Ajuin en knoflook laten stoven in een beetje olijfolie. Arboriorijst aan toevoegen. Wanneer de rijst glazig wordt, bouillon aan toevoegen. Bijvoorbeeld kruidenbouillon of tuingroenten. Ondertussen de asperges schillen en in kleine stukjes van ongeveer drie centimeter snijden. De asperges blancheren en in koud water doen schrikken. Wanneer de rijst bijna klaar is, citroensap aan toevoegen. Tenslotte afwerken met de asperges en vers geraspte parmesan. Smakelijk!
Vermageren
of hoe het ook gezond kan
27-09-2005
Volhouden
Het maken van een blog en het onderhouden is eenvoudig. Hier wordt uitgelegd hoe u dit dient te doen.
Als eerste dient u een blog aan te maken- dit kan sinds 2023 niet meer.
Op die pagina dient u enkele gegevens in te geven. Dit duurt nog geen minuut om dit in te geven. Druk vervolgens op "Volgende pagina".
Nu is uw blog bijna aangemaakt. Ga nu naar uw e-mail en wacht totdat u van Bloggen.be een e-mailtje heeft ontvangen. In dat e-mailtje dient u op het unieke internetadres te klikken.