Inhoud blog
  • Verhuisd
  • Mila op de kermis
  • Mila is 3 !
  • Knutselmie
  • Gelukkig nieuwjaar
    Zoeken in blog

    Foto
    Foto
    Mila
    Embrace life
    Lilypie Fourth Birthday tickers
    21-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 6
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat een drukte vandaag! Gelukkig waren we rustig begonnen... Een beetje uitslapen, samen lekker knuffelen in bed, een ontbijtje en dan nog wat rondhangen samen. Toch kon Mila rond 9u30 al terug een dutje gebruiken. Ondertussen kon mama nog wat op z'n zondags rondlummelen en natuurlijk ook de patatjes voor Mila klaarmaken. Om 11u45 werd onze Schone Slaapster wakker en toen was het tijd om naar oma en opa 1 te gaan. Daar smulde Mila met veel smaak van de broccoli-pap die mama had gemaakt en daarna zat ze nog heel eventjes mee aan tafel. Het was wel gezellig, want zelfs de opa van mama was daar! Tussen de soep en de patatten werd Mila alweer moe, dus stopte mama haar lekker in. Zzzzzzz... tot 3u30! En dan was het tijd om lekker fruitpap te smullen. Klaargemaakt door mama en oma en in het mondje gestopt door opa!

    21-10-2007 om 21:23 geschreven door Wijlie  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En de voorkant...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ... zonder kraan ervoor!

    21-10-2007 om 21:14 geschreven door Wijlie  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Update huisje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zo ziet de achterkant van ons huisje er nu uit.
    Jaja, er zitten al gaten voor de dakramen en ook de basis voor ons terras is gelegd.

    21-10-2007 om 21:07 geschreven door Wijlie  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Papa's vrije dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag had papa een vrije dag.  Dus maar een beetje downtown Atlanta gaan bezoeken.  Een beetje vanalles gezien eigenlijk.
    Het grootste aquarium ter wereld (nonkel Tim zou stikjaloers zijn :) ), Centennial park (van de Olympische Spelen), Dr Martin Luther King memorial, het Hard Rock cafe etc.  Allemaal heel leuk, maar toch was er de constante gedachte, kon ik dit maar met mama en Mila bekijken.  Het zou nog veel leuker zijn.  Vooral de visjes zouden Mila kunnen geïnteresseerd hebben.  Zoveel kleurtjes overal.  Maar nu is papa moe van het vele stappen en gaat die tukkie doen.

    Dikke knuf aan mama en Mila, en groetjes aan alle andere mensjes daar in het verre België.

    21-10-2007 om 10:14 geschreven door Wijlie  


    20-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 5
    Hehe, de eerste weekend-dag zonder papa is ook weeral voorbij.
    Mila was er deze morgen al vroeg bij en we waren om 8u allebei al aangekleed en klaar voor een nieuwe dag. Mila haar buikje was zelfs al gevuld. Dan hebben we ons bezig gehouden met een leuk speeluurtje: met de Baby Walker ("Spelen op de boerderij lalalalala...), rollen met de bal, speeltjes opeten, rondkruipen, de stapel kranten om zeep helpen, enz. Daarvan werd Mila al snel moe en dus ging ze iets na 9 al weer een dutje doen. Ondertussen deed mama allerlei klusjes, want die moeten toch ook ooit eens gedaan geraken. Om 10u30 was de kleine meid al weer klaar wakker, dus gingen we samen fruit kopen voor het papje en ook wat eten voor mama. Onderweg kwamen we Saskia en Senne tegen: de ideale gelegenheid om een date te versieren tussen Mila en Senne!
    Na de boodschappen was het dringend etenstijd voor Mila en daarna was ze alweer klaar voor een dutje. Mama heeft ook een poging gedaan om dan een beetje te rusten, maar dat wilde niet erg lukken. Na de dutjestijd had Mila terug honger en had ze zin in fruitpap. Maar mama had er weer eens kiwi in gedaan en dat vond ze niet erg jammie. Dan was het al tijd om ons klaar te maken voor onze grote date. Mila had een nieuw truitje nodig na een fruitpap-incident, want ze kon toch moeilijk helemaal besmeurd bij twee knappe jongens op bezoek gaan.
    Het etentje met Saskia, Robbe en Senne was heel gezellig. Mila en Senne hebben gezellig boterhammetjes gedeeld en Mila heeft Robbe ook heel hard geholpen met het leegmaken van zijn kar (die hij dan iedere keer opnieuw moest vullen met blokken). Zo werd het al heel snel tijd om naar huis te gaan, want de oogjes van de drie kindjes werden kleiner, en kleiner, en kleiner...

    20-10-2007 om 00:00 geschreven door Wijlie  


    19-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 4
    Poeh! Mama is moe. Kleine Mila is vannacht twee keer wakker geworden. Zij kan nochtans geen jetlag hebben zoals papa. Gelukkig lag ze al snel weer in slaap, maar bij mama ging het minder snel.
    Bij Marijke was alles weer dik in orde met onze pruts. Ze probeert alle soorten kruiptechnieken uit op zoek naar de beste move. Marijke heeft ook heel hard moeten lachen met Mila vandaag, vertelde ze. Ze had met haar vinger moeten doen naar een kindje en een half uurtje later aan tafel deed onze kleine meid dat na!
    Verder heeft ze heel flink gespeeld en ze was doodmoe toen mama haar kwam ophalen. Ze heeft van 17u tot 19u nog een hele dikke dut gedaan (bij opa en meterke). Dan lekker knuffelen, lekker flesje en tijd om naar huis te gaan.
    Nu ligt onze kleine meid weer lekker te knorren in haar bedje.

    P.S. Dikke kus voor papa van ons allebei...

    19-10-2007 om 21:12 geschreven door Wijlie  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Put Put
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Papa is putput aan het spelen

    19-10-2007 om 16:32 geschreven door Wijlie  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Papa en de collega's in Atlanta
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Papa mist zijn kleine meid (en vriendinnetje) héél erg vanuit het verre Atlanta, maar probeert zich toch wat bezig te houden.
    Hier zie je hem met een paar van zijn amerikaanse collega's op een uitstapje naar putput (minigolf) en minibowling.

    19-10-2007 om 16:27 geschreven door Wijlie  


    17-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 2
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Mila was vandaag de hele dag bij oma. Ze is naar het schijnt heel blij en heel flink geweest. En ze heeft vooral weer veel gegeten. Toen mama bij oma aankwam heeft Mila ook eens gedemonstreerd hoe goed ze al kan kruipen, want dat wist oma nog niet! Oma zal vanaf nu ogen op haar rug moeten hebben. Daarna heeft Mila nog een beetje gespeeld met tante Tineke en nonkel Jelle.
    Toen mama en Mila thuiskwamen was het tijd voor het eerste webcamgesprekje met papa. Jammer genoeg konden wij papa wel horen, maar hij ons niet. Toch was het leuk om elkaar eens te zien. Vooral voor mama en papa dan: want Mila begreep nog niet goed dat papa in dat schermpje zat.

    17-10-2007 om 21:22 geschreven door Wijlie  


    16-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Home alone
    Vanaf vandaag is papa weg voor zijn werk. Hij zit bijna 2 weken in het verre Atlanta! Dus moeten de twee meisjes samen hun plan trekken nu. We maken het wel gezellig hoor, maar we zullen papa toch ook heel hard missen.
    Mila is vandaag in elk geval al goed begonnen. Ze heeft heel flink twee dutjes gedaan bij Marijke en ze heeft vooral ook veeeeeeel gegeten. Kleine meisjes moeten groeien, zegt haar ondeugend gezichtje dan.
    Straks hebben we nog een gezellige avondsessie gepland met een lekker flesje, veel spelen, dikke knuffels, enz. Maar eerst moet Doornroosje wakker worden.

    16-10-2007 om 19:18 geschreven door Wijlie  


    12-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frietje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Mila maakt ons al de hele tijd wijs dat ze nog niet zo goed brokjes kan eten, maar op de verjaardag van tante Anneleen heeft ze zich verraden. Iedereen was mosselen met frietjes aan het eten en meterke kreeg het zotte idee om Mila ook een frietje te geven. Zo had ze ook iets om een beetje aan te likken. Maar binnen de 5 minuten was de hele friet verdwenen! Allemaal in het buikje van de kleine poppemie... Jammer genoeg gaan de stukjes fruit en de stukjes boterham niet zo makkelijk naar binnen.

    12-10-2007 om 20:44 geschreven door Wijlie  


    10-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Xanthe
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Joepie, Mila heeft er nog een vriendinnetje bij!
    Stephan en Elke zijn vandaag mama en papa geworden van een flinke dochter:
    XANTHE!

    10-10-2007 om 00:00 geschreven door Wijlie  


    07-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle muren recht!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nu staan alle muren in ons huisje. Dus konden we ook al eens piepen hoe groot Mila haar kamer zal zijn. Ze zal zeker geen klagen hebben, denken we. Het wordt er leuk voor onze kleine meid.

    07-10-2007 om 20:47 geschreven door Wijlie  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In het zonnetje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Lekker zonnen in het gras na het bezoek aan Ghislenghien...

    07-10-2007 om 20:42 geschreven door Wijlie  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smullen!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Samen met mama en papa ging Mila naar Ghislenghien vandaag: naar het distributiecentrum van de Colruyt. Mila keek haar ogen uit! Vooral de sorteermachine voor de bakken met leeggoed vond ze heeeeeel mooi. En het allerleukste was het ijsje op het einde. Papa kreeg er eentje en mama kreeg er eentje, maar Mila niet! Verdorie toch! Gelukkig wilden ze wel een beetje delen...

    07-10-2007 om 20:40 geschreven door Wijlie  


    04-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klein zeer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mila heeft haar weekje niet: weinig honger, beetje koorts en veel pijntjes. Mama denkt dat tandje twee wil komen piepen. Onze kleine meid wordt een beetje zielig van het hele gedoe en met haar meest overtuigende blik vraagt ze voortdurend om extra knuffeltjes. Gelijk heeft ze!

    04-10-2007 om 23:19 geschreven door Wijlie  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een grote stoel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Na de grote autostoel, vond mama dat het eindelijk tijd was voor de grote eetstoel. Eindelijk is het gedaan met de relax! Vanaf nu regeer ik in de keuken van op mijn houten troon. Met een beetje geluk wordt mijn kikker ooit wel eens een prins.

    04-10-2007 om 23:15 geschreven door Wijlie  


    24-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op wandel in Gent
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We zijn ook samen met tante Anneleen de buurt rond haar huisje gaan verkennen. Lekker rustig! En het was fijn wandelen zo langs het water.

    24-09-2007 om 21:51 geschreven door Wijlie  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Babbelkous
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Mila heeft tegenwoordig veel te vertellen:
    bababababababapwapwapwapwapwabababababpwapwawawawawawawapapapapapapapapa...

    24-09-2007 om 00:00 geschreven door Wijlie  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kapoentje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Oei papa, mama heeft gezien hoe zotjes wij doen!!!

    24-09-2007 om 00:00 geschreven door Wijlie  




    Archief per maand
  • 08-2010
  • 03-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 05-2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Kijk ook eens naar...
  • Mila wordt grote zus
  • Ons huisje

  • Gastenboek
  • knuffelsssssssssssssssssssss
  • Scherven
  • hoe gaat ie??
  • Proficiat Meisje !
  • Buren

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !




    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs