Inhoud blog
  • SPAARBOEKJE
  • KLEINKIND
  • MENOPAUZE
  • KNOLSELDERSOEP MET GRANNY SMITH
  • Bloemkoolsoep met garnalen
    Categorieën
  • Algemeen (4)
  • Breien (0)
  • Gedichten (1)
  • Haken (1)
  • KLEINKIND (0)
  • Koken (4)
  • MENOPAUZE (0)
  • Tips (0)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Zoeken in blog

    Dropbox

    Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.

    Geluk
    Handicap-leuke dingen-fashion-recepten-handwerken
    18-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onvoorwaardelijke liefde

    Gedicht over onvoorwaardelijke liefde :

    door dik en dun
    mijn steun en toeverlaat
    echte liefde
    dat is waar het over gaat

    in vrijheid
    leven naast elkaar
    geen beperkingen
    maar toch een echt paar

    samen lachen
    samen huilen
    voor geen goud in de wereld
    zou ik je voor een ander willen inruilen

    veel geleerd
    moeilijke tijden overwonnen
    ik hou misschien nog wel meer van je
    als toen we begonnen

    18-05-2011 om 12:29 geschreven door Idee Mie  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gedichten
    >> Reageer (0)
    16-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vis met spinazie
    RECEPT voor 3à4 personen

    600gr verse vaste vis (kan ook met diepvriesvis)
    300gr verse spinazie (gewassen en fijn gesneden)
    200gr light room
    50gr light Soya bakboter
    peper, zout
    1 bouillonblokje Knorr (vis of kip)
    100ml champagne of witte wijn

    Laat de boter smelten in een kookpan, (niet bruin laten worden), doe er de spinazie bij en laat heel even slinken (1min).
    Champagne of wijn toevoegen samen met het bouillonblokje. Even laten inkoken (5min).
    Ondertussen de vis in stukken van 4cm snijden en kruiden met zout en peper. Voeg de room toe, alsook de vis. Laat de vis 5à8 minuten (afhankelijk van de dikte)  mee pocheren. Niet meer roeren, of heel voorzichtig om de vis niet stuk te maken.
    Evetueel nog verder op smaak brengen met peper, zout.

    Lekker met Linguini pasta!

    16-05-2011 om 15:51 geschreven door Idee Mie  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Koken
    >> Reageer (0)


    WELKOM OP IDEE MIE

    Gastenboek
  • sacoche
  • Kennismaking

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief per week
  • 11/01-17/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 04/07-10/07 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 23/08-29/08 2010


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs