Bij 't lezen van de kookverhalen voelden we ons toch wel wat aangesproken als het aankwam op de gasten die nog geen ajuinen konden pellen - van tijdens de Jullien-vakantie in de Ardèche.
Behalve dat we hebben leren ajuinen pellen, hebben we ook de ware kookkunsten van Hans en Sjapoo leren kennen - koken zonder vuur - SOS Piet eat your heart out! Alles op de barbecue of in de microgolf, met lamsvlees en geitenkaas! Want na 2 dagen vakantie lag het vuur in panne, en ondanks een aantal telefoontjes van Hans in ware Franse coleirestijl kwam de whirlpoolman pas de voorlaatste dag op bezoek. Ondanks dat hadden we nog nooit zo goed gegeten als op die vakantie! Goed aangevuld met witte wijn uit een 5 liter waterbidon, vers gevuld van het wijnvat van buurman Jullien! Zalige vakanties om aan terug te denken! Hans, ne dikke proficiat & kom maar eens een glaaske jullien bij ons drinken. Tom & Sofie
18-03-2006 om 18:45
geschreven door Sofie en Tom
|