Foto
Foto
Foto
Welkom op de blog van Winkel-Sport 1ste jaars pre-min
Willekeurig Bloggen.be Blogs
jennyenwill
www.bloggen.be/jennyen
Rondvraag / Poll
Wie word de nieuwe landskampioen voetbal in 1ste klasse
Standard
Anderlecht
Club Brugge
Cercle Brugge
Beerschot
RC.Genk
KVK.Kortrijk
Bekijk resultaat

Nieuws Sporza
 • VIDEO: VIDEO: Schurter en Koretzky sprinten in de afdaling om de zege. Herbekijk dit prachtige duel
 • LIVE: Krijgt Hamilton leider Verstappen te pakken in de laatste rondes?
 • VIDEO: Basketball Awards: Mihailovic, Schwartz en Bleijenbergh vallen in de prijzen
 • LIVE: Verstappen en Hamilton serveren mooi duel in GP van Spanje
 • LIVE: Kan KV Mechelen tegen Oostende haasje-over spelen in de Europe play-offs?
 • VIDEO: Koretzky houdt Schurter van recordzege, Pidcock wint duel met Van der Poel
 • Trossard is met Brighton nog altijd niet zeker van het behoud
 • VIDEO: LIVESTREAM WB Mountainbike: Schurter en co. nemen het commando over, kan Pidcock nog aansluiten?
 • VIDEO: LIVESTREAM WB Mountainbike: Pidcock maakt indruk, Van der Poel bekoopt aanvalslust
 • LIVE: Verstappen snelt meteen voorbij Hamilton in GP van Spanje
  Inhoud blog
 • wedstrijd tegen westrozebeke
 • kalender u9
 • Groepsfoto u8
 • kalender 2de ronde
 • uitslagen duiveltjes u8
 • verslag jeugdcup het nieuwsblad
 • verslag tegen de ruiter thuis
 • verslag jeugdcup tegen dadizele
 • verslag tegen Roeselare
  agenda

  Belangrijke data in mijn agenda

  KVC.Winkel-Sport Duiveltjes U9

  10-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd verslag tegen Pittem

   K.S.V.Pittem - Winkel Sport 

      

              1          -          1 0

   

  De 1ste helft

   

  We kwamen al vroeg op voorsprong via een hoekschop binnen gekopt door Benoit 0-1.Kort daarop scoorde Brenden de 0-2 in combinatie met Elias.En in een geharrewar kon Jelle de 0-3 binnen tikken. In een tegen aanval kon Pittem tegen scoren waarop onze doelman geen schijn van een kans had 1-3.Kort daarop kon Jelle ( assist Jolan) onze 4de treffer maken. Pittem kon ons niet uit het lood slaan  maar ze waren wel stevig in de duels. En naar het einde  toe van de 1ste helft Scoorde Winkel-Sport nog 2 maal via Brenden en Elias 1-6.

  Ruststand 1-6

   

  De 2de helft  was nog maar amper bezig als Jelle in samen spel met Jolan voor de 1-7 zorgde. Kort daarop was Jelle weer aan het feest met een prachtig doelpunt 1-8.De thuisploeg kwam nog amper bij onze doelman dit door het werk van Marlon die telkens wist op te ruimen. Toch probeerde het thuis ploeg het ons lastig te maken en dat zorgde voor enkele pittige duels waardoor Jordy fel geraakt werd tegen de binnen kant van zijn knie en daardoor niet meer kon verder spelen(een foutje van de ref die maar langs ene kant zag). Maar wij zitten toch wel met deze blessure!!!.En naar het einde toe kon Jolan toch zijn verdiende doelpuntje mee pikken 1-9.
  En als laatste mocht Elias de eindstand vastleggen 1-10. 
  Voor allemaal een dikke proficiat voor jullie inzet.

  Eindstand 1-10.

  10-02-2010 om 17:28 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  15-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag tegen Westrozebeke

  Verslag 2de jaars pre-min

   

  Westrozebeke – Winkel-Sport

   

           0             -         4

   

  De 1ste helft was het Elias die de score opende 0-1. Kort daarop was het opnieuw de beurt aan Elias (in samen spel met Brenden)die voor de 0-2 zorgde.Westrozebeke probeerde wel maar veel gevaar zat er niet in op de tegen stoten.Winkel-Sport bracht nochtans geen schitterend voetbal.Dan naar het einde van de 1ste helft kon Nicky de ruststand vastleggen 0-3.

  Rustand 0-3.

  De 2de helft speelde Winkel-Sport krampachtig en slordig waardoor Westrozebeke meer in de wedstrijd kwam en voor gevaar dreigde maar we konden rekenen op onze doelman Nicky.We kregen een aantal kansjes nog en uit een van die kansjes kon Jordy scoren 0-4.Je zag aan de manier van spelen dat we 2 weken hebben stil gelegen.Nu liggen we bijna een maand stil door de winterstop maar tijdens die stop zullen we enkele vrienden wedstrijden spelen als voorbereiding op de start van de 2de ronde.Het zal nodig zijn want er zijn nog veel wedstrijden in het vooruit zicht. Een moeilijke overwinning van winkel-sport.

  Eindstand 0-4. 

  15-12-2009 om 16:15 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  03-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijd voor dit weekend


  Beste sportvrieden,
  Afgelastingen:

  West-Vlaanderen

  • Voor het weekend van 4,5 en 6 december 2009 heeft het Provinciaal Comité van West-Vlaanderen beslist over te gaan tot een algemene afgelasting met uitzondering van de wedstrijden eerste elftallen en het bedrijfsvoetbal. 

  03-12-2009 om 18:23 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  25-11-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag tegen Ardooie

  Verslag 2de  jaars pre-miniemen

   

  Ardooie  - Winkel-Sport

         0      -       4 

   

   

  Winkel-Sport nam meteen de wedstrijd inhanden en dreigde onmiddellijk via Brenden, Jolan en Elias.En het was Elias die voor de openings goal zorgde in de 15 min met een prachtig afstand schot voor de 0-1.Winkel-Sport had het niet onder de markt tegen het stugge spel van Ardooie die Sporadis op onze helft vertoefde. Winkel-Sport had ook nog enkele kansjes voor de rust maar die werden niet benut.

  En met deze stand 0-1 gingen we de rust in.

   

  De 2de helft waren we amper 2 min ver als Winkel een mooie combinatie opzette het begon bij Benoit die de bal onderschepte die zijn mannetjes dribbelde en vervolgens de bal door speelde naar Elias en Elias naar Brenden en terug naar Elias die dan krachtig uithaalde op doel maar zag zijn poging tenietgedaan maar een attente Jordy was gevolg en schoot de bal mooi binnen 0-2.Winkel-Sport speelde nu voortdurend op de helft van Ardooie maar Marlon moest op zijn goede blijven voor de counters van de thuisploeg. Een wat zieke Brenden die dan nog met inzet speelde zorgde voor de 0-3 na 15 minuten. En onze middenvelder Elias zorgde voor de eindstand 0-4. Eindstand 0-4.

  Een verdiende overwinning en een pluimpje voor gans de ploeg die collectief mooi samen spel gebracht hebben.

  25-11-2009 om 04:11 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  16-11-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijdverslag tegen KRC.Bissegem

  Winkel Sport – K RC.Bissegem

      

               5          -            2

   

  Winkel-Sport begon best aan de wedstrijd en kwam al vroeg op voorsprong met een prachtige aanval in de 1 min en afgewerkt door Brenden( 1-0 ).Winkel domineerde het 1ste kwartier via Elias, Jolan en Brenden en het was Brenden die voor de 2-0 zorgde. Kort daarop dribbelde Jolan op rechts zijn mannetje uit en schoot hard op doel met zijn linkere voet en zo verdween de bal in doel (3-0).Bissegem kreeg maar geen vat op de wedstrijd zodat Marlon alle tijd had om de bal mooi aan te nemen en dan  prachtig over de doelman schoot (4-0).Daarna kwamen de bezoekers enkele malen opzetten waardoor Marlon een vrije trap moest toestaan en uit die vrijschop konden ze scoren met een prachtig schot langs het muurtje (4-1).

  En met deze stand gingen we de rust in 4-1.

   

   

  De 2de helft was het Winkel die een snelle start nam en na 8 minuten gespeeld te hebben  kon Jolan ( met steun van Elias)  de 5-1 op het bord zetten. Bissegem speelde een betere 2de helft en ze kregen nog enkele mooie kansen maar Bertrand kwam gevat tussen. De wedstrijd ging over en weer met nog kansen voor beide ploegen. Naar het einde toe legde Bissegem de eindstand vast met een mooie aanval waarop Bertrand geen schijn van kans had (5-2).

   En zo eindigde de mooie wedstrijd (door toedoen van Bissegem)met een verdiende overwinning voor Winkel-Sport.

  Eindstand 5-2.

   

  16-11-2009 om 04:14 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  08-11-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag tegen De Ruiter

   De Ruiter  -  Winkel Sport 

      

            0       -       17

   

          

  In bare weersomstandigheden werd de wedstrijd opgang gefloten. Het werd een gemakkelijke wedstrijd tegen De Ruiter die aantrad met enkele 1ste jaars pre-miniemen. Winkel trok vanaf het begin alle registers open en dat leverde mooie actie op. Maar het was wachten tot de 10min voor het 1ste doelpunt viel. Het was Jelle die met zijn bil de bal binnen duwde op voorzet van Brenden (0-1.Daarna kon Jolan oprechts doorzetten en ook mooi afwerken (0-2).En Elias zorgde voor de (0-3) met een afstand schot. Thibaut nam het 4 doelpunt voor zijn rekening in samenspel met Brenden.En het was Brenden die voor de ruststand zorgde (0-5). De score kon veel groter geweest zijn de 1ste helft maar de thuis doelman en de paal stonden telkens in de weg.

  Ruststand 0-5.

   

  De 2de helft waren onze supporters nog niet oppost(hingen nog in de kantine) als we al 3 maal geprikt hadden (0-8).Goals gemaakt door Jordy 2x en Jelle 1x.op aanbrengen van Brenden en in samenspel met Elias.Maar niet getreurd het doelpunten festival ging gewoon door. De Ruiter werd nu overrompeld door onze aanvallen en kwamen niet meer in het spel voor. De ene goal na de andere viel nu door de verdienste van al onze spelers die bleven samen spelen. Bij de supporters werd er al na uitgekken wie het 100ste doel ging scoren en dat was uitgerekend Benoit die daar voor zorgde (0-13) en zo mocht Joost(de vader) die voor een keer er kon bijzijn een tournee generaal geven. De jongens speelden verder op gun elan en scoorden nog 4 maal(0-17).Een nieuw record dit seizoen. De andere doelpunten werden gemaakt door nog 2x Jordy, 1x Jelle, 1xJolan,1x Marlon die ook een dijk van een wedstrijd speelde, 1x Elias, 1x Thibaut en bijna vergeten 1x Nicky die ook zijn verdedigende werk deed.

  Eindstand 0-17.

  Na de wedstrijd werden de keeltjes gespoeld op verzoek van alle ouders en bedankt voor het vat bier dat jullie gezonken voor het honderdste doelpunt.

  Proficiat aan al de jongens en supporters

  08-11-2009 om 08:51 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  02-11-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag tegen Zarren

  WZ.Zarren - Winkel-Sport 

            1       -       5

   

   

  Met een veredelde ploeg moesten we aan de wedstrijd beginnen door afwezigheid van Marlon, Thibaut(weekend), Elias en Jolan(ziek). Winkel opende de score via Jelle op aangeven van Brenden in de 7 min 0-1.Daarna verliep de wedstrijd evenwichtig en zo kregen we enkele kansen langs beide zijden maar het was Winkel-Sport die deze kansjes afmaakte eerst via een hard werkende Brenden die het middenveld voor zich nam 0-2.En naar het einde van de 1ste helft toe kon Jelle zijn 2de doelpuntje scoren op aan brengen van Brenden 0-3. 

  Ruststand 0-3.

   

  De 2de helft was nog maar goed begonnen (28 min) als de thuisploeg tegen kon scoren na zwak uitverdedigend van Winkel-Sport 1-3. Onze zieke Benoit die nu als laatste man stond te voetballen kreeg maar heen vat op de wedstrijd maar aan Nicky en Willem kreeg hij veel steun. En Bertrand deed dat ook voortreffelijk als links vooraan. De beste kansen bleven voor WS.Zarren in het begin van de 2de helft maar onze doelman verkwam erger. Daarna nam Winkel het roer weer over en liepen we verder uit via Jelle in samenspel met Brenden 1-4.En Zeno probeerde ook zijn doelpuntje mee te pikken maar lukte het net niet via de afwerking.   

  WS.Zarren kon daar maar weinig tegen terug doen en toch speelden ze een verdienstelijke wedstrijd. Naar het einde toe was het Jelle die de eindscore op het bord zette 1-5 nadat hij al verschillende kansen gekregen had om de bal voorlangs te geven naar een vrije man(Zeno en Brenden) maar hij besloot maar om zelf te trappen anders was de score misschien veel groter geweest. Een puike prestatie van onze jongens die een verdienstelijke wedstrijd speelden.

  Eindstand 1-5.    

  02-11-2009 om 09:08 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  27-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag tegen Club Roeselare

  Verslag 2de jaars Pre-miniemen.

   

   

   

   Winkel Sport  - Club. Roeselare

      

               15          -          1

   

  Winkel begon aarzelend aan de wedstrijd en het was wachten tot de 7 min om de score te openen via Brenden (rebound) Eenmaal de ban gebroken verliep het scoren vlot we brachten mooi voetbal met schitterende combinaties en het uitstekkend kaatswerk van Jelle. Bijna om de 3 minuten werd er dan gescoord. Het 2de doelpunt was van onze kaatser Jelle(2-0.Er viel dan toch een tegendoelpunt via een corner waarop onze doelman zich verkeek (2-1. Club Roeselare probeerde mee te voetballen maar kreeg geen samenspel in hun ploeg na dat doelpunt. Daarna liepen we verder uit via Brenden in samen spel met Elias 2-2.Het was opnieuw Brenden die met 2 goals voor de 4-1 zorgde. En Jelle en opnieuw Brenden legden de ruststand vast (6-1)

  Ruststand 6-1

   

  De 2de helft was nog maar juist begonnen als we terug scoorden via Jelle (7-1. Nog geen 2 min later kon Jolan terug de bal tegen de netten prikken (8-1.Daarna deed Jolan het opnieuw in samen spel nu met Elias (9-1. En een hard werkende Elias pikte ook zijn doelpuntje mee(10-1. Roeselare werd nu van het kastje naar de muur gespeeld doordat onze aanvallen  van alle kanten kwamen.Als onze verdediger Marlon kan scoren zegt het al genoeg hij maakte want gij maakte een zuivere hattrick. Brenden en Jolan  scoorden ook nog elk 1 doelpunt op het einde van de wedstrijd zodat de eindstand 15-1 werd. Al bij al een aangename partij voetbal doordat onze jongens bleven voetballen. 

  Eindstand 15-1

  Proficiat aan al de jongens.

  27-10-2009 om 18:30 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  20-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd verslag tegen Hooglede

   E.Hooglede  -  Winkel Sport

   

              0         -           8

   

  De 1ste helft was gelijk opgaand met 2 voetballende ploegen en dat schierde tot mooie acties maar het was Winkel Sport die eerst scoorde via hoekschop en die werd binnen getikt door Nicky 0-1. Kort daarop was het Jolan met een actie van op rechts die voor de 0-2 zorgde. Hooglede speelde goed mee en kregen ook enkele kansen maar die werden niet benut. In tegendeel het was Winkel-Sport die verder uitliep tot 0-4 eerst was het terug de beurt aan Nicky via Brenden en dan was het Brenden zelf die voor de rust cijfers zorgde op aangeven van Elias.

  Ruststand 0-4.

  De 2de helft was iets minder qua voetbal maar aan de afwerking was er geen probleem voor Winkel-Sport.Eerst via Jolan met zijn 2de goal van de dag 0-5 en dan kon Elias op hoekschop gegeven door Brenden ook zijn doelpuntje mee pikken 0-6.Hooglede had het moeilijk om door onze verdediging te geraken want daar stond ons klein mannetje Marlon die alles regelde en ook af en toe mee naar voor schoof en die had pech want zijn schot spatte op de dwarsligger maar Zeno kon toch de bal binnen tikken in de rebound 0-7.En op het laatste kon Jelle de eindstand vast leggen 0-8.

  Eindstand 0-8. 

  Een goede wedstrijd van de jongens die er hard heeft moeten voor werken want met enkele gemakkelijke wedstrijden kregen we toch eens tegenstand.

  Proficiat van wege de trainer.

  20-10-2009 om 09:30 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  13-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd verslag tegen Pittem

  Winkel Sport  -  K.S.V.Pittem

      

              13          -           0

   

  De 1ste helft

   

  We kwamen al vroeg op voorsprong met een prachtige combinatie die begon via Jolan, Elias en Brenden en het was Brenden die de bal binnen trapte 1-0 in de 3 min.1minut later was het opnieuw Brenden die raak trof op voorzet van Elias 2-0. Nu was het de beurt aan Elias zelf die met een prachtig schot voor de 3-0 zorgde. Brenden en Elias dikten de score nog verder aan met een aanval op links die afgerond werd door Brenden 4-0 en Elias kon via een hoekschop met zijn hieltje binnen tikken 5-0.Dit nog allemaal in de 1ste 10 min. De bezoekers konden geen weerstand bieden en werden langs alle kanten overspeeld. Halverwege de wedstrijd waren ander spelertjes aan het feest eerst via Jordy 6-0 en dan 2 maal Nicky 8-0.Jolan die nu linkvoor speelde pikte ook zijn doelpuntje mee 9-0.En Benoit deed er alles aan voor zijn goal mee te grazen en het lukte hem ook 10-0.Op het laatste van de 1ste helft legde Jordy de ruststand vast op voorzet van Benoit 11-0.

  Ruststand 11-0

   

  De 2de helft kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd en zorgden voor een beetje weerstand doordat Winkel-Sport niet meer combineerde. Pittem kwam regelmatig dreigen op onze helft maar echt gevaar zat er niet in doordat Marlon alles wegwerkte en zodat onze doelman op zijn gerust kon toekijken. En het was wachten tot op het laatste van de 2de helft als we de eindstand konden vastleggen met goals van Benoit en Nicky die ook een verdienstelijke wedstrijd heeft gespeeld 13-0. Voor allemaal een dikke proficiat voor jullie inzet.

  Eindstand 13-0.

  13-10-2009 om 17:38 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  04-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd Tegen KFC.Lendelede

   KFC.Lendelede  -  Winkel-Sport

      

                   0          -           11

   

  De 1ste helft

   

  We kwamen al vroeg op voorsprong met een prachtige combinatie via Elias en Brenden en het was Brenden die de bal binnen trapte 0 -1 in de 1e  min. Enkele minuten later was het de beurt aan Jolan die van op rechts de bal mooi binnen tikte 0-2.Dan was het de beurt aan Brenden die vanop links voorzette en Jordy had maar de bal binnen te duwen 0-3.En Elias met zijn bekende trap bracht de 0-4 op het bord. De thuis ploeg was niet bij machte om ons af te      stoppen en kwam bijna niet over hun helft. Winkel-Sport voetbalde rustig verder en liepen verder uit via Zeno, Elias en het was Jordy die met een prachtige omhaal (alla Lukaku) de ruststand vastlegde 0-7.

   Ruststand 0-7.

   

  De 2de helft

  Hetzelfde gebeuren als in de 1ste helft met 2 vroege treffers van Jelle en Jolan 0-9.

  Winkel-Sport liet dan de teugels wat losser waardoor Lendelede enkele keren op onze helft konden komen zodat onze verdediging attent moest blijven. Winkel kreeg nog verschillende kansen via Elias, Jolan, Jelle en Jordy.En uit één van die kansen het kon Brenden de 0-10 binnen trappen. Net zoals de 1e helft zorgde Jordy voor de eindstand 0-11.Lendelede was geen partij voor Winkel-Sport want we kwamen nooit onder druk te staan en dat is niet goed voor het voetballend  vermogen van Winkel-Sport en ook voor onze doelmannen die zich niet kunnen bewijzen.

  Eindstand 0-11.

  04-10-2009 om 09:08 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  22-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijdverslag tegen Gits

  KVC.Sint-Eloois Winkel Sport

   

  Verslag 2de  jaars Pre-miniemen.

   

   K.VP Gits  -  Winkel-Sport

      

              2          -        9

  De 1ste helft

   

  De 1ste verliep gelijk opgaand . En er werden doelpunten gescoord langs beide zijden.Maar het was toch Winkel-Sport die de rust in ging met een voordeel van 3 doelpunten .

  Ruststand 2-5.

   

  De 2de helft

   

  Winkel kwam beter aan de aftrap en nam het spel in handen .Jelle onze nieuwkomer heeft zijn intrede niet gemist en scoorde ook.Er werd nog 4 maal gescoord door Winkel-Sport zodat we terug naar huis kwamen met de zege .Bedankt aan Jan Vanbesien die mijn rol als trainer overnam en ook aan Wim Toebat als delegé .

  Een aangename wedstrijd om naar te kijken .

  Eindstand 2-9

  22-09-2009 om 04:06 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  16-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag tegen Zarren

  Verslag 2de  jaars pre-miniemen

   

  Winkel-Sport  -  WZ.Zarren

            10          -          0

   

   

  Winkel begon sterk aan de wedstrijd en moest wachten tot de 4 min om de score te openen via Nicky 1-0  dit in samenspel met Brenden en Elias.Winkel-Sport combineerde vlot en speelde de bal goed rond waardoor de bezoekers geen vat kregen op de wedstrijd.We kregen kans na kans en met nog 5 doelpunten de 1ste helft gescoord door Benoit,Jordy,Elias,Jolan en Brenden gingen we de rust in met een 6-0 voorsprong . 

  Ruststand 6 - 0.

   

  De 2de helft was nog maar goed begonnen 28 min als Benoit zijn 2de doelpunt scoorde 7-0 in samen spel met Elias waardoor Benoit kon vrij aanleggen.bal binnen  Kort daarop 31 min was het Brenden die met een mooie actie zijn doelpuntje mee pikte 8-0.Vijf minuten later was het weer Brenden die de bal mooi op de sloef nam waardoor de bezoekende doelman geen schijn van kans had 9-0.WS.Zarren kon daar maar weinig tegen terug doen en toch speelden ze een verdienstelijke wedstrijd. Naar het einde toe was Jordy die de eindscore op het zette 10-0. Onze doelman bleef bijna werkloos en Marlon had geen enkele moeite met de aanvallen van de bezoekers. Al de jongens speelden  een verdienstelijke wedstrijd.En ook voor de bezoekende doelman die zich naar behoren verdedigde anders was de score nog veel groter geweest.

  Dit is één goede uithangs positie om naar Gits te trekken.

  Eindstand 10 -0.    

  NB. Een sterke prestatie van al de jongens.

  16-09-2009 om 06:52 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  10-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag tegen Westrozebeke

  KVC.Sint-Eloois Winkel Sport

   

  Verslag 2de jaars Pre-miniemen.

   

   

   

   Winkel Sport  -  SK.Westrozebeke

      

              6          -           0

   

  De 1ste helft

   

  We kwamen al vroeg op voorsprong met een prachtige combinatie Jolan , Brenden en het was Brenden die de bal binnen trapte 1-0 in de 3 min.Halverwege de wedstrijd kon Marlon scorren op een hoekschop 2-0.Westrozebeke speelde aardig mee maar echt gevaarlijk waren ze niet.Naar het einde toe trapte Elias met een fraai schot de 3-0 binnen .

  Ruststand 3-0

   

  De 2de helft

   

  Hetzelfde gebeuren als in de 1ste helft met 2 vroege treffers het was Elias die mooi binnen tikte daarna was het de beurt aan Zeno die ook zijn doelpuntje meepikte en zo stond het al vlug 5-0. We kregen nog verschillende kansen via Brenden en Benoit .Naar het einde toe deed Brenden ook zijn duid in het zakje op aan brengen van Elias een prachtige combinatie trouwens en met deze goal werd de eindstand vast gelegd 6-0.  Een verdiende overwinning voor de thuisploeg. Volgende week ontvangen we Zarren.

  Eindstand 6-0

  10-09-2009 om 00:00 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  01-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  01-09-2009 om 18:22 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  20-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trainingsprogramma augustus 2009

  Trainingsprogramma augustus pre-miniemen

   

  1ste  en 2de jaars seizoen 2009-2010

   

   

            DINSDAG      11-08-2009      om 09u00 op terrein 2   (1ste en 2dejaars )

   

       WOENSDAG  12-08-2009      om 09u00 op terrein 2   (1ste en 2dejaars )

   

       DONDERDAG  13-08-2009    om09u00 op terrein 2   (1ste en 2dejaars )

   

            ZATERDAG   &  ZONDAG        15 & 16-08-2009

             TORNOOI  K.V.K KORTRIJK  (1ste en 2de gemenkt)

   

            DINSDAG         18-08-2009      om 14u00 op terrein 2   (1ste en 2de  jaars)

            DONDERDAG  20-08-2009      om 14u00 op terrein 2    (1ste en jaars )                                                         

   

                                                 

  - ZATERDAG      22-08-2009     
  JEUGDHAPPENING WINKEL SPORT.

  1ste  jaars:  Zij spelen om 15u30  tegen   VK.DADIZELE   op terrein 1


  2de  jaars:   Zij spelen om 15u30  tegen    Dosko. Beveren   op terrein 1

                      

   

             MAANDAG    24-08-2009         om 14u00 op terrein 2 (1ste en 2dejaars )

   

             WOENSDAG  26-08-2009     Oefenwedstrijd 2de jaars verplaatsing

                                                               Tegen SV.RUMBEKE om 18u00

   

        WOENSDAG   26-08-2009    Oefenwedstrijd 1ste jaars verplaatsing

                                                           Tegen SV.RUMBEKE om 18u00
                                                                                                                               

   

  ZATERDAG  29 Augustus  start van de competiti
  Vanaf Maandag 31 Augustus gaan de training voor de 2de jaars 
   
  telkens door op terrein 2 om 17u00 en de woensdag om 14u00
  Voor de 1ste jaars gaan de trainingen telkens door op
  Dinsdag en Donderdag telkens om 17u00 op terrein 2

   

   

   

   

                                                                       

  .

   

   

  20-08-2009 om 04:01 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  30-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag tegen FC.Izegem

  FC.Izegem – Winkel-Sport

   

           1       -         8

   

  De 1ste helft was het Brenden die de score opende 0-1. Kort daarop kon de thuisploeg tegen scoren 1-1,dan was het opnieuw de beurt aan Brenden (in samen spel met Elias)die ons opnieuw op voorsprong bracht nadat we al enkele kansen hebben laten liggen 1-2.Izegem probeerde wel maar veel druk zat er niet op, en naar het einde van de 1ste helft maakte Brenden zijn 3de doelpunt 1-3.En met deze stand gingen we de rust in.

  De 2de helft was het bijna een richtings voetbal en kregen kans na kans, eerst was het Jolan die voor de 1-4 zorgde, daarna deed Nicky een mooie actie en werkte beheerst af 1-5.En Brenden kreeg er niet genoeg van en scoorde zijn 4 goal van de wedstrijd met een prachtig schot 1-6.En een hard werkend Elias zorgde voor de 1-7.Zeno mocht de match besluiten 1-8 nadat hij al enkele goede pasjes gegeven had aan Brenden en Jolan.

  Een gevleide overwinning van winkel-sport. En zo zit de competitie erop.

  Eindstand 1-8. 

  30-04-2009 om 07:09 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  20-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag tegen Tielt
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  WINKEL- SPORT- VV.TIELT

   

                 8            -          2

   

  De 1ste helft  speelde Tielt nog knap mee maar het was Winkel die constant voor gevaar zorgde via Brenden die ook de score opende met 3 goals achter mekaar en ook het 4 doelpunt klaar legde voor Zeno.Vanaf toen was de wedstrijd al gespeeld en zo kon Tielt nu en dan voor gevaar zorgen en uit één van die acties scoorde ze.Kort daarop kon Zeno de 5-1 binnen tikken,maar kort voor rust scoorde Tielt opnieuw en zo gingen we de rust in met een 5-2 voorsprong

  De 2de helft kwam Tielt niet meer tot scoren en Winkel-Sport liep verder uit met doelpunten van Brenden,Benoit en Willem die het laatste doelpunt voor zijn rekening nam 8-2.Met niet echt mooi voetbal te brengen(door de wedstrijden van de woensdag die in hun kleren zitten) werd het toch een verdiende overwinning.En ook een knape prestatie van de jongens van Tielt die met 5 spelertjes van het jaar 2000 speelden.

  Eindstand 8-2.

  20-04-2009 om 08:20 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  19-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi te Ledegem en SV.Izegem
  Klik op de afbeelding om de link te volgen


  TORNOOI PREMINIEMEN 1999  OLYMPIC.LEDEGEM  

   

  PREMINIEMENDAG U-10


  Op Zaterdag 2 MEI om 09h30  Winkel-Sport - Oostnieuwkerke
   (2x12min)
                                    om 10h30  SK. Staden 1  - Winkel-Sport     (2x12min)
                                    om 11h30  Winkel-Sport - KSV.Pittem        (2x12min)

             

                                          

  GELIEVE AANWEZIG TE ZIJN OM 08U25 AAN TERREIN 1 STIPT

                                      

  ________________________________________________________________

   

   

   

  TORNOOI PREMINIEMEN 1999 TE SV.IZEGEM

   

  7de Preminiementornooi

   

   

  De wedstrijden worden op Zaterdag 9 Mei gespeeld in de voormiddag & namiddag gespeeld .

   

  Deelneememde ploegen  reeks 1 : E.Jonkershove

                                                       : WS.Bulskamp

                                                             : Olympic Ledegem

                                                  reeks 2 : Winkel-Sport         

                                                        : KVC.Wingene

                                                        : GD.Ingooigem

                                                    

   

  De 1ste wedst is om 09h00 en dit tegen KVC.Wingene terrein 6 (2x12,5 min)

  De 2de wedst is om 11h40 en dit tegen GD.Ingooigem terrein 6 (2x12,5 min)

  Daarna word er gespeeld voor de plaatsen.

  Voor plaats 5 & 6 is het om 13h50 op terrein 5         (2x12,5 min)

  Voor plaats 3 & 4 is het ook om 13h50 op terrein 6  ( 2x12,5 min)

  Voor plaats 1 & 2 is het om 16h45 op terrein 5  nu     (2x25min )

   

  GELIEVE AANWEZIG TE ZIJN OM 07U50 AAN TERREIN 1 STIPT

   

   

   

  19-04-2009 om 06:36 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  18-04-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalender 1ste jaars pre-miniemen 1999

  Uitslagen en kalender

  Datum

   

  Uitslag

  30/08/2008

  09:00

  K.R.C. WAREGEM

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

    0-4  

  06/09/2008

  09:45

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

  OMS INGELMUNSTER

    1-1  

  13/09/2008

  09:15

  FC WAKKEN

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

  afgelast 

  20/09/2008

  09:45

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

  K. NS HEULE

   9-0  

  27/09/2008

  09:15

  K. VV TIELT

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

    1-8  

  11/10/2008

  09:15

  HULSTE SP.

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

    4-2  

  18/10/2008

  09:45

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

  K. WS DESSELGEM

    9-3  

  25/10/2008

  10:30

  K. FC. MEULEBEKE

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

    1-1  

  08/11/2008

  09:45

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

  FOOTBALL CLUB GULLEGEM

    15-0  

  15/11/2008

  10:30

  K. Z. DENTERGEM

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

    1-2  

  22/11/2008

  09:45

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

  JONG VIJVE

    12-0  

  29/11/2008

  10:30

  SC OOSTROZEBEKE

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

    3-2  

  06/12/2008

  09:45

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

  K.R.C. WAREGEM

   afgelast 

  13/12/2008

  10:00

  OMS INGELMUNSTER

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

    2-1  

  07/02/2009

  09:45

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

  HULSTE SP.

    2-7  

  14/02/2009

  09:30

  K. WS DESSELGEM

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

    3-5  

  21/02/2009

  09:45

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

  FC WAKKEN

    15-0  

  28/02/2009

  10:30

  K. NS HEULE

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

    1-3  

  07/03/2009

  09:45

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

  K. FC. MEULEBEKE

    3-1  

  14/03/2009

  09:30

  FOOTBALL CLUB GULLEGEM

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

    1-15  

  21/03/2009

  09:45

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

  K. Z. DENTERGEM

    0-3  

  28/03/2009

  09:15

  JONG VIJVE

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

    0-19  

  04/04/2009

  09:45

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

  SC OOSTROZEBEKE

    9-1  

  18/04/2009

  09:45

  K. SINT-ELOOIS-WINKEL SP.

  K. VV TIELT

    8-2  

   04/10/2008    09:45  K.SINT-ELOOIS-WINKEL SP -   FC. IZEGEM              11-1    
   25/04/2009   10:30  FC.IZEGEM       -         K.SINT-ELOOIS-WINKEL SP    1 - 8   

  18-04-2009 om 00:00 geschreven door mario  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)


  Foto

  Foto

  Archief
 • Alle berichten

  Inhoud blog
 • wedstrijd tegen westrozebeke
 • kalender u9
 • Groepsfoto u8
 • kalender 2de ronde
 • uitslagen duiveltjes u8
 • verslag jeugdcup het nieuwsblad
 • verslag tegen de ruiter thuis
 • verslag jeugdcup tegen dadizele
 • verslag tegen Roeselare
 • verslag tegen Hooglede
 • Verslag tegen VP.Gits
 • Wedstrijd verslag tegen Pittem
 • Verslag tegen Westrozebeke
 • wedstrijd voor dit weekend
 • Verslag tegen Ardooie
 • Wedstrijdverslag tegen KRC.Bissegem
 • Verslag tegen De Ruiter
 • Verslag tegen Zarren
 • Verslag tegen Club Roeselare

  Nieuws HLN
 • Een smartphone voor weinig: dit zijn de beste telefoons voor maximaal 200 euro
 • Thuiswerken op je terras of in je tuin: hoe zorg je voor wifi tot buiten?
 • Welke televisies hebben de beste audio?
 • Apple lanceert iMac in zeven verschillende kleuren: “De roaring twenties komen eraan, alles krijgt meer kleur”
 • Productie van auto’s en spelcomputers meer en meer in gevaar: grootste chipfabrikant ter wereld in de problemen door droogte
 • Maker Fortnite beschuldigt Apple van machtsmisbruik, belangrijkste (tech)rechtszaak in jaren
 • Topman chipmaker Intel: chiptekort gaat nog jaren duren
 • “Brussel komt deze week met concurrentieklacht tegen Apple”
 • Apple krijgt boete van 12 miljoen dollar in Rusland voor misbruik van dominante positie
 • Spotify verhoogt prijzen voor Premium voor Europese Duo- en Family-gebruikers

  Mijn favorieten
 • bloggen.be
 • Sint-Eloois Winkel Sport
 • Koninklijke Belgische Voetbalbond
 • KSV. Moorsele
 • RSC.Anderlecht
 • Club Brugge
 • Cercle Brugge
 • Zulte Waregem

 • Mijn favorieten
 • bloggen.be
 • weeronline.nl
 • routenet.be
  Cool Graphics
 • foto's bewerken
 • Garagetv.be

 • Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  astralis
  www.bloggen.be/astrali
  Gastenboek
 • wijn afhalingv
 • Na lange tijd weer even terug!
 • bedankt
 • Hallo, kwam eens een kijkje nemen, mooi blogje hoor.Wens jullie nog een fijne avond toe.
 • Van Alles En Nog Wat over Europees kampioenschap

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek                       Ðmijn gastenboek  Blog als favoriet !

  Zoeken met Google  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!