo, kwam eens een kijkje nemen, mooi blogje hoor.Wens jullie nog een fijne avond toe.
 • Van Alles En Nog Wat over Europees kampioenschap

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek                       Ðmijn gastenboek  Blog als favoriet !

  Zoeken met Google  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!