Jeff's kitchen
Inhoud blog
  • pangasiusfilet in papillot
  • mosselen in witte wijn
  • portobello champignons
  • ciabatta met tomaat/mozarella
  • ciabatta in de oven

    Zoeken in blog



    Foto

    Lekkere alledaagse receptjes! Prettige feestdagen.....

    Over mijzelf
    Ik ben JEFF
    Ik ben een man en woon in AALST () en mijn beroep is manager.
    Ik ben geboren op 06/05/1966 en ben nu dus 59 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: koken, cocooning, zee en strand, la douce france.

    Mijn favorieten
  • bloggen.be
  • camping-du-lac-pyrenees.com
  • chalets

  • Lekker, snel en eenvoudig koken!
    16-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ciabatta met tomaat/mozarella
    Zomers gerechtje met een slaatje erbij, maar ook ideaal als voorgerecht.
    Snij de nog de af te bakken ciabatta in de helft en snij ze dan nog midden door.

    De stukken, naast elkaar leggen, er over elk, olijfolie gieten, maar wat doordrenkt zijn.
    Beleg ze elk met 2 a 3 sneedjes tomaat en doe er wat zout op.
    Daarop komen de sneedjes mozarella. dakpansgewijs, 2 a 3.
    Italiaanse kruiden erop strooien en in de overn zetten op 200 graden tot de kaas is gesmolten. Je kan ook om te varieren, op de kaas wat gerookte zalm leggen. Laat dan het zout op de tomaatjes weg.

    1 stuk als voorgerecht, 2 stuks als hoofdgerecht!

    16-12-2012, 07:20 geschreven door jeff  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ciabatta in de oven
    Gemakkelijk receptje, te genieten met een glaasje wijn.


    Snij de nog af te bakken ciabatta in twee en dan één helft door midden. ( helft is genoeg voor  personen)

    Bak een fijn gesneden ajuintje, doe er de in schijfjes gesneden champignong bij, een teentje geperste look en bak deze.
    Doe er een beetje peper op en wat verse peterselie op het einde.

    Doe een beetje olijfolie op de chiabatta, lepel er de gebakken champignons erop, beleg die met in sneedjes gesneden briekaas.
    Bedek de kaas dan met sneetjes pancetta of ontbijspek.

    Zet die in de oven op
    200 graden tot de kaas zwelt/smelt...


    Dit gerechtje is lekker met een fris slaatje erbij, met wat appel/noten dressing.Een glaasje rosé of rode wijn maakt het compleet.


    Met dank aan Mieke voor de tip!

    16-12-2012, 07:16 geschreven door jeff  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 04/02-10/02 2013
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs