Ik ben JEFF
Ik ben een man en woon in AALST () en mijn beroep is manager.
Ik ben geboren op 06/05/1966 en ben nu dus 59 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: koken, cocooning, zee en strand, la douce france.
Was 4 kg mosselen. Snij 3 ajuinen in rondellen en doe ze, gemengd, met de mosselen in een kookpot.
Voeg er de wijn aan toe, 125ml
Doe het deksel op de kookpot en brang aan de kook; tot alle mosselen zijn geopend! schud af en toe eens op.
Giet de mosselen af boven een vergiet en vang het kookvocht op.
Klop 2 eierdooiers los met 125ml room en kerriepoeder naar smaak; voeg tenslotte het kookvocht erbij en laat op een laag vuurtje opwarmen zonder het te laten koken. Voeg naar wens peper en zout toe en het sap van 1 citroen.
Giet de saus over de mosselen en serveer direct.
Geef hierbij een krokant stokbroodje of verse frietjes.
Neem een portobello en wrijf die schoon en ontdoe van het steeltje! wrijf de bolle kant in met wat olijfolie.
Doe ze met de bolle kant naar boven in een ovenschaal en zet ze in de oven onder de grill, op hoge stand. ongeveer 4 minuten.
Haal uit de oven, en draai ze om leg er de geitenkaas op, wat gebroken okkernoten, of gegrilde pijnboompitten. ook enkele rozijnen kan een goeie variatie zijn. lepel er een goeie lepel honing over!
zet in de oven onder de grill ongeveer 10 minuten of tot het wat bruin kleurt.
serveer in een bord op een bedje van sla. geef er een beetje stokbrood bij. 'boerenstokbrood), of een toast.