Vandaag nieuwe beproeving in de keuken Hadden groep van 11 aan zelfde tafel,dus enige stress in de keuken Had na jaren uit de keuken zijn geweest toch nog enige feeling met ritme Wel foutje gemaakt met de bereiding croque monsieur heb deze laten opdienen met maar 1 stuk en moesten er twee opliggen,waarvoor mijn oprechte exuces tea room was beetje minder vandaag Morgen eerste maal vrijdag in t klein Geniet en open tot 21H dagschotel parmaham met meloen en spaghetti bolognaise 9,50 steaks met saus naar keuze aan 12 euro proef ook de warme geitekaas met spekblokjes en appel afgewerkt met honingsausje gewoon subliem 10 euro
Vandaag voor eerste maal belegd broodje gemaakt tijdens dat klant op vinger kijkt,geen gemakkelijke opdracht voor zenuwpees als ik mayonaise vloog in het ronde en komkommers ernaast,geef mezelf 4 op 10 hopelijk komen die twee mannen nog terug tea room op goede baan heel de namiddag men werk gehad met warme choco's en dagsoepjes en paar broodjes en de steun van men ma en haar bende heeft ook kas doen stijgen waarvoor dank tot morgen
Tot groot jolijt hebben wij vandaag toch 2 steaks en een paar koffies nen pannekoek en duvel verkocht,kweet tis niet veel maar voor eerste dag kon slechter Morgen nieuwe dag met dagschotel witloof rolletjes in ham en puree en tomatensoep
De opening van onze zaak is redelijk goed verlopen,wij hadden dit niet verwacht en bedanken iedereen voor de prachtige bloemen Vanaf dinsdag de grote start Dagschotel eerste dag is minestronesoep en stoofvlees met frietjes voor de prijs van 9 euro50