Kort samengevat: mijn werkhart ligt bij Looza, Debic & Chiquita. Als er niks gestroomlijnd is, niet erg, ik zal dat wel in orde maken. Ik koop nog altijd Looza, voornamelijk ACE; mijn baby bedacht in het café van de Julle De Living. Ik ga nog steeds eten bij de Werner in het Hof van Riemen, de beste chefkok van omstreken en uiteraard Debic-gebruiker en nu is het Chiquita Fresh Cut alles wat de klok staat. Ons Lieseke kocht altijd al Chiquita bananen omdat die beter zijn zei ze dan. Ik geloof daar nu heilig in! Ik amuseer me in mijn job en dat is belangrijk. Mijn credo: ik ga ervoor!
Reacties op bericht (3)
16-03-2006
stille collega
Hallo,
ik begrijp niet waar al die wilde verhalen over Hans vandaan komen. Bij Chiquita is hij een hele schuchtere collega die collega\'s met 2 woorden aanspreekt, die meneer zegt tegen iedereen van het management en die voortdurend schaterlacht. Echt een collega om mee naar buiten te komen, een toonbeeld om het bedrijf te vertegenwoordigen in de Out Of Home markt. Alleen mogen zijn klanten van hem niet veel verdienen. Als die gasten maar bokes kunnen blijven eten! En Hans die werkt met de energie van een Brabants trekpaard. Palm? Nee, dat is niet zijn ding, zit waarschijnlijk te weinig pit in. In tegenstelling tot zijn recruteringen. En hij is eerlijk als goud: als hij iets leent komt het voorwerp zo snel mogelijk terug, spontaan gevuld met schuimende interest. Soms lijkt hij even een duveltje in een wijwatervat, maar dat ligt dan eerder aan de snelheid waarmee hij zijn punt wil maken. Vandaar dat \"Lean & mean\" hem op het lijf geschreven is. Héél leuk met je samen te werken Hans!
Chris
16-03-2006 om 19:20
geschreven door chris beerten
14-03-2006
Mr.
Heb Hans leren kennen als de kookmaat van Nonkel Sjampoo.Zo is hij bij mij in het Kafee gesukkeld en ben ik begonnen met Looza produkten.En ja , de Looza ace heeft inderdaad zijn definitieve smaak gekregen in mijn kafee doordat mijn klanten elke week een ander brouwsel vd ace door hun strot kregen gegoten door den Hans tot er ééntje was naar ieders smaak.Heb Hans zijn alom gevreesde vreet en drankgewoontes leren kennen tijdens een 5-daagse vakantietrip door Bretagne met de moto en ik was er meteen voor gewonnen.Hij is tot nu toe ook de enige die bij mij achter op de moto is in slaap gevallen!We zien elkaar niet zo vaak maar als we dan mekaar tegenkomen gaat het toch altijd over eten,drinken,eten,drinken...... en dit meestal altijd vergezeld met het voorgaande.Happy birthday mate !!!We kunnen er helaas niet bijzijn wegens andere eet en drinkverplichtingen. Julle en Rita en de ganse LIVING crew!!!
14-03-2006 om 15:56
geschreven door Julle vd LIVING
17-02-2006
"Chevalet" et "Mobile"
Aujourd'hui Hans était chez un client au Luxembourg. Il ne savait plus comment on disait "Tafel zetter" et "Ceiling hanger" en français. Alors il m'a téléphoné... Et moi quand j'ai répondu "Et salut Hans !", j'ai dû faire attention pour ne PAS dire "Et comment tu trouves ton blog ?"... Car j'ai la parole facile... et souvent une très longue langue (comme Hans !)... Heureusement, il était très pressé et m'a dit "Ecoute... heu... merci ... je te rapelle...". Donc voilà ma petite anecdote d'aujourd'hui. DIDIER