Ik ben JEFF
Ik ben een man en woon in AALST () en mijn beroep is manager.
Ik ben geboren op 06/05/1966 en ben nu dus 59 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: koken, cocooning, zee en strand, la douce france.
klop 2 eieren los en meng met 100 gr fijn geraspte of in vlokken, parmezaanse kaas. Voeg een klein scheutje water toe als het te dik is. Voeg peper en zout toe naar smaak.
Bak in je wok of pan in wat olie een zakje van 400gr, roerbakmix groenten met champignons, samen met 150 gr italiaanse pancetta, ofwel met ontbijtspek. 'schelletjes in 2 snijden' Doe dit al roerend op een matig vuurtje ongeveer 5 minuten. Giet de pasta af en voeg bij de groenten/vlees mengeling. Goed doorroeren. Voeg als laatste het kaas-eimengsel toe en schep alles goed door elkaar. dresseer in een verwarmd bord. Strooi er eventueel nog wat gemalen kaas voor pasta over en serveer onmiddelijk!
Een lekker gerechtje! Serveer er een lichte rode of witte wijn bij.
Een Héérlijk en super gemakkelijk gerechtje!! En het is super lekker!
Verwarm de oven voor op 180° Bak de kipfilets (1 per persoon), zoals gewoonlijk, maar niet doorbakken! Snij 2 rode paprika en 2 jona gold appelen(met schil) in kleine blokjes. Doe de paprikablokjes 2 minuten in de micro golf, dan zijn ze al wat zachter.
Neem een blik, tomatencrème soep (vb knorr) , voeg er 250ml room bij, en roer door elkaar in een ovenschotel. Voeg er de appeltjes en de paprika blokjes toe en roer goed door elkaar.(geen water bij de soep voegen!!)
Leg er nu de gebakken (mooi gekleurde) kipfilets bovenop. Zet in de oven 45 minuten 180°
Dresseer het vlees op het bord. Doorroer de saus en giet dan over de kipfilets. Dit recept is te combineren met tagliatelli, kroketjes of rijst! Je hebt zeker saus voor 4 personen. Tip: voeg géén zout toe, de soep is al genoeg gezouten.
Heb je mensen uitgenodigd voor een etentje, dan kan je dit gerust, al van smorgens maken en in de koelkast zetten. Je hebt het enkel nog in de oven te plaatsen!
Elke dag een lekker gerecht op tafel toveren.... zonder daarvoor 33 verschillende ingredienten nodig te hebben! Koken zowel met verse, als met produkten uit bokalen of blik. Gemakkelijk, snel en lekker. Allemaal receptjes die ik heb uitgeprobeerd, een persoonlijk touch gegeven heb, of zelf heb"uitgevonden".