Benodigdheden (voor 3 chocoladesalamis):
100 gr chocolade
75 gr. suiker
75 gr. boter (Planta)
¾ pakje Petit Beurre
1 ei
Om dit gerecht te bereiden volg je correct de werkwijze hieronder !
1. Laat in een grote kookpan de boter smelten.
2. Koekjes breken
3. Chocolade smelten au-bain-marie (kommetje in kom met water laten warmen)
4. Boter toevoegen
5. Suiker toevoegen
6. Ei toevoegen
7. Alles goed dooréén roeren
8. Gebroken koekjes toevoegen
9. Mengsel op aluminiumfolie (3 blaadjes) gooien en worstenvorm geven .
10. Laten koelen (12 uur), ontdoen van de folie en wentelen in bloemsuiker.
Smakelijk !
Was al het gerief netjes af en plaats het terug waar je het gevonden hebt !
Tijd voor een beetje ontspanning. Wie kan er dieren tekenen? Ben je daar niet zo goed in dan kan dit filmpje jullie zeker helpen. Altijd een geslaagd resultaat. Veel plezier!