Kamiel testte als eerste onze nieuwe muzische activiteit uit. Hij kleurde zijn tekening mooi in en bracht ze via de app tot leven. Mooi hé! Nu zijn jullie aan de beurt!
Beste leerlingen van het derde leerjaar,
Dit jaar verloopt een beetje anders dan andere jaren. Toch mogen wij niet vergeten op tijd en stond wat te bewegen. Via de link langs de rechterkant kunnen jullie alvast oefenen op een leuk dansje. En hopelijk kunnen jullie mij dat nog dit schooljaar tonen tijdens de L.O. les.
#staysafe#funathome
Juf. Kristien
Benodigdheden (voor 3 chocoladesalamis):
100 gr chocolade
75 gr. suiker
75 gr. boter (Planta)
¾ pakje Petit Beurre
1 ei
Om dit gerecht te bereiden volg je correct de werkwijze hieronder !
1. Laat in een grote kookpan de boter smelten.
2. Koekjes breken
3. Chocolade smelten au-bain-marie (kommetje in kom met water laten warmen)
4. Boter toevoegen
5. Suiker toevoegen
6. Ei toevoegen
7. Alles goed dooréén roeren
8. Gebroken koekjes toevoegen
9. Mengsel op aluminiumfolie (3 blaadjes) gooien en worstenvorm geven .
10. Laten koelen (12 uur), ontdoen van de folie en wentelen in bloemsuiker.
Smakelijk !
Was al het gerief netjes af en plaats het terug waar je het gevonden hebt !
Tijd voor een beetje ontspanning. Wie kan er dieren tekenen? Ben je daar niet zo goed in dan kan dit filmpje jullie zeker helpen. Altijd een geslaagd resultaat. Veel plezier!
Dit zijn Sem en Léonie in het Bingelplatform. Zij konden zich al helemaal optutten met allerlei kledij, daar ze al af en toe een taak maakten op Bingel. Prachtig hé! Van andere leerlingen durf ik hier helemaal geen afbeelding plaatsen. Om één of andere reden konden zij nog geen taak maken en staan ze nog in hun blootje ;)
Benodigdheden :
3 eieren
3 pakje vanillesuiker
10 lepels zelfrijzende bloem
7 lepels suiker
2 dozen Bosto natuurrijst
Om dit gerecht te bereiden volg je correct de werkwijze hieronder !
1. Doe de zelfrijzende bloem in een kom.
2. Voeg er de twee soorten suikers bij en de eierdooiers.
3. Voeg er de twee dozen roomrijst bij.
4. Meng dit alles door elkaar.
5. Klop het eiwit stijf.
6. Meng het eiwit doorheen de massa.
7. Giet alles in een bakvorm en bak 45 minuten op 175°
Smakelijk!
Tijdens deze Corona-periode zijn het voor ons allen moeilijke tijden. We zijn thuis maar toch niet echt tevreden. We missen onze vrienden... Daarom probeer ik via deze blog onze klasgroep opnieuw wat dichter bij elkaar te brengen!