Ik ben JEFF
Ik ben een man en woon in AALST () en mijn beroep is manager.
Ik ben geboren op 06/05/1966 en ben nu dus 59 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: koken, cocooning, zee en strand, la douce france.
Zomers gerechtje met een slaatje erbij, maar ook ideaal als voorgerecht. Snij de nog de af te bakken ciabatta in de helft en snij ze dan nog midden door.
De stukken, naast elkaar leggen, er over elk, olijfolie gieten, maar wat doordrenkt zijn. Beleg ze elk met 2 a 3 sneedjes tomaat en doe er wat zout op. Daarop komen de sneedjes mozarella. dakpansgewijs, 2 a 3. Italiaanse kruiden erop strooien en in de overn zetten op 200 graden tot de kaas is gesmolten. Je kan ook om te varieren, op de kaas wat gerookte zalm leggen. Laat dan het zout op de tomaatjes weg.
Gemakkelijk receptje, te genieten met een glaasje wijn.
Snij de nog af te bakken ciabatta in twee en dan één helft door midden. ( helft is genoeg voor personen)
Bak een fijn gesneden ajuintje, doe er de in schijfjes gesneden champignong bij, een teentje geperste look en bak deze. Doe er een beetje peper op en wat verse peterselie op het einde.
Doe een beetje olijfolie op de chiabatta, lepel er de gebakken champignons erop, beleg die met in sneedjes gesneden briekaas. Bedek de kaas dan met sneetjes pancetta of ontbijspek.
Zet die in de oven op 200 graden tot de kaas zwelt/smelt...
Dit gerechtje is lekker met een fris slaatje erbij, met wat appel/noten dressing.Een glaasje rosé of rode wijn maakt het compleet.