Inhoud blog
  • Champignon pasta
  • Griekse gehaktballetjes in yoghurtsaus
  • Lekker koken met Elsemiek
  • Griekse rijst
  • Asperges met gegrilde roomkaas
    Categorieën
  • * Aardappel gerechten * (0)
  • * Allert * (1)
  • * Griekse recepten * (2)
  • * Groenten * (1)
  • * Pasta gerechten * (1)
  • * Rijst gerechten * (1)
  • * Soep gerechten * (0)
  • * Vlees gerechten * (0)
  • Zoeken in blog

    Lekker koken

    Lekker koken met Elsemiek
    29-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Risotto

    Risotto ala Elsemiek

    Ingredienten:
    olie
    300 gram risotto rijst
    1 grote ui
    1 teen knoflook
    1 bakje champignons
    1 liter kippenbouillon (van 2 tabletten)
    100 gram geraspte geitenkaas

    Bereidingswijze:
    Verwarm de bouillon, Verhit de olie in een pan. Voeg de ui en  knoflook toe en fruit 3 min. Doe de rijst erbij en blijven roeren , bak de rijst 3 min. mee tot de korrels glazig zijn. Voeg een scheut bouillon toe en roer tot deze is opgenomen. Voeg dan weer een scheut toe en ga zo door tot de rijst gaar is. Dit duurt ca. 20 min. Voeg 15 min. nadat je voor het eerst bouillon hebt toegevoegd, de paddenstoelen toe. Zet het vuur uit en voeg 2/3 van de kaas toe. Doe de deksel op de pan en laat 3 min. staan of tot de kaas gesmolten is. Roer nog een keer door.  Serveer direct.  Strooi bij het serveren de rest van de kaas erover.

    29-08-2013 om 16:30 geschreven door recepten


    Categorie:* Rijst gerechten *


    Archief per week
  • 26/08-01/09 2013

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Receptenforum
  • Vragen en opmerkingen
  • Welkom

    Druk op onderstaande knop om te reageren in mijn forum


    Laatste commentaren


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs