Inhoud blog
  • Bijna halverwege
  • Resultaat!
  • wandelen
  • Bijna opgegeven
  • Weekend
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Risotto met asperges :

    Ajuin en knoflook laten stoven in een beetje olijfolie. Arboriorijst aan toevoegen. Wanneer de rijst glazig wordt, bouillon aan toevoegen. Bijvoorbeeld kruidenbouillon of tuingroenten. Ondertussen de asperges schillen en in kleine stukjes van ongeveer drie centimeter snijden. De asperges blancheren en in koud water doen schrikken. Wanneer de rijst bijna klaar is, citroensap aan toevoegen. Tenslotte afwerken met de asperges en vers geraspte parmesan.
    Smakelijk!
    Foto
    Vermageren
    of hoe het ook gezond kan
    Er zijn geen (recente) berichten meer...

    Klik op de pijl naar links voor het archief...


    Archief per week
  • 25/08-31/08 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 26/09-02/10 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs